Η Εθνική Λοταρία αποκαλύπτει τους πιο δημοφιλείς αριθμούς

Ειδήσεις

2022-08-16

Το 2004, μια δημοφιλής τηλεοπτική εκπομπή κυκλοφόρησε μια σειρά από αριθμούς και ισχυρίστηκε ότι ήταν οι πιο πιθανό να κερδίσουν σε οποιοδήποτε λαχείο. Χάρη σε αυτή την εκπομπή, εκατοντάδες άνθρωποι εξακολουθούν να χρησιμοποιούν έναν συνδυασμό των αριθμών μέχρι σήμερα. Ωστόσο, αυτό είναι πιθανό να αλλάξει καθώς η Εθνική Λοταρία δημοσίευσε τους πιο δημοφιλείς αριθμούς λαχειοφόρων αγορών, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία που έχουν συλλέξει εδώ και αρκετά χρόνια.

Η Εθνική Λοταρία αποκαλύπτει τους πιο δημοφιλείς αριθμούς

Σύμφωνα με την Εθνική Λοταρία, οι περισσότεροι παίκτες λαχειοφόρων αγορών συνήθως επιλέγουν συνδυασμούς που περιλαμβάνουν πολλαπλάσια του επτά, που είναι 42, 35, 28, 21, 14 και 7. Μέρος της εξήγησης είναι ότι το νούμερο επτά πιστεύεται ότι είναι ένας τυχερός αριθμός στους περισσότερους πολιτισμούς. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι τα πολλαπλάσια των επτά είναι δημοφιλή, σπάνια συγκεντρώνονται σε μία μόνο κλήρωση. Η κατοχή αυτών των αριθμών είναι πιθανό να αποφέρει σε έναν παίκτη ένα μικρότερο ποσό βραβείου και όχι το τζάκποτ της λοταρίας.

Άλλοι τυχεροί αριθμοί

Η αναφορά της Εθνικής Λοταρίας δείχνει επίσης ότι τα πολλαπλάσια του πέντε επιλέγονται συνήθως από τους περισσότερους παίκτες και είναι η δεύτερη πιο δημοφιλής ακολουθία αριθμών. Ένα ενδιαφέρον μέρος της αναφοράς ήταν ποια σειρά αριθμών έρχεται στο νούμερο τρία σε δημοτικότητα με βάση μια δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή που ονομάζεται Lost.

Η σειρά, Lost, βασίζεται σε μια ομάδα ανθρώπων που εμπλέκονται σε ένα αεροπορικό δυστύχημα και έχουν αποκλειστεί σε ένα νησί. Ένα από τα θύματα είχε κερδίσει το λαχείο πριν από το αεροπορικό δυστύχημα, χρησιμοποιώντας τους τυχερούς αριθμούς 4, 8, 15, 16, 23 και 42. Πολλοί διαδικτυακή λοταρία Οι παίκτες χρησιμοποιούν την ίδια ακολουθία αριθμών, καθιστώντας την την τρίτη πιο δημοφιλή ακολουθία αριθμών στην ιστορία των λοταριών.

Άλλοι συνδυασμοί είναι πολλαπλάσια του εννέα και του δέκα και ενός έως έξι. Το 7, 17, 27, 37, 47, 57 είναι ένας άλλος αξιοσημείωτος συνδυασμός, που ονομάζεται "Όλα τα 7"

Η Εθνική Λοταρία μοιράστηκε αυτές τις πληροφορίες ακριβώς πριν από την κλήρωση των 20 εκατομμυρίων ευρώ, που είναι ένα τζάκποτ που πρέπει να κερδίσετε.

Οι Εθνικές Γνωμοδοτήσεις Λαχείων

Ο ανώτερος σύμβουλος των νικητών, Carter Andy Camelot, θεώρησε τους δημοφιλείς τυχερούς αριθμούς μυστικό για το οποίο η οργάνωση είχε συζητήσει για πολύ καιρό πριν αποφασίσει να κυκλοφορήσει. Η κύρια ανησυχία του ήταν ότι η δημοσιοποίηση των πληροφοριών θα αύξανε τον αριθμό των παικτών που επέλεγαν τις ακολουθίες αριθμών. Εάν κάποια από τις ακολουθίες εμφανιζόταν στο αποτέλεσμα μιας κλήρωσης, θα υπήρχαν πάρα πολλοί νικητές του τζάκποτ που θα μοιράζονταν το έπαθλο που το ποσό που θα έπαιρνε ο καθένας δεν θα ήταν μεγάλο.

Από την άλλη πλευρά, η κυκλοφορία δημοφιλών αριθμών και ακολουθιών αριθμών δεν επηρεάζει τις κληρώσεις. Επιπλέον, οι παίκτες εξακολουθούν να έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν άλλες ακολουθίες αριθμών καθώς οποιαδήποτε ακολουθία αριθμών μπορεί ενδεχομένως να κερδίσει το τζάκποτ. Αυτό το σκεπτικό έκανε τον οργανισμό λαχειοφόρων αγορών να αποφασίσει να μοιραστεί τις πληροφορίες με το κοινό.

Popular Punter's Opinions

Πολλοί παίκτες που παίζουν το λαχείο έχουν μοιραστεί τις απόψεις τους σχετικά με τις εκθέσεις που εκδίδει η Εθνική Λοταρία. Οι απόψεις δείχνουν ανάμεικτα συναισθήματα μεταξύ των παικτών. Μερικοί από αυτούς είναι πολύ δυσαρεστημένοι που οι πληροφορίες κοινοποιήθηκαν δημόσια. Αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι αισθάνονται ότι είχαν ένα μυστικό για τους πιο τυχερούς συνδυασμούς αριθμών στους οποίους βασίστηκαν, το οποίο έχει πλέον εκτεθεί σε ολόκληρο τον κόσμο. Ωστόσο, δεν έχουν βάση καθώς οι συνδυασμοί αριθμών δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ σε καμία κλήρωση Εθνικού Λαχείου και δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα εμφανιστούν.

Άλλοι παίκτες πιστεύουν ότι ήταν εξαιρετική απόφαση να αποκαλυφθούν οι πληροφορίες. Αυτό συμβαίνει επειδή παρέχει στους παίκτες πληροφορίες σχετικά με το ποιοι αριθμοί θεωρούνται τυχεροί ή πληροφορίες σχετικά με τις ακολουθίες αριθμών που πρέπει να αποφύγουν εάν δεν θέλουν να μοιραστούν το τζάκποτ με πολλούς άλλους παίκτες σε περίπτωση που κερδίσουν.

Συνολικά, αυτοί οι αριθμοί ή οι ακολουθίες πρέπει να χρησιμοποιηθούν ως οδηγοί και δεν πρέπει να μπερδευτούν ότι είναι τα κλειδιά για το ξεκλείδωμα των κερδών στο λαχείο.

Τελευταίες ειδήσεις

Καλύτερα μπόνους καλωσορίσματος με κάρτα πληρωμής για παίκτες στο Διαδίκτυο Λόττο τον Μάιο του 2023
2023-05-09

Καλύτερα μπόνους καλωσορίσματος με κάρτα πληρωμής για παίκτες στο Διαδίκτυο Λόττο τον Μάιο του 2023

Ειδήσεις

Προωθητική ενέργεια καζίνο

Mystake
Παίξτε τώρα

18+ | Παίξτε Υπεύθυνα | Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις