Ο οδηγός σας Lotto 6 2023

Το Lotto 6, γνωστό ως Takarakuji στην Ιαπωνία, είναι ένα από τα πιο σημαντικά ιαπωνικά παιχνίδια λαχειοφόρων αγορών. Η λοταρία ιδρύθηκε το 2000 και η πρώτη της κλήρωση έγινε στις 5 Οκτωβρίου του ίδιου έτους. Αυτή η λαχειοφόρος αγορά απολαμβάνει τεράστια δημοτικότητα στην Ιαπωνία και όχι μόνο. Το Lotto 6 είναι ιδιαίτερα ελκυστικό για τους παίκτες λοταρίας λόγω των υψηλών ποσών του τζάκποτ. Το ελάχιστο ποσό τζάκποτ είναι συνήθως 200 εκατομμύρια ¥, που ισοδυναμεί με περίπου 1,6 εκατομμύρια ευρώ. Ένας άλλος λόγος που οι παίκτες βρίσκουν το Lotto 6 ελκυστικό είναι επειδή τα εισιτήρια είναι σχετικά φθηνά.

Κάθε εισιτήριο κοστίζει μόνο 200 ¥, που είναι περίπου 1,6 €. Η κλήρωση επιτρέπει επίσης να συμμετέχουν παίκτες από πολλές χώρες. Αυτό γίνεται δυνατό μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας όπου οι παίκτες μπορούν να αγοράσουν έγκυρα εισιτήρια από οπουδήποτε στον κόσμο.

Flag

No matches found, please try:

gr Country FlagCheckmark

Mystake

gr Country FlagCheckmark

18+ | Παίξτε Υπεύθυνα | Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Show less...Εμφάνιση περισσότερων
Λάβετε το μπόνους σας
Show less...
Εμφάνιση περισσότερων

  Όταν πρόκειται να βρείτε έναν βολικό τρόπο για να παίξετε παιχνίδια λοταρίας στο διαδίκτυο, Mystake είναι το μέρος που πρέπει να πάτε! Mystake είναι ένα καθιερωμένο Λοταρία που ιδρύθηκε το 2020 . Έκτοτε, έχει αποκτήσει θετική φήμη ως αξιόπιστη και αξιόπιστη, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών, μια σειρά επιλογών πληρωμής και μια φιλική ομάδα εξυπηρέτησης πελατών. Θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε σε αυτόν τον ιστότοπο για να απολαύσετε μια εξαιρετική εμπειρία τυχερών παιχνιδιών στο διαδίκτυο.

  Πώς να παίξετε Lotto 6
  Πώς να παίξετε Lotto 6

  Πώς να παίξετε Lotto 6

  Το Lotto 6 είναι μια προοδευτική λοταρία τζάκποτ. Αυτό σημαίνει ότι εάν κανείς δεν κερδίσει τη λαχειοφόρο αγορά, το ποσό του τζάκποτ μεταφέρεται στην επόμενη κλήρωση, αυξάνοντας σε μέγεθος αρκετά σημαντικά. Ωστόσο, το Lotto 6 περιορίζει τον βαθμό στον οποίο μπορεί να αυξηθεί το τζάκποτ. Το μέγιστο ποσό κερδοφορίας είναι 600 εκατομμύρια ¥.

  Η λαχειοφόρος αγορά προσφέρει επίσης τέσσερα άλλα επίπεδα βραβείων χωρίς τζάκποτ, δίνοντας στους παίκτες πρόσθετες ευκαιρίες να κερδίσουν. Οι κληρώσεις γίνονται συνήθως δύο φορές την εβδομάδα στο Tokyo Lottery Dream Museum.

  Το να καταλάβετε πώς να παίξετε τη λαχειοφόρο αγορά στο διαδίκτυο είναι αρκετά εύκολο, ακόμη και για αρχάριους. Για να παίξουν Lotto 6, οι παίκτες πρέπει πρώτα να αγοράσουν εισιτήρια. Τα εισιτήρια είναι συνήθως διαθέσιμα σε καταστήματα λοταρίας λιανικής. Υπάρχουν περισσότεροι από 15.000 λιανοπωλητές λαχείων στη χώρα.

  Μια άλλη εναλλακτική μέθοδος αγοράς εισιτηρίων είναι μέσω ΑΤΜ μερικών ιαπωνικών τραπεζών που συνεργάζονται με την λοταρία. Ωστόσο, οι παίκτες με έδρα το εξωτερικό έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν ένα λαχείο μέσω διαδικτύου. Τα πρακτορεία έκδοσης εισιτηρίων είναι επίσης χρήσιμα για αρχάριους που δεν μπορούν να ελέγξουν λαχεία online.

  Μετά την αγορά εισιτηρίων, οι παίκτες πρέπει να επιλέξουν έξι μοναδικούς αριθμούς από τους 43 αριθμούς που είναι διαθέσιμοι στα εισιτήρια. Οι συνδυασμοί αριθμών καθορίζουν το νικητήριο δελτίο. Είναι επίσης δυνατό για τους παίκτες να αγοράσουν πολλά εισιτήρια από έναν ιστότοπο διαδικτυακής λαχειοφόρου αγοράς και να επιλέξουν διαφορετικούς αριθμούς σε κάθε δελτίο για να αυξήσουν τις πιθανότητές τους να κερδίσουν.

  Μετά την επιτυχή αγορά των εισιτηρίων, ο παίκτης πρέπει να περιμένει την επόμενη κλήρωση για να διαπιστώσει αν έχει κερδίσει. Οι κληρώσεις του Λόττο 6 γίνονται συνήθως κάθε Δευτέρα και Πέμπτη κάθε εβδομάδας.

  Λόττο 6 νίκες

  Κατά τη διάρκεια των κληρώσεων του Λόττο 6, μια τραβηκτική μηχανή που ονομάζεται Yume Lotto-Kun επιλέγει συνήθως τους αριθμούς που κερδίζουν. Συνολικά κληρώνονται επτά αριθμοί. Ένας παίκτης πρέπει να έχει ένα δελτίο με αριθμούς λότο που να ταιριάζουν με τους πρώτους έξι αριθμούς που κληρώθηκαν για να κερδίσει το τζάκποτ του λαχείου.

  Η μπάλα μπόνους χρησιμοποιείται συνήθως για την απονομή του βραβείου δεύτερης κατηγορίας. Για αυτό, ένας παίκτης πρέπει να ταιριάξει πέντε από τους έξι πρώτους νικηφόρους αριθμούς συν τη μπάλα μπόνους. Αυτό σημαίνει ότι εξακολουθούν να ταιριάζουν συνολικά έξι αριθμοί. Το τρίτο, το τέταρτο και το πέμπτο βραβείο κερδίζονται ταιριάζοντας πέντε, τέσσερις και τρεις αριθμούς, αντίστοιχα. Τα αποτελέσματα των κληρώσεων συνήθως δημοσιεύονται στον ιστότοπο της λοταρίας στο διαδίκτυο.

  Σε περίπτωση νίκης, οι παίκτες πρέπει να επικοινωνήσουν με την κλήρωση για να λάβουν τα κέρδη τους. Το ποσό που κερδίζεται καθορίζει το κανάλι μέσω του οποίου η λοταρία θα κάνει την πληρωμή.

  Τα κέρδη μπορούν να σταλούν μέσω ασφαλών μεθόδων πληρωμής, όπως απευθείας τραπεζικά εμβάσματα για σχετικά μικρά ποσά. Για μεγαλύτερα ποσά, όπως το τζάκποτ, οι παίκτες πρέπει να παρουσιαστούν στην έδρα της λοταρίας για να συλλέξουν επιταγές για τα κέρδη τους. Για περιπτώσεις όπου υπάρχουν πολλοί νικητές, το έπαθλο συνήθως μοιράζεται εξίσου σε όλους τους νικητές.

  Κανόνες

  Το παιχνίδι Lotto 6 υπόκειται σε ορισμένους όρους και προϋποθέσεις. Η μη τήρηση των όρων και προϋποθέσεων μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα οι παίκτες να χάσουν τα κέρδη τους. Για παράδειγμα, αυτοί οι κανόνες ορίζουν ρητά πόσο χρονών πρέπει να είστε για να παίξετε. Φυσικά, οι παίκτες πρέπει να είναι 18 ετών και άνω για να παίξουν νόμιμα.

  Οι παίκτες πρέπει επίσης να είναι από α χώρα που επιτρέπει νόμιμα παίκτες για συμμετοχή σε λαχειοφόρους αγορές. Οι παίκτες πρέπει να αγοράσουν εισιτήρια τουλάχιστον τριάντα λεπτά πριν από την κλήρωση για να είναι έγκυρα τα εισιτήρια. Οι παίκτες που κερδίζουν έχουν μόνο δώδεκα μήνες για να διεκδικήσουν τα κέρδη τους.

  Πώς να παίξετε Lotto 6
  Ποιες είναι οι πιθανότητες για το Lotto 6;

  Ποιες είναι οι πιθανότητες για το Lotto 6;

  Οι πιθανότητες να κερδίσετε το τζάκποτ στο Lotto 6 είναι αρκετά χαμηλές. Ωστόσο, όταν οι πιθανότητες συγκρίνονται με άλλες λοταρίες παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων διαδικτυακών ιστοσελίδων λαχειοφόρων αγορών, είναι εκπληκτικά από τις καλύτερες. Οι παίκτες επίσης δεν χρειάζεται να ταιριάξουν με την έβδομη κλήρωση της μπάλας για να κερδίσουν το τζάκποτ, γεγονός που κάνει τις πιθανότητες να κερδίσουν το τζακ ποτ ακόμα καλύτερες.

  Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το τζάκποτ Lotto 6 κερδίζεται πιο συχνά. Ωστόσο, τα ποσά τζακ ποτ για το Λόττο 6 είναι σχετικά χαμηλότερα από τα τζακ ποτ για όσους έχουν χαμηλότερες πιθανότητες νίκης. Ακολουθεί μια ανάλυση των πιθανοτήτων νίκης για όλες τις βαθμίδες επάθλων του Lotto 6.

  Το τζάκποτ έχει πιθανότητες κέρδους 1 στις 6.096.454 για ένα έπαθλο που κυμαίνεται από 200 εκατομμύρια ¥ έως 600 εκατομμύρια ¥. Το δεύτερο επίπεδο βραβείου έχει πιθανότητες νίκης 1 προς 1.016.076 για εκτιμώμενο κέρδος περίπου 10 εκατομμυρίων ¥. Οι πιθανότητες για την τρίτη κατηγορία είναι 1 στις 28.224, για περίπου 250.000 ¥. Οι δύο τελευταίες βαθμίδες έχουν πιθανότητες 1 προς 610 και 1 προς 39 για έπαθλα 6.800 ¥ και 1.000 ¥, αντίστοιχα.

  Οι πιθανότητες νίκης που αναφέρονται παραπάνω βασίζονται σε ένα μόνο δελτίο ανά παίκτη. Όταν οι παίκτες αγοράζουν περισσότερα εισιτήρια για την ίδια κλήρωση, οι πιθανότητες νίκης τους βελτιώνονται. Αυτό πιθανώς είναι που κάνει πολλούς παίκτες να σχηματίζουν ή να συμμετέχουν σε συνδικάτα τζόγου.

  Ποιες είναι οι πιθανότητες για το Lotto 6;
  Εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να παίξετε Lotto 6

  Εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να παίξετε Lotto 6

  Εφαρμογές εισιτηρίων

  Οι παίκτες Lotto 6 μπορούν εύκολα και άνετα χρησιμοποιήστε πολλές εφαρμογές για να αγοράσετε εισιτήρια Lotto 6. Αυτές οι εφαρμογές διευκολύνουν το βάρος της δημιουργίας μεγάλων ουρών για την αγορά εισιτηρίων.

  Είναι επίσης χρήσιμα για παίκτες που δεν ξέρουν πώς να αγοράσουν ένα λαχείο online. Ορισμένες εφαρμογές εισιτηρίων προσφέρουν συνήθως μπόνους για παίκτες που χρησιμοποιούν συχνά τις εφαρμογές. Οι εφαρμογές εισάγουν επίσης περισσότερες επιλογές πληρωμής για την αγορά εισιτηρίων.

  Εφαρμογές δημιουργίας αριθμών

  Εφαρμογές δημιουργίας αριθμών βοηθήστε τους παίκτες να βρουν τους καλύτερους αριθμούς λαχειοφόρου αγοράς για τα εισιτήριά τους. Τέτοιες εφαρμογές είναι χρήσιμες για παίκτες που αγοράζουν πολλά εισιτήρια για τις ίδιες κληρώσεις, βοηθώντας στην καλύτερη διάδοση των πιθανοτήτων νίκης.

  Εφαρμογές αποτελεσμάτων

  Οι εφαρμογές αποτελεσμάτων έχουν σχεδιαστεί κυρίως για να παρέχουν αποτελέσματα λότο από κληρώσεις διαφόρων κληρώσεων. Ένας παίκτης που αγοράζει ένα διαδικτυακό λαχείο και χρησιμοποιεί εφαρμογές αποτελεσμάτων δεν χρειάζεται να επισκεφτεί διαφορετικούς ιστότοπους για να βρει αποτελέσματα λαχειοφόρου αγοράς. Ορισμένες εφαρμογές αποτελεσμάτων αποθηκεύουν επίσης αριθμούς εισιτηρίων και ελέγχουν αυτόματα για εισιτήρια που κερδίζουν.

  Εφαρμογές ροής

  Οι εφαρμογές ροής είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για παίκτες που προτιμούν να παρακολουθούν τις διαδικτυακές κληρώσεις λοταρίας καθώς συμβαίνουν. Τέτοιες εφαρμογές δίνουν τη δυνατότητα σε αυτούς τους παίκτες να παρακολουθούν τις κληρώσεις στις κινητές συσκευές τους με λίγα μόνο αγγίγματα. Τα περισσότερα από αυτά διπλασιάζονται και ως εφαρμογές αποτελεσμάτων.

  Εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να παίξετε Lotto 6