Οι πιο διάσημες ευρωπαϊκές λοταρίες

Ειδήσεις

2022-08-02

Στην Ευρώπη γίνονται διάφορες συναρπαστικές κληρώσεις. Όλοι μπορούν να συμμετέχουν σε αυτά τα ευρωπαϊκά τζακ ποτ, τα οποία διαθέτουν μερικές από τις μεγαλύτερες και πιο θεαματικές κληρώσεις στον κόσμο.

Οι πιο διάσημες ευρωπαϊκές λοταρίες

Διακρατικά παιχνίδια λοταρίας

Αυτά τα παιχνίδια μπορούν να βρεθούν σε πολλά έθνη στην ήπειρο. Τα βραβεία είναι συνήθως μεγάλα λόγω του τεράστιου αριθμού των ανταγωνιστών. EuroMillions και EuroJackpot είναι πλέον οι μοναδικές διεθνείς λοταρίες της ηπείρου.

Εθνικό Λαχείο

Αυτά τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν μόνο εντός των ορίων των χωρών που τα πωλούν. Μια από τις παλαιότερες λοταρίες της Ευρώπης, η La Primitiva, είναι αγαπημένη μεταξύ των Ισπανών χάρη στο μοντέλο της χωρίς καπάκι για τζάκποτ.

Επίσης, το Πολωνικό Mini Lotto έχει καθημερινές κληρώσεις και οικονομικά εισιτήρια.

Λοταρίες, Superdraws και ειδικές κληρώσεις στην Ευρώπη

Αυτές οι τρεις κληρώσεις βοηθούν τους παίκτες να κερδίσουν ένα επιπλέον έπαθλο.

Λοταριές

Οι κληρώσεις λαχειοφόρων αγορών γίνονται ταυτόχρονα με την κύρια κλήρωση. Παρέχουν στους παίκτες μια επιπλέον ευκαιρία να κερδίσουν χωρίς να ταιριάζουν με κανέναν από τους αριθμούς. Το EuroMillions El Million της Ισπανίας και το EuroMillions ÖsterreichBonus της Αυστρίας είναι δύο από Οι μεγαλύτερες κληρώσεις λαχειοφόρων αγορών της Ευρώπης.

Υπερκληρώσεις

Τα EuroMillions Superdraws είναι εκδηλώσεις λοταρίας που λαμβάνουν χώρα πολλές φορές το χρόνο. Το κανονικό βραβείο τζάκποτ έχει αυξηθεί στα 130 εκατομμύρια δολάρια.

Ειδικές κληρώσεις

Μοναδικές κληρώσεις πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια μεγάλων εορτών όπως η Πρωτοχρονιά, τα Χριστούγεννα και τοπικές εκδηλώσεις όπως η Ημέρα της Ανεξαρτησίας. Αυτά συχνά περιλαμβάνουν αυξημένα τζάκποτ, κληρώσεις ή επιπλέον κληρώσεις.

Κάθε Πάσχα, η Ιταλία φιλοξενεί την πολυαναμενόμενη κλήρωση Pasqua. 100 τυχεροί παίκτες μπορούν να κερδίσουν ένα τεράστιο έπαθλο 100.000 $ στην κλήρωση όταν παίζουν SuperEnalotto. Την Παρασκευή 13, το γαλλικό Loto διπλασιάζει το τζάκποτ του στα 13 εκατομμύρια δολάρια και προσθέτει μια κλήρωση.

Τα μεγαλύτερα Τζάκποτ Λοταρίας στην Ευρώπη

Με επτά σωστούς αριθμούς, το EuroMillions δίνει τις μεγαλύτερες πληρωμές τζάκποτ στην Ευρώπη. Συνήθως, το βραβείο ξεκινά από περίπου 17 εκατομμύρια δολάρια. Το βραβείο έχει ήδη φτάσει τα 220 εκατομμύρια δολάρια. Το τρέχον ανώτατο όριο του βραβείου, ωστόσο, είναι 230 εκατομμύρια δολάρια. Εάν το έπαθλο φτάσει στο ανώτατο όριο, η ανταμοιβή θα αυξηθεί κατά 10 εκατομμύρια δολάρια, έως και 250 εκατομμύρια δολάρια.

Η κλήρωση, που ξεκίνησε το 2004, περιλαμβάνει εννέα ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ. Οι κληρώσεις γίνονται στο Παρίσι κάθε εβδομάδα Τρίτη και Παρασκευή στις 20:45 CET

ο SuperEnalotto είναι η πιο σημαντική εθνική λοταρία της Ευρώπης. Ένα ρεκόρ 209 εκατομμυρίων δολαρίων καταβλήθηκε τον Αύγουστο του 2019. Για περισσότερους από 18 μήνες, το βραβείο ήταν το πιο σημαντικό έπαθλο της ευρωπαϊκής λαχειοφόρου αγοράς.

Το EuroJackpot είναι μια πολυεθνική λοταρία που ξεκίνησε το 2012. Παίκτες από 18 έθνη έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Το εβδομαδιαίο τζάκποτ μπορεί να αξίζει έως και 120 εκατομμύρια δολάρια. Οι κληρώσεις γίνονται κάθε Τρίτη και Παρασκευή στις 19:00 GMT στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

Νικητές Ευρωπαϊκών Λαχείων

Πάνω από επτά εκατομμύρια νικητήρια εισιτήρια έχουν λάβει περισσότερα από 105 εκατομμύρια δολάρια σε έπαθλα λαχειοφόρου αγοράς. Τον Οκτώβριο του 2021, ένας τυχερός διαδικτυακός παίκτης από τη Νοτιοανατολική Ευρώπη κέρδισε ένα έπαθλο 41,3 εκατομμυρίων δολαρίων EuroMillions.

Αφού αγόρασε μια συμμετοχή τριών γραμμών στο EuroMillions τον Ιούλιο του 2019, ο Νοτιοκορεάτης παίκτης λαχειοφόρων αγορών HSL ταίριαξε με ένα βραβείο κληρώσεων El Millón που δημιούργησε εκατομμυριούχους. Ο παίκτης δεν ήταν μόνο ο πρώτος νικητής της λοταρίας του El Millón, αλλά ήταν και η πρώτη του σημαντική νίκη στο λαχείο.

Μετά από λίγους μόνο μήνες παιχνιδιού στο Διαδίκτυο, ο SK, ένας οδηγός από τη Μόσχα, κέρδισε ένα έπαθλο 824.000 $ Αυστρίας Λόττο τον Φεβρουάριο του 2016.

Συχνές ερωτήσεις

Ποιες ευρωπαϊκές λοταρίες έχουν τις καλύτερες πιθανότητες κέρδους;
Οι μικρότερες λοταρίες έχουν τις καλύτερες πιθανότητες λόγω των στενότερων εικαστικών περιοχών και ανταμοιβών. Οι παίκτες μπορούν να συμμετάσχουν στο Πολωνικό Mini Lotto, στο Italian SuperEnalotto ή στο Austria Lotto.

Φορολογούνται τα κέρδη από λαχεία στην Ευρώπη;
Τα κέρδη από λαχεία μπορεί να είναι αφορολόγητα σε ορισμένα ευρωπαϊκά έθνη, αλλά μπορεί να φορολογούνται σε άλλα. Οι παίκτες πρέπει πάντα να λαμβάνουν συμβουλές από φορολογικούς εμπειρογνώμονες στη χώρα τους.

Είναι δυνατό για αλλοδαπούς να παίξουν την ευρωπαϊκή λαχειοφόρο αγορά online;
Οποιαδήποτε ευρωπαϊκή διαδικτυακή λοταρία μπορεί να παιχτεί από οπουδήποτε στον κόσμο. Για να συμμετάσχουν στις θεαματικές κληρώσεις της ηπείρου, οι παίκτες δεν χρειάζεται να είναι Ευρωπαίοι πολίτες ή ακόμη και φυσικά παρόντες στην Ευρώπη.

Ποια είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος για να κερδίσετε τις καλύτερες διαδικτυακές λοταρίες στην Ευρώπη;
Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως μια προσέγγιση που κερδίζει λαχεία. Το να παίξετε το λαχείο είναι το πρώτο βήμα για να γίνετε νικητής του Ευρωπαϊκού λαχείου.

Τελευταίες ειδήσεις

Καλύτερα μπόνους καλωσορίσματος με κάρτα πληρωμής για παίκτες στο Διαδίκτυο Λόττο τον Μάιο του 2023
2023-05-09

Καλύτερα μπόνους καλωσορίσματος με κάρτα πληρωμής για παίκτες στο Διαδίκτυο Λόττο τον Μάιο του 2023

Ειδήσεις

Προωθητική ενέργεια καζίνο

Mystake
Παίξτε τώρα

18+ | Παίξτε Υπεύθυνα | Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις