Kαλύτερα Λοταρία Canada Lotto το 2023

Για να παίξετε διαδικτυακές λοταρίες στον Καναδά, οι παίκτες θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών. Το Quick Draw, από την άλλη πλευρά, απαιτεί από τους παίκτες να είναι τουλάχιστον 21 ετών. Τόσο οι κρατικοί όσο και οι ομοσπονδιακοί φόροι ισχύουν για τα εισιτήρια του Canada Lotto και τα διαδικτυακά κέρδη. Οι άνθρωποι που ζουν στον Καναδά πρέπει να πληρώσουν ένα επιπλέον επίπεδο τοπικών φόρων. Το Lotto Max και το Lotto 6/49 είναι δύο από τα πιο δημοφιλή διαδικτυακά λαχεία στον Καναδά. Για πρώτη φορά στον Καναδά, το Lotto 6/49 έδωσε στους παίκτες τη δυνατότητα να επιλέξουν τους αριθμούς που θέλουν να κληρωθούν.

Το να επιτρέπεται στους καναδούς παίκτες να διαλέγουν τους δικούς τους αριθμούς είναι μια καλή ιδέα, επειδή πολλοί από αυτούς έχουν δεισιδαιμονίες. Το σύστημα Smartplay Halogen II της Interprovincial Lottery Corporation κληρώνει νικητές για τη διαδικτυακή λαχειοφόρο αγορά δύο φορές την εβδομάδα, Τετάρτη και Σάββατο.

Kαλύτερα Λοταρία Canada Lotto το 2023
Πού μπορώ να αγοράσω εισιτήρια για την λοταρία του Καναδά;

Πού μπορώ να αγοράσω εισιτήρια για την λοταρία του Καναδά;

Το Lotto Max αντικατέστησε το Super 7 το 2009. Ως αποτέλεσμα, το Lotto Max έχει ξεπεράσει το Lotto 6/49 σε δημοτικότητα στο Καναδάς λόγω της μεγαλύτερης αξίας των βραβείων του. Μικρές καναδικές λοταρίες πραγματοποιούνται στις ανατολικές και δυτικές επαρχίες του Καναδά.

Οι καναδικοί παίκτες λαχειοφόρων αγορών μπορούν πλέον να αγοράζουν τα εισιτήριά τους μέσω Διαδικτύου τόσο για το Lotto Max όσο και για το Lotto 6/49 τζακ ποτ. Ωστόσο, οι κανόνες είναι οι ίδιοι και η διαδικασία είναι απλή. Ισχύει ο ίδιος περιορισμός ηλικίας όπως και κατά την αγορά εισιτηρίου συμμετοχής. Η κατάθεση χρημάτων στους λογαριασμούς διαδικτυακών λοταριών των παικτών είναι δυνατή αφού ολοκληρώσουν τη διαδικασία εγγραφής.

Οι παίκτες μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια online και να τους αποσταλεί ψηφιακό αντίγραφο μέσω email. Ένα φυσικό εισιτήριο μπορεί να χαθεί, επομένως μια ηλεκτρονική αγορά είναι μια ασφαλέστερη και πιο αποτελεσματική επιλογή. Οι παίκτες ειδοποιούνται μέσω email εάν έχουν κερδίσει κάτι σε μια κλήρωση. Ένα άλλο πλεονέκτημα εξοικονόμησης χρόνου του παιχνιδιού της καναδικής λοταρίας στο διαδίκτυο είναι να ελέγχετε τα αποτελέσματα χωρίς να χρειάζεται να φύγετε από το σπίτι.

Πού μπορώ να αγοράσω εισιτήρια για την λοταρία του Καναδά;
The History of Canada Lotto

The History of Canada Lotto

Ο Καναδάς ίδρυσε λαχειοφόρους αγορές για να δημιουργήσει χρηματοδότηση για δημόσια έργα στα πρώτα χρόνια του. Η κυβέρνηση δεν διέθετε επαρκή μέσα χρηματοδότησης πραγμάτων όπως η κατασκευή δρόμων και γεφυρών ως μια νέα χώρα χωρίς πραγματικά μέσα εισοδήματος.

Οι επαρχίες θα ζητούσαν από το νομοθέτη τους την άδεια να διοργανώσουν μια λαχειοφόρο αγορά προκειμένου να συλλέξουν κεφάλαια για καλό σκοπό. Ως αποτέλεσμα, η λαχειοφόρος αγορά χρησιμοποιήθηκε αρχικά για τη χρηματοδότηση δημοσίων έργων. Το Κεμπέκ και η Μανιτόμπα ξεκίνησαν και τα δύο παιχνίδια λαχειοφόρων αγορών ένα χρόνο μετά την τροποποίηση του Ποινικού Κώδικα το 1970. Το Loto-Quebec ήταν ο πρώτος οργανισμός στον Καναδά που διαχειριζόταν δραστηριότητες λαχειοφόρων αγορών. Άλλες επαρχίες ακολούθησαν γρήγορα το παράδειγμά τους, καθιερώνοντας λαχειοφόρους αγορές για να συμπληρώσουν τα έσοδα της επαρχιακής κυβέρνησης.

Η πρώτη εθνική λαχειοφόρος αγορά στον Καναδά πραγματοποιήθηκε το 1974, μετά την οποία οι επαρχίες καθιέρωσαν τις δικές τους λοταρίες και άρχισαν να πραγματοποιούν μικρότερες κληρώσεις. Η Ολυμπιακή Λοταρία του Καναδά ιδρύθηκε για να συγκεντρώσει κεφάλαια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μόντρεαλ το 1976. Αυτή η λαχειοφόρος αγορά θα μετονομαστεί αργότερα σε Lotto-Canada και θα χρησιμοποιηθεί για τη χρηματοδότηση μελλοντικών Ολυμπιακών Αγώνων και εθνικών έργων.

The History of Canada Lotto
Είναι νόμιμο το λότο του Καναδά;

Είναι νόμιμο το λότο του Καναδά;

Τα τυχερά παιχνίδια με λαχεία είναι νόμιμα στον Καναδά. Υπάρχει ένα τζάκποτ 1.000.000 $ (σταθερό) στο Atlantic 49. Τα εισιτήρια λαχείων μπορούν να αγοραστούν διαδικτυακά στον Καναδά, αλλά τα καθαρά τυχερά παιχνίδια απαγορεύονται. Αυτή η κατηγορία περιλαμβάνει διαγωνισμούς που απονέμουν βραβεία μέσω τυχαίας κλήρωσης, καρτών παιχνιδιών ή δεσμίδων που περιλαμβάνουν και τα δύο παιχνίδια.

Παιχνίδια, ιδιαίτερα διαδικτυακές λοταρίες, έχει γίνει περιοχή ενδιαφέροντος για την καναδική κυβέρνηση με την πάροδο του χρόνου. Το 1969, ο Ποινικός Κώδικας άλλαξε έτσι ώστε τα ειδικά έργα να μπορούν να πληρώνονται με χρήματα από επαρχιακές και ομοσπονδιακές λοταρίες.

Είναι νόμιμο το λότο του Καναδά;
Πώς να παίξετε το λότο του Καναδά

Πώς να παίξετε το λότο του Καναδά

  • Οι κάτοχοι εισιτηρίων Lotto 6/49 μπορούν να επιλέξουν έξι αριθμούς από μια ομάδα 1-49 κατά την αγορά ενός εισιτηρίου. Και οι έξι αριθμοί που κληρώθηκαν πρέπει να ταιριάζουν με τους αριθμούς των εισιτηρίων για να κερδίσει ένας παίκτης το τζάκποτ. Για να κερδίσει το δευτερεύον έπαθλο, ένας παίκτης πρέπει να ταιριάξει πέντε από τους έξι βασικούς αριθμούς, μαζί με τον αριθμό μπόνους.

  • Lotto Max Επτά ψηφία, που κυμαίνονται από 1 έως 49, επιλέγονται τυχαία. Εάν ένας παίκτης μαντέψει σωστά και τους επτά αριθμούς που κληρώθηκαν, κερδίζει το τζάκποτ. Υπάρχουν επίσης έπαθλα "MaxMillions" 1 εκατομμυρίου δολαρίων που μεταφέρονται μέχρι να κερδίσουν στην κλήρωση Lotto Max.

Πώς να παίξετε το λότο του Καναδά
Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσετε το λότο του Καναδά;

Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσετε το λότο του Καναδά;

Οι παίκτες έχουν 1 στα 14 εκατομμύρια πιθανότητες να κερδίσουν το Λόττο 6/49. Αρκετά ζοφερό με την πρώτη ματιά, αλλά πολύ πιο δίκαιο από πολλές άλλες λοταρίες. Οι πιθανότητες να πετύχετε το τζάκποτ Mega Millions, για παράδειγμα, είναι 1 στα 176 εκατομμύρια. Ωστόσο, ορισμένες λοταρίες όπως το Quebec Banco Special (1 στα 4 εκατομμύρια) είναι πολύ πιο δίκαιες. Ωστόσο, το τεράστιο έπαθλο που θα κερδίσει το 6/49 το κάνει πιο ελκυστικό.

Όταν πρωτοπαρουσιάστηκε το Lotto 6/49 και πριν από το Lotto Max, τα τζακ ποτ σπάνια ξεπερνούσαν τα 10 εκατομμύρια δολάρια, αλλά όλα αυτά έχουν αλλάξει τώρα. Το Lotto Max είναι το η πιο δημοφιλής διαδικτυακή λαχειοφόρος αγορά στον Καναδά. Έχει εβδομαδιαίες πωλήσεις άνω των 10 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσετε το λότο του Καναδά;
Έπαθλα ανά Τζάκποτ

Έπαθλα ανά Τζάκποτ

Ενώ το Power Ball στα διαδικτυακά εισιτήρια του Καναδά Lotto υπερτερεί του τζάκποτ του Lotto Max, εξακολουθεί να είναι ένα τεράστιο ποσό δεδομένου του μικρού μεγέθους του πληθυσμού, όπως έχει κάνει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια. Από το 2017, το Lotto Max έχει ανώτατο όριο 60 εκατομμυρίων δολαρίων για οποιοδήποτε μεμονωμένο τζάκποτ. Όλα τα χρήματα πάνω από αυτό το ανώτατο όριο γίνονται μέρος των βραβείων "MaxMillion". Το μεγαλύτερο κερδισμένο δελτίο στην ιστορία της καναδικής διαδικτυακής λαχειοφόρου αγοράς ήταν 64 εκατομμύρια δολάρια το 2015.

Εκτός από το κύριο έπαθλο, η καναδική διαδικτυακή λοταρία προσφέρει μια σειρά από ενδιαφέροντα παράπλευρα έπαθλα. Η αντιστοίχιση πέντε αριθμών συν τους αριθμούς μπόνους στο Lotto 6/49 οδηγεί σε πληρωμή 6% του συνολικού ποσού που χρησιμοποιήθηκε.

Ένα μερίδιο 5 τοις εκατό του συνολικού ποτ απονέμεται στον παίκτη που μαντεύει σωστά και τους πέντε αριθμούς. Οι παίκτες παίρνουν πίσω το 0,5% του πονταρίσματός τους αν πάρουν τέσσερις σωστούς αριθμούς. Οι παίκτες που ταιριάζουν με τρεις αριθμούς και το δώρο Οι αριθμοί λαμβάνουν $10, ενώ όσοι ταιριάζουν με δύο αριθμούς και τους αριθμούς μπόνους λαμβάνουν ένα μπόνους $5. Όταν ταιριάζουν δύο αριθμοί, δίνεται σε έναν παίκτη ένα δωρεάν παιχνίδι.

Έπαθλα ανά Τζάκποτ
Συμβουλές και κόλπα για να παίξετε Canada Lotto

Συμβουλές και κόλπα για να παίξετε Canada Lotto

Οι μονοί-ζυγοί αριθμοί διαδικτυακής λοταρίας είναι ένα καλό στοίχημα

Τρεις περιττοί αριθμοί έρχονται πριν από τέσσερις ζυγούς. Επιλέξτε έναν ζυγό/μονό συνδυασμό αριθμών για τη μεμονωμένη καταχώριση Lotto Max. Μόνο περίπου το 1% των περιπτώσεων είναι όλοι οι περιττοί ή όλοι οι ζυγοί αριθμοί.

Παίξτε τρία ψηλά-τέσσερα-χαμηλά ή τέσσερα ψηλά-τρία-χαμηλά νούμερα

Το κάτω και το πάνω μισό του δεδομένου πεδίου αριθμών μπορούν να χωριστούν σε δύο μισά από τους παίκτες. Σε ένα παιχνίδι 49 αριθμών όπως το Lotto Max Canada, τα ψηφία 1-25 πέφτουν στο κάτω μισό, ενώ οι αριθμοί 26 -49 πηγαίνουν στο πάνω μισό. Μόνο το 1% των φορών εμφανίζονται όλοι οι υψηλοί ή όλοι οι χαμηλοί αριθμοί. Ο καλύτερος συνδυασμός είναι είτε 3/4 είτε 4/3. Αυτό σημαίνει τρεις κορυφές και τέσσερις κοιλάδες, ή τέσσερις κορυφές και τρεις χαμηλές. Περίπου το 56% όλων των σχεδίων έχουν νικητήρια συστάδες αριθμών που εμφανίζουν αυτά τα μοτίβα.

Ομαδοποίηση αριθμών διαδικτυακής λαχειοφόρου αγοράς

Πολλοί παίκτες θα παρατηρήσουν ότι όταν βλέπουν μια λίστα με αριθμούς που έχουν κερδίσει στο παρελθόν το Lotto Max, ή αυτούς οποιασδήποτε άλλης λοταρίας, λείπουν ορισμένες από τις ομάδες αριθμών. Για παράδειγμα, δεν υπάρχουν 20, στην ακολουθία αριθμών 5-14-17-32-38-42-45. Οι παίκτες μπορούν να επωφεληθούν από το να παρακολουθούν και να μελετούν τον αριθμό των ομάδων στις τράπουλές τους.

Συμβουλές και κόλπα για να παίξετε Canada Lotto