Τα μεγαλύτερα Τζάκποτ Λοταρίας το 2022

Ειδήσεις

2022-09-06

Οι περισσότεροι παίκτες λαχειοφόρων αγορών έχουν το βλέμμα τους στο να κερδίσουν ένα μεγάλο τζάκποτ. Ενώ υπάρχει πάντα η πιθανότητα να γίνει κανείς εκατομμυριούχος από τη μια μέρα στην άλλη, όσο συνεχίζει να προσπαθεί, αυτό το όνειρο εμφανίζεται μόνο στους λίγους τυχερούς.

Τα μεγαλύτερα Τζάκποτ Λοταρίας το 2022

Το να κερδίσεις ένα λαχείο είναι ένα πράγμα, αλλά το να πετύχεις το μεγαλύτερο λαχείο είναι μια άλλη ιστορία. Τα τζακ ποτ έρχονται σε όλα τα σχήματα και μεγέθη. Μερικοί διαδικτυακές λοταρίες είναι γνωστοί για τα τζάκποτ υψηλής εκκίνησης, ενώ άλλοι φτάνουν σε νούμερα ρεκόρ λόγω των μηχανισμών του παιχνιδιού, όπως ο αριθμός των ενεργών παικτών ή η διάρκεια του τζακ ποτ.

Τα μεγαλύτερα Τζάκποτ στον κόσμο

Προτού εμβαθύνετε σε μερικά από τα μεγαλύτερα τζακ ποτ σήμερα, είναι απαραίτητο να ρίξετε μια κλεφτή ματιά σε μερικά από τα μεγαλύτερα τζακ ποτ που είναι διαθέσιμα σήμερα.

Στην ιδανική περίπτωση, ένα αρχικό τζάκποτ είναι το αρχικό ποσό τζάκποτ, συνήθως, που επαναφέρεται μετά από μια νίκη. Οι περισσότερες λοταρίες με αρχικά ποσά τζάκποτ συνεχίζουν να αυξάνονται με κάθε ανακύκλωση έως ότου το ποσό του τζάκποτ φτάσει το ανώτατο όριο ή το ανώτατο όριο της λοταρίας.

Με τα χρόνια, οι περισσότερες λοταρίες με το μεγαλύτερο αρχικό ποσό, οι οποίες γίνονται οι μεγαλύτερες, προέρχονται από την Ευρώπη και την Αμερική. Έτσι, δεν αποτελεί έκπληξη, οι περισσότεροι λάτρεις των λοταριών συμβαδίζουν με τα μεγαλύτερα τζακ ποτ στην Ευρώπη και την Αμερική. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα για μερικά από τα μεγαλύτερα τζάκποτ στην Αμερική και την Ευρώπη.

Τα μεγαλύτερα Τζάκποτ στον κόσμο

Τζάκποτ Mega Millions

ο Mega Millions Το Τζάκποτ είναι ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια Τζάκποτ στην Αμερική. Αυτή η λαχειοφόρος αγορά πραγματοποιεί τις κληρώσεις της δύο φορές την εβδομάδα, δίνοντας στους παίκτες την ευκαιρία να αποχωρήσουν με το Τζάκποτ και άλλα χρηματικά έπαθλα. Οι παίκτες πρέπει να αγοράσουν ένα εισιτήριο $2 και να διαλέξουν έξι αριθμούς από ξεχωριστές ομάδες, πέντε λευκές μπάλες και μια έκτη χρυσή μέγα μπάλα για να παίξουν.

Στις 20 Ιουλίου 2022, το τζάκποτ Mega Millions εκτινάχθηκε σε αξία ρεκόρ 630 εκατομμυρίων δολαρίων. Η ισχυρή ώθηση του λαχείου ενέπνευσε σε μεγάλο βαθμό αυτές τις ιστορικές αξίες. Επιπλέον, αυτή η νίκη ακολουθεί ένα τζάκποτ 20 εκατομμυρίων δολαρίων που κέρδισε στις 15 Απριλίου 2022, με περισσότερα από 15,5 εκατομμύρια κερδισμένα εισιτήρια σε αυτόν τον χώρο.

Powerball

Μέχρι σήμερα, Powerball Οι ΗΠΑ κατέχουν το ρεκόρ της μεγαλύτερης νίκης τζάκποτ που έγινε το 2016. Τρεις νικητές μοιράστηκαν αυτό το ρεκόρ τζάκποτ.

Μια γραμμή ή ένα εισιτήριο στην λοταρία Powerball κοστίζει συνήθως 2 $. Ωστόσο, το κόστος μπορεί να αυξηθεί στα 3 $ για παίκτες που περιλαμβάνουν κάποια πρόσθετα παιχνίδια, όπως το "Power Play". Για να κερδίσει το τζάκποτ, ένας παίκτης πρέπει να ταιριάξει πέντε λευκές μπάλες στο εισιτήριο, συν την κόκκινη μπάλα ισχύος.

Δεδομένου ότι το Powerball δεν έχει κερδίσει για αρκετό καιρό, η κλήρωση της 16ης Ιουλίου είδε την αξία να αυξηθεί στα 82 εκατομμύρια δολάρια, με τις επιλογές αξίας μετρητών να ανέρχονται σε 46,6 εκατομμύρια.

EuroMillions

ο EuroMillions τζάκποτ παίζεται σε εννέα ευρωπαϊκές χώρες. Αυτή η λοταρία βλέπει τους παίκτες να επιλέγουν πέντε τυχαίους αριθμούς από ένα κουτί με 50 αριθμούς και δύο επιπλέον αριθμούς γνωστούς ως μηδέν Τυχερά Αστέρια από ένα κουτί με 11 αριθμούς.

Με κληρώσεις την Τρίτη και την Παρασκευή, η λοταρία EuroMillions προσφέρει ένα εγγυημένο αρχικό ποσό τζάκποτ 17 εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο μπορεί να αυξηθεί στα εντυπωσιακά 240 εκατομμύρια δολάρια. Μόλις πρόσφατα, στις 19 Ιουλίου 2022, ένας παίκτης του Ηνωμένου Βασιλείου κέρδισε 230 εκατομμύρια δολάρια, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ των 220 εκατομμυρίων δολαρίων. Ωστόσο, αυτό τώρα σημαίνει ότι οι μετρητές έχουν επαναφερθεί στο αρχικό ποσό.

SuperEnalotto

ο SuperEnalotto είναι μια ιταλική λοταρία περισσότερο γνωστή για τα τεράστια ποσά τζάκποτ της. Το τζάκποτ ξεκινά με αρχική αρχική αξία 2 εκατομμυρίων ευρώ. Αυτή η λαχειοφόρος αγορά πραγματοποιεί τρεις κληρώσεις κάθε εβδομάδα, την Τρίτη, την Πέμπτη και το Σάββατο, όπου οι παίκτες προσπαθούν να διαλέξουν έξι τυχερούς αριθμούς από μια ομάδα των 90. Από τις 19 Ιουλίου 2022, το ποσό του τζάκποτ του SuperEnalotto ανέρχεται σε 241,3 εκατομμύρια ευρώ.

Και ενώ τα μεγαλύτερα τζακ ποτ που αναφέρονται εδώ μπορεί να είναι τα μεγαλύτερα στον κόσμο, τα πράγματα αλλάζουν πολύ γρήγορα και τα ρεκόρ καταρρίπτονται κάθε δεύτερη μέρα. Αυτό σημαίνει ότι οι λάτρεις της λαχειοφόρου αγοράς δεν πρέπει να περιοριστούν στα ονόματα που επισημαίνονται παραπάνω, αλλά να συνεχίσουν να εξερευνούν άλλες επιλογές.

Τελευταίες ειδήσεις

Καλύτερα μπόνους καλωσορίσματος με κάρτα πληρωμής για παίκτες στο Διαδίκτυο Λόττο τον Μάιο του 2023
2023-05-09

Καλύτερα μπόνους καλωσορίσματος με κάρτα πληρωμής για παίκτες στο Διαδίκτυο Λόττο τον Μάιο του 2023

Ειδήσεις

Προωθητική ενέργεια καζίνο

Mystake
Παίξτε τώρα

18+ | Παίξτε Υπεύθυνα | Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις