Ο οδηγός σας Hot and Cold Lotto Numbers 2024

Πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί τι είναι οι ζεστοί και οι κρύοι αριθμοί. Οι άνθρωποι τοποθετούν τα χρήματά τους σε ιδέες που σκέφτηκαν ή που είναι ευρέως διαδεδομένες σε μια προσπάθεια να σπάσουν τα μυστήρια της λοταρίας. Ένα από τα πιο γνωστά παραδείγματα είναι η «ζεστή και κρύα» μέθοδος επιλογής αριθμών λοταρίας. Πολλοί θαυμαστές του λαχείου αναρωτιούνται εάν η θεωρία πίσω από αυτό, η οποία υποτίθεται ότι προβλέπει την επόμενη νικητήρια σειρά, λειτουργεί πραγματικά.

Είναι φυσικό να θέλετε να βρείτε την καλύτερη στρατηγική λοταρίας για εσάς, δεδομένης της πληθώρας των διαθέσιμων επιλογών. Επιτέλους θα απαντήσουμε σε όλες τις καυτές ερωτήσεις σας σχετικά με την ιδέα της λοταρίας με ζεστό και κρύο αριθμό.

Dimitris Vasiliou
WriterDimitris VasiliouWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Τι είναι οι καυτό αριθμοί λότο;

Οι καυτές αριθμοί επιλέγονται τυχαία από το σύστημα λοταρίας περισσότερες φορές από ό,τι θα προβλεπόταν. Ή μπορείτε επίσης να υποστηρίξετε ότι αυτοί οι αριθμοί προτιμώνται σημαντικά από μια μηχανή σχεδίασης και έχουν εμφανιστεί τις περισσότερες φορές μέσα σε μια συγκεκριμένη περίοδο.

Σκεφτείτε το υπό αυτό το πρίσμα: εάν ζητήσετε από τα αγαπημένα σας πρόσωπα να επιλέξουν έναν αριθμό μεταξύ 1 και 10 και η συντριπτική πλειοψηφία διαλέξει τέσσερα, τότε είναι ασφαλές να πούμε ότι το τέσσερα είναι ένας από τους πιο καυτούς αριθμούς.

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι οι αριθμοί νίκης κάθε λαχειοφόρου αγοράς θα είναι διαφορετικοί. Μερικές διαδικτυακές λοταρίες μπορεί να έχει 52 μπάλες, ενώ άλλες έχουν 69, πράγμα που σημαίνει ότι οι πιο δημοφιλείς αριθμοί δεν θα είναι πάντα οι ίδιοι.

Για παράδειγμα, ο πιο δημοφιλής αριθμός στην Εθνική Λοταρία της Νότιας Αφρικής είναι το 16 και ο λόγος για αυτό είναι ότι έχει επιλεγεί περισσότερες από 263 φορές. Άλλοι αριθμοί με μεγάλες πιθανότητες να κληρωθούν στην ίδια λοταρία είναι οι 2, 30, 23 και 8. Υπάρχουν επίσης συνδυασμοί ατόμων που συγκεντρώνονται τακτικά.

Τόσο ο αριθμός 15 όσο και ο αριθμός 47 έχουν κληρωθεί σαράντα φορές στο λότο της Νότιας Αφρικής.

Όταν επιλέγετε θερμούς αριθμούς, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να λάβετε τουλάχιστον δύο ή τρεις αριθμούς σωστά, ακόμα κι αν δεν λάβετε σωστά το πλήρες σύνολο αριθμών.

Μια άλλη απεικόνιση δείχνει ότι οι αριθμοί 17, 20, 23, 39 και 44 σχεδιάζονται πιο συχνά σε EuroMillions, ενώ οι αριθμοί 2 και 3 κληρώνονται πιο συχνά στους τυχερούς αριθμούς EuroMillions.

Μερικοί άνθρωποι επιλέγουν τους αριθμούς τους με βάση τα προηγούμενα μοτίβα, ποντάροντας ότι ένας συνδυασμός που επιλέγεται πιο συχνά στο παρελθόν θα μπορούσε πιθανότατα να κληρωθεί στο μέλλον.

Είναι ελκυστικό να συμφωνούμε με αυτή τη λογική. Ομολογουμένως, εάν πετάτε ένα νόμισμα πέντε φορές διαδοχικά και πέφτει στα κεφάλια κάθε φορά, δεν θα υποθέτετε ότι τα κεφάλια είναι ζεστά και ότι η έκτη ανατροπή θα πέσει επίσης στα κεφάλια; Αυτή η γραμμή σκέψης έχει πολλά πράγματα, επομένως είναι δύσκολο να αντισταθείς στη συνέχεια.

Τι είναι οι αριθμοί κρύου λότο;

Είναι αδύνατο να προκύψουν θερμοί αριθμοί λοταρίας χωρίς, το μαντέψατε, κρύους αριθμούς λαχειοφόρου αγοράς. Οι αριθμοί του λότο που θεωρούνται κρύοι είναι αυτοί που δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς. Για το παράδειγμα των φίλων και της οικογένειάς μας, ας προσποιηθούμε ότι σχεδόν κανένας άλλος εκτός από τη θεία σου Τες διάλεξε το νούμερο δύο. Αυτός είναι ένας ψυχρός αριθμός, ή στο πλαίσιο της λοταρίας, ένας ψυχρός αριθμός λαχειοφόρου αγοράς.

Όταν πρόκειται για κληρώσεις λαχειοφόρου αγοράς, οι ψυχροί αριθμοί εμφανίζονται πολύ λιγότερο συχνά. Υπάρχει η πιθανότητα ένας αριθμός να επιλέχθηκε πριν από λίγο καιρό, ωστόσο, η συνολική συχνότητα επιλογής του σε όλες τις κληρώσεις για μια συγκεκριμένη λοταρία ήταν πολύ χαμηλότερη από το συνηθισμένο.

Για παράδειγμα, ενώ ο αριθμός 15 θα θεωρηθεί "κρύος" αριθμός για το λαχείο Mega Millions, μπορεί να θεωρηθεί «καυτός» αριθμός για την αμερικανική λαχειοφόρο αγορά Powerball.

Σε ένα μοτίβο παρόμοιο με τους "καυτούς αριθμούς", κάθε λαχειοφόρος αγορά θα έχει μοναδικά δεδομένα για τους "ψυχρούς αριθμούς". Σε μια άλλη απεικόνιση, οι αριθμοί 60, 53, 59, 28 και 27 είναι αυτοί που έχουν κληρωθεί τις λιγότερες φορές Ιταλικό SuperEnalotto. Ο ιταλικός SuperStar αριθμός 72 έχει τις λιγότερες επιτυχίες από οποιονδήποτε άλλο αριθμό.

Ωστόσο, πολλοί επαγγελματίες συνιστούν στους παίκτες να επιλέγουν ψυχρούς αριθμούς, καθώς έχουν την ευκαιρία να επιλεγούν τυχαία κατά τη διάρκεια της κλήρωσης. Οι παίκτες που επιλέγουν να στοιχηματίσουν σε "ψυχρούς αριθμούς" υποστηρίζουν ότι επειδή ορισμένοι αριθμοί δεν έχουν κληρωθεί πολύ συχνά, η πιθανότητα να κληρωθούν στο μέλλον είναι μεγαλύτερη λόγω αυτής της έλλειψης συχνότητας.

Για να συνεχίσουμε με το προηγούμενο σενάριο μας, το κέρμα έχει αναποδογυριστεί πέντε φορές στη σειρά και το αποτέλεσμα βγαίνει στο κεφάλι κάθε φορά. Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της επόμενης ανατροπής; Εάν είστε παίκτης που επιλέγει ψυχρούς αριθμούς, αναμένετε ότι η επόμενη αναστροφή νομίσματος θα έχει ως αποτέλεσμα το αποτέλεσμα της ουράς, επειδή αυτό το αποτέλεσμα δεν έχει προηγηθεί και, επομένως, είναι πιο πιθανό να συμβεί.

Γιατί είναι δημοφιλείς οι ζεστοί και κρύοι αριθμοί λότο;

Σύμφωνα με διάφορες μελέτες, η επιλογή τόσο ζεστών όσο και κρύων αριθμών αυξάνει τις πιθανότητες να κερδίσετε το τζάκποτ περισσότερο από την επιλογή αριθμών τυχαία.

Οι θεωρίες του νόμου της συχνότητας και του μέσου όρου παρέχουν τη βάση για τις θερμές και ψυχρές μεθόδους. Σε συνδυασμό, οι δύο θεωρίες θα αποφέρουν πολύ μεγαλύτερη επιτυχία από ό,τι η καθεμία από μόνη της. Τα δικα σου πιθανότητες να κερδίσετε το λότο αυξάνονται σημαντικά εάν συμπεριλάβετε τόσο τα ζεστά όσο και τα κρύα ψηφία στα εισιτήριά σας.

Όταν έρθει η ώρα να παίξετε παιχνίδια λοταρίας, η χρήση των ζεστών και κρύων αριθμών παρέχει την πιο αξιόπιστη και ασφαλή στρατηγική. Να θυμάστε πάντα ότι οι υποκείμενες θεωρίες της τύχης και των αριθμών αποτελούν τη ραχοκοκαλιά οποιασδήποτε στρατηγική για τη λοταρία.

Οι θεωρίες της λαχειοφόρου αγοράς έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που κάνουν τον αριθμό των πιθανών αποτελεσμάτων μικρότερο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση της έννοιας των θερμών και κρύων αριθμών λοταρίας, τα πλεονεκτήματα είναι:

  • Θα είστε σε θέση να κάνετε ένα σαφές σχέδιο για τη συλλογή αριθμών.
  • Μπορεί να είναι διασκεδαστικό να κάνετε μεταθέσεις που έχουν ένα κεντρικό επιχείρημα.
  • Μειώστε μια δεξαμενή αριθμών με εκατομμύρια δυνατότητες.

Υπάρχουν κάποιες συγκρούσεις με αυτή τη θεωρία που πρέπει να γνωρίζετε:

  • Διακινδυνεύετε όλοι οι άλλοι να στοιχηματίσουν στους ίδιους αριθμούς με εσάς.
  • Εξάλειψη δυνάμενων αριθμών από τον τύπο σκόπιμα.
  • Καταβολή προσπάθειας σε κάτι που κανείς δεν μπορεί να διαπιστώσει.
  • Μετριάστε τα με βάση την εμπιστοσύνη σας στους ζεστούς και κρύους αριθμούς λοταρίας.

Πώς να βρείτε ζεστούς και κρύους αριθμούς λοταρίας για μια λαχειοφόρο αγορά;

Οι παίκτες λοταρίας υιοθετούν γρήγορα οποιαδήποτε έννοια που ισχυρίζεται ότι παρέχει ένα μέσο για την πρόβλεψη του ακόλουθου νικηφόρου συνδυασμού. Η χρήση των πιο συχνά εμφανιζόμενων νικηφόρων αριθμών για την πρόβλεψη των μελλοντικών αποτελεσμάτων δίνει σε αυτή τη θεωρία μια μοναδική απήχηση.

Όλοι υποφέρουμε από την ίδια γνωστική προκατάληψη που μας κάνει να πιστεύουμε στους «τυχερούς» αριθμούς, γι' αυτό και η ιδέα των αριθμών του λαχείου ζεστού και κρύου είναι λογική. Αν απορρίψετε την πιθανότητα υπερφυσικών ή μη επιστημονικών παραγόντων που επηρεάζουν τα αποτελέσματα, έτσι θα έπρεπε να λειτουργεί.

Τα απαιτούμενα δεδομένα για αυτήν την προσέγγιση δεν είναι επίσης δύσκολο να τα βρει κανείς. Σε κάποιο βαθμό, βελτιώνει τη δοκιμασμένη και αληθινή στρατηγική της επανάληψης. Εδώ, υπολογίζουμε τη συχνότητα με την οποία εμφανίζεται κάθε νικητήριος αριθμός σε πρόσφατες κληρώσεις.

Για παράδειγμα, διαπιστώσαμε ότι, σε όλες τις προηγούμενες 10 κληρώσεις, ο αριθμός 1 έχει κληρωθεί δύο φορές, ο αριθμός 2 δεν έχει κληρωθεί μία φορά, ο αριθμός 3 έχει κληρωθεί έξι φορές, κ.λπ. Τελικά, αφού έχουμε μετρήσει όλα τα ψηφία, θα έχουμε όλη την ιστορία.

Μόνο ο αριθμός 3 εμφανίστηκε έξι φορές, πέντε φορές δεν εμφανίστηκε κανένας αριθμός και δύο αριθμοί, το 17 και το 31, εμφανίστηκαν τέσσερις φορές, για παράδειγμα. Όλα τα άλλα ψηφία βγήκαν μόνο ένα μικρό ποσοστό το ίδιο συχνά. Και ούτε ένα από τα έντεκα ψηφία δεν εμφανίστηκε. Τα καυτά νούμερα είναι αυτά που έχουν πέσει έξω συχνά. Τα 3, 17 και 31 αφορούν εμάς.

Οι τρεις φορές-από-δέκα αριθμοί μπορεί να θεωρηθούν "καυτοί" με λίγη έκταση. Θα αναφέρουμε αυτά τα ψηφία ως "ψυχρά" εάν δεν έπεσαν ποτέ. Οι αριθμοί που έχουν πέσει έξω πιο συχνά από άλλους θεωρούνται «καυτοί», ενώ οι αριθμοί που έχουν πέσει έξω πιο συχνά θεωρούνται «κρύοι»

Αυτό ισχύει ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιούμε τον αριθμό 10 από την πιο πρόσφατη κλήρωση ή οποιονδήποτε άλλο αριθμό, όπως το 7, το 12 ή το 150.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τους κρύους και ζεστούς αριθμούς λότο;

Οι φαινομενικά ατελείωτες εφαρμογές των γενικών αντιλήψεων του λαχείου, όπως αυτή που τίθεται από την έννοια των "καυτών" και "κρύων" αριθμών λοταρίας είναι αυτό που προσελκύει τους παίκτες.

Ο παίκτης αποφασίζει άμεσα το επόμενο βήμα για την εφαρμογή αυτής της ιδέας. Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι έχετε σημειώσει ότι ο αριθμός 15 είναι σε τάση καθώς ο μήνας πλησιάζει στο τέλος του. Πρόσφατα τζάκποτ το παρουσιάζουν συχνά.

Μπορείτε να επιλέξετε να το αντιμετωπίσετε επειδή πιστεύετε ότι χτυπά πολύ συχνά ή μπορείτε να το επιλέξετε. Είναι ζεστό, επομένως είναι πιθανό να εμφανιστεί στο επόμενο τζάκποτ.

Ως σύνολο, αυτό είναι γνωστό ως πλάνη του τζογαδόρου. Επιλέγοντας εάν θα πάτε με ή θα αντισταθείτε σε έναν καυτό αριθμό σε ένα παιχνίδι (ή σερί). Αυτό ισχύει και για τις ψυχρές φιγούρες.

Για παράδειγμα, ίσως ο αριθμός 26 να μην έχει εμφανιστεί εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο και μπείτε στον πειρασμό να πείτε ότι επιτέλους πρέπει να εισχωρήσει.

Στην πραγματικότητα, κάθε ψηφίο έχει την ίδια πιθανότητα να σχεδιαστεί με τα διπλανά ψηφία του. Είναι ένα βήμα στην αγκαλιά της δεισιδαιμονίας για να αναζητήσετε «καυτούς» και «κρύους» αριθμούς. Δεν υπάρχει καμία ανησυχία. Όλοι, από τους πιο δεισιδαίμονες τζογαδόρους μέχρι τους πιο λογικούς αναλυτές, παίζουν το λαχείο για τον ίδιο λόγο: για να κερδίσουν το τζακ ποτ.

Οι καλύτερες λοταρίες με ζεστούς και κρύους αριθμούς λότο

Η έννοια των θερμών και ψυχρών αριθμών λειτουργεί καλύτερα για λαχειοφόρους αγορές με μεγαλύτερη ομάδα πιθανών αριθμών.

Συνήθως, έξι αριθμοί επιλέγονται τυχαία για χρήση παιχνίδια λότο. Αν και περιστασιακά χρησιμοποιούνται πρόσθετα εύρη, τα πιο συνηθισμένα είναι από 1 έως 42, 1 έως 49 και 1 έως 54.

Για να παίξετε τη λαχειοφόρο αγορά στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ, για παράδειγμα, πρέπει να επιλέξετε 6 αριθμούς μεταξύ 1 και 47. Ωστόσο, η λοταρία της Φλόριντα είναι 6/53, που σημαίνει ότι οι παίκτες πρέπει να επιλέξουν έξι αριθμούς από μια ομάδα 53.

Οι ημερήσιες λοταρίες, οι οποίες έχουν πολύ μικρότερο αριθμό, δεν ταιριάζουν καθόλου στο σύστημα θερμών και κρύων αριθμών.

Τα παιχνίδια Pick 3 και Pick 4 είναι οι πιο κοινές μορφές καθημερινών παιχνιδιών και η συντριπτική πλειοψηφία των λοταριών παρέχει τουλάχιστον μία από αυτές τις μορφές. Μπορείτε να παίξετε αυτά τα παιχνίδια πολλές φορές την ημέρα στα περισσότερα μέρη και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τέσσερις αριθμούς μεταξύ 0 και 9. Αυτό, ωστόσο, δεν ακυρώνει την εφαρμογή της αναλογίας ζεστού και κρύου.

Συμπερασματικά, η στρατηγική για τους αριθμούς λόττο και τα κρύα νούμερα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιοδήποτε είδος λαχειοφόρου αγοράς, οπουδήποτε στον κόσμο. Ωστόσο, αποδίδει καλύτερα με μεγαλύτερους αριθμούς ισοπαλιών.

About the author
Dimitris Vasiliou
Dimitris Vasiliou
About

Ο Δημήτρης, με ρίζες από την Κέρκυρα και ειδικευμένη γνώση από την Αθήνα, αναδεικνύει τα πρότυπα του διαδικτυακού περιεχομένου καζίνο για τους Έλληνες. Συνδυάζοντας τον εγγενή του ζήλο για τα παιχνίδια με βαθιές τοπικές γνώσεις, προσφέρει μια μοναδική ελληνική αφή στον ψηφιακό κόσμο του καζίνο.

Send email
More posts by Dimitris Vasiliou