Τα πάντα για το Lottery Bonus Draws στο 2023/2024

Οι κληρώσεις μπόνους κάνουν τη διαδικτυακή λαχειοφόρο αγορά πιο ευχάριστη. Είναι δυνατό να κερδίσετε ακόμη περισσότερα με κληρώσεις μπόνους μέσω δύο ειδών εισιτηρίων: τζάκποτ και εισιτήριο ξυστό. Υπάρχουν πολλές κληρώσεις μπόνους ξυστό. Κάθε ξυστό περιέχει έναν μυστικό αριθμό που πρέπει να τροφοδοτήσει ο παίκτης στον διαδικτυακό λογαριασμό του λοταρίας για να μπει στην κλήρωση.

Σε ορισμένους ιστότοπους λότο, οι παίκτες πρέπει να σαρώσουν τον κωδικό QR του εισιτηρίου χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή. Μια κλήρωση μπόνους Ξυστό δίνει στους παίκτες μια δεύτερη ευκαιρία να κερδίσουν. Οι απαιτήσεις για κάθε κλήρωση μπόνους καθορίζουν ποια εισιτήρια ξυστό είναι επιλέξιμα για είσοδο.

Τα πάντα για το Lottery Bonus Draws στο 2023/2024
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις κληρώσεις μπόνους λαχείου

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις κληρώσεις μπόνους λαχείου

Για να χρησιμοποιήσετε εισιτήρια τζάκποτ, οι παίκτες θα πρέπει πρώτα να ανοίξουν έναν λογαριασμό με τις καλύτερες κληρώσεις μπόνους. Συνήθως, οι συμμετέχοντες εισέρχονται στην κλήρωση μπόνους τζάκποτ μέσω α εφαρμογή για κινητό παρέχεται από την κλήρωση. Οι νόμιμες εφαρμογές λοταρίας μπορούν να ληφθούν στο Google Play και το App Store.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα μη κερδισμένα και κερδισμένα εισιτήρια που πληρούν τις προϋποθέσεις της κλήρωσης μπόνους τζάκποτ. Είναι σημαντικό να παίξετε το παιχνίδι τζάκποτ πριν υποβάλετε ένα εισιτήριο για επικύρωση. Οι νέοι παίκτες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ούτε η εφαρμογή λοταρίας για κινητά ούτε ο ιστότοπος καθορίζουν την κατάσταση νίκης ενός εισιτηρίου. Θα πρέπει να περιμένουν να ανακοινωθούν οι νικητές μετά τις κληρώσεις.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις κληρώσεις μπόνους λαχείου
Πώς να χρησιμοποιήσετε τις κληρώσεις μπόνους: Πώς βγαίνουν οι νικητές;

Πώς να χρησιμοποιήσετε τις κληρώσεις μπόνους: Πώς βγαίνουν οι νικητές;

Μετά την αγορά εισιτηρίων για λοταρίες με κληρώσεις μπόνους, δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να ανακαλύψει ένας παίκτης αν έχει κερδίσει. Πώς ακριβώς όμως επιλέγονται οι νικητές; Είναι απίστευτο πόσα συμβαίνουν στα παρασκήνια. Τυπικά, όλα τα εισιτήρια έχουν τις ίδιες πιθανότητες κέρδους.

Ωστόσο, οι κληρώσεις μπόνους λαχειοφόρου αγοράς πραγματοποιούνται για την επιλογή των κερδισμένων αριθμών ενός συγκεκριμένου παιχνιδιού λότο. Υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα βραβείων με βάση τους αριθμούς που κερδίζουν. Οι περισσότερες κρατικές λοταρίες μεταδίδουν ζωντανά τις ζωγραφιές τους σε τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ή μερικές φορές μέσω της ιστοσελίδας τους.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τις κληρώσεις μπόνους: Πώς βγαίνουν οι νικητές;
Κατανόηση μηχανών κλήρωσης λαχείων

Κατανόηση μηχανών κλήρωσης λαχείων

Οι συμμετέχοντες σε λαχεία με κληρώσεις μπόνους έχουν μόνο μία δουλειά: να αγοράζουν λαχεία και να περιμένουν τα αποτελέσματα. Τα μηχανήματα λαχειοφόρων αγορών ακολουθούν ορισμένα πρωτόκολλα ασφαλείας σχεδιασμένα για δικαιοσύνη και τυχαιότητα στην κλήρωση. Ανεξάρτητα από το είδος της λαχειοφόρου αγοράς, οι νικητές επιλέγονται τυχαία σε μια διαφανή διαδικασία που μεταδίδεται για να δει το κοινό.

Οι παίκτες μπορούν να παρακολουθήσουν τις μηχανές κλήρωσης αναμειγνύοντας τους αριθμούς και την τελική επιλογή. Υπάρχουν δύο τύποι μηχανών για σχέδιο online μπόνους λοταρίας, δηλαδή επιλογή βαρύτητας και ανάμειξη αέρα.

1. Μηχανή επιλογής βαρύτητας

Είναι ένα δημοφιλές μηχάνημα κληρώσεων λοταρίας γνωστό για την κορυφαία ασφάλεια και δικαιοσύνη. Εξέχουσες λοταρίες όπως το Powerball, το EuroMillions και το Mega Millions χρησιμοποιούν επιλογή βαρύτητας για να κάνουν σχέδια. Το μηχάνημα διαθέτει περιστρεφόμενα κουπιά που περιστρέφονται σε αντίθετες κατευθύνσεις. Οι λαστιχένιες μπάλες του πέφτουν από διαφανείς σωλήνες και πέφτουν στον θάλαμο ανάμειξης.

Η δουλειά των κουπιών είναι να ανακατεύουμε τις μπάλες καθώς οι απαιτούμενοι αριθμοί περνούν από την κάτω με μια κίνηση. Ένας οπτικός αισθητήρας τις παρακολουθεί, αφήνοντας τον σωστό αριθμό μπάλες καθώς οι θεατές παρακολουθούν τη δράση.

2. Μηχανή μείξης αέρα

Το μηχάνημα χρησιμοποιείται συνήθως σε παιχνίδια SuperEnalotto, EuroJackpot, Pick 3 και Pick 4. Έχει μια αίθουσα γεμάτη μπάλες του πινγκ πονγκ που προωθούνται από έναν ανεμιστήρα που είναι ενσωματωμένος στο κάτω μέρος. Αυτές οι μπάλες έχουν το ίδιο μέγεθος και βάρος. Οι νικητές μπάλες βγαίνουν από την αίθουσα και σπρώχνονται σε ένα δίσκο.

Μια κλήρωση μπορεί να γίνει μέσα σε λίγα λεπτά. Για να είναι 100% δίκαιο το σχέδιο, η διαδικασία απαιτεί πολλή προκαταρκτική εργασία. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να γίνουν κάποιες προσχεδιές. Οι αρμόδιοι υπάλληλοι είναι υπεύθυνοι να διασφαλίζουν ότι κάθε αριθμός εισιτηρίου έχει ίσες πιθανότητες να κερδίσει. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για όσους αγοράζουν εισιτήρια μέσω Διαδικτύου.

Ευτυχώς, ορισμένες διαδικτυακές πλατφόρμες έχουν κάνει τα πράγματα πιο εύκολα για τους λάτρεις του λότο. Αγοράζουν εισιτήρια λότο για λογαριασμό πελατών και τα σαρώνουν μέσω διαδικτυακών λογαριασμών. Στη συνέχεια, στέλνουν αποτελέσματα, ειδοποιήσεις νίκης και καταθέτουν στοιχεία στον λογαριασμό του παίκτη.

Αν και δεν υπάρχει λογισμικό που να προβλέπει έναν νικητήριο αριθμό, οι παίκτες μπορούν να αυξήσουν τις πιθανότητές τους να κερδίσουν επιλέγοντας ασυνήθιστους αριθμούς, αγοράζοντας περισσότερα εισιτήρια και παίζοντας τα σωστά παιχνίδια.

Κατανόηση μηχανών κλήρωσης λαχείων
Η κατανόηση των όρων και προϋποθέσεων για το μπόνους κληρώσεων

Η κατανόηση των όρων και προϋποθέσεων για το μπόνους κληρώσεων

Τα λαχεία με κληρώσεις μπόνους έχουν απαιτήσεις στοιχηματισμού για την αποφυγή κακής χρήσης κωδικούς μπόνους από παίκτες. Για να είναι επιλέξιμοι για κλήρωση μπόνους, οι συμμετέχοντες πρέπει να χρησιμοποιήσουν την επιλογή συμμετοχής στον ιστότοπο της λοταρίας μετά το άνοιγμα ενός λογαριασμού. Κατά τη διεκδίκηση ενός μπόνους, τα δωρεάν χρήματα είναι διαθέσιμα μόνο για στοιχήματα και δεν μπορούν να μετατραπούν σε πραγματικά μετρητά αμέσως.

Αυτό το μπόνους συνήθως κατατίθεται σε ξεχωριστό πορτοφόλι με ορισμένες προϋποθέσεις στοιχηματισμού που πρέπει να πληρούνται. Πολλοί αρχάριοι έχουν πρόβλημα να κατανοήσουν αυτούς τους όρους. Με απλά λόγια, μια συνθήκη στοιχηματισμού είναι ένα ποσό, συνήθως πολλαπλάσιο των κερδών του μπόνους και της κατάθεσης, που πρέπει να στοιχηματιστεί πριν από την ανάληψη.

Οι απαιτήσεις στοιχηματισμού είναι αναπόφευκτες εκτός εάν ο παίκτης θέλει να παραιτηθεί από την κλήρωση μπόνους. Παρόλο που περιορίζουν τη δυνατότητα ανάληψης του παίκτη, το πιθανό μπόνους μπορεί να ενισχύσει τρομερά το bankroll. Αυτό σημαίνει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε και να δοκιμάσετε νέα παιχνίδια λότο δωρεάν.

Οι καλύτερες κληρώσεις μπόνους επιλέγονται τυχαία με λογισμικό που συνήθως επαληθεύεται από έναν αξιόπιστο οργανισμό τζόγου. Αυτό το λογισμικό χρησιμοποιεί μια γεννήτρια τυχαίων αριθμών ή RNG για να επιλέξει έναν νικηφόρο συνδυασμό λαχείων.

Η κατανόηση των όρων και προϋποθέσεων για το μπόνους κληρώσεων
Ποιες λοταρίες προσφέρουν κληρώσεις μπόνους;

Ποιες λοταρίες προσφέρουν κληρώσεις μπόνους;

Δεκάδες κληρώσεις μπόνους λαχειοφόρων αγορών πραγματοποιούνται από εξωτερικούς κριτές, συνήθως δύο φορές την εβδομάδα. Μικρότερες κληρώσεις ενδέχεται να ανακοινώνονται καθημερινά. Κάθε δελτίο που κερδίζει δικαιούται το πλήρες διαφημιζόμενο έπαθλο. Η αγορά πολλαπλών εισιτηρίων παρουσιάζει μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίσετε από ένα μόνο εισιτήριο. Ακολουθεί μια επισκόπηση των μεγαλύτερων λαχειοφόρων αγορών στον κόσμο και πώς κληρώνονται.

Ποιες λοταρίες προσφέρουν κληρώσεις μπόνους;
Mega Millions

Mega Millions

Mega Millions Οι κληρώσεις πραγματοποιούνται την Τρίτη και την Παρασκευή το βράδυ στο στούντιο WSB-TV που βασίζεται στο Atlant. Το παιχνίδι συνεπάγεται την επιλογή 5 λευκών μπάλων από ένα σετ των 70 και μια επιπλέον Χρυσή Μέγα Μπάλα από ένα άλλο σετ των 25. Έξι ταιριαστοί αριθμοί σε ένα εισιτήριο κερδίζουν ένα τζάκποτ.

Η ασφάλεια είναι θεμελιώδης για κάθε κλήρωση, ως εκ τούτου τα μηχανήματα λαχειοφόρων αγορών είναι ασφαλισμένα σε ασφαλείς τοποθεσίες στις οποίες μπορούν να έχουν πρόσβαση μόνο οι υπάλληλοι. Επιπλέον, τα μηχανήματα επιλέγονται τυχαία και πιστοποιούνται από τους συντονιστές της Mega Millions παρουσία ανεξάρτητου ελεγκτή. Αυτό γίνεται για να εξασφαλιστεί 100% τυχαιότητα και ότι κάθε αριθμός εισιτηρίου έχει ίσες πιθανότητες να κερδίσει.

Μια κλήρωση Mega Millions περιλαμβάνει δύο διαφορετικές μηχανές με μοναδικά σετ μπάλες. Το ένα μηχάνημα επιλέγει λευκές νικητήριες μπάλες ενώ το δεύτερο επιλέγει μια Χρυσή Μέγα Μπάλα. Επιπλέον, κάθε περίοδος πριν από την κλήρωση εγγράφεται σε βίντεο, που διαρκεί περίπου 3 ώρες.

Mega Millions
Powerball

Powerball

Powerball Οι νικητές ανακοινώνονται το βράδυ της Τετάρτης και του Σαββάτου. Ζωντανές ζωγραφιές που λαμβάνουν χώρα στα Universal Studios στο Ορλάντο της Φλόριντα μεταδίδονται ζωντανά στην τηλεόραση και στο διαδίκτυο και αργότερα διαφημίζονται στις εφημερίδες. Κάθε κλήρωση δεν εγγυάται μια νίκη τζάκποτ.

Θα υπάρξει νέα κλήρωση εάν κανείς δεν επιλέξει και τους έξι νικηφόρους αριθμούς, οπότε το τζάκποτ ανατρέπεται. Όταν οι τιμές του τζάκποτ αυξάνονται, γίνονται περισσότερες αγορές εισιτηρίων, επομένως πωλούνται όλο και περισσότεροι συνδυασμοί αριθμών. Η πιθανότητα μια κλήρωση να μην καταλήξει σε νικητή μειώνεται με την πάροδο του χρόνου.

Το τζάκποτ Powerball ξεκινά κανονικά από 40 εκατομμύρια δολάρια, αυξάνοντας κατά 10 δολάρια ή περισσότερο μετά από κάθε κλήρωση που δεν κερδίζει. Το έπαθλο θα μπορούσε να φτάσει τα εκατοντάδες εκατομμύρια, όπως η ιστορική λοταρία Powerball του 2016 που ξεπέρασε το 1,5 εκατομμύριο δολάρια. Εκτός από το έπαθλο τζάκποτ, απονέμονται επίσης χρηματικά έπαθλα, που κυμαίνονται από $4 έως $2 εκατομμύρια.

Η αξία του βραβείου βασίζεται στο πόσους αριθμούς μαντεύει σωστά ένας παίκτης. Μόνο ένας συγκεκριμένος αριθμός νικητών μπορεί να βραβευτεί σε κάθε κλήρωση.

Στο Powerball, οι παίκτες πρέπει να ταιριάξουν πέντε άσπρες μπάλες και μια κόκκινη μπάλα με τη νικητήρια επιλογή. Επομένως, σε κάθε κλήρωση χρησιμοποιούνται δύο μηχανές κληρώσεων. Πρόκειται για μηχανές επιλογής βαρύτητας που τραβούν τυχερούς αριθμούς μέσα σε λίγα λεπτά μετά από μια σχολαστική διαδικασία πριν από την κλήρωση.

Powerball
Η κλήρωση του λότο του Ηνωμένου Βασιλείου

Η κλήρωση του λότο του Ηνωμένου Βασιλείου

Διευθύνεται από την Camelot Group, η Εθνική Λοταρία του Ηνωμένου Βασιλείου έχει αδειοδοτηθεί από την Εθνική Επιτροπή Λοταρίας. Ακριβώς όπως οι δημοφιλείς λοταρίες στις ΗΠΑ, το Λόττο του Ηνωμένου Βασιλείου εποπτεύεται από τρίτο ελεγκτή για να επαληθεύσει τη δικαιοσύνη.

Ένας από τους υπαλλήλους της κλήρωσης από το Camelot Group δίνει εντολή όταν ξεκινά μια νέα κλήρωση και φροντίζει να πάνε όλα καλά. Επιπλέον, η ομάδα Συμμόρφωσης της Εθνικής Λοταρίας πρέπει να είναι παρούσα κατά τις κληρώσεις της Τετάρτης, Παρασκευής και Σαββάτου.

Η κλήρωση του λότο του Ηνωμένου Βασιλείου χρησιμοποιεί 13 μηχανές που επιλέγονται τυχαία όταν λήγει η διαδικασία. Κάθε μηχανή έχει διαφορετική σήμανση. Τα πρώτα έξι ονόματα προέρχονται από τον μύθο του Βασιλιά Αρθούρου, δηλαδή, Άρθουρ, Γκαλαχάντ, Μέρλιν, Γκουινέβερ, Βίβιαν και Λάνσελοτ. Τα υπόλοιπα μηχανήματα φέρουν ονόματα πολύτιμων λίθων, το καθένα συμβολίζοντας κάτι μοναδικό.

Οι μηχανές έλξης και τα σετ σφαιρών ασφαλίζονται μετά τα σχέδια και η περαιτέρω πρόσβαση είναι εξαιρετικά περιορισμένη. Ωστόσο, πριν από την κλήρωση, οι σφραγίδες πρέπει να ελεγχθούν για τυχόν παραβιάσεις. Τα μηχανήματα ελέγχονται τακτικά από το Εθνικό Γραφείο Μετρήσεων.

Η κλήρωση του λότο του Ηνωμένου Βασιλείου
Κλήρωση Cash4Life

Κλήρωση Cash4Life

Cash4Life είναι μια λοταρία πολλών κρατών με δυνητικό κέρδος 1.000 $ την ημέρα, για μια ζωή (τουλάχιστον 20 χρόνια). Σε ένα άλλο εναλλακτικό έπαθλο, ο νικητής λαμβάνει 1.000 $ κάθε εβδομάδα για μια ζωή. Οι κληρώσεις Cash4Life γίνονται καθημερινά στις 9 μ.μ. EST στο Νιου Τζέρσεϊ. Ένα μόνο εισιτήριο κοστίζει 2 $ και όλοι οι ενδιαφερόμενοι παίκτες πρέπει να αγοράσουν πριν από τις 8.45 μ.μ. EST.

Υπάρχουν δύο τρόποι παιχνιδιού: οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν μόνοι τους αριθμούς σε ένα δελτίο πληρωμής ή να αφήσουν τον υπολογιστή να τους επιλέξει. Ένας νικηφόρος συνδυασμός πρέπει να έχει 5 αντίστοιχους αριθμούς μεταξύ 1 και 60, συν έναν αριθμό Cash Ball μεταξύ 1 και 4.

Οι κληρώσεις γίνονται με πιστοποιημένο λογισμικό δημιουργίας τυχαίων αριθμών. Οι νικητές του τζάκποτ Cash4Life ειδοποιούνται μέσω email. Τα έπαθλα κάτω των 599,50 $ πιστώνονται στους τραπεζικούς λογαριασμούς των παικτών. Οποιοδήποτε έπαθλο πέρα από αυτό θα πρέπει να διεκδικηθεί στην κρατική λαχειοφόρο αγορά του Νιου Τζέρσεϊ.

Κλήρωση Cash4Life
Κλήρωση Eurojackpot

Κλήρωση Eurojackpot

Το Eurojackpot είναι μια ευρωπαϊκή λοταρία με δυνητικό έπαθλο έως και 90 εκατ. ευρώ. Ένα εισιτήριο κοστίζει 2€ και κάθε παιχνίδι αποτελείται από πέντε αριθμούς στην περιοχή 1-50. Για να ολοκληρωθεί ένας νικηφόρος συνδυασμός χρειάζονται δύο ακόμη ευρωαριθμοί μεταξύ 1 και 10. Οι περισσότεροι παίκτες έχουν πρόσβαση στο Eurojackpot μέσω εφαρμογής για κινητά.

Η κλήρωση του Eurojackpot γίνεται στο Ελσίνκι κάθε Παρασκευή στις 8 μ.μ. και στη Φινλανδία στις 9 μ.μ. ώρα Ιταλίας. Το παιχνίδι ξεκινά στις 6 το πρωί και κλείνει στις 11 το βράδυ κάθε βράδυ. Οι παίκτες που χρησιμοποιούν την εφαρμογή Eurojackpot μπορούν να παρακολουθούν κληρώσεις που μεταδίδονται ζωντανά. Τα γεγονότα εμφανίζονται επίσης σε επίσημα δελτία ευρωπαϊκών και ιταλικών πλατφορμών στοιχηματισμού.

Κλήρωση Eurojackpot
Υπεύθυνος τζόγος σε λαχεία

Υπεύθυνος τζόγος σε λαχεία

Είναι δύσκολο για έναν παίκτη να παραδεχτεί ότι έχει πρόβλημα με τον τζόγο. Αρχικά αρνούνται μέχρι να προκύψουν σοβαρές συνέπειες. Μερικοί παίκτες στοιχηματισμού εκνευρίζονται ακόμη και όταν κάποιος αμφισβητεί τις συνήθειές τους στον τζόγο. Το εθισμένο άτομο μπορεί να κάνει οτιδήποτε είναι δυνατό για να κρύψει τους αγώνες του από τα αγαπημένα του πρόσωπα. Το καλό είναι ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ξεπεράσεις τον εθισμό στον τζόγο.

Η αυτοφροντίδα είναι ένα ουσιαστικό βήμα για τον υπεύθυνο τζόγο. Είναι σημαντικό για τους παίκτες του λαχείου να φροντίζουν τον εαυτό τους γιατί η ψυχική εξάντληση είναι πραγματική. Ο καθορισμός ενός διαλείμματος μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε τον έλεγχο. Είναι καλό να χαλαρώνετε μετά από μια μεγάλη περίοδο παίζοντας παιχνίδια λότο στο διαδίκτυο. Το τζόκινγκ, η κοινωνικοποίηση και το περπάτημα μπορούν να κάνουν κάποιον να νιώσει καλύτερα.

Η αναζήτηση επαγγελματικής υποστήριξης είναι ίσως η πιο γενναία κίνηση που μπορεί να κάνει ένας παίκτης αφού συνειδητοποιήσει ότι έχει ξεπεράσει κάποια όρια. Θα ήταν πιο χρήσιμο να μιλήσετε με κάποιον που δεν κρίνει τους παίκτες όπως ένας επαγγελματίας σύμβουλος ή οικονομικός σύμβουλος. Η συζήτηση για τα συναισθηματικά και οικονομικά βάρη αποδεικνύεται χρήσιμη για την ανακούφιση του στρες.

Πριν αγοράσουν ένα λαχείο, οι παίκτες θα πρέπει να γνωρίζουν τα όριά τους και να είναι πρόθυμοι να δεχτούν απώλειες. Η ελαχιστοποίηση του επιπέδου συμμετοχής είναι το κλειδί για την τήρηση του καθορισμένου προϋπολογισμού. Ένας καθορισμένος προϋπολογισμός παρέχει έναν σαφή οδικό χάρτη για τα οικονομικά και το ποσοστό των εσόδων που πρέπει να πηγαίνουν στα λαχεία. Η ευθεία σκέψη βοηθά επίσης στην αντιμετώπιση ενός προβλήματος με τον τζόγο.

Κάποιος πρέπει να πάρει τον έλεγχο των σκέψεών του, ώστε να μπορεί να σταματήσει την παρόρμηση όταν θέλει να στοιχηματίσει τη λάθος στιγμή. Οι υπεύθυνοι παίκτες έχουν αυτές τις κοινές πεποιθήσεις:

  • Δεν είναι δυνατό να προβλεφθεί το αποτέλεσμα ενός στοιχήματος λαχειοφόρου αγοράς
  • Κανένα μηχάνημα δεν οφείλεται για πληρωμές
  • Οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ κανενός
  • Το σπίτι θα έχει πάντα ένα πλεονέκτημα έναντι των παικτών
  • Δεν οφείλεται νίκη
  • Κανένα συγκεκριμένο μηχάνημα δεν μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες κάποιου
  • Ένας τυχερός έγχρωμος αναβάτης είναι ένας μύθος
  • Το να φοράτε συγκεκριμένα ρούχα ή γούρια δεν λειτουργεί
Υπεύθυνος τζόγος σε λαχεία