Οδηγοί

December 13, 2022

Αυξήστε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε τη Λοταρία

Clara Williams
WriterClara WilliamsWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher
LocaliserDimitris VasiliouLocaliser

Τα λαχεία είναι εξαιρετικά δημοφιλή σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Η πιθανότητα να κερδίσετε χρήματα που αλλάζουν τη ζωή είναι αναμφίβολα το κύριο αξιοθέατο. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες στρατηγικές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αυξηθεί η πιθανότητα ενός παίκτη να κερδίσει ένα έπαθλο; Ακόμη και σε ένα εντελώς τυχαίο παιχνίδι, όπως μια λοταρία, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να κάνει ένας παίκτης για να βελτιώσει τις πιθανότητες νίκης του. Μερικοί από τους πιο εφικτούς τρόπους παρατίθενται παρακάτω.

Αυξήστε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε τη Λοταρία

Αγοράστε περισσότερα εισιτήρια για κάθε παιχνίδι

Η αγορά περισσότερων εισιτηρίων για κάθε παιχνίδι που παίζεται θα αυξήσει τις πιθανότητες νίκης, έστω και ελαφρώς. Για παράδειγμα, οι πιθανότητες νίκης Mega Millions είναι περίπου ένα στα 302 εκατομμύρια περίπου. Αν ένας παίκτης αγόραζε 10 εισιτήρια, οι πιθανότητες θα αυξάνονταν σε 10 στα 302 εκατομμύρια. Όχι μεγάλη αύξηση, αλλά θα εξακολουθούσε να προσφέρει καλύτερες πιθανότητες.

Γίνετε μέλος ενός Συνδικάτου

Ένας άλλος τρόπος για να αγοράσετε περισσότερα εισιτήρια για μια λαχειοφόρο αγορά είναι να συμμετάσχετε με μια ομάδα ατόμων παίζουν ως συνδικάτο. Τα συνδικάτα μπορούν να αγοράσουν εκατοντάδες εισιτήρια που αυξάνουν δραματικά τις πιθανότητες νίκης. Τ

Η ομορφιά με τα συνδικάτα είναι ότι οι παίκτες έχουν περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουν χωρίς να χρειάζεται να πληρώσουν όλα τα επιπλέον χρήματα για τα εισιτήρια. Το μειονέκτημα είναι ότι πρέπει να μοιράζεστε βραβεία με τα άλλα μέλη του συνδικάτου. Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν να δημιουργήσουν τα δικά τους συνδικάτα με την οικογένεια, τους φίλους ή τους συναδέλφους τους. ή εγγραφείτε σε ένα από τα πολλά διαδικτυακά συνδικάτα λαχειοφόρων αγορών.

Επιλέξτε Παιχνίδια με Καλύτερες Αποδόσεις

Τα mega τζακ ποτ λαχεία είναι επίσης αυτά με τις μεγαλύτερες πιθανότητες, επομένως θα μπορούσε να είναι λογικό να παίζετε λοταρίες με μικρότερα (αλλά ακόμα αρκετά) τζακ ποτ με καλύτερες πιθανότητες νίκης. Για παράδειγμα, οι πιθανότητες να κερδίσετε το τζάκποτ του Irish Lotto είναι σχεδόν μία στα 11 εκατομμύρια σε σύγκριση με τις πιθανότητες μίας στα σχεδόν 300 εκατομμύρια για το US Powerball. 

Αξίζει επίσης να ελέγξετε τις συνολικές πιθανότητες να κερδίσετε οποιοδήποτε έπαθλο στις διάφορες λοταρίες με τις καλύτερες πιθανότητες να είναι το γαλλικό λότο με μία στις έξι πιθανότητες να κερδίσετε ένα έπαθλο. Τοποθεσίες όπως https://lottoranker.com/ μπορεί να βοηθήσει τους παίκτες να αποφασίσουν ποια παιχνίδια έχουν τις καλύτερες αποδόσεις.

Παίξτε Λαχεία Pick-5 ή Pick-4

Είναι επίσης δυνατό να βελτιωθεί η πιθανότητα ενός παίκτη να κερδίσει παίζοντας ένα παιχνίδι λοταρίας Pick-5 ή Pick-4 σε αντίθεση με τα κανονικά παιχνίδια Pick-6. Υπάρχουν πολλά από αυτά τα είδη παιχνιδιών στις ΗΠΑ όπως το Florida 5, το California Fantasy 5 κ.λπ. 

Οι παίκτες έχουν περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουν επειδή πρέπει να αντιστοιχιστούν μόνο 5 αριθμοί. Αυτές οι κρατικές λοταρίες είναι επίσης επωφελείς για να παίξετε λόγω των μικρότερων πισινών, όπως το Colorado Cash 5, το οποίο έχει ένα νούμερο μόνο 32 αριθμών.

Στρατηγικές επιλογής αριθμού

Τα λαχεία είναι τυχερά παιχνίδια με αριθμούς που επιλέγονται τυχαία. Τούτου λεχθέντος, η μελέτη των στατιστικών στοιχείων για διαφορετικές λοταρίες έδωσε μια γενική εικόνα για τους αριθμούς που είναι πιθανό να κληρωθούν. Για παράδειγμα, είναι πολύ σπάνιο να κληρωθούν διαδοχικοί αριθμοί, επομένως ίσως είναι καλύτερο να αποφύγετε την επιλογή τους. Είναι επίσης απίθανο οι αριθμοί με το ίδιο τελευταίο ψηφίο να είναι στον νικητήριο συνδυασμό. Το ίδιο ισχύει είτε για όλους τους μονούς είτε για όλους τους ζυγούς αριθμούς που κληρώνονται.

Αποδεικνύεται ότι ορισμένοι αριθμοί κληρώνονται πιο συχνά από άλλους. Αυτά τα «καυτά» νούμερα μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για να αυξήσετε τις πιθανότητες να κερδίσετε. Είναι επίσης αλήθεια ότι ορισμένοι αριθμοί είναι απίθανο να κληρωθούν και ίσως δεν πρέπει να επιλεγούν. Ωστόσο, η επιλογή τους θα μπορούσε επίσης να είναι μια καλή κίνηση, ειδικά αν ο παίκτης πιστεύει ότι είναι ώρα να εμφανιστεί ο αριθμός. Χρησιμοποιώντας ένα εφαρμογή δημιουργίας αριθμών λοταρίας μπορεί να αυξήσει και τις πιθανότητές σας.

Έτσι, ενώ οι λοταρίες είναι από τη φύση τους παιχνίδια τύχης, σίγουρα υπάρχουν πράγματα που μπορούν να κάνουν οι παίκτες για να έχουν περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουν. Οι παίκτες μπορούν να αγοράσουν περισσότερα εισιτήρια, να γίνουν μέλη ενός συνδικάτου, να παίξουν παιχνίδια με καλύτερες πιθανότητες νίκης ή να μελετήσουν τα στατιστικά στοιχεία και να επιλέξουν αριθμούς ανάλογα.

Τελευταίες ειδήσεις

Παγκόσμια Δαπάνες Λοταριών: Τάσεις και επιπτώσεις
2023-11-21

Παγκόσμια Δαπάνες Λοταριών: Τάσεις και επιπτώσεις

Ειδήσεις