7 καλύτεροι τρόποι για να επιλέξετε τους αριθμούς του λαχείου σας

Το να παίζετε το λαχείο είναι θέμα τύχης, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να έχετε ένα σύστημα ή μια μέθοδο για την επιλογή των αριθμών σας. Μερικοί άνθρωποι βασίζονται σε μαθηματικά μοτίβα, ενώ άλλοι μπορεί απλώς να επιλέξουν τυχαίους αριθμούς ή να χρησιμοποιήσουν ημερομηνίες που είναι ειδικές για αυτούς. Δεν υπάρχει εγγυημένος τρόπος να προβλέψεις τους νικητές, αλλά η στρατηγική μπορεί να κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό.
Εξερευνήστε διάφορες προσεγγίσεις για να βρείτε αυτή που σας ταιριάζει. Σε τελική ανάλυση, μέρος του ενθουσιασμού βρίσκεται στην αναμονή, και με λίγη τύχη με το μέρος σας, μπορεί απλά να πετύχετε το τζάκποτ!

7 καλύτεροι τρόποι για να επιλέξετε τους αριθμούς του λαχείου σας

1. Αναζητήστε μοτίβα σε προηγούμενες επιλογές

Η αναζήτηση μοτίβων σε προηγούμενες κληρώσεις είναι μια δημοφιλής μέθοδος για να επιλέξετε τους αριθμούς σας. Αυτό σημαίνει ότι μελετάτε παλιά αποτελέσματα για να δείτε ποιοι αριθμοί εμφανίζονται περισσότερο. Παρόλο που όλοι οι αριθμοί έχουν ίσες πιθανότητες να κληρωθούν, ορισμένοι φαίνεται να εμφανίζονται πιο συχνά. Αυτή η μέθοδος μπορεί να πάρει πολύ χρόνο, αλλά πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι τους βοηθά να έχουν καλύτερες πιθανότητες.
Τώρα, είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι κάθε αριθμός, θεωρητικά, έχει τις ίδιες πιθανότητες να κληρωθεί. Δεν υπάρχουν μαθηματικά στοιχεία που να υποδηλώνουν ότι ορισμένοι αριθμοί είναι πιο «τυχεροί» από άλλους. Αλλά οι επαναλαμβανόμενες εμφανίσεις τους δεν μπορούν να παραβλεφθούν. Μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν υπολογιστικά φύλλα για να παρακολουθούν αυτούς τους αριθμούς, κάτι που μπορεί να πάρει λίγο χρόνο, αλλά μπορεί να σας δώσει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην επιλογή σας.
Δεδομένου ότι είναι μια τακτική που χρησιμοποιείται συνήθως, υπάρχει πιθανότητα αν κερδίσετε, να μοιράζεστε το βραβείο σας με άλλους παίκτες με ομοϊδεάτες

2. Χρησιμοποιώντας το σύστημα Delta

Το σύστημα Delta είναι μια μοναδική μέθοδος επιλογής αριθμών λοταρίας με βάση το πόσο κοντά είναι οι αριθμοί μεταξύ τους. Ακολουθεί μια απλοποιημένη ανάλυση:

  1. Ξεκινήστε με έναν χαμηλό αριθμό μεταξύ 1 και 5. Παράδειγμα: 1.
  2. Επιλέξτε δύο αριθμούς μεταξύ 1 και 8. Παράδειγμα: 3 και 5.
  3. Επιλέξτε έναν αριθμό κοντά στο 8, όπως το 7 ή το 9. Παράδειγμα: 9.
  4. Επιλέξτε δύο αριθμούς μεταξύ 8 και 15. Παράδειγμα: 11 και 13.
  5. Γράψε αυτούς τους αριθμούς με τη σειρά: 1-3-5-9-11-13.

Τώρα, για τους αριθμούς της λοταρίας σας:

  1. Ξεκινήστε με τον πρώτο σας αριθμό: 1.
  2. Προσθέστε τον πρώτο και τον δεύτερο αριθμό για να πάρετε τον επόμενο: 1 + 3 = 4.
  3. Συνεχίστε αυτή τη διαδικασία προσθήκης: 4 + 5 = 9, 9 + 9 = 18, και ούτω καθεξής.
  4. Η τελική σας ακολουθία (για αυτό το παράδειγμα) είναι: 1-4-9-18-29-42.

Αυτοί είναι οι αριθμοί της λοταρίας Delta που θέλετε να παίξετε. Προσαρμόστε όπως απαιτείται με βάση τον μέγιστο αριθμό του παιχνιδιού σας.

3. Επιλέγοντας Τυχερούς Αριθμούς

Σε πολλούς ανθρώπους αρέσει να χρησιμοποιούν προσωπικούς ή «τυχερούς» αριθμούς όταν παίζουν το λαχείο. Αυτά μπορεί να προέρχονται από ειδικές ημερομηνίες, όπως γενέθλια ή επετείους, ή ακόμα και από αριθμούς για τους οποίους αισθάνεστε καλά. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε αριθμούς με βάση τα γενέθλιά σας ή τα γενέθλια της οικογένειάς σας. Μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν επίσης την ηλικία τους, τη διεύθυνση του σπιτιού τους ή ακόμα και τον αριθμό τηλεφώνου τους για να επιλέξουν αριθμούς λαχειοφόρου αγοράς. Εάν έχετε έναν συγκεκριμένο αριθμό που πιστεύετε ότι είναι τυχερός για εσάς, θα μπορούσατε να τον χρησιμοποιήσετε επίσης.

Δεδομένου ότι υπάρχουν μόνο 12 μήνες και έως και 31 ημέρες σε έναν μήνα, πολλοί άνθρωποι καταλήγουν να επιλέγουν αριθμούς από το 1 έως το 31. Αυτή η στρατηγική δεν λειτουργεί καλά για παιχνίδια όπως το Powerball και το Mega Millions όπου πρέπει να επιλέξετε από ένα ευρύτερο φάσμα αριθμών, όπως 1 έως 69 ή 1 έως 70. Αλλά για μικρότερα παιχνίδια όπως το New Jersey Pick-3 (όπου οι αριθμοί φτάνουν μέχρι το 9), θα μπορούσε να είναι χρήσιμο.

Θυμηθείτε, η κλήρωση είναι τυχαία, επομένως δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι οι ειδικοί σας αριθμοί θα χτυπήσουν. Αλλά πολλοί βρίσκουν διασκεδαστικό και συναρπαστικό να παίζουν αριθμούς που έχουν προσωπικό νόημα. Εάν πιστεύετε στην τύχη, η χρήση των ειδικών αριθμών σας μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε πιο αισιόδοξοι και ενθουσιασμένοι για το παιχνίδι. Ποιος ξέρει, ίσως οι τυχεροί σας αριθμοί να σας κάνουν μεγάλο νικητή μια μέρα!

Image

4. Επιλέξτε αριθμούς άνω των 31

Γιατί μπορεί να βοηθήσει η επιλογή υψηλότερων αριθμών; Αυτός είναι ο λόγος: Επειδή πολλοί άνθρωποι επιλέγουν συχνά αριθμούς κάτω από το 31 λόγω γενεθλίων, οι υψηλότεροι αριθμοί τείνουν να είναι λιγότερο δημοφιλείς. Έτσι, εάν ο αριθμός που έχετε επιλέξει είναι μεγαλύτερος και κερδίσει, ίσως να μην χρειαστεί να μοιράσετε το έπαθλο με πολλούς άλλους.
Σκεφτείτε το ως εξής: Φανταστείτε ότι κερδίζετε ένα έπαθλο 10 εκατομμυρίων δολαρίων και 10 άτομα έχουν τους ίδιους αριθμούς νίκης. Θα έπαιρνα ο καθένας 1 εκατομμύριο δολάρια. Αλλά αν μόνο 2 άτομα έχουν τους ίδιους αριθμούς, θα μπορούσατε να πάρετε 5 εκατομμύρια δολάρια το καθένα. Έτσι, ενώ αυτή η ιδέα δεν αυξάνει τις πιθανότητές σας να κερδίσετε, μπορεί να αυξήσει το ποσό που κερδίζετε, ειδικά αν λιγότερα άτομα έχουν τους ίδιους αριθμούς με εσάς. Απλώς θυμηθείτε, δεν είναι ένας σίγουρος τρόπος για να κερδίσετε, αλλά υπάρχει κάποια λογική σε αυτό.

5. Χρήση τυχαίων αριθμών

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε αριθμούς λαχειοφόρου αγοράς με έναν απλό τρόπο: επιλέγοντάς τους τυχαία και ελπίζοντας για τύχη. Μπορεί απλώς να ακολουθήσετε αυτό που προτείνει η διαίσθησή σας. Ή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Διαδίκτυο για να σας βοηθήσει. Η Google, η Siri και άλλοι διαδικτυακοί βοηθοί μπορούν να δημιουργήσουν τυχαία αριθμούς για εσάς. Τους ζητάτε να επιλέξουν έναν αριθμό μεταξύ του 1 και του υψηλότερου αριθμού στο παιχνίδι.

Δεδομένου ότι οι λοταρίες είναι εντελώς τυχαίες, είναι λογικό και η επιλογή του αριθμού σας να είναι τυχαία. Απλώς σκεφτείτε έναν αριθμό, γράψτε τον και έχετε μια επιλογή!

Υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι για να επιλέξετε τυχαία αριθμούς – μπορείτε να γίνετε πραγματικά δημιουργικοί. Θα μπορούσατε ακόμη και να ρίξετε ένα στυλό σε ορισμένους αριθμούς και να χρησιμοποιήσετε αυτόν στον οποίο προσγειώνεται. Υπάρχουν πολλές επιλογές, αλλά το κλειδί είναι να έχετε τον σωστό αριθμό επιλογών.

Στην πραγματικότητα, αυτή είναι μια από τις κορυφαίες μεθόδους μας για την επιλογή αριθμών. Είναι γρήγορο και απομακρύνει το άγχος της προσπάθειας να καταλάβετε τους αριθμούς μόνοι σας.

6. Δοκιμάστε την Αριθμολογία

Μια άλλη μέθοδος επιλογής αριθμών είναι μέσω της αριθμολογίας, η οποία συνδέει τους αριθμούς με τις προσωπικές έννοιες. Εάν είστε ανοιχτοί σε αυτήν την ιδέα, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε μοναδικούς και δυνητικά τυχερούς αριθμούς.

Η αριθμολογία περιλαμβάνει τη χρήση μαθηματικών για την εύρεση σημαντικών αριθμών με βάση πράγματα όπως η ημερομηνία γέννησής σας ή τα γράμματα στο όνομά σας. Για παράδειγμα, ο αριθμός διαδρομής ζωής αθροίζει τα ψηφία της ημερομηνίας γέννησής σας και θα μπορούσε να είναι ένας ειδικός αριθμός για αναπαραγωγή.

Δείτε πώς μπορείτε να το υπολογίσετε:

Ας πάρουμε ένα παράδειγμα. Φανταστείτε ότι είστε ο Άλεξ, γεννημένος στις 25 Αυγούστου 1991.

Γράψτε την ημερομηνία γέννησής σας με αριθμούς: 25/8/1991.

Προσθέστε κάθε ψηφίο: 8 + 2 + 5 + 1 + 9 + 9 + 1 = 35.

Έτσι, ο αριθμός της διαδρομής της ζωής σας είναι 35. Αυτός ο αριθμός θα μπορούσε να έχει κάποια τύχη, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη τη στρατηγική επιλογής αριθμών πάνω από 31, για την οποία μιλήσαμε νωρίτερα.

Χρησιμοποιώντας το ίδιο παράδειγμα, μπορείτε επίσης να παίξετε το άθροισμα του αριθμού διαδρομής ζωής σας, που είναι 8.
3 + 5 = 8.

Οι λάτρεις της αριθμολογίας εξετάζουν επίσης τα γράμματα στα ονόματα για να βρουν σημαντικούς αριθμούς. Για τον Alex, τα γράμματα στο όνομα έχουν αντίστοιχους αριθμούς που θα μπορούσαν να είναι ενδιαφέροντες για τις επιλογές λαχειοφόρου αγοράς.

Εάν είστε νέοι σε αυτό, η αριθμολογία προσφέρει έναν τρόπο να βρείτε μοναδικούς αριθμούς με βάση τη ζωή σας. Είναι σαν να προσθέτετε ένα νόημα στις επιλογές αριθμών σας. Απλώς θυμηθείτε, ενώ είναι ενδιαφέρον, η νίκη δεν είναι εγγυημένη. Είναι περισσότερο για να προσθέσετε διασκέδαση και ενθουσιασμό στην εμπειρία σας στο λαχείο.

7. Αφήστε το μηχάνημα να επιλέξει τους αριθμούς σας

Θέλετε έναν εύκολο τρόπο; Αφήστε τη μηχανή του λαχείου να αποφασίσει για εσάς. Επιλέγει τυχαία αριθμούς, κάτι που απομακρύνει το άγχος και εξοικονομεί χρόνο. Αυτό είναι υπέροχο εάν αισθάνεστε τεμπέλης ή δεν θέλετε να σκεφτείτε πολύ.

Πολλές λοταρίες προσφέρουν αυτήν την επιλογή. Απλώς επιλέξτε το και το μηχάνημα σας δίνει ένα εισιτήριο με τον σωστό αριθμό επιλογών.

Κάποιοι λένε ότι αφήνοντας το μηχάνημα να επιλέξει μειώνει τις πιθανότητες νίκης. Αλλά εδώ είναι η αλήθεια: Είτε ξοδεύετε πολλά χρόνια στο να μαζεύετε αριθμούς είτε αφήνετε το μηχάνημα να το κάνει, οι πιθανότητες να κερδίσετε παραμένουν οι ίδιες.

Image

Αν και δεν υπάρχει μυστικό κλειδί για την εξασφάλιση της νίκης, αυτές οι προσεγγίσεις προσφέρουν δημιουργικούς τρόπους επιλογής αριθμών. Ίσως ανακαλύψετε ότι ένας συνδυασμός στρατηγικών λειτουργεί καλύτερα για εσάς. Καθώς πειραματίζεστε με διαφορετικές μεθόδους, θυμηθείτε ότι οι προβλέψεις και οι στρατηγικές λοταρίας αποτελούν μέρος της συγκίνησης. Κρατήστε το παιχνίδι σας υπεύθυνο και απολαύστε την προσμονή της κλήρωσης. Είτε επιλέγετε με βάση τη διαίσθηση, τα μοτίβα ή απλά ακολουθείτε την καρδιά σας, κάθε επιλεγμένος αριθμός προσθέτει ενθουσιασμό στο ταξίδι σας στο λαχείο. Συνεχίστε λοιπόν και εξερευνήστε αυτές τις διαφορετικές προσεγγίσεις για την επιλογή των αριθμών σας και είθε ο συνδυασμός που έχετε επιλέξει να σας οδηγήσει σε ένα νικητήριο δελτίο!

Το να ονειρεύεσαι ότι κερδίζεις το λαχείο συχνά περιλαμβάνει οράματα γιοτ, αρχοντικά και ατελείωτες διακοπές. Αλλά και ο εφοριακός περιμένει στα φτερά για να πάρει το μερίδιό του. Αυτό το άρθρο στοχεύει να απομυθοποιήσει τις φορολογικές υποχρεώσεις που σχετίζονται με τα κέρδη από λαχεία σε διάφορες χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Κίνα, η Ιαπωνία, η Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Θα αναλύσουμε το ποσοστό των κερδών σας που μπορείτε να περιμένετε να αποχωριστείτε, προσφέροντας παραδείγματα για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα.

Εμφάνιση περισσότερων