Καλύτερες διαδικτυακές λοταρίες σε Ηνωμένες Πολιτείες 2023

Οι λαχειοφόροι αγορές της Αμερικής έχουν μακρά, πλούσια παράδοση στην υποστήριξη σημαντικών δημόσιων έργων και έργων κοινωνικής πρόνοιας. Από το 1776, η κυβέρνηση των ΗΠΑ χρησιμοποίησε λαχεία για να συγκεντρώσει χρήματα, ξεκινώντας με τον Πόλεμο της Ανεξαρτησίας, ο οποίος χρηματοδοτήθηκε με έσοδα από μια από τις πρώτες λοταρίες στη χώρα.

Μετά την πρώιμη χρήση λαχειοφόρων αγορών για τη συγκέντρωση κεφαλαίων για σημαντικά έργα, η ιδέα έπιασε. Τα χρήματα για τη χρηματοδότηση πρώιμων αμερικανικών έργων, όπως το λιθόστρωτο δρόμων και το χτίσιμο εκκλησιών, προήλθαν από ταμεία λαχειοφόρων αγορών.

Καλύτερες διαδικτυακές λοταρίες σε Ηνωμένες Πολιτείες 2023
Ιστορία της λαχειοφόρου αγοράς στις Ηνωμένες Πολιτείες

Ιστορία της λαχειοφόρου αγοράς στις Ηνωμένες Πολιτείες

Στην πραγματικότητα, μερικοί από τους Ιδρυτές της χώρας υποστήριξαν τη χρήση κεφαλαίων λοταρίας, συμπεριλαμβανομένου του Τζορτζ Ουάσιγκτον που προσπάθησε ανεπιτυχώς να συγκεντρώσει κεφάλαια για την κατασκευή του Mountain Road της Βιρτζίνια. Ακόμη και ο Thomas Jefferson θεωρούσε τα λαχεία ως «απαραίτητα». Ο Μπέντζαμιν Φράνκλιν προσπάθησε ανεπιτυχώς να συγκεντρώσει κεφάλαια για να αγοράσει ένα επαναστατικό πολεμικό πυροβόλο στη Φιλαδέλφεια.

Ο John Hancock χρηματοδότησε επιτυχώς την ανοικοδόμηση του Faneuil Hall το 1761. Μέχρι το 1832, 420 αγώνες λαχειοφόρου αγοράς πραγματοποιήθηκαν σε οκτώ πολιτείες. Τα έσοδα από λαχείο ήταν που χρηματοδότησε την κατασκευή κτιρίων κολεγίων στο Γέιλ και το Χάρβαρντ. Στην πραγματικότητα, τα νότια κράτη χρηματοδότησαν την Ανασυγκρότηση με λαχεία μετά το τέλος του Εμφυλίου Πολέμου.

Η ιδέα της χρήσης εσόδων από λαχεία για τη χρηματοδότηση κυβερνητικών έργων προήλθε από την Αγγλία. Το 1600, η Αγγλία χρησιμοποίησε έσοδα από λαχεία για να χρηματοδοτήσει την αποικία Τζέιμσταουν.

Το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε το 1878 ότι τα παιχνίδια λαχειοφόρων αγορών ήταν αποθαρρυντικά για τους Αμερικανούς πολίτες και το Κογκρέσο απαγόρευσε τη χρήση αλληλογραφίας για τη διαφήμιση παιχνιδιών λαχειοφόρων αγορών. Ωστόσο, αυτές οι ενέργειες δεν εμπόδισαν τις περισσότερες πολιτείες των ΗΠΑ να νομιμοποιήσουν τα κρατικά παιχνίδια λαχειοφόρων αγορών.

Το 1898, η Louisiana Lottery Company (LLC) μονοπώλησε τις λοταρίες στην πολιτεία της Λουιζιάνα, πραγματοποιώντας περισσότερα από 20 εκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις. Περισσότερο από το 90 τοις εκατό των κεφαλαίων της ιδιωτικής λοταρίας LLC προέρχονταν από χώρες εκτός της Λουιζιάνα. Ειδικά τρένα μετέφεραν χιλιάδες αποδείξεις τακτικά στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στη Νέα Ορλεάνη. Δεδομένου ότι ο ιδρυτής της εταιρείας πλήρωσε δωροδοκίες, η επιχείρηση απέφυγε τους φόρους.

Η LLC κέρδισε 48 τοις εκατό κέρδη, ακόμη και μετά τις εκτεταμένες δωροδοκίες που πλήρωσε η εταιρεία. Προσθέτοντας απούλητα εισιτήρια στο βαρέλι από το οποίο επιλέγονταν οι αριθμοί που κερδίζουν, η εταιρεία συχνά στηθούσε το σύστημα για να κερδίσει το δικό της χρηματικό έπαθλο. Ο Πρόεδρος Μπέντζαμιν Χάρισον κατήγγειλε αδίστακτα πρακτορεία λαχειοφόρων αγορών και το Κογκρέσο απαγόρευσε τη μεταφορά λαχνών σε κρατικές γραμμές ή μέσω ταχυδρομείου. Το σκανδαλοθηρικό σύστημα της λαχειοφόρου αγοράς της Λουιζιάνα οδήγησε τη γνώμη του εθνικού κοινού για τα λαχεία γενικά.

Ιστορία της λαχειοφόρου αγοράς στις Ηνωμένες Πολιτείες
Σύγχρονη λοταρία

Σύγχρονη λοταρία

Στις αρχές του 20ου αιώνα, το κοινό άρχισε να βλέπει πιο ευνοϊκά τις λοταρίες. Το 1963, το Νιου Χάμσαϊρ συγκέντρωσε χρήματα για την εκπαίδευση με κληρώσεις. Μέχρι το 1967, η Νέα Υόρκη ξεκίνησε μια λαχειοφόρο αγορά, η οποία είχε περισσότερα από 53 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα κατά τον πρώτο χρόνο λειτουργίας. Λαμβάνοντας υπόψη την επιτυχία στη Νέα Υόρκη, δώδεκα πολιτείες ξεκίνησαν λοταρίες μέχρι τη δεκαετία του 1970. Για τις κυβερνήσεις των πολιτειών που δεν θέλουν να αυξήσουν τους φόρους, η λοταρία είναι μια βιώσιμη επιλογή.

Από τη δεκαετία του '60, οι λαχειοφόροι αγορές στην Αμερική έχουν εξελιχθεί ώστε να περιλαμβάνουν πολλές μορφές τυχερών παιχνιδιών, όπως εισιτήρια ξυστό και στιγμιαία κέρδος. Τα σχέδια πολλαπλών καταστάσεων, όπως το Mega Millions και το Powerball είναι εξαιρετικά δημοφιλή.

Σήμερα, οι στάσεις απέναντι στο λαχείο έχουν κάνει τον κύκλο τους. Μάλιστα, ορισμένες μελέτες αναφέρουν ότι οι περισσότεροι Αμερικανοί εγκρίνουν τη διαδικτυακή λοταρία. Ακόμη και όσοι δεν συμμετέχουν έχουν θετική άποψη για το παιχνίδι του λαχείου. Μια δημοσκόπηση της Gallup από το 2014 σημείωσε ότι το 62 τοις εκατό του πληθυσμού πιστεύει ότι η λοταρία είναι ηθικά αποδεκτή. Τα λαχεία που διοικούνται από την κρατική κυβέρνηση είναι η πιο δημοφιλής μορφή τυχερών παιχνιδιών στις ΗΠΑ Στην πραγματικότητα, μόνο πέντε πολιτείες, συμπεριλαμβανομένων των Γιούτα, Νεβάδα, Χαβάης, Αλάσκα και Αλαμπάμα, δεν διαχειρίζονται κρατικές λοταρίες.

Το 2016, η Νέα Υόρκη ανέφερε τα υψηλότερα έσοδα από λαχεία από όλες τις πολιτείες με περισσότερα από 8 εκατομμύρια δολάρια. Μέχρι το 2017, οι κάτοικοι των ΗΠΑ ξόδεψαν περισσότερα από 70 δισεκατομμύρια αγοράζοντας λαχεία. Οι πολιτείες κοντά στα σύνορα λαμβάνουν ένα επιπλέον δώρο σε μετρητά για διασυνοριακές πωλήσεις, ειδικά για τεράστια τζακ ποτ Mega Millions και Powerball.

Σύγχρονη λοταρία
Το μέλλον της λοταρίας στις ΗΠΑ

Το μέλλον της λοταρίας στις ΗΠΑ

Η τεχνολογία της λοταρίας συνεχίζει να εξελίσσεται. Οι κρατικές κυβερνήσεις διερευνούν το blockchain ως το μέλλον του gaming. Για τη λαχειοφόρο αγορά, η εμπιστοσύνη είναι απαραίτητη. Η τεχνολογία Blockchain είναι ουσιαστικά αδύνατο να χακάρει ή να αλλάξει. Για στιγμιαία, κλήρωση και άλλα παιχνίδια λοταρίας, η τεχνολογία blockchain μπορεί να ενισχύσει την εμπιστοσύνη των παικτών στο αποτέλεσμα του παιχνιδιού. Ωστόσο, η αλλαγή του τρόπου με τον οποίο οι καταναλωτές παίζουν το λαχείο μπορεί να πάρει χρόνο.

Προς το παρόν, η τεχνολογία αιχμής στο διαδίκτυο παρέχει έναν εναλλακτικό τρόπο για τους παίκτες να αγοράζουν εισιτήρια και να συμμετέχουν σε παιχνίδια λαχειοφόρων αγορών. Καθώς η αγορά της λαχειοφόρου αγοράς αναμένεται να φτάσει σε αξία πάνω από 625 δισεκατομμύρια δολάρια τα επόμενα χρόνια, οι ρυθμιστικές αρχές, η κυβέρνηση και οι διαχειριστές επιδιώκουν να αξιοποιήσουν τη δύναμη της τεχνολογίας για να παρακολουθούν τις καταναλωτικές δαπάνες για εισιτήρια και να διευκολύνουν μια απρόσκοπτη εμπειρία από άκρο σε άκρο για όλοι οι εμπλεκόμενοι.

Αξιοθεατο

Οι πιθανότητες διαδικτυακής λαχειοφόρου αγοράς είναι πολύ χαμηλές σε σύγκριση με άλλες επιλογές τυχερών παιχνιδιών. Ωστόσο, τα τζακ ποτ είναι τεράστια, κάτι που αποτελεί το κύριο πόλο έλξης για τους αγοραστές λαχείων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ειδικότερα, οι μεγάλες λοταρίες πληρωμών, όπως το Powerball, αυξάνουν τις πωλήσεις εισιτηρίων όταν το τζάκποτ συνεχίζει να αυξάνεται. Οι Αμερικανοί που αγοράζουν λαχεία φαντασιώνονται να γίνουν στιγμιαία εκατομμυριούχοι.

Σε σύνδεση

Η δύναμη του διαδικτύου χρησιμεύει μόνο στην αύξηση των πωλήσεων. Το 2011, οι πολιτείες έλαβαν την εξουσία να διανέμουν προϊόντα διαδικτυακής λαχειοφόρου αγοράς. Το Υπουργείο Δικαιοσύνης εξέδωσε υπόμνημα, το οποίο εξηγούσε ότι ο νόμος περί Wire ισχύει μόνο για αθλητικά στοιχήματα. Αυτή η ερμηνεία του νόμου άνοιξε το δρόμο για τα διαδικτυακά παιχνίδια λοταρίας, τα οποία πολλές πολιτείες έχουν προσφέρει στους πρόθυμους κατοίκους.

Του νόμου

Ιστορικά, τα τυχερά παιχνίδια έχουν βοηθήσει δημόσιες και ιδιωτικές οντότητες να συγκεντρώσουν κεφάλαια στις ΗΠΑ. Για παράδειγμα, μέχρι το 1765 τόσο το Χάρβαρντ όσο και το Γέιλ διεξήγαγαν λαχειοφόρους αγορές για να συγκεντρώσουν χρήματα. Το Χάρβαρντ άρχισε να συγκεντρώνει χρήματα με λοταρίες σχεδόν μια δεκαετία νωρίτερα το 1747. Μέχρι τη δεκαετία του 1950, 11 πολιτείες των ΗΠΑ υποστήριζαν το νόμιμο μπίνγκο. Σήμερα, οι καλύτεροι ιστότοποι λαχειοφόρων αγορών είναι νόμιμοι σε 48 πολιτείες, το Πουέρτο Ρίκο, τις Παρθένες Νήσους και την Περιφέρεια της Κολούμπια. Το Γουαϊόμινγκ ξεκίνησε πρόσφατα τη λειτουργία λαχειοφόρων αγορών το 2013. Όλες οι λοταρίες εισιτηρίων είναι κρατικές στις ΗΠΑ και αδειοδοτούνται από κρατικές επιτροπές λαχειοφόρων αγορών.

Το μέλλον της λοταρίας στις ΗΠΑ
Δημοφιλείς λοταρίες στις Ηνωμένες Πολιτείες

Δημοφιλείς λοταρίες στις Ηνωμένες Πολιτείες

Powerball

Το Powerball είναι δημοφιλές σε ολόκληρο το έθνος, προσελκύοντας παίκτες που ενδιαφέρονται να κερδίσουν τα μεγάλα τζακ ποτ. Με δύο κληρώσεις την εβδομάδα το Σάββατο και την Τετάρτη, οι παίκτες επιλέγουν πέντε αριθμούς από το 1 έως το 69 για μια ευκαιρία να κερδίσουν, συν τον αριθμό Powerball μεταξύ 1 και 26.

Το τζάκποτ του παιχνιδιού ξεκινά από 20 εκατομμύρια δολάρια και συνεχίζει να κυλά μέχρι να κερδίσει κάποιος. Όσοι χάνουν μπορούν επίσης να κερδίσουν άλλα έπαθλα, δίνοντας στους παίκτες 1 στις 25 πιθανότητες να κερδίσουν κάτι. Οι νικητές του τζάκποτ Lottery US Powerball μπορούν να επιλέξουν να λάβουν τα χρήματα σε ετήσια πληρωμή για σχεδόν 30 χρόνια ή να δεχτούν ένα εφάπαξ ποσό σε μετρητά.

Mega Millions

Ως ένα παγκοσμίως δημοφιλές παιχνίδι, Mega Millions προσφέρει στους παίκτες την ευκαιρία να κερδίσουν εκατομμύρια με κληρώσεις την Παρασκευή και την Τρίτη. Οι παίκτες επιλέγουν πέντε αριθμούς μεταξύ 1 και 70, συν έναν αριθμό Mega Ball μεταξύ 1 και 25. Όπως τα περισσότερα παιχνίδια λαχειοφόρων αγορών, οι καταναλωτές μπορούν να επιτρέψουν στο σύστημα υπολογιστή της λοταρίας να επιλέξει έναν αριθμό που δημιουργείται τυχαία.

Εάν ένας παίκτης έχει μαντέψει τον αριθμό που κέρδισε ή έχει πετύχει το τζάκποτ της λαχειοφόρου αγοράς των ΗΠΑ με τους τυχαίους αριθμούς, μπορεί να συγκεντρώσει τα κέρδη του. Ωστόσο, οι πιθανότητες τζάκποτ Mega Millions είναι χαμηλές, μόλις 1 στα 302 εκατομμύρια. Ευτυχώς, με εννέα επίπεδα βραβείων, οι πιθανότητες ένας παίκτης να κερδίσει κάποια χρήματα είναι 1 στις 24. Όπως το Powerball, οι νικητές επιλέγουν αν θα δεχτούν μια πλήρη πληρωμή μετρητών ή ετήσιες πληρωμές.

Λόττο Νέας Υόρκης

Το New York Lotto προσφέρει κορυφαία βραβεία, το μεγαλύτερο τζάκποτ έφτασε τα 72,5 εκατομμύρια δολάρια. Για να έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν παρόμοια τζάκποτ, οι παίκτες αγοράζουν εισιτήρια για τη λαχειοφόρο αγορά δύο φορές την εβδομάδα. Επιλέγοντας έξι αριθμούς μεταξύ 1 και 59, ένας αγοραστής εισιτηρίου έχει την ευκαιρία στο ελάχιστο τζάκποτ 2 εκατομμυρίων $. Επιλέγοντας τη σωστή μπάλα μπόνους, οι παίκτες μπορούν να πάρουν το δευτερεύον έπαθλο. Ωστόσο, εάν κανείς δεν κερδίσει, το τζάκποτ συνεχίζει να αυξάνεται.

Δημοφιλείς λοταρίες στις Ηνωμένες Πολιτείες
Τρόποι πληρωμής λαχειοφόρου αγοράς ΗΠΑ

Τρόποι πληρωμής λαχειοφόρου αγοράς ΗΠΑ

Με διαφορά η MasterCard και η Visa είναι οι πιο δημοφιλείς τρόποι πληρωμής για τα καλύτερα διαδικτυακά λαχεία online και σε επίγειες εγκαταστάσεις. Ωστόσο, καθώς το λότο των ΗΠΑ εξελίσσεται και περισσότεροι παίκτες αγοράζουν εισιτήρια από ιστοσελίδες στο Διαδίκτυο, αλλάζουν και οι τρόποι πληρωμής. Ακολουθούν μερικοί τρόποι με τους οποίους είναι οι παίκτες Λοταρίας των ΗΠΑ πληρωμή εισιτηρίων.

λογαριασμός

Προκειμένου να αγοράσετε ένα λαχείο στις καλύτερες τοποθεσίες λαχειοφόρων αγορών, οι παίκτες των ΗΠΑ πρέπει να ανοίξουν λογαριασμό σε έναν εξουσιοδοτημένο ιστότοπο. Συνήθως, το άνοιγμα ενός λογαριασμού είναι μια απλή διαδικασία, που περιλαμβάνει μερικά εύκολα βήματα. Για παράδειγμα, ένας παίκτης πρέπει να υποβάλει στοιχεία επικοινωνίας, να επιβεβαιώσει μια διεύθυνση email και να παράσχει πληροφορίες επαλήθευσης ταυτότητας. Αφού επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, οι περισσότεροι διαδικτυακοί ιστότοποι λοταρίας θα επιτρέψουν στον παίκτη να αγοράσει εισιτήρια.

Ηλεκτρονικό Πορτοφόλι

Ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι δίνει στους πελάτες τη δυνατότητα να καταθέσουν, να κρατήσουν και να μεταφέρουν χρήματα στο διαδίκτυο. Χρησιμοποιώντας μια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, ο παίκτης καταθέτει χρήματα σε ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι, το οποίο αποδέχεται ο ιστότοπος της λοταρίας. Οι παίκτες μπορούν επίσης να μεταφέρουν χρήματα σε ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι με τραπεζική μεταφορά. Οι παίκτες συχνά χρησιμοποιούν άλλα ηλεκτρονικά πορτοφόλια για να χρηματοδοτήσουν έναν λογαριασμό ηλεκτρονικού πορτοφολιού. Με την κατάθεση χρημάτων σε λογαριασμό λαχειοφόρου αγοράς των ΗΠΑ με ηλεκτρονικό πορτοφόλι, ένας παίκτης μπορεί να αγοράσει εισιτήρια χωρίς να αποκαλύψει τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού ή της πιστωτικής του κάρτας στην λοταρία

Τρόποι πληρωμής λαχειοφόρου αγοράς ΗΠΑ
Συχνές ερωτήσεις

Συχνές ερωτήσεις

Ποιο είναι το μεγαλύτερο τζάκποτ Powerball που έχει κερδίσει ποτέ στην Αμερική;

Το ρεκόρ τζάκποτ του Powerball είναι 1,58 δισεκατομμύρια δολάρια. Χωρίστηκε σε τρεις νικητές που ο καθένας αγόρασε ένα εισιτήριο στο Τενεσί, τη Φλόριντα και την Καλιφόρνια. Στις 13 Ιανουαρίου 2016, ο Marvin και η Mae Acosta από την Καλιφόρνια, ο John και η Lisa Robinson από το Tennessee και οι David Kaltschmidt και Maureen Smith από τη Φλόριντα κέρδισαν 528 εκατομμύρια δολάρια πριν από τις φορολογικές υποχρεώσεις.

Όλοι οι νικητές επέλεξαν να αποδεχτούν την επιλογή πλήρους εφάπαξ ποσού των 327 εκατομμυρίων δολαρίων. Το 2019, ένας τυχερός νικητής έλαβε το μεγαλύτερο τζάκποτ ενός νικητή στην ιστορία του παιχνιδιού. Οι προσόδους 768 εκατομμυρίων δολαρίων του νικητή θα πρέπει να σημαίνουν ότι ο κάτοικος του Ουισκόνσιν έχει οριστεί για τη ζωή.

Πώς επιλέγουν οι νικητές μεταξύ πληρωμών προσόδου και εφάπαξ πληρωμής σε μετρητά;

Για τους νικητές της διαδικτυακής λαχειοφόρου αγοράς στις ΗΠΑ, η πληρωμή προσφέρεται με δύο τρόπους, πλήρη πληρωμή σε μετρητά ή ετήσιες πληρωμές σε διάστημα 29 ετών. Η πρόσοδος έχει μεγαλύτερη αξία από την εφάπαξ πληρωμή. Η επιλογή μεταξύ των δύο επιλογών πληρωμής εξαρτάται από τους στόχους του νικητή. Ένας νικητής επιλέγει συχνά την επιλογή εφάπαξ, επειδή θέλει να ελέγξει τον τρόπο επένδυσης των χρημάτων.

Οι εφάπαξ πληρωμές μπορεί να βοηθήσουν τους νικητές του τζάκποτ να αποφύγουν τις μακροπρόθεσμες φορολογικές υποχρεώσεις και να δώσουν στον νικητή τα χρήματα για να επενδύσει σε μετοχές, ακίνητα και άλλες επιλογές υψηλής απόδοσης. Ωστόσο, οι μακροπρόθεσμες πληρωμές από μια πρόσοδο έχουν φορολογικά οφέλη. Οι ομοσπονδιακοί φόροι για την εφάπαξ πληρωμή θα αφαιρέσουν ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι από τα κέρδη του λαχείου αμέσως.

Υπάρχει τρόπος να εγγυηθούμε τη νίκη στο λαχείο στις Ηνωμένες Πολιτείες;

Ναι, ένας αγοραστής λαχείου είναι εγγυημένος ότι θα κερδίσει, εάν αγοράσει εισιτήρια για κάθε συνδυασμό αριθμών λαχειοφόρου αγοράς. Για τους περισσότερους παίκτες, αυτό το σύστημα παιχνιδιού της διαδικτυακής λοταρίας δεν είναι ρεαλιστικό. Ωστόσο, κάποιος που έχει εκατομμύρια να διαθέσει μπορεί να αγοράσει κάθε συνδυασμό για μια ευκαιρία στο 1 δισεκατομμύριο δολάρια ή περισσότερο.

Όταν το τζάκποτ μεγαλώσει, οι περισσότεροι παίκτες θα αγοράσουν εισιτήρια σε μια ομάδα με μέλη της οικογένειας ή συναδέλφους, αυξάνοντας τις πιθανότητες να κερδίσουν όσο περισσότερα εισιτήρια αγοράζει η ομάδα.

Συχνές ερωτήσεις