Τα πάντα για το Lottery Κωδικοί μπόνους στο 2023/2024

Οι διαδικτυακές λοταρίες χρειάζονται περισσότερα από απλά συναρπαστικά παιχνίδια για να διατηρήσουν τακτικούς πελάτες. Εδώ μπαίνουν στο παιχνίδι τα μπόνους και οι προσφορές. Οι κωδικοί μπόνους δεν προορίζονται μόνο για τη διεκδίκηση μιας προσφοράς. Βοηθούν στην αγορά ενός ιστότοπου λοταρίας και στην παρακολούθηση κάθε καμπάνιας. Κάθε κωδικός μπόνους συμπίπτει με την προσφορά που εκτελούν. Αυτός ο οδηγός εξηγεί τι είναι οι κωδικοί μπόνους λοταρίας και πώς να τους χρησιμοποιήσετε.

Τα πάντα για το Lottery Κωδικοί μπόνους στο 2023/2024
Τι είναι ο κωδικός μπόνους λοταρίας;

Τι είναι ο κωδικός μπόνους λοταρίας;

Ένας κωδικός μπόνους λαχειοφόρου αγοράς είναι μια σειρά χαρακτήρων, συνήθως αριθμών και γραμμάτων που σχετίζονται με το εν λόγω μπόνους. Για παράδειγμα, ένας ιστότοπος λότο που προσφέρει 50 $ μπόνους κατάθεσης για νέους παίκτες μπορεί να παρέχει τον κωδικό LOTTO50 ή παρόμοιο κλειδί. Ο κωδικός πρέπει να χρησιμοποιείται κατά την κατάθεση χρημάτων σε ιστότοπο λότο για να ξεκλειδώσετε τα δωρεάν 50 $. Ο ιστότοπος της λαχειοφόρου αγοράς αποφασίζει εάν είναι απαραίτητος ή όχι ένας κωδικός για το άνοιγμα του μπόνους.

Ορισμένοι ιστότοποι δίνουν κωδικούς κουπονιών για να προσθέσουν ένα στοιχείο διασκέδασης κατά τη διεκδίκηση του μπόνους. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα μπόνους χωρίς κατάθεση δεν απαιτούν τον κωδικό προσφοράς.

Ένα από τα πιο συχνά προσφερόμενα μπόνους είναι το μπόνους αγώνα, το οποίο έρχεται ως ποσοστό της αρχικής κατάθεσης, π.χ. 50%. Εάν ένας παίκτης καταθέσει 300 $, ο ιστότοπος του λότο δίνει επιπλέον 150 $ για ποντάρισμα.

Ένας άλλος δημοφιλής κωδικός μπόνους είναι ο κωδικός προσφοράς refer-a-friend. Το ποσό του μπόνους μπορεί να ποικίλλει και απαιτεί εγγραφή παραπομπής για να διεκδικήσει ο παίκτης την ανταμοιβή. Κάθε τόσο, οι διαδικτυακές λοταρίες εκδίδουν ειδικές προσφορές, όπως εβδομαδιαία μπόνους επαναφόρτωσης, τα οποία είναι χρονικά περιορισμένα ή δίνονται μέσω ενός τουρνουά.

Τι είναι ο κωδικός μπόνους λοταρίας;
Πώς να χρησιμοποιήσετε τους κωδικούς μπόνους λότο

Πώς να χρησιμοποιήσετε τους κωδικούς μπόνους λότο

Οι κωδικοί μπόνους μπορούν να παρέχουν δωρεάν είσοδο σε μια κλήρωση. Είναι μερικοί από τους ευκολότερους τρόπους για να ξεκινήσετε να παίζετε παιχνίδια λότο. Δεδομένου ότι ένας κωδικός μπόνους φέρει δωρεάν χρήματα, οι παίκτες πρέπει να ανοίξουν έναν λογαριασμό όπου μπορούν να καταθέσουν τα δωρεάν μετρητά. Εδώ είναι μια τυπική διαδικασία που χρειάζεται για να γυρίσετε ένα μπόνους online λοταρίας σε πραγματικά χρήματα.

 1. Λάβετε έναν κωδικό μπόνους από τον ιστότοπο έκδοσης και κάντε κλικ στον σύνδεσμο.
 2. Καταχωρίστε έναν λογαριασμό λότο με λεπτομέρειες όπως διεύθυνση email, αριθμό τηλεφώνου και χώρα διαμονής.
 3. Εφαρμόστε τον κωδικό μπόνους και πατήστε το κουμπί υποβολής.
 4. Ο ιστότοπος λαχειοφόρου αγοράς στέλνει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που επιβεβαιώνει τον νέο λογαριασμό λαχειοφόρου αγοράς.
Πώς να χρησιμοποιήσετε τους κωδικούς μπόνους λότο
Πώς λειτουργούν οι κωδικοί μπόνους λοταρίας;

Πώς λειτουργούν οι κωδικοί μπόνους λοταρίας;

Αφού εγγραφεί για τους καλύτερους κωδικούς μπόνους λοταρίες, ένας παίκτης λότο συνήθως εισάγει τον κωδικό κουπονιού για την προσφορά που θέλει. Εκτός αν ο ιστότοπος αναφέρει διαφορετικά, μπορεί κανείς να εισάγει όσο το δυνατόν περισσότερους κωδικούς μπόνους.

Ωστόσο, κάθε προσφορά πρέπει να ολοκληρωθεί σύμφωνα με την παραγγελία που ζητήθηκε. Οι ιστότοποι Lotto θα παρακολουθούν στη συνέχεια τους κωδικούς που έχουν εισαχθεί περισσότερο, ώστε να μπορούν να γνωρίζουν την προσφορά που απευθύνεται περισσότερο στους παίκτες και να βελτιώσουν έτσι τις καμπάνιες μάρκετινγκ.

Οι κανονικοί παίκτες μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν κωδικούς μπόνους για μπόνους ανατροπής. Μια άλλη ανταμοιβή από λοταρίες με κωδικούς μπόνους είναι το πρόγραμμα πίστης ή VIP. Βελτιώνει την εμπειρία των παικτών με πόντους που μπορούν να ανταλλάσσονται με μετρητά, δωρεάν στοιχήματα και ειδικές λιχουδιές. Ορισμένα μπόνους επιβράβευσης περιορίζονται σε ορισμένα παιχνίδια, αλλά συνοδεύονται από περιορισμούς απλώς για να αποφευχθεί η κατάχρηση.

Πώς λειτουργούν οι κωδικοί μπόνους λοταρίας;
Online λαχεία με κωδικούς μπόνους

Online λαχεία με κωδικούς μπόνους

Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αντιλαμβάνονται πλέον διαφορετικά τα λαχεία λόγω διαδικτυακές λοταρίες. Ανεξάρτητα από τα γεωγραφικά όρια, οι παίκτες μπορούν να λάβουν μέρος σε διεθνείς λοταρίες χωρίς να αγοράσουν χάρτινα εισιτήρια. Γενικά, υπάρχουν δύο τύποι λαχείων που μπορούν να αγοράσουν οι παίκτες online και να πάρουν μερικούς κωδικούς μπόνους.

Εισιτήρια υπηρεσίας θυρωρείου

Πριν από την εμφάνιση των διαδικτυακών λότο, οι χώρες συνήθιζαν να περιορίζουν τους ξένους παίκτες από τη συμμετοχή τους εθνικές λοταρίες. Ευτυχώς, το Διαδίκτυο δίνει τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε να αγοράσει εισιτήρια λότο μέσω υπηρεσιών θυρωρού.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που αγοράζει και κρατά λαχεία από τον κύριο πάροχο και τα διανέμει στους ενδιαφερόμενους παίκτες. Οι νικητές αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο σαν να έπαιξαν αυτοπροσώπως. Μερικά εισιτήρια υπηρεσίας θυρωρού έχουν χρέωση διεκπεραίωσης, ενώ άλλα λαμβάνουν ένα μικρό μέρος από τα κέρδη.

Συνδικάτα και πακέτα εισιτηρίων

Οι λοταρίες είναι εγγενώς επικίνδυνες, καθώς οι πιθανότητες να κερδίσετε μπορεί να είναι πολύ μικρές. Για αυτό το θέμα, οι παίκτες συγκεντρώνονται για να αγοράσουν συλλογικά εισιτήρια, τα οποία θεωρούνται συνδικάτα ή πακέτα. Σε αυτή τη ρύθμιση, οι συμμετέχοντες έχουν ίσο μερίδιο στα κέρδη. Συνήθως, η ομάδα αγοράζει περισσότερα εισιτήρια από μεμονωμένους παίκτες. Έτσι, οι δυνατότητες νίκης τους είναι μεγαλύτερες.

Αυτή η προσέγγιση βοηθά στη μείωση του ποσού των μετρητών που χρειάζεται να συνεισφέρει κάθε παίκτης. Παραδοσιακά, οι φίλοι και οι οικογένειες θα σχημάτιζαν συνδικάτα. Αλλά σήμερα, οι άγνωστοι που συνδέονται μέσω του διαδικτύου μπορούν να κάνουν το ίδιο και εξακολουθούν να επωφελούνται από τους κωδικούς μπόνους λοταρίας. Τα συνδικάτα και τα πακέτα λαχειοφόρων αγορών είναι διαθέσιμα με μηνιαίες συνδρομές ή εφάπαξ αγορές.

Online λαχεία με κωδικούς μπόνους
Κατανόηση των όρων και προϋποθέσεων κωδικών μπόνους

Κατανόηση των όρων και προϋποθέσεων κωδικών μπόνους

Για να εξαργυρώσει τις αντιστοιχισμένες καταθέσεις ή τα χρήματα μπόνους από έναν λογαριασμό λότο, ο παίκτης πρέπει να το στοιχηματίσει αρκετές φορές. Εάν η απαίτηση στοιχηματισμού ενός κωδικού μπόνους είναι 20x, θα χρειαστεί συνολικό ποντάρισμα 3.000 $ για να μετατραπεί ένα μπόνους 150 $ σε μετρητά με δυνατότητα ανάληψης. Παρόλο που τα χρήματα μπόνους είναι ενεργά στον λογαριασμό, ο παραλήπτης δεν μπορεί να τα αφαιρέσει πριν τα χρησιμοποιήσει στα στοιχήματα.

Οι όροι και οι προϋποθέσεις διαφέρουν πολύ και ενδέχεται να μην ισχύουν για όλα τα παιχνίδια. Οι παίκτες πρέπει να διαβάσουν προσεκτικά τις λεπτομέρειες πριν αγοράσουν online εισιτήρια λότο. Οι κωδικοί μπόνους στοχεύουν στην ενίσχυση του τζόγου, επομένως δεν είναι εύκολος τρόπος να κερδίσετε χρήματα.

Μια τυπική απαίτηση στοιχηματισμού για έναν κωδικό μπόνους είναι το χρονικό όριο. Για παράδειγμα, ο κωδικός μπόνους Michigan iLottery λήγει σε 24 ώρες. Ένας άλλος περιορισμός αφορά την απόσυρση. Ορισμένες λοταρίες εμποδίζουν τους παίκτες να εξαργυρώσουν τα κέρδη τους που κέρδισαν μέσω συγκεκριμένων κωδικών μπόνους μέχρι να περάσει μια συγκεκριμένη περίοδος ή μέχρι να κάντε άλλη μια κατάθεση.

Αυτοί οι περιορισμοί υπάρχουν για να δίνουν στους παίκτες την αίσθηση του επείγοντος, κάτι που είναι επωφελές για τη διαδικτυακή λοταρία. Μετριάζουν επίσης την κατάχρηση κωδικού μπόνους από αδίστακτους παίκτες. Το όριο επιλεξιμότητας ηλικίας διασφαλίζει ότι μόνο οι νόμιμοι συμμετέχοντες μπορούν να λάβουν μέρος σε λοταρίες.

Κατανόηση των όρων και προϋποθέσεων κωδικών μπόνους
Ποιες λοταρίες προσφέρουν κωδικούς μπόνους;

Ποιες λοταρίες προσφέρουν κωδικούς μπόνους;

Το Διαδίκτυο είναι το καλύτερο μέρος για πρόσβαση στους κορυφαίους κωδικούς μπόνους λοταρίες. Οι παρακάτω λοταρίες έχουν κωδικούς προσφοράς για διαδικτυακούς παίκτες σήμερα.

Κωδικός μπόνους PA iLottery

Ο κωδικός μπόνους για το Pennsylvania iLottery το 2022 είναι PLAY20. Ο ιστότοπος έχει μερικές εξέχουσες λοταρίες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Επί του παρόντος, οι νέοι παίκτες μπορούν να κερδίσουν 20 $ δωρεάν αφού εγγραφούν και εφαρμόσουν τον κωδικό PLAY20. Επιπλέον, η πρώτη κατάθεση δικαιούται 100% μπόνους αγώνα με ανώτατο όριο τα 500 $.

Ποιες λοταρίες προσφέρουν κωδικούς μπόνους;
Κωδικοί μπόνους PA iLottery

Κωδικοί μπόνους PA iLottery

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να διεκδικήσουν την προσφορά με αυτά τα απλά βήματα.

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί μπόνους PA iLottery για να αποκαλύψετε τον κωδικό.
 2. Ο σύνδεσμος ανακατευθύνει τον παίκτη στη σελίδα εγγραφής.
 3. Εγγραφείτε με μια διεύθυνση email, όνομα, διεύθυνση κατοικίας, φύλο, ημερομηνία γέννησης και δύο ερωτήσεις ασφαλείας.
 4. Εισαγάγετε τον κωδικό PLAY20 στο τμήμα κωδικού μπόνους (διάκριση πεζών-κεφαλαίων).
 5. Μεταβείτε στη σελίδα πληρωμής και καταθέστε οτιδήποτε από $10 και πάνω.
 6. Η πρώτη κατάθεση αντιστοιχεί σε δολάριο για δολάριο σε μέγιστο ποσό 500 $.

Η Λοταρία PA έχει έναν όρο στοιχηματισμού 10 φορές για την κατάθεση και τα χρήματα μπόνους.

Το PA iLottery προσφέρει ένα VIP Players Club, το οποίο δίνει στους παίκτες την ευκαιρία να πάρουν περισσότερους κωδικούς κουπονιών, δώρα, προσαρμοσμένες συμβουλές και αποκλειστικές προσφορές. Είναι δωρεάν να εγγραφείτε στο κλαμπ μέσω ενός εικονιδίου στην αρχική σελίδα του PA Lottery.

Η πλατφόρμα καλωσορίζει νέα μέλη με $5 για να παίζουν παιχνίδια δωρεάν. Οι καθημερινές προσφορές για όλα τα μέλη περιλαμβάνουν μπόνους επιστροφής μετρητών 20% και άμεσα κέρδη σε κληρώσεις δεύτερης ευκαιρίας. Μόνο όσοι είναι 18 ετών και άνω μπορούν να παίξουν το Pennsylvania iLottery.

Κωδικοί μπόνους PA iLottery
Κωδικοί μπόνους πολλαπλών λότο

Κωδικοί μπόνους πολλαπλών λότο

Πάνω από 50 διαδικτυακές λοταρίες που υπερβαίνουν το 1 εκατομμύριο δολάρια σε τζάκποτ εμφανίζονται στην πλατφόρμα του Multi Lotto. Οι κωδικοί μπόνους λοταρίας Multi Lotto είναι διαθέσιμοι κατά την εγγραφή σας στην πλατφόρμα. Οι παίκτες μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια μέσα σε δευτερόλεπτα.

Κάθε κωδικός μπόνους παρέχει πρόσβαση σε μοναδικές προσφορές, επομένως είναι σημαντικό να ελέγχετε για ενημερώσεις στον ιστότοπο του Multi Lotto. Ο κωδικός μπόνους, τη στιγμή αυτής της ανάρτησης, προσφέρει 100% αντιστοιχία έως και 50 ευρώ σε καταθέσεις. Ισχύει και για νέους παίκτες.

Κατά την εγγραφή στο Multi Lotto, οι παίκτες πρέπει να συμπληρώσουν προσωπικά στοιχεία όπως διεύθυνση email, πλήρες όνομα, ημερομηνία γέννησης, αριθμό τηλεφώνου, τρέχουσα χώρα και πόλη. Αφού δημιουργήσετε έναν κωδικό πρόσβασης, ο παίκτης μπορεί να διεκδικήσει το μπόνους στα ακόλουθα βήματα.

 1. Πήγαινε στο Ο Λογαριασμός Μου.
 2. Προσθέστε ένα ποσό κατάθεσης με έναν κατάλληλο τρόπο πληρωμής.
 3. Εισαγάγετε τον κωδικό μπόνους στο κατάλληλο πεδίο.
 4. Αποδεχτείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις σημειώνοντας το καθορισμένο πλαίσιο.
 5. Κάντε κλικ στο κουμπί υποβολής για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.

Ο λογαριασμός θα πρέπει να είναι έτοιμος με το ποσό της κατάθεσης και τα χρήματα μπόνους για ποντάρισμα.

Κωδικοί μπόνους πολλαπλών λότο
Κωδικοί μπόνους Mega Millions

Κωδικοί μπόνους Mega Millions

Το Mega Millions παίζεται σε 44 πολιτείες των ΗΠΑ με έπαθλα τζάκποτ που ξεκινούν από 40 εκατομμύρια δολάρια. Το υψηλότερο τζάκποτ στην ιστορία που κληρώθηκε στις 30 Μαρτίου 2012, ήταν 656 εκατομμύρια δολάρια. Η πρώτη κλήρωση του Mega Million έγινε το 2002 και πολλοί παίκτες έχουν κερδίσει τζάκποτ από τότε.

Υπάρχουν διάφοροι εξουσιοδοτημένοι λιανοπωλητές στις ΗΠΑ που πωλούν εισιτήρια Mega Millions, αλλά ο ευκολότερος τρόπος αγοράς είναι μέσω τοπικών ιστοσελίδων που αναφέρονται στον κύριο ιστότοπο. Για παράδειγμα, οι παίκτες μπορούν να ελέγξουν για κωδικούς μπόνους και να παίξουν το παιχνίδι στο Michigan, το Illinois και το Kentucky Lotteries. Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από $2 και οι πιθανότητες να κερδίσετε είναι μία στις 24.

Αν και ο κωδικός μπόνους δεν είναι υποχρεωτικός για την είσοδο στην κλήρωση Mega Millions, καλό είναι να ενημερώνεστε για τυχόν νέα. Προς το παρόν, δεν υπάρχουν κωδικοί προσφοράς. Οι κανόνες του παιχνιδιού είναι απλοί:

 • Επιλέξτε πέντε αριθμούς από το ένα έως το 75
 • Επιλέξτε έναν επιπλέον αριθμό από το ένα έως το 15
 • Περιμένετε την κλήρωση

Οι κληρώσεις του Mega Millions πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα (Τρίτη και Παρασκευή).

Κωδικοί μπόνους Mega Millions
Κωδικός μπόνους EuroLotto

Κωδικός μπόνους EuroLotto

Το Euro Lotto είναι το μεγαλύτερο καθημερινό τζάκποτ λότο στην Ευρώπη. Το έπαθλο πολλών εκατομμυρίων ευρώ προσελκύει πολλούς χρήστες να δοκιμάσουν την τύχη τους στο διαδίκτυο. Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν ξυστά όπως Lucky Triple, Silver Streak και Gold Rush. Πώς όμως μεταφράζεται ένας κωδικός μπόνους Euro Lotto σε έπαθλο;

Οι παίκτες πρέπει απλώς να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό συμπληρώνοντας μια φόρμα εγγραφής. Εκτός από την παροχή προσωπικών στοιχείων, οι παίκτες πρέπει να εισαγάγουν έναν σχετικό κωδικό κουπονιού Euro Lotto. Ο τρέχων κωδικός δίνει πρόσβαση σε μπόνους κατάθεσης 100% με μέγιστο ανώτατο όριο τα 100€. Η ελάχιστη κατάθεση είναι 20€.

Όσοι συλλέγουν τον κωδικό μπόνους Euro Lotto από έναν σύνδεσμο τρίτου μέρους δεν χρειάζεται να τοποθετήσουν τον κωδικό στη σελίδα κατάθεσης. Αφού εγγραφούν μέσω του συνδέσμου, μπορούν να προχωρήσουν στο ποντάρισμα. Ένα λαχείο κοστίζει 2 ευρώ και απαιτεί από τους πελάτες να επιλέξουν δύο γράμματα και πέντε αριθμούς. Οι κληρώσεις γίνονται καθημερινά στις 20.00 και οι νικητές εμφανίζονται στην ιστοσελίδα του Euro Lotto.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι, ακόμη και με κωδικό μπόνους, δεν μπορεί κανείς να κερδίσει το τζάκποτ του Euro Lotto μέχρι να κάνει μια κατάθεση. Υπάρχουν πολλοί τρόποι επεξεργασίας της πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων των MasterCard, Visa, τραπεζικής μεταφοράς και Skrill.

Κωδικός μπόνους EuroLotto
Πώς να είσαι υπεύθυνος παίκτης λότο

Πώς να είσαι υπεύθυνος παίκτης λότο

Το υπεύθυνο στοίχημα είναι το κλειδί τόσο για τους παίκτες όσο και για τις οικογένειές τους. Το να είσαι υπεύθυνος σημαίνει να κατανοείς τον μηχανισμό της λοταρίας και να διατηρείς τον έλεγχο των στοιχημάτων για να αποφύγεις να βλάψεις τα προσωπικά οικονομικά, την αυτοεκτίμηση, τις σχέσεις και την εργασία.

Τα σημάδια ενός προβλήματος με τον τζόγο περιλαμβάνουν απόκρυψη της έκτασης του τζόγου από αγαπημένα πρόσωπα, αδυναμία πληρωμής λογαριασμών σε βάρος της αγοράς εισιτηρίων λότο, κριτική από την κοινότητα και διαλυμένες σχέσεις λόγω του υπερβολικού παιχνιδιού.

Ευτυχώς, η βοήθεια είναι διαθέσιμη σε όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα τζόγου. Οι γραμμές επικοινωνίας είναι ανοιχτές 24/7 και είναι εμπιστευτικές, επομένως δεν υπάρχει λόγος να αποφεύγετε να επικοινωνήσετε.

Οι καλύτερες συμβουλές για υπεύθυνο τζόγο σε λοταρίες

 • Αυτοαπαγόρευση: Όποιος έχει πρόβλημα με τον τζόγο θα πρέπει να μείνει μακριά από τις λοταρίες, τόσο στο διαδίκτυο όσο και εκτός σύνδεσης.
 • Ορισμός ορίου σε δολάρια: Για να αποφευχθεί το υπερβολικό παιχνίδι, κάθε παίκτης λότο πρέπει να ορίσει έναν συγκεκριμένο προϋπολογισμό ανάλογα με τις οικονομικές του δυνατότητες. Αυτό βοηθά στην αποφυγή απώλειας περισσότερων χρημάτων όταν το πρώτο ποσό έχει ήδη φύγει. Οι δαπάνες λαχειοφόρου αγοράς θα πρέπει να θεωρούνται ως έξοδα ψυχαγωγίας και όχι ως επενδύσεις.
 • Απαγορεύεται το παιχνίδι λότο με δάνειο: Το στοίχημα με δανεικά χρήματα είναι ο ευκολότερος τρόπος για να μπείτε σε έναν κύκλο χρέους.
 • Χρονικό όριο: Είναι λάθος να στοιχηματίζετε χωρίς λόγο ή ανά πάσα στιγμή εμφανίζεται η πλήξη. Είναι καλό να είστε σκόπιμοι στο να παίζετε παιχνίδια λότο δημιουργώντας ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα.
 • Απαγορεύεται ο τζόγος υπό την επήρεια: Το αλκοόλ και τα ναρκωτικά βλάπτουν την κρίση και μπορεί να κάνουν κάποιον να σπάσει τα προκαθορισμένα όριά του.
Πώς να είσαι υπεύθυνος παίκτης λότο