Οι περισσότερες λοταρίες που μπορούν να κερδηθούν

Ειδήσεις

2022-04-05

Όλοι θέλουν πάντα να μάθουν - ποιες είναι οι πιο εύκολες λοταρίες για να κερδίσετε;

Οι περισσότερες λοταρίες που μπορούν να κερδηθούν

Η απάντηση σε αυτό είναι ρευστή και θα εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες:

Τοποθεσία Η τοποθεσία σας μπορεί να περιορίσει τις λοταρίες στις οποίες μπορείτε να συμμετάσχετε. Οι νόμοι περί τυχερών παιχνιδιών είναι πολύ συγκεκριμένοι για την περιοχή και μπορεί να σας εμποδίσουν να παίξετε λαχείο σε άλλη περιοχή ή χώρα. Τούτου λεχθέντος, υπάρχει αύξηση των ιστότοπων που σας επιτρέπουν να στοιχηματίσετε στο αποτέλεσμα μιας ξένης λαχειοφόρου αγοράς, επιτρέποντάς σας έτσι να συμμετάσχετε σε αυτή τη λαχειοφόρο αγορά και να κερδίσετε ένα συγκεκριμένο τζάκποτ, ακόμα κι αν δεν λέτε αυστηρά αγοράζοντας ένα λαχείο σε αυτό παιχνίδι λαχειοφόρου αγοράς. 

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συμμετάσχετε σε λοταρίες από όλο τον κόσμο, ότι συνήθως δεν μπορείτε να παίξετε και μπορείτε ακόμη και να λάβετε μέρος σε ορισμένες από τις λοταρίες που αναφέρονται παρακάτω.

Μέγεθος τζάκποτ Ορισμένες μικρότερες λοταρίες είναι πιο εύκολο να κερδίσουν, ωστόσο, επειδή είναι μικρότερες ή λιγότερο δημοφιλείς, το τζάκποτ είναι σημαντικά μικρότερο από άλλες μεγαλύτερες ή πιο δημοφιλείς λοταρίες.
Επιπλέον, μπορεί να κερδίσετε ένα βραβείο αλλά μπορεί να μην είναι το έπαθλο που περιμένατε. Για παράδειγμα, το France Lotto σας δίνει μία στις έξι πιθανότητες να κερδίσετε ένα έπαθλο, ακολουθούμενο από το ισπανικό λότο με μία στις δέκα. 

Αλλά απλά κερδίζοντας ένα βραβείο δεν ισοδυναμεί απαραίτητα με τη νίκη του τζάκποτ - θα μπορούσε απλώς να είναι η επιστροφή της τιμής του εισιτηρίου σας. Το Πολωνικό Mini Lotto έχει πολύ υψηλές πιθανότητες να κερδίσει ένα τζάκποτ, αλλά το τζακ ποτ είναι μόνο εξήντα χιλιάδες ευρώ - μια σημαντική διαφορά από άλλες ευρωπαϊκές λοταρίες, αλλά είναι επίσης μια από τις φθηνότερες λοταρίες για συμμετοχή. 

Το Σουηδικό Λόττο θεωρείται μία από τις καλύτερες λοταρίες με βάση τις πιθανότητες να κερδίσεις ένα σημαντικό έπαθλο. Όταν ερευνάτε τις πιθανότητες να κερδίσετε ένα έπαθλο σε μια λαχειοφόρο αγορά, είναι επομένως σημαντικό να εξετάσετε τις πιθανότητες να κερδίσετε το τζάκποτ (ή το έπαθλο υψηλότερης αξίας) και όχι μόνο τις πιθανότητες να κερδίσετε όποιος βραβείο.

Πιθανότητα Οι πιθανότητες σας είναι αυτές που καθορίζουν τις πιθανότητές σας να κερδίσετε. Με απλά λόγια, οι αποδόσεις σας υπολογίζονται βάσει του διαφορετικού αριθμού παραλλαγών που είναι δυνατές από επιλεγμένους αριθμούς. Επομένως, όσο λιγότεροι αριθμοί έχετε να διαλέξετε, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες νίκης σας. Λαχεία που έχουν λιγότερους αριθμούς για να διαλέξετε (για παράδειγμα, επιλέγοντας 6 αριθμούς από 30), πιθανότατα θα έχουν μεγαλύτερη επιτυχία από λοταρίες που έχουν μεγαλύτερους αριθμούς για να διαλέξετε (για παράδειγμα, 6 αριθμούς από 49).

Επιπλέον, λαχεία τύπου powerball, όπου πρέπει να έχετε όλους τους επιλεγμένους αριθμούς Επιπρόσθετα ένας αριθμός powerball, μειώνει σημαντικά τις πιθανότητες σας και είναι οι πιο δύσκολοι τύποι για να κερδίσετε. Με κοινά παιχνίδια powerball, κάθε παίκτης έχει μόνο μία στα 292 εκατομμύρια πιθανότητες να κερδίσει. Συγκρίνετε το με τη μία στις έξι πιθανότητες που προσφέρει το France Lotto και μπορείτε να δείτε πόσο σημαντικό είναι να επιλέξετε τη σωστή λοταρία για να συμμετάσχετε.

Αριθμός εισιτηρίων που αγοράστηκαν Ένας από τους κύριους παράγοντες για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε είναι να αγοράσετε πολλά εισιτήρια διαφορετικών αριθμών για κλήρωση. Ανάλογα με το λαχείο της επιλογής σας, αυτό θα μπορούσε να αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητες σας. Θυμηθείτε, οι πιθανότητες βασίζονται σε ένα μόνο εισιτήριο που αγοράσατε, επομένως για κάθε εισιτήριο που αγοράζετε, αυξάνετε τις πιθανότητες να κερδίσετε ένα έπαθλο.

Αριθμός κληρώσεων Ορισμένες κληρώσεις έχουν μόνο εβδομαδιαίες κληρώσεις, ενώ άλλες μπορεί να έχουν πολλαπλές κληρώσεις την εβδομάδα. Όσο περισσότερες κληρώσεις γίνονται, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε να κερδίσετε και να συμμετάσχετε.

Με απλά λόγια, όλα τα λαχεία είναι ένα στοίχημα. Ενώ είναι πολύ πιθανό να κερδίσετε ένα έπαθλο σε μια λαχειοφόρο αγορά, είναι δύσκολο να κερδίσετε ένα σημαντικό έπαθλο. Γι' αυτόν τον λόγο θα πρέπει να κάνετε την έρευνά σας και να σκεφτείτε ποιες λοταρίες έχουν καλύτερες πιθανότητες για νίκη με βάση τη μορφή της λαχειοφόρου αγοράς και του παιχνιδιού και να βελτιώσετε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε. Κάποιος κερδίζει πάντα τελικά, και μια μέρα θα μπορούσες να είσαι εσύ!

Τελευταίες ειδήσεις

Καλύτερα μπόνους καλωσορίσματος με κάρτα πληρωμής για παίκτες στο Διαδίκτυο Λόττο τον Μάιο του 2023
2023-05-09

Καλύτερα μπόνους καλωσορίσματος με κάρτα πληρωμής για παίκτες στο Διαδίκτυο Λόττο τον Μάιο του 2023

Ειδήσεις

Προωθητική ενέργεια καζίνο

Mystake
Παίξτε τώρα

18+ | Παίξτε Υπεύθυνα | Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις