6 εύκολοι τρόποι για να επιλέξετε αριθμούς λοταρίας

Ειδήσεις

2022-06-14

Τα λαχεία έχουν γίνει δημοφιλή στις μέρες μας. Αυτό συμβαίνει επειδή οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να γίνουν εκατομμυριούχοι εν μία νυκτί με ένα μόνο εισιτήριο. Αλλά το να πετύχεις το μεγάλο τζάκποτ δεν είναι εύκολο κατόρθωμα καθώς οι παίκτες πρέπει να ταιριάζουν με όλους τους αριθμούς. Λοιπόν, ο ελέφαντας στο δωμάτιο είναι, πώς οι παίκτες επιλέγουν αριθμούς λαχειοφόρου αγοράς; Λοιπόν, υπάρχουν διάφοροι τρόποι, όπως συζητείται παρακάτω.

6 εύκολοι τρόποι για να επιλέξετε αριθμούς λοταρίας

1. Δίνοντας μια ευκαιρία στους τυχερούς αριθμούς

Όλοι έχουν αυτόν τον τυχερό αριθμό. Θα μπορούσε να είναι μια ημερομηνία γέννησης, ο αριθμός της φανέλας ενός αγαπημένου παίκτη ή οποιοδήποτε άλλο νούμερο ένα είναι συναισθηματικό. Η επιλογή αυτού του αριθμού μπορεί να είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους παίξτε το λαχείο.

Για όσους δεν έχουν τυχερούς αριθμούς, η επιλογή είναι να ακολουθήσουν τους παραδοσιακούς τυχερούς αριθμούς. Για παράδειγμα, το επτά θεωρείται τυχερός αριθμός επειδή υπάρχουν επτά ημέρες την εβδομάδα, επτά ήπειροι, επτά θάλασσες, επτά θαύματα του κόσμου κ.λπ. στα τρία». Για περισσότερα, δείτε τους τυχερούς και άτυχους αριθμούς από όλο τον κόσμο.

2. Τυχαιοποίηση της Επιλογής

Ένας άλλος τρόπος για να επιλέξετε αριθμούς λοταρίας είναι η τυχαία επιλογή. Δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε τυχερούς αριθμούς ή προηγούμενα στατιστικά εδώ. Οι παίκτες μπορούν να σκεφτούν οποιονδήποτε αριθμό, να τον γράψουν και αυτός θα είναι η πρώτη επιλογή. Το επόμενο βήμα είναι να επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία μέχρι να έχουν όλους τους απαιτούμενους αριθμούς λαχειοφόρου αγοράς.

Η τυχαιοποίηση αριθμών λοταρίας είναι αρκετά εύκολη και απαλλάσσει τους παίκτες από την πίεση της υπερβολικής σκέψης.

3. Χρήση αυτόματης επιλογής / γρήγορης επιλογής

Ο ευκολότερος τρόπος για να επιλέξτε αριθμούς λαχειοφόρου αγοράς χρησιμοποιεί τη δυνατότητα αυτόματης επιλογής που είναι διαθέσιμη στους περισσότερους ιστότοπους λαχειοφόρων αγορών, συμπεριλαμβανομένων των μεγαλύτερων λαχειοφόρων αγορών παγκοσμίως, όπως το Powerball και το Mega Millions. Όπως υποδηλώνει το όνομα, η λειτουργία αυτόματης επιλογής τυχαιοποιεί και επιλέγει αριθμούς για παίκτες.

Είναι ενδιαφέρον ότι πάνω από το 70% των νικητών λαχειοφόρων αγορών χρησιμοποιούν τη λειτουργία γρήγορης επιλογής. Αυτός είναι αρκετός λόγος για να σταματήσετε να αγχώνεστε με τους αριθμούς της λοταρίας και αντ 'αυτού να αφήσετε τον υπολογιστή να κάνει τα βαριά.

4. Έλεγχος προηγούμενων στατιστικών

Η έρευνα των καυτών αριθμών που κληρώθηκαν σε προηγούμενες κληρώσεις λότο είναι επίσης μια έξυπνη ιδέα για την επιλογή αριθμών λότο. Για αρχή, οι καυτό αριθμοί λότο είναι αριθμοί που έχουν κληρωθεί περισσότερο στις διάφορες λοταρίες. Για παράδειγμα, το 38 και το 39 ήταν από τους αριθμούς που κληρώθηκαν περισσότερο στο Powerball 2021, έχοντας κληρωθεί για 15 φορές ο καθένας. Από την άλλη, 20, 22 και 40 κληρώθηκαν 14 φορές το καθένα την ίδια χρονιά, ενώ 1, 21, 61 και 63 κληρώθηκαν 13 φορές το καθένα.

Λοιπόν, δεν υπάρχει καμία βεβαιότητα ότι η επιλογή αυτών των καυτών αριθμών θα κάνει οποιονδήποτε νικητή. Στην πραγματικότητα, κάθε αριθμός έχει ίσες πιθανότητες να κληρωθεί. Υπάρχουν επίσης κρύες μπάλες που ελάχιστα τραβιούνται.

5. Χρήση Ωροσκοπίων

Τα ημερήσια ωροσκόπια μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την επιλογή αριθμών λότο. Πολλά ωροσκόπια προβλέπουν πότε κάποιος είναι τυχερός, οπότε το να παίζεις λότο τέτοιες μέρες μπορεί να κάνει τα μαγικά.

Το καλό με αυτή τη μέθοδο είναι ότι πολλοί ιστότοποι μοιράζονται τυχερούς αριθμούς λοταρίας για κάθε ζώδιο.

6. Αριθμολογία

Για όσους πιστεύουν στη δύναμη του σύμπαντος, η αριθμολογία μπορεί να βοηθήσει στην επιλογή αριθμών λότο. Ο ίδιος τρόπος με τον οποίο οι γενέθλιοι χάρτες της αστρολογίας έχουν βασικές μεταφυσικές γνώσεις είναι το πώς η αριθμολογία μπορεί να προσφέρει στους παίκτες πληροφορίες σχετικά με τους αριθμούς που θα επιλέξουν για την επόμενη κλήρωση.

Αν και είναι μια μακρά διαδικασία, πολλοί πόροι στο διαδίκτυο εξηγούν πώς να χρησιμοποιήσετε την αριθμολογία για να επιλέξετε αριθμούς λότο.

Τυλίγοντας το

Αυτό είναι, παιδιά, έξι εύκολοι τρόποι για να επιλέξετε αριθμούς λοταρίας. Για την ιστορία, δεν υπάρχει ένας μόνο τρόπος που να εγγυάται τα κέρδη. Το να πετύχεις το τζάκποτ ή οποιοδήποτε άλλο βραβείο λότο έχει να κάνει με την τύχη. Έτσι, οι παίκτες μπορούν να δοκιμάσουν οποιαδήποτε από τις παραπάνω μεθόδους, να σταυρώσουν τα δάχτυλά τους και να ελπίζουν ότι η τύχη είναι με το μέρος τους.

Τελευταίες ειδήσεις

Καλύτερα μπόνους καλωσορίσματος με κάρτα πληρωμής για παίκτες στο Διαδίκτυο Λόττο τον Μάιο του 2023
2023-05-09

Καλύτερα μπόνους καλωσορίσματος με κάρτα πληρωμής για παίκτες στο Διαδίκτυο Λόττο τον Μάιο του 2023

Ειδήσεις

Προωθητική ενέργεια καζίνο

Mystake
Παίξτε τώρα

18+ | Παίξτε Υπεύθυνα | Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις