Τα πάντα για το Lottery Μπόνους κατάθεσης στο 2023

Οι διαδικτυακές πλατφόρμες τυχερών παιχνιδιών χρησιμοποιούν μπόνους κατάθεσης για να προσελκύσουν νέους παίκτες να εγγραφούν στους ιστότοπούς τους και να διατηρήσουν τους κανονικούς παίκτες να παίζουν περισσότερο. Είναι απόλυτα λογικό από την άποψη των λαχείων. Οι περισσότεροι άνθρωποι χάνουν τα χρήματα που ποντάρουν σε διαδικτυακές λοταρίες, επομένως αυτοί οι φορείς κερδίζουν πολύ περισσότερα από τους παίκτες μέσω των καταθέσεων τους.

Προφανώς, αυτό δεν σημαίνει ότι το μπόνους λοταρίας έχει αρνητικές πτυχές ή ότι δεν πρέπει να λαμβάνεται υπόψη. Το μυστικό είναι να γνωρίζετε πώς να χρησιμοποιείτε αποτελεσματικά τις καλύτερες λοταρίες μπόνους κατάθεσης. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την κατανόηση του τρόπου λειτουργίας των μπόνους κατάθεσης. Εδώ είναι που αυτή η σελίδα είναι απαραίτητη.

Τα πάντα για το Lottery Μπόνους κατάθεσης στο 2023
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα μπόνους κατάθεσης λοταρίας

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα μπόνους κατάθεσης λοταρίας

Οι τοποθεσίες λότο προσφέρουν δελεαστικές μπόνους καλωσορίσματος για να δελεάσουν πελάτες. Για να διατηρήσουν το ενδιαφέρον των παικτών, μπορούν να δίνουν τακτικά μπόνους επαναφόρτωσης ή άλλες ειδικές προσφορές. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες προσφορές, αλλά η πιο συνηθισμένη είναι το μπόνους κατάθεσης. Το όνομα ποικίλλει μεταξύ των τοποθεσιών, αλλά λειτουργούν όλες με τον ίδιο τρόπο, όπως μπόνους εγγραφής ή μπόνους καλωσορίσματος.

Μια προσφορά όπου ο ιστότοπος της λοταρίας ταιριάζει με ένα συγκεκριμένο μέρος της κατάθεσης του παίκτη ονομάζεται μπόνους κατάθεσης. Πολλές λοταρίες με μπόνους κατάθεσης δίνουν 100% μπόνους αγώνα έως και $500.

Σημαίνει ότι ένας παίκτης λαμβάνει ένα μπόνους που ισοδυναμεί με την αρχική του κατάθεση, π.χ., επιπλέον 300$ εάν αγοράσει εισιτήρια λότο αξίας 300$. Εάν κάποιος άλλος παίκτης καταθέσει $600, θα λάβει $500 σε μπόνους επειδή περιορίζεται σε αυτό το μέγιστο ποσό.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα μπόνους κατάθεσης λοταρίας
Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα μπόνους κατάθεσης λότο

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα μπόνους κατάθεσης λότο

Αν και μπορεί να φαίνεται αδύνατο, πολλοί παίκτες με μικρή εμπειρία ξεχνούν ή δεν ξέρουν πώς να διεκδικήσουν τα δώρα καλωσορίσματος, τα οποία συχνά συνοδεύονται από μπόνους κατάθεσης. Στην πραγματικότητα, η διαφορά ανάμεσα στο να κερδίσεις ένα τζάκποτ και να φύγεις με άδεια χέρια μπορεί να είναι μόνο μερικά επιπλέον δολάρια στον λογαριασμό κάποιου.

Οι διαδικτυακοί παίκτες λότο πρέπει να πάρουν κάθε προσφορά, όσο μικρή κι αν είναι, για να κάνουν το προβάδισμα πριν βάλουν ένα στοίχημα. Τα μπόνους αντιστοίχισης είναι συχνά στο πακέτο καλωσορίσματος και κανείς δεν μετανιώνει ποτέ που τα πήρε.

Το μπόνους κατάθεσης λαχείου είναι ένα απλό προνόμιο και δεν θα πρέπει να υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη διεκδίκησή του. Αλλά υπάρχουν κρίσιμα βήματα που πρέπει να κάνουν οι παίκτες του λότο για να πάρουν στα χέρια τους αυτό το μπόνους διαδικτυακής λαχειοφόρου αγοράς.

 1. Ανοίξτε έναν λογαριασμό στον ιστότοπο της λοταρίας
 2. Μεταβείτε στην ενότητα «Αγορά Εισιτηρίων Λόττο»
 3. Επιλέξτε «Κατάθεση χρημάτων» και τον προτιμώμενο τρόπο πληρωμής
 4. Εάν το μπόνους κατάθεσης δεν είναι αυτόματο, επιλέξτε το κουμπί «opt-in»
 5. Συμπληρώστε το ποσό που θέλετε να προσθέσετε στο λογαριασμό συν τον κωδικό μπόνους, εάν υπάρχει
 6. Επαληθεύστε τη συναλλαγή

Ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής, τα χρήματα θα πρέπει να εμφανιστούν στον λογαριασμό του λότο μέσα σε λίγα λεπτά. Αυτό είναι το μόνο που χρειάζονται οι παίκτες για να πάρουν τα χρήματα μπόνους στο bankroll τους και να αρχίσουν να παίζουν παιχνίδια λότο.

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα μπόνους κατάθεσης λότο
Πράγματα που πρέπει να προσέξετε σε ένα μπόνους κατάθεσης λοταρίας

Πράγματα που πρέπει να προσέξετε σε ένα μπόνους κατάθεσης λοταρίας

Οι παίκτες του λότο πρέπει να το καταλάβουν αυτό διαδικτυακές λοταρίες δεν είναι φιλανθρωπικές οργανώσεις. Οι συγκεκριμένοι όροι και προϋποθέσεις πρέπει να τηρούνται κατά γράμμα. Οι λάτρεις του μπόνους κατάθεσης πρέπει να τηρούν την περίοδο μετατροπής και ισχύος. Υπάρχουν απαιτήσεις ανατροπής ή στοιχηματισμού για να κάνουν τους παίκτες να ξοδεύουν τα χρήματα του μπόνους πριν τα εξαργυρώσουν.

Οι παίκτες έχουν τον τελευταίο λόγο για το τι κάνει ελκυστικό ένα μπόνους κατάθεσης λαχείου. Οι περισσότερες από αυτές τις προσφορές ισχύουν στην πρώτη κατάθεση, αλλά ορισμένοι ιστότοποι λότο ενδέχεται να το χωρίσουν στις επόμενες δύο ή τρεις καταθέσεις.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι κανείς δεν μπορεί να εξαργυρώσει απευθείας ένα μπόνους διαδικτυακής λαχειοφόρου αγοράς. Οι παίκτες εξαργυρώνουν τα κέρδη μόνο αφού στοιχηματίσουν με τα χρήματα του μπόνους και πληρούν όλες τις προϋποθέσεις. Αυτές οι προσφορές θεωρούνται ως μη κολλώδη ή εξαργυρωμένα μπόνους. Μερικές φορές, τα κέρδη μπόνους ενδέχεται να μην εξαργυρωθούν.

Αυτό ισχύει για κολλώδη/μη εξαργυρωμένα μπόνους/μόνο για παιχνίδι. Όταν ο παίκτης λάβει τα χρήματα μπόνους, πρέπει να παίξει με αυτά μέχρι να τα χάσει ή είναι έτοιμος να αποσύρει. Τα χρήματα που κερδήθηκαν παραμένουν στον ιστότοπο του λότο μόνο για σκοπούς τζόγου. Οι περισσότεροι παίκτες αποφεύγουν τα κολλώδη μπόνους για αυτόν τον λόγο.

Πράγματα που πρέπει να προσέξετε σε ένα μπόνους κατάθεσης λοταρίας
Συμβουλές μπόνους κατάθεσης λοταρίας

Συμβουλές μπόνους κατάθεσης λοταρίας

Ορισμένα μπόνους κατάθεσης είναι εφάπαξ προσφορές που θα μπορούσαν να αλλάξουν το παιχνίδι του παίκτη, αν θέλει να τα αδράξει. Ορισμένες αξιοσημείωτες προσφορές θα πρέπει να διεκδικηθούν πριν από άλλους παίκτες. Είναι επίσης σημαντικό να χρησιμοποιήσετε το σωστό μπόνους την κατάλληλη στιγμή. Η κακή συγκυρία μπορεί να οδηγήσει σε αποκλεισμό. Τα online μπόνους λαχειοφόρων αγορών πρέπει να χρησιμοποιούνται σύμφωνα με την τρέχουσα κατάσταση του παίκτη.

Όσοι μόλις εγγραφούν στον ιστότοπο του λότο θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τις προσφορές καλωσορίσματος και όχι τα μπόνους επαναφόρτωσης. Μερικοί νέοι παίκτες κάνουν το λάθος να διεκδικούν τα έπαθλα επαναφόρτωσης για να συγκεντρώσουν περισσότερα μετρητά. Ωστόσο, αυτές οι προσφορές είναι κατάλληλες για ημέρες που ένας παίκτης είχε μια κακή πορεία και πρέπει να συνεχίσει το παιχνίδι καταθέτοντας μετρητά.

Συμβουλές μπόνους κατάθεσης λοταρίας
Κατανόηση των όρων και προϋποθέσεων μπόνους κατάθεσης

Κατανόηση των όρων και προϋποθέσεων μπόνους κατάθεσης

Οι απαιτήσεις στοιχηματισμού ή playthrough είναι θεμελιώδεις οδηγίες που πρέπει να γνωρίζει κάθε παίκτης πριν παίξει λαχεία με μπόνους κατάθεσης. Αναφέρονται στον αριθμό των φορών που κάποιος πρέπει να παίξει μέσω του μπόνους πρώτης κατάθεσης πριν το μετατρέψει σε πραγματικά μετρητά. Εδώ εμφανίζονται οι παρεξηγήσεις, αλλά ένα παράδειγμα μπορεί να βοηθήσει στην αποσαφήνιση της έννοιας.

Για παράδειγμα, ένα μπόνους κατάθεσης που αντιστοιχεί στο 100% έχει όρο πονταρίσματος 30 φορές. Αυτό διαφέρει από ιστότοπο σε ιστότοπο.

Ο παίκτης καταθέτει $50 και λαμβάνει ένα μπόνους $50. Αυτό το καθιστά $100, διαθέσιμο για στοιχήματα. Ένα playthrough 30x σημαίνει ότι ο παίκτης πρέπει να στοιχηματίσει τα $100 τουλάχιστον 30 φορές πριν μπορέσει να κάνει ανάληψη οποιωνδήποτε κερδών. Ισοδυναμεί με στοιχήματα αξίας $3000.

Ορισμένοι ιστότοποι λαχειοφόρων αγορών απαιτούν από τους συμμετέχοντες να παίζουν μόνο με τα χρήματα μπόνους συγκεκριμένες φορές. Χρησιμοποιώντας το παραπάνω παράδειγμα, οι παίκτες πρέπει να στοιχηματίσουν τα $50 30 φορές. Έτσι, θα πρέπει να ποντάρουν τουλάχιστον 1.500 $ πριν εξαργυρώσουν.

Η άλλη βασική πτυχή των απαιτήσεων στοιχηματισμού αφορά τα παιχνίδια που επιτρέπονται. Πολλές λοταρίες αποκλείουν ορισμένα παιχνίδια από το μπόνους κατάθεσης. Είναι επίσης σύνηθες για ορισμένα παιχνίδια να έχουν υψηλότερα playthrough από άλλα. Η σημασία της ανάγνωσης των όρων και των προϋποθέσεων σε κάθε ιστότοπο λοταρίας δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί επειδή υπάρχουν πολλές παραλλαγές μεταξύ τους.

Κατανόηση των όρων και προϋποθέσεων μπόνους κατάθεσης
Ποιες λοταρίες προσφέρουν μπόνους κατάθεσης;

Ποιες λοταρίες προσφέρουν μπόνους κατάθεσης;

Τα λαχεία είναι μερικές από τις τελευταίες τάσεις στη σκηνή του διαδικτυακού τζόγου. Ορισμένοι ιστότοποι δίνουν στους θαυμαστές την ευκαιρία να λάβουν μέρος απευθείας διεθνείς λοταρίες, ενώ άλλοι επιτρέπουν στους παίκτες να στοιχηματίζουν σε αποτελέσματα λοταρίας με σταθερές αποδόσεις. Εκτός από τα εκατομμύρια δολάρια και τις μεγάλες πιθανότητες, θα υπάρχουν πολλά μπόνους για να επωφεληθείτε. Εδώ είναι οι καλύτερες λοταρίες μπόνους κατάθεσης.

Ποιες λοταρίες προσφέρουν μπόνους κατάθεσης;
EuroMillions

EuroMillions

Ενα από Οι μεγαλύτερες ευρωπαϊκές λοταρίες είναι οι EuroMillions, έπαιξε σε εννέα χώρες, μεταξύ των οποίων το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ελβετία, τη Γαλλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Αυστρία, το Λουξεμβούργο, το Βέλγιο και την Ιρλανδία. Ωστόσο, οι διαδικτυακοί παίκτες δεν χρειάζεται να είναι κάτοικοι αυτών των ευρωπαϊκών περιοχών για να συμμετάσχουν στην κλήρωση EuroMillions. Ένα παράδειγμα ενός εξαιρετικού κόμβου για την αγορά online εισιτηρίων λότο είναι το Eurolotto, ένας ιστότοπος στοιχημάτων με άδεια MGA.

Τα μπόνους κατάθεσης EuroMillions είναι οι ιδανικές προσφορές για κάθε παίκτη λότο. Είναι διαθέσιμα για νέους και πιστούς παίκτες, casual και high-roller παίκτες. Για να ξεκλειδώσετε το μπόνους, πρέπει να εγγραφείτε και να εισαγάγετε τον κωδικό προσφοράς EuroMillions. Για την προσφορά καλωσορίσματος ισχύουν ορισμένοι περιορισμοί. Για παράδειγμα, οι παίκτες πρέπει να είναι 18 ετών και άνω.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι κωδικοί προσφοράς EuroMillions είναι συγκεκριμένοι χρονικά. Κατά τη διάρκεια της περιόδου προσφοράς, δημιουργείται ένας κωδικός μπόνους για κάθε εισιτήριο EuroMillions που αγοράζεται. Ο κάτοχος του εισιτηρίου συμμετέχει σε συμπληρωματικές κληρώσεις και μπορεί να χρησιμοποιήσει το πούλι μπόνους στην τοποθεσία EuroMillions για να δει αν έχει κερδίσει ένα έπαθλο.

EuroMillions
MegaMillions

MegaMillions

Έπαιξε σε 45 πολιτείες, τις Παρθένες Νήσους, την Περιφέρεια της Κολούμπια και την Ουάσιγκτον Λοταρία MegaMillions είναι ένα από τα κολοσσιαία λαχεία της Αμερικής. Οι παίκτες επιλέγουν πέντε αριθμούς και τους ταιριάζουν με μια Mega Ball. Το μπόνους πρώτης κατάθεσης είναι η πιο αναμενόμενη προσφορά. Εδώ, οι διαγωνιζόμενοι τοποθετούν τις αρχικές τους καταθέσεις και παίρνουν 10 $ για να αγοράσουν εισιτήρια MegaMillions.

Το μπόνους πιστώνεται αυτόματα χωρίς την εισαγωγή κωδικού μπόνους. Υπάρχει επίσης ένα μπόνους κατάθεσης αγώνα για πιστούς οπαδούς, το οποίο ανακοινώνεται μέσω μηνύματος κειμένου και email.

Η λοταρία MegaMillions αντιστοιχεί σε ένα ορισμένο ποσοστό της κατάθεσης του παίκτη μέχρι, για παράδειγμα, 100 $. Οι επόμενες καταθέσεις λαμβάνουν περισσότερους αγώνες, προσθέτοντας στο διαδικτυακό πορτοφόλι του παίκτη. Συνήθως, το μπόνους κατάθεσης MegaMillions συνοδεύεται από δωρεάν παιχνίδια που επιτρέπουν στους παίκτες να δοκιμάσουν νέα παιχνίδια.

MegaMillions
Powerball

Powerball

Το Powerball δεν είναι μόνο δημοφιλές στο Μίσιγκαν αλλά και σε όλο τον κόσμο. Είναι μια λοταρία ανατροπής, οπότε όταν κανείς δεν κερδίζει το τζάκποτ, το Powerball μεταφέρει το χρηματικό έπαθλο στην επόμενη κλήρωση και συνεχίζει να αυξάνεται. Συνήθως, η πρώτη κατάθεση είναι μεταξύ $10 και $200. Πληροί τις προϋποθέσεις για ένα μπόνους επιστροφής μετρητών 50%. Για παράδειγμα, τα 50 $ κερδίζουν αμέσως στον παίκτη 25 $ επιπλέον για να στοιχηματίσει.

Το 2022, οι λάτρεις του Powerball μπορούν να χρησιμοποιήσουν ορισμένους αποκλειστικούς κωδικούς μπόνους για να παίξουν δωρεάν παιχνίδια. Οι κωδικοί των κουπονιών υπόκεινται σε αλλαγές σε ιστότοπους λιανικής. Ένας πρόσφατος κωδικός προσφοράς προστέθηκε στα μέσα Ιανουαρίου 2022. Γενικά, οι παίκτες θα πρέπει να περιμένουν νέους κωδικούς μπόνους Powerball κάθε εβδομάδα.

Powerball
PA iLottery

PA iLottery

Το Pennsylvania Lottery ή το PA iLottery προσφέρει κωδικούς μπόνους με μπόνους κατάθεσης και προσφορές καλωσορίσματος σε ένα συγκεκριμένο ποσό, όπως $500. Ένα παράδειγμα κωδικού προσφοράς PA iLottery για το 2022 είναι το LOTTOPA που ανταμείβει τους νέους παίκτες $20 δωρεάν χρήματα κατά την εγγραφή. Σαν να μην αρκεί αυτό, καθημερινές προσφορές είναι διαθέσιμες στον επίσημο ιστότοπο. Ακολουθεί μια απλή διαδικασία για να διεκδικήσετε το μπόνους κατάθεσης.

 1. Ακολουθήστε τον σύνδεσμο PA iLottery για να εγγραφείτε
 2. Προσθέστε το ποσό κατάθεσης (τουλάχιστον 10 $) στον νέο λογαριασμό
 3. Χρησιμοποιήστε τον κωδικό προσφοράς, π.χ., LOTOPPA, στο καθορισμένο πλαίσιο
 4. Ο λογαριασμός πιστώνεται με το 100% της κατάθεσης έως και $500 συν την αρχική κατάθεση

Το PA iLottery απαιτεί από τους παίκτες να στοιχηματίσουν την πρώτη τους κατάθεση + μπόνους 10 φορές πριν ζητήσουν πληρωμή. Ωστόσο, οι όροι και οι προϋποθέσεις αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου και αυτή η σελίδα θα ενημερώνει συνεχώς αυτές τις πληροφορίες.

PA iLottery
Multi Lotto

Multi Lotto

Το μπόνους κατάθεσης Multi Lotto είναι διαθέσιμο σε νέους παίκτες αλλά σε συγκεκριμένες χώρες. Αυτή τη στιγμή, η ελάχιστη κατάθεση για αυτήν την προσφορά είναι €10. Η εγγραφή είναι μια διαδικασία χωρίς προβλήματα. Κάποιος πρέπει να δώσει το επίσημο όνομα, την ημερομηνία γέννησης, τον αριθμό τηλεφώνου, τη διεύθυνση email και τη χώρα διαμονής του.

Αφού δημιουργήσετε έναν κωδικό πρόσβασης για τον λογαριασμό Multi Lotto, ο παίκτης μπορεί να εισαγάγει τον κωδικό μπόνους στο απαιτούμενο πεδίο. Το Multi Lotto θα στείλει ένα μήνυμα επιβεβαίωσης στον εγγεγραμμένο αριθμό τηλεφώνου για επαλήθευση του παίκτη.

Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτή η πλατφόρμα παρέχει διάφορες λοταρίες όπως το Eurojackpot. Επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν τους τυχερούς αριθμούς τους και να ελέγξουν τους τελευταία αποτελέσματα λαχειοφόρου αγοράς μετά τα σχέδια. Οι κωδικοί μπόνους Multi Lotto είναι προσβάσιμοι σε κινητό και υπολογιστή, επομένως ο καθένας μπορεί να εγγραφεί με τους κωδικούς προσφοράς. Ο ιστότοπος Multi Lotto ενδέχεται να έχει κωδικούς μπόνους για τις ακόλουθες λοταρίες, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

 • Mega Millions
 • Powerball
 • Loto 6
 • Thunderball
 • Μέγα-Σένα
 • Λόττο Αυστρίας
 • Εθνική Λοταρία του Ηνωμένου Βασιλείου
 • Bonoloto
 • Lotto Max
 • Μεγαλωτ
 • Καλιφόρνια SuperLotto
 • Λόττο Βίκινγκ
 • Λόττο Καναδά 6/49
 • New Jersey Pick Six
 • La Primitiva
 • Λόττο Τουρκίας 6/49
 • Διπλό Λόττο
 • Melate
Multi Lotto
Υπεύθυνος τζόγος

Υπεύθυνος τζόγος

Οι παίκτες του λότο πρέπει να γνωρίζουν ότι η λαχειοφόρος αγορά δεν είναι ένας τρόπος για να ζήσουν. Αντίθετα, είναι μια μορφή ψυχαγωγίας αλλά θα πρέπει να γίνεται με προκαθορισμένα όρια. Ένας έξυπνος παίκτης πρέπει να έχει μια στρατηγική με προϋπολογισμό στοιχήματος και χρονικό πλαίσιο για να αποφύγει την ανάπτυξη προβλήματος τζόγου.

Ο υπεύθυνος τζόγος ξεκινά με τη γνώση ότι τα περισσότερα λαχεία δεν κερδίζουν. Ανεξάρτητα από το πόσο προσοδοφόρα φαίνεται η ευκαιρία, κάποιος είναι βέβαιο ότι θα χάσει αν παίξει αρκετό καιρό. Δεν έχει νόημα να κυνηγάμε απώλειες.

Δεν έχει νόημα να αδειάζεις έναν τραπεζικό λογαριασμό για να αγοράσεις ένα σωρό εισιτήρια λότο. Η καλύτερη προσέγγιση είναι να αναπτύξετε μια στρατηγική νίκης με αυτοελεγχόμενες αρχές. Από την άλλη πλευρά, τα κέρδη πρέπει να επενδύονται με σύνεση.

Οι πάροχοι λαχειοφόρων αγορών θέλουν τα παιχνίδια τους να είναι διαρκώς ευχάριστα. Δυστυχώς, μερικοί άνθρωποι αναπτύσσουν εθισμό στον τζόγο. Μπορούν να αναζητήσουν επαγγελματική βοήθεια με οργανισμούς όπως το National Problem Gambling, το Florida Council on Compulsive Gambling και τους Gamblers Anonymous.

Αυτές οι οντότητες προσφέρουν πολυάριθμους πόρους στους παίκτες, όπως βιβλία εργασίας ανάκτησης αυτοβοήθειας, θεραπεία με ειδικευμένους συμβούλους και συναντήσεις ομάδων υποστήριξης. Συνεργάζονται επίσης με τα μέλη της οικογένειας του εθισμένου τζογαδόρου για να δουν την καλύτερη λύση.

Υπεύθυνος τζόγος