Γενική Πολιτική

David O'Reilly
PublisherDavid O'ReillyPublisher
WriterDimitris VasiliouWriter

Πολιτική Απορρήτου

Εμείς, στο LottoRanker γνωρίζουμε ότι μπορεί να είναι σημαντικό να συλλέγουμε τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών μας, αλλά είναι εξίσου σημαντικό να προστατεύουμε τις πληροφορίες των χρηστών μας και να διασφαλίζουμε ότι τα προσωπικά τους στοιχεία είναι ασφαλή. Χρησιμοποιούμε πληροφορίες μόνο για υποχρεωτικούς σκοπούς.

Όλοι όσοι επισκέπτονται τον ιστότοπο της LottoRanker αποδέχονται να συμφωνήσουν με τους όρους των προϋποθέσεων, τις πολιτικές απορρήτου και τα cookies. Εδώ μπορείτε να βρείτε για ποιους λόγους χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες των επισκεπτών μας.

Ένας χρήστης έχει το δικαίωμα να σταματήσει να χρησιμοποιεί αυτόν τον ιστότοπο όταν ο χρήστης δεν συμφωνεί με καμία από τις πολιτικές μας που αναφέρονται στην Πολιτική Απορρήτου μας. Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε τις πολιτικές μας εάν χρειαστεί. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώνουμε τους επισκέπτες του ιστότοπού μας για τις αλλαγές πολιτικής μας, αλλά αποδέχονται αυτόματα τις εναλλαγές χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας.

Άλλες Πολιτικές

Να έχετε πάντα υπόψη σας την κοινή χρήση προσωπικών πληροφοριών σε αυτόν ή σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο. Οποιοδήποτε είδος δεδομένων παρέχονται από τους χρήστες στην εποχή του Διαδικτύου γίνονται δημόσιες πληροφορίες. Βεβαιωθείτε ότι παρέχετε προσωπικές πληροφορίες μόνο σε αξιόπιστους ιστότοπους και σε άτομα που γνωρίζετε.

Τα στοιχεία του λογαριασμού σας πρέπει να είναι πάντα ασφαλή - η διεύθυνση email, ο κωδικός πρόσβασης και άλλα στοιχεία σύνδεσης. Ποτέ μην δίνετε τα στοιχεία σύνδεσής σας σε κάποιον που δεν γνωρίζετε ή δεν εμπιστεύεστε.

Το LottoRanker ενδέχεται να σας στέλνει πληροφορίες ή ειδοποιήσεις από καιρό σε καιρό, τις οποίες οι χρήστες μας είναι ευπρόσδεκτοι να απενεργοποιήσουν. Στέλνουμε ειδοποιήσεις μόνο για να ενημερώσουμε τους επισκέπτες μας σχετικά με νέα, νέα μπόνους, νέους παρόχους λοταριών, αλλαγές στον ιστότοπό μας ή την πολιτική απορρήτου μας.

About the author
David O'Reilly
David O'Reilly
About

Ο David "LuckyLotto" O'Reilly, από τις ηλιόλουστες ακτές της Αυστραλίας, είναι ο εγκέφαλος πίσω από το LottoRank. Με αναλυτικό μυαλό και καρδιά τζογαδόρου, έχει μεταμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο οι λάτρεις του λαχείου προσεγγίζουν το πάθος τους, προσφέροντας ιδέες και στρατηγικές όπως καμία άλλη.

Send email
More posts by David O'Reilly