Ειδήσεις

July 12, 2022

Γνώμες ειδικών σχετικά με το Bingo εναντίον των λαχείων

Clara Williams
WriterClara WilliamsWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher
LocaliserDimitris VasiliouLocaliser

Πρόσφατα, έχει γίνει πολύς λόγος μεταξύ των παικτών σχετικά με το μπίνγκο και τα λαχεία. Το buzz προκαλείται κυρίως από την ανάγκη των παικτών να βρουν την πιο κατάλληλη επιλογή, λαμβάνοντας υπόψη τις πιθανότητες νίκης, το ποσό νίκης, τη διαθεσιμότητα του παιχνιδιού και αρκετούς άλλους παράγοντες. Αρκετοί εμπειρογνώμονες έχουν παρουσιάσει το θέμα και αυτό το γράψιμο καταγράφει ορισμένες από τις «απόψεις» τους για το θέμα. Πρώτα, ωστόσο, μια κλεφτή ματιά στα δύο παιχνίδια είναι εξαιρετική για να ξεκινήσετε.

Γνώμες ειδικών σχετικά με το Bingo εναντίον των λαχείων

Λοταρία

Υπάρχουν πολλές εκδόσεις του bingo, με σχεδόν όλες να χρησιμοποιούν τις ίδιες αρχές παιχνιδιού. Ωστόσο, αυτό το περιεχόμενο θα επικεντρωθεί στην αμερικανική έκδοση του bingo. Το Bingo είναι ένα παιχνίδι με κάρτες που βασίζεται αποκλειστικά στην τύχη. Οι παίκτες ξεκινούν αγοράζοντας κάρτες που περιέχουν τυχαίους αριθμούς. Στη συνέχεια προσπαθούν να ταιριάξουν τους αριθμούς που φώναξε ο οικοδεσπότης με αυτούς στις κάρτες τους. Ένας παίκτης κερδίζει το τζάκποτ παίρνοντας ένα πλήρες σπίτι, που σημαίνει ότι όλοι οι αριθμοί στην κάρτα του ταιριάζουν με εκείνους που κάλεσε ο οικοδεσπότης.

Λαχείο

Τα λαχεία διαφέρουν από το μπίνγκο στο ότι οι παίκτες παίζουν το παιχνίδι αγοράζοντας εισιτήρια για μια συγκεκριμένη κλήρωση. Κάθε εισιτήριο έχει έναν κωδικό ή αύξοντα αριθμό που το καθιστά μοναδικό και αναγνωρίσιμο. Οι παίκτες πρέπει στη συνέχεια να επιλέξουν τους τυχερούς αριθμούς τους για κάθε δελτίο. Ένας παίκτης κερδίζει το τζάκποτ εάν όλοι οι επιλεγμένοι αριθμοί ταιριάζουν με τους αριθμούς των αποτελεσμάτων της κλήρωσης. Οι περισσότερες λοταρίες συνήθως έχουν βραβεία για την απώλεια μερικών αριθμών.

Ποιες είναι οι κύριες διαφορές: Γνώμη ειδικού

βραβεία

Οι περισσότεροι ειδικοί συμφωνούν ότι το χρηματικό έπαθλο είναι η κύρια διαφορά μεταξύ αυτών των δύο παιχνιδιών. Γενικά, οι λοταρίες είναι γνωστό ότι απονέμουν σημαντικά μεγαλύτερα βραβεία σε σύγκριση με το μπίνγκο. Ο λόγος για αυτό είναι ότι ο αριθμός των παικτών λοταρίας υπερβαίνει κατά πολύ τον αριθμό των παικτών μπίνγκο. Η λοταρία έχει περισσότερους παίκτες γιατί είναι πιο εύκολο να παίξουν. Επίσης, υπάρχουν λιγότερες λοταρίες από τα παιχνίδια μπίνγκο, με κορυφαία διαδικτυακές ιστοσελίδες λοταρίας που παρουσιάζονται από ιστότοπους κατάταξης. Λιγότερες λοταρίες σημαίνουν ότι περισσότεροι παίκτες παίζουν την ίδια λοταρία, αυξάνοντας έτσι το τζάκποτ πιο γρήγορα. Ο μεγάλος αριθμός εισιτηρίων που αγοράστηκαν συμβάλλει στην αύξηση των χρηματικών βραβείων.

Συχνότητα

Μια άλλη σημαντική διαφορά είναι η συχνότητα των κληρώσεων. Τα λαχεία γίνονται συνήθως λιγότερο συχνά, με τα περισσότερα από αυτά να έχουν κληρώσεις μόνο μία ή δύο φορές την εβδομάδα. Από την άλλη πλευρά, τα περισσότερα παιχνίδια μπίνγκο παίζονται καθημερινά, που σημαίνει ότι οι παίκτες μπορούν να κερδίσουν το ποσό του τζάκποτ οποιαδήποτε μέρα. Μερικοί ειδικοί πιστεύουν ότι η υψηλή συχνότητα είναι επωφελής για τους παίκτες λόγω της ικανότητας να παίζουν πιο συχνά, που σημαίνει αυξημένες πιθανότητες νίκης ανά διάρκεια.

Πιθανότητα

Ένα από τα πράγματα που σχεδόν όλοι οι ειδικοί συμφωνούν ως σημαντική διαφορά μεταξύ λαχειοφόρων αγορών και μπίνγκο είναι οι πιθανότητες. Οι πιθανότητες να κερδίσετε μια λαχειοφόρο αγορά είναι αρκετά χαμηλές. Αυτό ισχύει ακόμη και για τα βραβεία δεύτερης ή τρίτης κατηγορίας, τα οποία μόνο λίγα άτομα κερδίζουν συνήθως σε ορισμένες κληρώσεις. Ανάλογα με το μέγεθος της λαχειοφόρου αγοράς, οι πιθανότητες νίκης μπορεί να είναι μία στο εκατομμύριο, αν όχι χειρότερες.

Οι πιθανότητες να κερδίσετε το τζάκποτ στο διαδικτυακό μπίνγκο είναι επίσης χαμηλές, αλλά δεν είναι όπως αυτές που προσφέρουν οι λοταρίες. Επιπλέον, οι παίκτες μπορούν να κερδίσουν χαμηλότερα ποσά βραβείων ταιριάζοντας μόνο μία σειρά. Οι πιθανότητες νίκης εξαρτώνται από τον αριθμό των παικτών, αλλά είναι πάντα καλύτερες από τις λοταρίες.

Πολλές άλλες διαφορές που μπορεί να επηρεάσουν τις αποφάσεις των παικτών για το ποιο παιχνίδι θα παίξουν περιλαμβάνουν τη διαδικασία επιλογής αριθμού, την κοινωνική αλληλεπίδραση, τις κατηγορίες βραβείων και τις τιμές των εισιτηρίων.

Τελικές σκέψεις

Οι απόψεις των ειδικών δείχνουν ότι οι παίκτες έχουν καλύτερες πιθανότητες να κερδίσουν στο μπίνγκο, αλλά μπορούν να κερδίσουν σημαντικά υψηλότερα βραβεία με λοταρίες. Οι λοταρίες είναι πολύ πιο δημοφιλείς από το μπίνγκο και η κατάσταση αναμένεται να διαρκέσει ακόμη περισσότερο λόγω των ελκυστικών ποσών τζάκποτ. Ωστόσο, η επιλογή του παιχνιδιού συνοψίζεται στις προτιμήσεις του παίκτη.

Τελευταίες ειδήσεις

Παγκόσμια Δαπάνες Λοταριών: Τάσεις και επιπτώσεις
2023-11-21

Παγκόσμια Δαπάνες Λοταριών: Τάσεις και επιπτώσεις

Ειδήσεις