Kαλύτερα Λοταρία Bingo 5 το 2023/2024

Το Bingo 5 είναι ένα δημοφιλές χόμπι στους Ιάπωνες παίκτες. Ωστόσο, σε αντίθεση με τις καλύτερες διαδικτυακές λοταρίες σε άλλες χώρες, δεν είναι πολύ δημοφιλές εδώ επειδή ήταν μεταξύ των μορφών τζόγου που παρέμεναν εκτός νόμου μέχρι πρόσφατα. Όμως, σε γενικές γραμμές, η δημοτικότητα των διαδικτυακών παιχνιδιών λαχειοφόρων αγορών κερδίζει γρήγορα εξέχουσα θέση, με το Bingo 5 να παίρνει το επίκεντρο.

Τι είναι το Bingo 5; Το Bingo 5 είναι ουσιαστικά μια λοταρία οκτώ αριθμών. Παρόλο που το όνομα υποδηλώνει ότι είναι "5", αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν ένα σύνολο πέντε αριθμών. Αντίθετα, κάθε εισιτήριο έχει εννέα τετράγωνα με ένα σύνολο πέντε αριθμών στη σειρά. Οι παίκτες που στοιχηματίζουν πρέπει να επιλέξουν έναν αριθμό από κάθε τετράγωνο, εκτός από αυτόν στη μέση με την ένδειξη "Δωρεάν"

Πού να αγοράσετε εισιτήρια για το Bingo 5

Πού να αγοράσετε εισιτήρια για το Bingo 5

Με το αυξανόμενο ενδιαφέρον για το παιχνίδι, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι παίκτες ενδιαφέρονται επίσης για τις επιλογές αγοράς εισιτηρίων. Όπως οι περισσότερες διαδικτυακές λοταρίες σήμερα, το Bingo παρουσιάζει δύο κύριες επιλογές αγοράς εισιτηρίων – ηλεκτρονικά και γκισέ λαχειοφόρων αγορών.

Οι μετρητές λοταρίας, καταρχάς, είναι συνώνυμοι με το παιχνίδι Bingo 5. Οι παίκτες πρέπει να επισκέπτονται μόνο ένα επίγειο γκισέ λαχειοφόρου αγοράς και να αγοράζουν ένα εισιτήριο ή ένα φύλλο σήμανσης.

Απομακρυνόμενοι από τις συμβατικές αγορές εισιτηρίων, είναι πλέον δυνατό για τους παίκτες να αγοράσουν online λαχεία από την επίσημη ιστοσελίδα της λοταρίας. Για online αγορές, οι παίκτες πρέπει να εγγραφούν στον επίσημο ιστότοπο, παρέχοντας τα προσωπικά τους στοιχεία και τα στοιχεία πληρωμής τους.

Πού να αγοράσετε εισιτήρια για το Bingo 5
Ιστορία του Bingo 5

Ιστορία του Bingo 5

Ενώ η Ιαπωνία είναι γνωστή για πολλά πράγματα, την τεχνολογία, τους αρχαίους πολιτισμούς και την κουζίνα, δεν υπάρχουν πολλά για παιχνίδια λαχειοφόρου αγοράς. Στα παρασκήνια, όμως, οι Ιάπωνες παίζουν λαχεία εδώ και αρκετούς αιώνες.

Στο παρελθόν, οι λαχειοφόροι αγορές πραγματοποιούνταν από θρησκευτικά ιδρύματα και στους νικητές δόθηκαν φυλαχτά που αντιπροσώπευαν τον πλούτο και την ευτυχία. Οι σημερινοί παίκτες λαχειοφόρων αγορών λαμβάνουν μια μεγάλη γκάμα βραβείων. Ακολουθεί μια σύντομη ιστορία της λαχειοφόρου αγοράς Bingo 5 (JP).

Το Bingo 5 είναι σχετικά νέο παιχνίδι μεταξύ των Ιαπώνων. Αυτή η εβδομαδιαία κλήρωση που πραγματοποιεί τις λαχειοφόρους αγορές της κάθε Τετάρτη κυκλοφόρησε στις 3 Απριλίου 2017. Αυτή η κλήρωση διεξάγεται από το Mizuho Financial Group, το οποίο εμφανίζει επίσης τα επίσημα αποτελέσματα της λαχειοφόρου αγοράς.

Ωστόσο, όσον αφορά τους προηγούμενους νικητές του παιχνιδιού και τα ποσά κερδών, οι διοργανωτές ή η Mizuho δεν προσφέρουν επίσημα αρχεία στον ιστότοπό τους, mizuhobank.co.jp.

Όσον αφορά το gameplay του Bingo 5, δεν υπήρξαν σημαντικές αλλαγές όλα αυτά τα χρόνια - επιλέξτε έναν αριθμό στα οκτώ κουτιά κάθε παιχνιδιού και περιμένετε την κλήρωση. Ενώ οι παίκτες έπρεπε να αγοράσουν εισιτήρια σε φυσικά καταστήματα στο παρελθόν, οι σύγχρονοι παίκτες έχουν την ευελιξία και την ευκολία του διαδικτυακού παιχνιδιού.

Ιστορία του Bingo 5
Είναι νόμιμο να παίξετε το Bingo 5;

Είναι νόμιμο να παίξετε το Bingo 5;

Η νομιμότητα του Bingo 5 είναι συνήθως μια κοινή ανησυχία μεταξύ των τζογαδόρων. Αυτή η ανησυχία συχνά πηγάζει από το γεγονός ότι οι περισσότερες μορφές τυχερών παιχνιδιών έχουν τεθεί εκτός νόμου στην Ιαπωνία εδώ και πολλά χρόνια. Σαν άποτέλεσμα, αθλητικό στοίχημα και τα λαχεία ήταν ουσιαστικά οι κύριες επιλογές που είχαν οι παίκτες στο παρελθόν.

Το Bingo 5, στη βασική του μορφή, κατηγοριοποιείται ως λαχείο. Ως εκ τούτου, το Bingo 5 εμπίπτει στη λίστα των νομικά επιτρεπόμενων μορφών τζόγου. Επομένως, οι Ιάπωνες παίκτες δεν πρέπει να ανησυχούν για τίποτα όταν παίζουν αυτό το παιχνίδι. Επιπλέον, το γεγονός ότι συνδέεται με το Mizuho Financial Group υπογραμμίζει περαιτέρω τη νομιμότητά του.

Είναι νόμιμο να παίξετε το Bingo 5;
Πώς να παίξετε το Bingo 5

Πώς να παίξετε το Bingo 5

Το να παίξετε το Bingo 5 θα πρέπει να είναι εύκολο, ακόμη και για παίκτες που παίζουν για πρώτη φορά. Ωστόσο, το να παίζετε το παιχνίδι μπορεί, μερικές φορές, να προκαλεί σύγχυση. Για να κατανοήσουν πώς να παίξουν αυτό το «εύκολο παιχνίδι» λαχειοφόρου αγοράς, οι παίκτες πρέπει να γνωρίζουν πώς λειτουργεί το παιχνίδι.

Το Bingo 5 χρησιμοποιεί εννέα τετράγωνα, οκτώ με αριθμούς και ένα έμεινε ελεύθερο. Τα εννέα τετράγωνα περιέχονται σε τρεις σειρές και τρεις στήλες, σχηματίζοντας ένα μεγαλύτερο τετράγωνο που περικλείει τα μικρότερα αριθμημένα τετράγωνα.

Το κεντρικό τετράγωνο δεν είναι αριθμημένο (ΔΩΡΕΑΝ), ενώ τα άλλα τετράγωνα περιέχουν πέντε διαδοχικούς αριθμούς με τη σειρά. Ως εκ τούτου, κάθε κάτοχος διαδικτυακού λαχείου ονειρεύεται να επιλέξει αριθμούς που σχηματίζουν όσο το δυνατόν περισσότερες γραμμές.

Μέθοδος/ Κανόνες Bingo 5

Από τα εννέα τετράγωνα, ο στόχος ενός παίκτη είναι να κάνει σωστές προβλέψεις, εκφρασμένες σε γραμμές. Το παιχνίδι έχει συνολικά 8 γραμμές, τρεις κάθετες, τρεις οριζόντιες και δύο διαγώνιες. Εάν ο αριθμός της αίτησης ενός παίκτη ταιριάζει με αυτόν της κλήρωσης, συμπεριλαμβανομένου του δωρεάν κουτιού στο κέντρο, κερδίζει το Πρώτο βραβείο. Τούτου λεχθέντος, εδώ είναι μια περίληψη ορισμένων πιθανών σεναρίων νίκης:

 • Οκτώ γραμμές ταιριάστηκαν για να προκριθούν στο πρώτο βραβείο (τζάκποτ)
 • Έξι σειρές που ταιριάζουν προκρίνονται στο δεύτερο βραβείο
 • Πέντε γραμμές ταιριάστηκαν για να προκριθούν στο Τρίτο Βραβείο
 • Τέσσερις γραμμές ταιριάζουν με το Τέταρτο βραβείο
 • Τρεις γραμμές που ταιριάζουν οριζόντια προκρίνονται για την πέμπτη βαθμίδα βραβείου
 • Δύο γραμμές ταιριάστηκαν για να προκριθούν στο έκτο βραβείο
 • Ταίριαξε μία γραμμή για να προκριθεί στην έβδομη βαθμίδα βραβείου
Πώς να παίξετε το Bingo 5
Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσεις το Bingo 5;

Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσεις το Bingo 5;

Κάθε παίκτης που θέλει να παίξει Bingo 5 αναμφίβολα θα ενδιαφερόταν για τις πιθανότητες νίκης. Οι περισσότεροι παίκτες σύρονται σε λαχεία με εντυπωσιακές αποδόσεις, αλλά αυτό δεν επηρεάζει σε καμία περίπτωση τις πιθανότητές τους να κερδίσουν. Το να κερδίσεις το Bingo 5 είναι πρωτίστως θέμα τύχης.

Οι παίκτες απασχολούν διαφορετικές στρατηγικές να γέρνουν τη ζυγαριά υπέρ τους. Κάποιοι μπορεί να επιλέξουν τους αριθμούς που επιλέγονται συχνά, ενώ άλλοι να επιλέξουν τη λειτουργία γρήγορης επιλογής (QP). Είτε έτσι είτε αλλιώς, η χρήση της γρήγορης επιλογής ή χειροκίνητα δεν αλλάζει τις πιθανότητες. Τούτου λεχθέντος, εδώ είναι η πιθανότητα να κερδίσετε βραβεία λοταρίας Bingo 5:

 • Πρώτο βραβείο (8 γραμμές) – 1/390.625
 • Δεύτερο βραβείο (6 γραμμές) – 1/24.414
 • Τρίτο βραβείο (5 γραμμές) – 1/8.138
 • Τέταρτο βραβείο (4 γραμμές) – 1/2.035
 • Πέμπτο βραβείο (3 γραμμές) -1/313
 • Έκτο βραβείο (2 γραμμές) – 1/59
 • Έβδομο βραβείο – (1 γραμμή) 1/7

Ενώ οι πιθανότητες είναι ουσιαστικά σταθερές, το χρηματικό έπαθλο για τις αντίστοιχες βαθμίδες ποικίλλει συχνά ανάλογα με τον αριθμό των νικητών. Για παράδειγμα, λιγότεροι νικητές θα μπορούσαν να δουν το ποσό κέρδους να προσαρμόζεται προς τα πάνω, ενώ περισσότεροι νικητές μειώνουν τη νίκη.

Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσεις το Bingo 5;
Επιλογές πληρωμής εάν κερδίσετε το Bingo 5

Επιλογές πληρωμής εάν κερδίσετε το Bingo 5

Οι επιλογές πληρωμής που είναι διαθέσιμες για κάθε παίκτη που έχει εισιτήριο Bingo 5 περιλαμβάνουν:

 • Πρώτο βραβείο – 5.556.200 JPY
 • Δεύτερο βραβείο – 300.000 JPY
 • Τρίτο βραβείο – 45.000 JPY
 • Τέταρτο βραβείο – 18.200 JPY
 • Πέμπτο βραβείο – 2.500 JPY
 • Έκτο βραβείο – 700 JPY
 • Έβδομο βραβείο – 200 JPY

Όσον αφορά τις πληρωμές, το Bingo 5 βασίζεται στις γραμμές και όχι στους αριθμούς που μαντέψατε ή επιλέχθηκαν. Για παράδειγμα, μια σωστή επιλογή πάνω αριστερά, μέση αριστερά και κάτω δεξιά δεν πληροί τις προϋποθέσεις για νίκη επειδή αυτές οι επιλογές δεν σχηματίζουν γραμμή.

Επιλογές πληρωμής εάν κερδίσετε το Bingo 5
Συμβουλές και κόλπα για να παίξετε Bingo 5

Συμβουλές και κόλπα για να παίξετε Bingo 5

Το να κερδίσετε το λαχείο Bingo 5 μπορεί να είναι μακρινό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι παίκτες θεωρούνται ανίσχυροι όταν γέρνουν τη ζυγαριά υπέρ τους.

Οι παίκτες λοταρίας αναμφίβολα δεν έχουν ανοσία σε συμβουλές λοταρίας που δεν λειτουργούν. Λοιπόν, καθώς δεν υπάρχει γνωστός τρόπος με τον οποίο ένας παίκτης μπορεί να προβλέψει με ακρίβεια τους αριθμούς που κληρώθηκαν στην εβδομαδιαία κλήρωση Bingo 5, οι παίκτες θα πρέπει, τουλάχιστον, να παραμείνουν ρεαλιστές όταν επιδιώκουν το κύριο έπαθλο.

Τούτου λεχθέντος, εδώ είναι μερικές συμβουλές για παίκτες διαδικτυακών λοταριών που θα μπορούσαν να βελτιώσουν τις πιθανότητές τους να κερδίσουν:

 • Διαλέξτε αριθμούς τυχαία και αποφύγετε να πέσετε στον πειρασμό να βρείτε ένα «έξυπνο» μοτίβο
 • Χρησιμοποιήστε τη δυνατότητα γρήγορης επιλογής ενώ συμπληρώνετε το διαδικτυακό λαχείο σας στο διαδίκτυο
 • Συχνά επιλέγετε τους "σπάνια επιλεγμένους" αριθμούς, όχι για να βελτιώσετε τις πιθανότητες, αλλά για να λάβετε πλήρη πληρωμή

Όσον αφορά τη χρήση κόλπας και το να «προηγηθείς», δεν υπάρχουν ακόμα γνωστά κόλπα για να παίξεις το Bingo 5 online. Ωστόσο, σε αντίθεση με τις καλύτερες διαδικτυακές λοταρίες και παιχνίδια αριθμών, υπάρχουν περιπτώσεις που μια απλή εικασία δύο αριθμών θα δημιουργήσει μια γραμμή, η οποία τελικά βελτιώνει τις πιθανότητές τους. Και έτσι, το πιο γνωστό κόλπο είναι να παίζεις συχνά και υπεύθυνα.

Συμβουλές και κόλπα για να παίξετε Bingo 5