Πώς να κερδίσετε το λαχείο επτά φορές

Ειδήσεις

2022-02-15

Λένε ότι ο κεραυνός δεν χτυπά στο ίδιο μέρος δύο φορές. Πώς είναι λοιπόν δυνατόν κάποιος να κερδίσει το λαχείο όχι μία, ούτε δύο, αλλά ένα ρεκόρ ΕΠΤΑ φορές;

Πώς να κερδίσετε το λαχείο επτά φορές

Αυτό ήταν μια πραγματικότητα για τον Ρίτσαρντ Λούστιγκ από τη Φλόριντα. Σε διάστημα δύο ετών, κέρδισε το κρατικό λαχείο επτά φορές, με συνολικό έπαθλο 1.047.060,50 $. Δεδομένου ότι ήταν βουτηγμένος στα χρέη πριν από την επιτυχία του στο λαχείο, είναι ασφαλές να πούμε ότι αυτές οι νίκες άλλαζαν τη ζωή.

Αυτές οι νίκες δεν έγιναν εν μία νυκτί

Έπαιξε για πάνω από είκοσι χρόνια πριν βρει την επιτυχία. Ο Lustig δηλώνει ότι πρέπει να δεσμευτείς για να κερδίσεις και να αντιμετωπίζεις το παιχνίδι λοταρίας σαν δουλειά - απαιτεί χρόνο και προσπάθεια.

Ο Λούστιγκ αποφάσισε να δημοσιεύσει τη στρατηγική του για τη νίκη στο βιβλίο του "_Μάθετε πώς να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε το λαχείο_». Εδώ παρουσιάζει τα εργαλεία που έχει αναπτύξει με τα χρόνια παίζοντας στο λαχείο και ποια από αυτά βρήκε τον βοήθησαν να πετύχει τους στόχους του να κερδίσει.

Συμβουλές για να κερδίσετε το λαχείο 7 φορές

Μερικές από τις συμβουλές του που περιγράφονται στο βιβλίο του και επικεντρώνονται στο να βάλετε τις πιθανότητες υπέρ σας είναι οι εξής:

Μην αγοράζετε λαχεία με χρήματα που δεν έχετε. Ο Lustig δηλώνει ότι δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείτε όλα τα χρήματά σας, ή για παράδειγμα, τα χρήματα του ενοικίου ή του παντοπωλείου σας, σε λαχεία.

Δημιουργήστε ένα σωματείο λαχειοφόρων αγορών. Η ομαδοποίηση με κάποιους φίλους και την οικογένεια σημαίνει ότι μπορείτε να αγοράσετε μεγάλο αριθμό εισιτηρίων και να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε. Αυτό, ωστόσο, σημαίνει ότι πρέπει να μοιράσετε το χρηματικό έπαθλο, αλλά αυτό είναι χρηματικό έπαθλο που μπορεί να μην το έχετε αν δεν είχατε σχηματίσει το σωματείο.

Παίξτε λιγότερο δημοφιλή παιχνίδια λοταρίας με λιγότερους παίκτες. Αυτό θα σημαίνει ότι έχετε λιγότερους ανταγωνιστές και αυξάνει τις πιθανότητές σας να κερδίσετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν ιστότοπο όπως το lottoranker.com για να σας βοηθήσει να βρείτε το σωστό παιχνίδι για εσάς.

Μην ακολουθείτε τα πλήθη. Όπως η παραπάνω συμβουλή, το κλειδί είναι να προσέχετε για λιγότερο δημοφιλή παιχνίδια με λιγότερους παίκτες. Όπου υπάρχει ένα τεράστιο τζάκποτ στο παιχνίδι, χιλιάδες άτομα θα παίζουν το ίδιο παιχνίδι, μειώνοντας τις πιθανότητές σας για μια σημαντική νίκη.

Κάντε την έρευνά σας. Φροντίστε να κάνετε κάποια έρευνα τόσο για τα παιχνίδια που θέλετε να παίξετε όσο και για τους αριθμούς που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Αναζητήστε ποιοι ήταν οι νικηφόροι αριθμοί ιστορικά και αυτό θα σας δώσει μια ένδειξη εάν οι επιλεγμένοι σας αριθμοί θα μπορούσαν να είναι νικητικοί αριθμοί. Αυτό θα πάρει χρόνο, αλλά σίγουρα θα αποδώσει και είναι ένας από τους βασικούς τρόπους που μπορεί να οδηγήσει σε επιτυχία.

Μην επιλέγετε γρήγορη επιλογή. Προτιμήστε να επιλέξετε τους αριθμούς σας, με βάση την έρευνά σας σχετικά με προηγούμενα επιτυχημένους αριθμούς, όπως τονίστηκε παραπάνω. Η γρήγορη επιλογή θα σας δώσει αριθμούς που βασίζονται σε κανένα μοτίβο ή ιστορικό νίκης και είναι πιο πιθανό να σας δώσει διαδοχικούς αριθμούς, κάτι που επίσης συμβουλεύει ο Lustig.

Μείνετε στους αριθμούς σας. Μην εγκαταλείπετε τους αριθμούς σας μόνο και μόνο επειδή δεν κερδίσατε με αυτούς την πρώτη φορά που χρησιμοποιήσατε. Η υπομονή είναι το κλειδί. Αν ρωτήσετε πολλούς επιτυχημένους νικητές λοταρίας, θα σας πουν ότι έχουν μια σειρά από αριθμούς με τους οποίους παίζουν τακτικά. Εάν επιλέγετε διαφορετικούς αριθμούς κάθε εβδομάδα, οι πιθανότητες επιτυχίας μειώνονται. Το να μένετε στους ίδιους αριθμούς αποφέρει μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας, ειδικά αν τους έχετε επιλέξει βάσει έρευνας, καθώς αυτοί οι αριθμοί θα πρέπει τελικά να είναι κερδισμένοι αριθμοί!

Εάν είστε κανονικός παίκτης λαχειοφόρων αγορών, γιατί να μην δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε τις συστάσεις του Lustig και να δείτε εάν μπορείτε να είστε ο επόμενος νικητής πολλαπλών λοταριών.

Τελευταίες ειδήσεις

Καλύτερα μπόνους καλωσορίσματος με κάρτα πληρωμής για παίκτες στο Διαδίκτυο Λόττο τον Μάιο του 2023
2023-05-09

Καλύτερα μπόνους καλωσορίσματος με κάρτα πληρωμής για παίκτες στο Διαδίκτυο Λόττο τον Μάιο του 2023

Ειδήσεις

Προωθητική ενέργεια καζίνο

Mystake
Παίξτε τώρα

18+ | Παίξτε Υπεύθυνα | Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις