Στρατηγικές Λοταρίας

February 7, 2023

Εναλλακτικοί τρόποι για να βρείτε τους τυχερούς αριθμούς του λαχείου σας

Clara Williams
WriterClara WilliamsWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher
LocaliserDimitris VasiliouLocaliser

Οι πιθανότητες του λαχείου είναι γνωστές σε όλους. Ακόμα κι αν δεν γνωρίζετε τις συγκεκριμένες φιγούρες, πιθανότατα έχετε ακούσει φράσεις όπως "είναι πιο πιθανό να σας χτυπήσει κεραυνός". Παρά αυτό το αναμφισβήτητο γεγονός, ένα σημαντικό ποσοστό του πληθυσμού απολαμβάνει να στοιχηματίζει σε παιχνίδια λαχειοφόρων αγορών. Είναι ένας ευχάριστος τρόπος να αποχωριστείς μερικά δολάρια ενώ ονειροπολείς πώς θα άλλαζε η ύπαρξή του αν αποκτούσε από θαύμα τεράστιο πλούτο.

Εναλλακτικοί τρόποι για να βρείτε τους τυχερούς αριθμούς του λαχείου σας

Για να εμπλουτίσετε την εμπειρία σας στο λαχείο πέρα από το να ρίξετε ένα χρηματικό ποσό και να επιλέξετε ένα εισιτήριο τυχαία, μπορείτε να δοκιμάσετε διάφορα «εναλλακτικά» μέσα για να επιλέξετε τους αριθμούς σας. Διαβάστε αυτό το άρθρο για να μάθετε πώς να επιλέξετε έναν αριθμό λαχειοφόρου αγοράς από οτιδήποτε από τον νυχτερινό ουρανό μέχρι τα νυχτερινά όνειρα.

Βρείτε δημιουργικά τους αριθμούς του λαχείου σας που κερδίζουν

Ακολουθούν μερικοί διασκεδαστικοί τρόποι για να βρείτε τους τυχερούς αριθμούς για την επόμενη κλήρωση.

Βρίσκοντας τους αριθμούς σας μέσα από τα όνειρά σας.

Ας προσποιηθούμε ότι είχατε επαναλαμβανόμενα όνειρα για πουλιά στον ουρανό. Φαίνεται να υπάρχουν πουλιά παντού, ανεξάρτητα από το όνειρό σας. Υπάρχει τρόπος να μεταφραστεί αυτή η φαντασίωση σε κερδισμένους αριθμούς λαχείου;

Εδώ είναι μια μέθοδος που μπορείτε να δοκιμάσετε. Χρησιμοποιήστε τη λέξη ΠΟΥΛΑ και, στη συνέχεια, αντιστοιχίστε κάθε γράμμα με τη σειρά του στο αλφάβητο. Το BIRDS θα σας φέρει: 

Β = 2

I = 9

R = 18

D = 4

S = 19

Αυτό θα σας δώσει τους πέντε αριθμούς, αλλά συνήθως, οι λοταρίες απαιτούν να δώσετε έναν συνδυασμό έξι. Ίσως έχετε ονειρευτεί τα πουλιά πέντε φορές τώρα, ή υπάρχουν πάντα 20. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αυτό θα σας δώσει τον έκτο και τελευταίο αριθμό σας.

Τι γίνεται αν δεν έχετε αριθμητικά όνειρα; Ακόμα κι αν δεν καταλαβαίνετε την κυριολεκτική σημασία των συμβόλων του ονείρου σας, μπορεί να προσπαθεί να σας πει κάτι σημαντικό για το λαχείο. Η παρακάτω είναι μια πολύ γνωστή μέθοδος για τη μετάφραση των συμβόλων των ονείρων σε αριθμητική μορφή:

  1. Καταγράψτε αμέσως τα όνειρά σας. Αν ονειρευτήκατε σκύλο, γράψτε το. Μπορείτε επίσης να καταγράψετε άλλα γραφικά που σας εντυπωσιάζουν σε συνδυασμό με τα όνειρά σας. Οι εικόνες από την προσωπική σας εμπειρία μπορεί επίσης να έχουν νόημα.
  2. Σημειώστε τους νικητήριους αριθμούς της λοταρίας για την επόμενη κλήρωση.
  3. Εάν έχετε ένα άλλο όνειρο για έναν σκύλο, γράψτε το και καταγράψτε την επόμενη σειρά των κερδισμένων αριθμών λοταρίας.
  4. Ρίξτε μια ματιά στους δύο συνδυασμούς αριθμών λότο. Μερικοί αριθμοί μπορεί να επαναληφθούν. Για παράδειγμα, και οι δύο νικηφόροι αριθμοί περιέχουν το 9 και το 24. Σημειώστε αυτούς τους αριθμούς.
  5. Επαναλάβετε αυτή τη μέθοδο, σημειώνοντας τα όνειρά σας/σημαντικές εικόνες και τους νικητήριους αριθμούς του λαχείου που ακολουθούν τα όνειρα. Σύντομα θα έχετε μια λίστα με τυχερούς αριθμούς λοταρίας που δημιουργούνται από όνειρα για να χρησιμοποιήσετε στο επόμενο εισιτήριό σας. Όταν ένα όνειρο είναι ενστικτωδώς σωστό, είναι καιρός να αρχίσετε να παίζετε τους αριθμούς.

Επιλέξτε τυχερούς αριθμούς λοταρίας με βάση την αριθμολογία.

Σύμφωνα με τις αρχές της αριθμολογίας, πιστεύεται ότι ορισμένοι αριθμοί έχουν μια μυστηριώδη σημασία λόγω των ηχητικών ιδιοτήτων τους. Αυτοί οι συντονισμοί μπορούν να αποκρυπτογραφηθούν για την επιλογή αριθμών τυχερών παιχνιδιών ή τυχερών ημερών.

Η αριθμολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορα περιβάλλοντα για να αποκαλύψει τυχαία ψηφία. Για να το δείξετε αυτό, σκεφτείτε να δημιουργήσετε έναν πίνακα με τα ψηφία από το 1 έως το 9 στην κορυφή και ένα μόνο γράμμα σε κάθε στήλη. Αυτό σημαίνει ότι το γράμμα Α ισούται με 1, το γράμμα Β ίσο με 2 και ούτω καθεξής. Τυλίγοντας για άλλη μια φορά μετά το ένατο γράμμα, θα έκανα το J ίσο με 1, το K ίσο με 2 και ούτω καθεξής.

Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε το όνομά σας για να λάβετε μια ισοδύναμη αριθμητική τιμή. Το άθροισμα αυτών των αριθμών μπορεί να δώσει έναν τυχερό αριθμό. Μπορείτε να το κάνετε αυτό με φωνήεντα, σύμφωνα ή και τα δύο.

Είναι επίσης δυνατό να συμπεριλάβετε τα ονόματα των κοντινών σας ανθρώπων, αποσπάσματα από τα αγαπημένα σας μυθιστορήματα ή οτιδήποτε άλλο σας εντυπωσιάζει. Εξερευνήστε πολλές παραλλαγές μέχρι να πετύχετε μια που φαίνεται ευνοϊκή.

Τα ωροσκόπια παρέχουν τυχερούς αριθμούς.

Η ανάγνωση του ημερήσιου ωροσκοπίου σας είναι ένα φανταστικό μέρος για να κοιτάξετε αν θέλετε να κερδίσετε αριθμούς λαχειοφόρου αγοράς χωρίς να χρειάζεται να κάνετε αυθαίρετα τσακίσματα αριθμών.

Συνιστάται να παίζετε το λαχείο τις ημέρες που το ωροσκόπιό σας λέει ότι θα είναι τυχερές για εσάς. Περιλαμβάνονται επίσης τυχεροί αριθμοί για την ημέρα, την εβδομάδα ή τον μήνα. Είναι επίσης σημαντικό να θυμάστε ότι τα μπισκότα τύχης συχνά έχουν τυχερά ψηφία.

Δημιουργήστε τη σειρά από τυχερούς αριθμούς λαχειοφόρου αγοράς με προσωπικό νόημα.

Η επιλογή τυχερών αριθμών λοταρίας που έχουν σημασία για εσάς είναι μια άλλη κοινή στρατηγική συμπληρώνοντας λαχεία. Μπορείτε, για παράδειγμα, να επιλέξετε τις ημερομηνίες γέννησής σας, την επέτειο του γάμου σας και τις γεννήσεις του συζύγου, των παιδιών ή/και των εγγονών σας ως μαγικούς αριθμούς.

Ωστόσο, οι ημερομηνίες δεν είναι οι μόνοι αριθμοί που έχουν σημασία. Ίσως βρείτε καλή τύχη στον αριθμό των κατοικίδιων που έχετε ή στη διεύθυνση κατοικίας όπου περάσατε τα χρόνια της μόρφωσής σας. Σκεφτείτε τι σας κάνει να νιώθετε καλά ή τι σας φέρνει χαρά. Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί στους οποίους πρέπει να εστιάσετε.

Στον κόσμο των λοταριών, τα ραντεβού παρουσιάζουν την ίδια πρόκληση με τα καυτά νούμερα: τα παίζουν όλοι. Ωστόσο, οι ημερομηνίες τείνουν να εμφανίζονται μεταξύ των πιο παιγμένων αριθμών λότο, επομένως ίσως αξίζει τον κόπο να το κάνετε.

Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας.

Το να κάνεις το υποσυνείδητό σου να σηκώνει βαριά μπορεί μερικές φορές να είναι διασκεδαστικό. Βρείτε ένα ήσυχο μέρος για να καθίσετε με μολύβι και χαρτί, αν θέλετε να αφήσετε τη διαίσθησή σας να επιλέξει τους τυχερούς σας αριθμούς. Απενεργοποιήστε όλους τους περισπασμούς και δώστε στο μυαλό σας μια στιγμή να χαλαρώσει κλείνοντας τα μάτια σας.

Στη συνέχεια, χωρίς να φιλτράρετε τις σκέψεις σας, σημειώστε τυχαίους αριθμούς όπως τους έρχονται στο μυαλό. Όταν έχετε αρκετά, αξιολογήστε τα και βγάλτε το συμπέρασμά σας. Επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι να βρείτε έναν συνδυασμό αριθμών που σας αρέσει.

Εάν θέλετε να είστε ακόμη πιο τυχαίοι, γράψτε τους αριθμούς σε ένα φύλλο χαρτιού, κρατήστε τα μάτια σας κλειστά και αφήστε το στυλό σας να ακουμπήσει σε έναν τυχαίο αριθμό. Βρείτε τους τυχερούς και σημειώστε τους με έναν κύκλο.

Μια λέξη προσοχής σχετικά με τις στρατηγικές λοταρίας

Το κυνήγι για τους νικηφόρους αριθμούς της λοταρίας μπορεί να είναι μια συναρπαστική περιπέτεια. Αλλά να θυμάστε ότι, όπως κάθε άλλο σύστημα λοταρίας, δεν σας βελτιώνουν πιθανότητες να πετύχετε το τζάκποτ.

Η μαθηματική πιθανότητα κάθε αριθμού που επιλέγεται ως νικητής είναι η ίδια. Αυτές οι προτάσεις είναι μόνο για διασκέδαση και τα προηγούμενα αποτελέσματα δεν έχουν καμία σχέση με τα μελλοντικά αποτελέσματα. Παίξτε υπεύθυνα μην ρισκάροντας ποτέ περισσότερο από αυτό που αντέχετε να χάσετε και απολαύστε τον εαυτό σας.

Δοκιμάστε αυτές τις δοκιμασμένες και αληθινές μεθόδους για το πώς να επιλέξετε έναν αριθμό λαχειοφόρου αγοράς ή μάθετε τις περίεργες ιστορίες πίσω από μερικές από τις πιο γνωστές τυχερές δεισιδαιμονίες.

Τελευταίες ειδήσεις

Παγκόσμια Δαπάνες Λοταριών: Τάσεις και επιπτώσεις
2023-11-21

Παγκόσμια Δαπάνες Λοταριών: Τάσεις και επιπτώσεις

Ειδήσεις