AusLotto: Η ενδιαφέρουσα ιστορία της λοταρίας

Ειδήσεις

2022-06-28

Η αφήγηση του λαχείου έχει μια μακρά και διάσημη ιστορία στην Αυστραλία. Παρόλα αυτά, η 12χρονη εποχή του AusLottoGroup μόλις πρόσφατα ξεκίνησε. Ο σχεδιασμός του Διοικητικού Συστήματος ALGMO είναι έξυπνος, έχοντας κατά νου τους παίκτες του Lotto. Η συνδρομή στο AusLottoGroup παρέχει μοναδικές αναφορές, προσωπικό γραφείο βοήθειας και συστάσεις. Η συνδρομή εγγυάται επίσης κέρδη και πληρωμές, μεταξύ άλλων προνομίων σε παίκτες λαχειοφόρων αγορών σε όλο τον κόσμο.

AusLotto: Η ενδιαφέρουσα ιστορία της λοταρίας

Αυστραλός Ο Όμιλος Lotto λειτουργεί το Διοικητικό Σύστημα ALGMO και διαθέτει εμπορική εγκατάσταση με την Commonwealth Bank. Ο πάροχος έχει λάβει άδεια να δέχεται πληρωμές από δημοφιλείς κάρτες από οπουδήποτε στον κόσμο χωρίς να χρειάζεται αριθμό CVV ή όνομα λογαριασμού. Η άδεια αυτή οφείλεται στην υψηλή εκτίμηση των τραπεζών και των ρυθμιστικών ιδρυμάτων για τη διοικητική δομή και διαχείριση.

Ιστορία της Λοταρίας

Ο Τζορτζ Άνταμς εφηύρε το πρώτο παιχνίδι λοταρίας το 1881. Ο Άνταμς πήγε στην Αυστραλία από την Αγγλία σε ηλικία δεκαέξι ετών. Δούλευε μεταξύ άλλων ως χρηματιστής και αρτοποιός. Το 1881, ο Άνταμς, ο οποίος εργαζόταν επίσης ως τελώνης στο Σίδνεϊ, ξεκίνησε τη λειτουργία του στα τυχερά παιχνίδια παίρνοντας στοιχήματα με άλογα.

Το 1895, ο Άνταμς έφτασε στην Τασμανία, τη στιγμή που το κράτος κατασκεύασε την πρώτη υδροηλεκτρική εγκατάσταση στον κόσμο στον ποταμό Νότιο Εσκ. Το κράτος ήθελε να αναπτύξει αυτόν τον κλάδο με τη βοήθεια ιδιωτικών επενδύσεων και περιορισμένων κρατικών πόρων. Ο Άνταμς προώθησε τα οφέλη μιας κρατικής λαχειοφόρου αγοράς που ονομάζεται Tattersalls στην κυβέρνηση της Τασμανίας.

Tattersalls

Ο Τζορτζ Άνταμς ίδρυσε την εταιρεία έτσι ώστε τα έσοδα να πηγαίνουν στις οικογένειες των εργατών Tattersalls. Έτσι, προέκυψαν οι «κληρονόμοι του Tattersall», με τις επόμενες γενιές να κληρονομούν ένα μέρος των εσόδων της εταιρείας. Επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι βασίζονταν στις εφημερίδες για πληροφορίες, η φυσική διέξοδος του Tattersalls ήταν το τοπικό κατάστημα εφημερίδων. Καθιερώθηκε ένα σύστημα προμηθειών για την πώληση κουπονιών Tattersall.

Ο Tattersalls συνεργάστηκε με έναν τηλεοπτικό σταθμό τη δεκαετία του 1960 για να μεταδώσει την κλήρωση, υπό την επίβλεψη του Tattersall και των κυβερνητικών αρχών. Ως εκ τούτου, τα κουπόνια του παρόχου έγιναν γνωστά ως ο κοινωνικά αποδεκτός τύπος τζόγου.

Ο Tattersalls έδινε για πάνω από εβδομήντα χρόνια στους Τασμανούς την ευκαιρία να κερδίσουν μια μπονάτσα που άλλαζε τη ζωή. Ταυτόχρονα, ο πάροχος συνεισέφερε επίσης το τόσο απαραίτητο εισόδημα στο κράτος. Ζητήθηκε από την εταιρεία να φέρει το Lotto στη Βικτώρια. Στις 24 Ιουνίου 1972, η λοταρία του Σαββάτου ξεκίνησε στην ηπειρωτική χώρα της Αυστραλίας.

Το κτίριο του Tattersall στην οδό St Kilda στη Μελβούρνη κατασκευάστηκε. Επίσης, καταστήματα λιανικής δημιουργήθηκαν σε όλη τη Βικτώρια. Προτού ένας παίκτης μπορέσει να πραγματοποιήσει μια πληρωμή, ένα κουπόνι δημιούργησε ένα αντίγραφο άνθρακα που έπρεπε να αντιστοιχιστεί με το πρωτότυπο. Στις 5 Νοεμβρίου 1979, η κυβέρνηση της Νέας Νότιας Ουαλίας ξεκίνησε τις δικές της κληρώσεις τη Δευτέρα και την Τετάρτη.

Κλήρωση Εθνικών Λαχείων

Ο Tattersall ξεκίνησε τη λαχειοφόρο αγορά της Τρίτης το 1994 και το Powerball τις Πέμπτες το 1996. Όλες οι πολιτείες και οι περιοχές συμφώνησαν να χρησιμοποιήσουν τις υπάρχουσες κληρώσεις από κοινού για τις πέντε ημέρες. Έτσι, οι Εθνικές Κλήρωση Λόττο καθιερώθηκαν στην Αυστραλία.

Με τα τερματικά μισθωμένα σε καταστήματα, το χειροκίνητο σύστημα συμφωνίας κουπονιών ήταν αυτοματοποιημένο. Επίσης, τα κουπόνια που κερδίζουν έπρεπε να διεκδικηθούν μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα. Σε αντίθετη περίπτωση, οι κάτοχοι έπρεπε να υποβάλουν το νικητήριο κουπόνι στην αρμόδια Υπηρεσία Κρατικών Εσόδων για πληρωμή.
Η Tattersalls επέλεξε να εισαχθεί στο χρηματιστήριο της Αυστραλίας το 2005. Στη συνέχεια επετράπη στους «κληρονόμους» της εταιρείας να πουλήσουν τις μετοχές τους στο ευρύ κοινό.

Ομάδα Tatts

Το Tatts Group είναι το νέο όνομα για το Tattersalls. Τα σημεία πώλησης ενισχύουν τις πωλήσεις τους στα λαχεία από τη μια περίοδο άδειας στην άλλη βάσει της 3-5ετούς σύμβασης άδειας χρήσης. Εάν μια επιχείρηση δεν βελτιωθεί, η άδεια δίνεται σε άλλη εταιρεία που θέλει να πραγματοποιήσει λαχειοφόρο αγορά.

Οι συμμετοχές Pick and PowerHit Lotto αυξάνουν σημαντικά τις πιθανότητες να κερδίσετε. Ωστόσο, δεν ενθαρρύνουν τους παίκτες να ξοδέψουν περισσότερα χρήματα. Οι τέσσερις χιλιάδες ιδιοκτήτες καταστημάτων αγοράζουν πολλά παιχνίδια συστήματος και τα πουλούν σε συνδικάτα για να ενισχύσουν το εμπόριο.

Τα καταστήματα σχηματίζουν συνδικάτα διαφόρων μεγεθών για να καλύψουν συναισθηματικά τις οικονομικές συνθήκες των παικτών. Τα συνδικάτα δημιουργούνται για να αυξήσουν τις πωλήσεις και συνεπώς τα κέρδη προμηθειών, όχι να βελτιώσουν τις πιθανότητες νίκης. Μόνο οι πωλήσεις που πραγματοποιούνται μέσω του τερματικού του καταστήματος μπορούν να λάβουν προμήθεια.

Τελευταίες ειδήσεις

Ερωτήσεις σχετικά με το TheLotter Απαντήθηκαν
2022-09-27

Ερωτήσεις σχετικά με το TheLotter Απαντήθηκαν

Ειδήσεις