Τα μεγαλύτερα αζήτητα λαχεία

Ειδήσεις

2022-03-22

Οι λοταρίες είναι εδώ δεκαετίες τώρα, με δεκάδες νικητές να διεκδικούν μεγάλα χρηματικά έπαθλα. Στη συνέχεια, όμως, κάποια μεγάλα κέρδη έχουν μείνει αζήτητα για τον ένα ή τον άλλο λόγο. Σε αυτήν τη συλλογή, ανακαλύψτε μερικά από τα μεγαλύτερα αζήτητα λαχεία στην ιστορία των λότο.

Τα μεγαλύτερα αζήτητα λαχεία

1. EuroMillions - 64 εκατομμύρια £

Το EuroMillions είναι το μεγαλύτερο τζάκποτ στον κόσμο, αλλά δυστυχώς, ένας από τους νικητές δεν κατάφερε να διεκδικήσει την περιουσία του. Ένας παίκτης αγόρασε ένα εισιτήριο από ένα κατάστημα που βρίσκεται στην περιοχή Stevenage and Hitchin το 2012. Αλλά ακόμα και μετά από πολλές εκκλήσεις, στις ιστοσελίδες λότο και ακόμη και μια εκστρατεία διαφημιστικών πινακίδων, ο αγοραστής του εισιτηρίου δεν εμφανίστηκε ποτέ. 

Αυτό παραμένει το μεγαλύτερο αζήτητο έπαθλο λαχειοφόρου αγοράς και το μεγάλο ερώτημα είναι, γνωρίζει ο αγοραστής του εισιτηρίου ότι έχει το νικητήριο δελτίο ή ότι δεν τοποθετήθηκε σωστά; Όλα είπαν και έγιναν, το εισιτήριο έληξε και τα χρήματα δαπανήθηκαν για φιλανθρωπία. Είναι ενδιαφέρον ότι αυτό το τζάκποτ κέρδισαν δύο εισιτήρια. Ευτυχώς, ο δεύτερος κάτοχος του εισιτηρίου διεκδίκησε το έπαθλό του.

2. Powerball - 77 εκατομμύρια δολάρια

Το δεύτερο μεγαλύτερο αζήτητο έπαθλο λαχειοφόρου αγοράς αφορά το Powerball, ένα από τα μεγαλύτερα λαχεία στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ένα εισιτήριο που αγοράστηκε στη Γεωργία σε μια στάση φορτηγού Tallapoosa κέρδισε 77 εκατομμύρια δολάρια σε μια κλήρωση το 2011. Δυστυχώς, μετά από 180 ημέρες, κανείς δεν ήρθε να διεκδικήσει το έπαθλο, έτσι τα χρήματα επέστρεψαν στις συμμετέχουσες πολιτείες. 

Λοιπόν, πού πήγε ο αγοραστής; Γνώριζαν ότι είχαν κερδίσει ή είναι άλλη μια περίπτωση λανθασμένης τοποθέτησης εισιτηρίου; Έχασε ο νικητής το εισιτήριό του στη μικρή πόλη με νότια γοητεία ή είναι ακόμα κάπου κρυμμένο; Κανείς δεν ξέρει!

3. Mega Millions - 68 εκατομμύρια δολάρια

Τρίτον, σε αυτή τη λίστα είναι η περίπτωση ενός αγοραστή εισιτηρίου από τη Νέα Υόρκη. Ο άγνωστος νικητής αγόρασε ένα εισιτήριο Mega Millions στη Νέα Υόρκη για μια κλήρωση του 2002. Παρόλο που ο Fritzner Bechette ήρθε για να διεκδικήσει το βραβείο μετά τη λήξη του εισιτηρίου, ο λόγος που δεν διεκδίκησε το βραβείο ήταν αδύναμος. Είτε ήταν αλήθεια είτε ήταν λάθος, το μάθημα παραμένει, μην χάσετε λαχείο. 

Μετά από μια μακρά διελκυστίνδα στις δικαστικές αίθουσες, αποδείχθηκε ότι ο Fritzner Bechette ήταν απατεώνας. Οι αξιωματούχοι δεν βρήκαν εισιτήριο που να ταιριάζει με την περιγραφή του, οπότε κατέληξε να μην έχει τίποτα. Ο πραγματικός νικητής μπορεί να είναι ακόμα εκεί έξω, χωρίς να γνωρίζει ότι θα ήταν εκατομμυριούχος πριν από δύο δεκαετίες.

4. SuperLotto Plus - 63 εκατομμύρια δολάρια

Μια άλλη περίεργη περίπτωση αζήτητου λαχείου συνέβη πρόσφατα το 2016, όταν ένα εισιτήριο SuperLotto που αγοράστηκε στην Καλιφόρνια κέρδισε 63 εκατομμύρια δολάρια.

Μετά τη λήξη των 180 ημερών, ένας άλλος απατεώνας, ο Brandy Milliner, βγήκε κραυγαλέα ότι ήταν ο πραγματικός νικητής του λότο και μάλιστα παρουσίασε ένα εισιτήριο. Με την κατάθεση του εισιτηρίου του έλαβε μάλιστα και ένα συγχαρητήριο μήνυμα. Αλλά η αλήθεια βγήκε μετά από βαθιά εξέταση. Δεν ήταν ο νόμιμος νικητής καθώς το δελτίο του δεν ταίριαζε ποτέ με το νικητήριο δελτίο!

5. Powerball - 51,7 εκατομμύρια δολάρια

Στο νούμερο πέντε αυτής της λίστας με τα μεγαλύτερα αζήτητα λαχεία βρίσκεται ένα λαχείο Powerball που αγοράστηκε στην Ιντιάνα το 2002. Αξίας 103 εκατομμυρίων δολαρίων, το τζακ ποτ δεν διεκδικήθηκε από τον δεύτερο νικητή, αν και ο άλλος νικητής διεκδίκησε το μερίδιό του που ανέρχεται σε 51,7 εκατομμύρια δολάρια. Ακόμη και μετά την προβολή διαφημίσεων, το εισιτήριο τελικά έληξε και ένας τυχερός παίκτης από την Ιντιάνα ήταν άτυχος!

Τυλίγοντας

Τα παραπάνω είναι τα μεγαλύτερα αζήτητα λαχεία στην ιστορία των λότο. Μια άλλη άξια αναφοράς είναι ένα εισιτήριο Mega Millions αξίας 46 εκατομμυρίων δολαρίων, που αγοράστηκε στη Νέα Υόρκη το 2006. Λοιπόν, ποιο είναι το μεγάλο μάθημα από αυτή τη συλλογή - μην χάσετε ποτέ ένα λαχείο και, κυρίως, μην χάσετε ποτέ την κλήρωση. 

Είναι ενδιαφέρον ότι ορισμένοι τυχεροί παίκτες έχασαν την κλήρωση, αλλά παρόλα αυτά ξεπέρασαν την ημερομηνία λήξης του εισιτηρίου. Για παράδειγμα, ο νόμιμος αγοραστής του εισιτηρίου διεκδίκησε το έπαθλο της λαχειοφόρου αγοράς Powerball των 369,9 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά μετά, παρέμεινε αζήτητο για αρκετό καιρό.

Τελευταίες ειδήσεις

Καλύτερα μπόνους καλωσορίσματος με κάρτα πληρωμής για παίκτες στο Διαδίκτυο Λόττο τον Μάιο του 2023
2023-05-09

Καλύτερα μπόνους καλωσορίσματος με κάρτα πληρωμής για παίκτες στο Διαδίκτυο Λόττο τον Μάιο του 2023

Ειδήσεις

Προωθητική ενέργεια καζίνο

Mystake
Παίξτε τώρα

18+ | Παίξτε Υπεύθυνα | Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις