Ειδήσεις

July 5, 2022

Πράγματα που πρέπει να αποφύγετε μετά τη νίκη του λαχείου

Clara Williams
WriterClara WilliamsWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher
LocaliserDimitris VasiliouLocaliser

Όλοι ονειρεύονται να κερδίσουν ένα τζάκποτ λοταρίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων. Τα άτομα που κερδίζουν το λότο αλλάζουν τη ζωή τους για πάντα. Οι νικητές γίνονται πολύ πλούσιοι ξαφνικά. Ωστόσο, αν κάποιος δεν είναι προσεκτικός, μπορεί να χάσει το τυχερό του εγκεφαλικό σε σύντομο χρονικό διάστημα. Επομένως, οποιοσδήποτε νικητής λαχειοφόρου αγοράς θα πρέπει να αποφύγει να κάνει μερικές βασικές γκάφες.

Πράγματα που πρέπει να αποφύγετε μετά τη νίκη του λαχείου

Εάν ένα άτομο κερδίσει το λότο, αυτό το άρθρο τον καθοδηγεί για το τι δεν πρέπει να κάνει. Συχνά, υπάρχει πληθώρα συμβουλών που είναι διαθέσιμες στους παίκτες για το τι πρέπει να κάνουν εάν κερδίσουν το λότο. Ωστόσο, σπάνια υπάρχουν συγκεκριμένες προειδοποιητικές δηλώσεις. Οι νικητές μπορεί να γίνουν στόχοι, ενώ άλλοι θα κάνουν αμέσως εχθρούς. Μερικοί άνθρωποι, ωστόσο, αποδεικνύονται οι χειρότεροι εχθροί του εαυτού τους.

Αποτυχία υπογραφής εισιτηρίου

Αυτό είναι ένα από τα πιο τυπικά λάθη που γίνονται από τους νικητές. Τους κυριεύει ο ενθουσιασμός. Μπορεί να είναι καταστροφικό εάν ένα άτομο χάσει ένα λαχείο που δεν έχει υπογραφεί. Κάποιος άλλος θα μπορούσε να πάρει το εισιτήριο και να το διεκδικήσει. Ο αγώνας γι' αυτό θα είναι δύσκολο έργο.

Άμεση λήψη των χρημάτων

Μετά από μερικά χρόνια, οι περισσότεροι νικητές λαχειοφόρων αγορών βρίσκουν τους εαυτούς τους και πάλι σπασμένους. Οι παίκτες δεν πρέπει ποτέ να παίρνουν τα χρήματα προκαταβολικά χωρίς να έχουν σχέδιο. Το πρώτο πράγμα πρέπει να είναι να λάβετε συμβουλές από φοροτεχνικό και ένας αξιόπιστος οικονομικός σύμβουλος σε μια αξιόπιστη εταιρεία διαχείρισης χρημάτων. Αυτοί οι ειδικοί θα βοηθήσουν τον νικητή να αποφασίσει μεταξύ μιας εφάπαξ πληρωμής και των πληρωμών προσόδου.

Ένα άτομο μπορεί να μην έχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την προστασία των περιουσιακών στοιχείων από όλους τους κινδύνους. Οι στρατηγικές φορολογίας και προστασίας περιουσιακών στοιχείων είναι επίσης απαραίτητες για τους παίκτες. Τα περιουσιακά στοιχεία των νικητών θα προστατεύονται καλύτερα εάν διαθέτουν ικανό και αξιόπιστο προσωπικό.

Φθόνος για Διασημότητες

Μπορεί να φαίνεται πρακτικό για ορισμένες διασημότητες να έχουν μια ακολουθία ή ένα κινηματογραφικό συνεργείο να τους ακολουθεί. Ομοίως, οι νικητές μπορεί να αισθάνονται υποχρεωμένοι να έχουν στην κατοχή τους πολλά ακριβά αυτοκίνητα, ακόμη και ιδιωτικά τζετ. Αυτό μπορεί να χρεοκοπήσει πολύ γρήγορα έναν νικητή της λαχειοφόρου αγοράς. Οι νικητές των λαχείων πρέπει να αντισταθούν στη διασημότητα και την αθλητική ζήλια.

Οι παίκτες κερδίζουν σε οποιαδήποτε διαδικτυακός ιστότοπος λότο συχνά μπορεί να αισθάνεται την επιθυμία να καυχηθεί για αυτό. Ωστόσο, το καύχημα θα μπορούσε να θέσει ένα άτομο σε κίνδυνο με διάφορους τρόπους. Όλοι όσοι έχουν κάνει ποτέ μια χάρη στον νικητή νιώθουν ότι δικαιούνται να μοιραστούν το χρηματικό έπαθλο. Μπορεί να είναι ακόμη πιο επικίνδυνο με απαγωγές, επειδή πρέπει να πληρωθούν λύτρα και μπορεί να τελειώσει με τη δολοφονία ορισμένων ανθρώπων. Καλό θα είναι να παραμείνετε ανώνυμοι όσο το επιτρέπει η κυβέρνηση.

Η προσπάθεια αποφυγής της πληρωμής φόρων μπορεί ακόμη και να προσελκύσει ορισμένα αφελή άτομα. Το να είναι πλούσιος επιτρέπει σε ένα άτομο να προσλαμβάνει καλύτερους δικηγόρους και να υπερασπίζεται τον εαυτό του στο δικαστήριο. Ωστόσο, το να ζεις μια απερίσκεπτη ζωή με ελάχιστο σεβασμό στον νόμο δεν θα κρατήσει ποτέ ένα άτομο έξω από τη φυλακή. Επομένως, κανείς δεν πρέπει ποτέ να πιστεύει ότι οι νόμοι και τα πρότυπα ευπρέπειας δεν ισχύουν γι' αυτόν.

Ανάπτυξη σε High Roller

Οι παίκτες πρέπει να αποφεύγουν τη μετάβαση από την ταπεινή ζωή στο να ξοδεύουν εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια κάθε εβδομάδα σε μια στιγμή. Οι παίκτες πρέπει να αξιολογήσουν τις προσδοκίες τους εκ των προτέρων για να αποτρέψουν την καταδίκη τους. Το high-rolling είναι δαπανηρό και τα κέρδη πηγαίνουν γρήγορα.

Δεν συνιστάται η αγορά πολλών προσωπικών αυτοκινήτων ή κατοικιών. Επιπλέον, θα πρέπει να αποφεύγει κανείς να αγοράζει τα πάντα για φίλους και οικογένεια.

Ένα επαναλαμβανόμενο θέμα με τους νικητές λοταρίας (και κρίσης) που λαμβάνουν μεγάλα χρηματικά ποσά είναι ότι οι φίλοι και η οικογένειά τους αρχίζουν να τους πιέζουν για πολλές επιχειρηματικές ευκαιρίες. Σίγουρα, μερικά θα ακούγονται φανταστικά, αλλά άλλα θα ακούγονται τρελά. Οι νικητές πρέπει να είναι προσεκτικοί σχετικά με την υποστήριξη οποιασδήποτε ιδέας που τους παρουσιάζεται.

Δαπάνες Χωρίς Προϋπολογισμό

Οποιοδήποτε έπαθλο λαχειοφόρου αγοράς είναι ένα πεπερασμένο χρηματικό ποσό. Οι παίκτες πρέπει να έχουν έναν αυστηρό προϋπολογισμό πριν κάνουν σημαντικές αγορές ή αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους.

Άλλοι νικητές μπορούν να επιλέξουν να κάνουν δωρεές σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Θα αρχίσουν να κάνουν δωρεές σε φιλανθρωπικές και θρησκευτικές οργανώσεις. Δυστυχώς, στο μέλλον μπορεί να εμφανιστούν σημαντικές κρίσεις και μπορεί κανείς να μην έχει τους πόρους για να παρέμβει.

Είτε οι νικητές επιλέξουν την εφάπαξ πληρωμή είτε την πρόσοδο, δεν θα πρέπει ποτέ να χρεώνονται στο εγγύς ή μακροπρόθεσμο μέλλον. Η πτώχευση ξανά με ληξιπρόθεσμη υποθήκη, πληρωμές αυτοκινήτων και προσωπικά έξοδα είναι η χειρότερη περίπτωση.

Τελευταίες ειδήσεις

Παγκόσμια Δαπάνες Λοταριών: Τάσεις και επιπτώσεις
2023-11-21

Παγκόσμια Δαπάνες Λοταριών: Τάσεις και επιπτώσεις

Ειδήσεις