Kαλύτερα Λοταρία EuroMillions το 2023

Το EuroMillions είναι μια offline και διαδικτυακή λοταρία που παίζεται ταυτόχρονα σε εννέα ευρωπαϊκές χώρες (Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Ιρλανδία, Λουξεμβούργο, Πορτογαλία, Ισπανία, Ελβετία και Ηνωμένο Βασίλειο). Οι κληρώσεις γίνονται δύο φορές την εβδομάδα. Το τζάκποτ είναι εγγυημένο ότι δεν θα είναι ποτέ λιγότερο από 17 εκατομμύρια ευρώ και μπορεί να ανέλθει έως και 230 εκατομμύρια ευρώ. Επιπλέον, οι διάφορες χώρες διοργανώνουν συμπληρωματικά παιχνίδια για τα οποία η είσοδος είναι περιορισμένη στη συγκεκριμένη χώρα.

Kαλύτερα Λοταρία EuroMillions το 2023
Flag

No matches found, please try:

gr Country FlagCheckmark

Mystake

gr Country FlagCheckmark

18+ | Παίξτε Υπεύθυνα | Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Show less...Εμφάνιση περισσότερων
Λάβετε το μπόνους σας
Show less...
Εμφάνιση περισσότερων

  Όταν πρόκειται να βρείτε έναν βολικό τρόπο για να παίξετε παιχνίδια λοταρίας στο διαδίκτυο, Mystake είναι το μέρος που πρέπει να πάτε! Mystake είναι ένα καθιερωμένο Λοταρία που ιδρύθηκε το 2020 . Έκτοτε, έχει αποκτήσει θετική φήμη ως αξιόπιστη και αξιόπιστη, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών, μια σειρά επιλογών πληρωμής και μια φιλική ομάδα εξυπηρέτησης πελατών. Θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε σε αυτόν τον ιστότοπο για να απολαύσετε μια εξαιρετική εμπειρία τυχερών παιχνιδιών στο διαδίκτυο.

  Πού να αγοράσετε εισιτήρια για το EuroMillions

  Πού να αγοράσετε εισιτήρια για το EuroMillions

  Μπορείτε να αγοράσετε ένα online λαχείο για το EuroMillions πραγματοποιώντας σύνδεση στον ιστότοπο EuroMillions στη χώρα σας, με την προϋπόθεση ότι:

  • Είστε σε αυτή τη χώρα εκείνη τη στιγμή. και
  • Αυτή η χώρα είναι μία από τις εννέα στις οποίες δραστηριοποιείται η EuroMillions.

  Αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο, επειδή – για νομικούς λόγους – η συμμετοχή σε αυτήν την ηλεκτρονική λοταρία περιορίζεται σε άτομα που βρίσκονται σε μια συμμετέχουσα χώρα εκείνη τη στιγμή. Εάν βρίσκεται σε άλλη χώρα, η αγορά του διαδικτυακού λαχείου θα αποτραπεί.

  Και το δεύτερο πρόβλημα προκύπτει αν κερδίσετε και είναι σχεδόν το ίδιο – σε ποιον τραπεζικό λογαριασμό θέλετε να μεταφέρουν τα χρήματα; Φυσικά, αν έχετε κερδίσει ένα πολύ μεγάλο ποσό, θα αξίζει να ταξιδέψετε στην εν λόγω χώρα, να διαμείνετε βραχυπρόθεσμα και να ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό – αλλά αυτό δύσκολα θα είναι λογικό αν έχετε ένα, ας πούμε, πέντε ευρώ .

  Πού να αγοράσετε εισιτήρια για το EuroMillions
  Η ιστορία των EuroMillions

  Η ιστορία των EuroMillions

  Η αρχική πρόθεση ήταν να ξεκινήσει αυτό διαδικτυακό παιχνίδι λαχειοφόρου αγοράς το 1999, ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του νέου νομίσματος της ΕΕ, του ευρώ, – αλλά, για διάφορους λόγους, αυτό δεν συνέβη. Το EuroMillions ξεκίνησε τελικά πέντε χρόνια αργότερα, τον Φεβρουάριο του 2004. Εκείνη την εποχή οι μόνες χώρες που συμμετείχαν ήταν η Γαλλία, η Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο, εκ των οποίων η τρίτη δεν είχε καν υιοθετήσει το ευρώ (και ακόμα δεν το έχει υιοθετήσει και ούτε τώρα είναι ακόμη και μέλος της ΕΕ) και το πρώτο τζακ ποτ ήταν αξίας 15 εκατομμυρίων ευρώ.

  Τα επόμενα χρόνια, η Αυστρία, το Βέλγιο, η Ιρλανδία, το Λουξεμβούργο, η Πορτογαλία και η Ελβετία (η οποία επίσης δεν είναι στην ΕΕ και επίσης δεν έχει το ευρώ ως νόμισμά της) εντάχθηκαν. Μία από τις πιο εκπληκτικές πτυχές του EuroMillions είναι η απόλυτη μέγεθος των βραβείων που προσφέρονται. Αυτή τη στιγμή, το μεγαλύτερο τζάκποτ που έχει κερδίσει ποτέ είναι 190 εκατομμύρια ευρώ.

  Αρκετά συχνά, το τζάκποτ κερδίζεται από α συνδικάτο λαχειοφόρων αγορών – ένα έπαθλο 183 εκατομμυρίων ευρώ μοιράστηκαν τρία άτομα που είχαν αγοράσει μαζί το ίδιο εισιτήριο – αλλά η Dolores McNamara στην Ιρλανδία κέρδισε 77 εκατομμύρια λίρες σε δύο χιλιάδες πέντε και το 2009 μια άγνωστη Ισπανίδα κέρδισε 110 εκατομμύρια λίρες.

  Η ιστορία των EuroMillions
  Είναι νόμιμο το EuroMillions;

  Είναι νόμιμο το EuroMillions;

  Η απλή απάντηση είναι: Ναι, είναι. Αλλά υπόκειται επίσης στους νόμους των χωρών στις οποίες λειτουργεί και μπορεί να διαφέρουν από χώρα σε χώρα. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, για παράδειγμα, δεν μπορείτε να παίξετε EuroMillions online εάν δεν είστε τουλάχιστον 18 ετών.

  Είναι νόμιμο το EuroMillions;
  Πώς να παίξετε EuroMillions online;

  Πώς να παίξετε EuroMillions online;

  Αρχικά, έχετε υπόψη σας ότι οι κληρώσεις γίνονται στις 8 μ.μ. ώρα Ηνωμένου Βασιλείου (η οποία θα είναι διαφορετική σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες) την Τρίτη και την Παρασκευή. Αν θέλετε να παίξετε, πρέπει να αγοράσετε τα εισιτήρια του παιχνιδιού σας online πριν κλείσει η κλήρωση – πριν τις 19:30 ώρα Ηνωμένου Βασιλείου την ημέρα της κλήρωσης το αργότερο, αλλά μην ξεχνάτε ποτέ ότι οι διαδικτυακές συναλλαγές μπορούν να διακοπούν για διάφορους λόγους και λογικός παίκτης διαδικτυακού λαχείου αγοράζει τα εισιτήριά του νωρίτερα από αυτό.

  Μην ξεχάσετε να ελέγξετε τη λαχειοφόρο αγορά Αποτελέσματα EuroMillions αφού παίξετε αυτό το είδος λότο. Θα ήταν κρίμα αν δεν μπορούσατε να συλλέξετε τα κέρδη σας επειδή χάσατε τον έλεγχο των αποτελεσμάτων του λότο EuroMillions.

  Επιλέγοντας τους αριθμούς σας

  Πρέπει να επιλέξετε πέντε κύριους αριθμούς μεταξύ 1 και 50 και δύο ακόμη αριθμούς μεταξύ 1 και 12 (αυτοί είναι γνωστοί ως οι αριθμοί του Τυχερού Αστεριού σας). Αν προτιμάτε να αφήσετε τα πάντα στην τύχη, ζητήστε ένα Lucky Dip και ο υπολογιστής EuroMillions θα το κάνει επιλέξτε τους αριθμούς σας τυχαία.

  Πόσες εβδομάδες θέλετε να παίξετε;

  Μπορείτε να αποφασίσετε να παίξετε στην κλήρωση της Τρίτης, στην κλήρωση της Παρασκευής ή και στα δύο και μπορείτε να παίξετε έως και 4 εβδομάδες νωρίτερα.

  Οι κανόνες του παιχνιδιού

  Σε κάθε κλήρωση EuroMillions, το σύστημα επιλέγει 5 αριθμούς και 2 Τυχερά Αστέρια, εντελώς τυχαία. Κερδίζετε ένα έπαθλο όταν ταιριάξετε μερικούς ή όλους αυτούς τους αριθμούς. Ταιριάξτε και τα επτά και θα λάβετε ένα μερίδιο από το τζάκποτ (αν κανένας άλλος δεν έχει ταιριάξει και τα επτά, θα λάβετε την παρτίδα!) αυτή είναι η κορυφαία βαθμίδα της λαχειοφόρου αγοράς EuroMillions – υπάρχουν άλλες δώδεκα βαθμίδες, ώστε να μπορείτε να κερδίσετε ένα έπαθλο μέχρι να ταιριάξετε μόνο δύο αριθμούς.

  Πώς να παίξετε EuroMillions online;
  Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσετε το EuroMillions;

  Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσετε το EuroMillions;

  Οι πιθανότητες τζάκποτ EuroMillions να κερδίσετε το χαμηλότερο έπαθλο, το οποίο λαμβάνετε αν ταιριάξετε μόνο δύο από τους αριθμούς σας, είναι 1 στις 22. Από εκεί μέχρι το υψηλότερο βραβείο –το τζάκποτ– για το οποίο πρέπει να ταιριάξετε και τους πέντε αριθμούς συν και οι δύο αριθμοί σας Lucky Star – είναι 1 στα 139.838.160. Κάθε ένα από τα οκτώ επίπεδα μεταξύ αυτών των δύο έχει το δικό του σύνολο πιθανοτήτων.

  Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσετε το EuroMillions;
  Συμβουλές και κόλπα για να παίξετε EuroMillions

  Συμβουλές και κόλπα για να παίξετε EuroMillions

  Μπορεί να πιστεύετε ότι είναι αδύνατο να επεξεργαστείτε ένα σύστημα που θα κάνει πιο πιθανή τη νίκη του EuroMillions – αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να σκεφτείτε τι έχει ήδη συμβεί στο παρελθόν. Ως ένας αρκετά απλός κανόνας ζωής που λέει ότι αυτό που συμβαίνει πιο συχνά είναι πιο πιθανό να συμβεί ξανά, ενώ αυτό που συμβαίνει. Είναι λιγότερο πιθανό να ξανασυμβεί. Λαμβάνοντας αυτό υπόψη, ορίστε τι μας λέει η προηγούμενη ιστορία των νικών EuroMillions ότι είναι πολύ πιθανό να σας βοηθήσει να κερδίσετε ένα βραβείο:

  • Όταν επιλέγετε τους αριθμούς σας, επιλέξτε έναν συνδυασμό περιττών και ζυγών
  • Όταν επιλέγετε τους αριθμούς σας, επιλέξτε έναν συνδυασμό υψηλών και χαμηλών

  Γιατί αυτοί οι δύο κανόνες; Επειδή τα περισσότερα βραβεία ήταν ένα με συνδυασμό περιττών και ζυγών αριθμών παρά με συγκέντρωση σε κάποιο από τα δύο – και το ίδιο ισχύει για έναν συνδυασμό υψηλών και χαμηλών αριθμών.

  Οι αριθμοί που έχουν κερδίσει είναι όλοι στην ιστοσελίδα. Μπορείτε να τα ερευνήσετε. Θα βρείτε μοτίβα. Ορισμένες ομάδες αριθμών εμφανίζονται πιο συχνά από άλλες. Αυτό ισχύει και για ορισμένους μεμονωμένους αριθμούς. Εξετάστε ποιο είναι το μοτίβο και αυτό θα σας πει πότε να τα παίξετε.

  Συμβουλές και κόλπα για να παίξετε EuroMillions
  Ο μεγαλύτερος αριθμός νικητών EuroMillions

  Ο μεγαλύτερος αριθμός νικητών EuroMillions

  Η Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο έχουν και οι δύο τον μεγαλύτερο αριθμό λαχείων EuroMillion μεμονωμένους νικητές τζάκποτ με 114 το καθένα. Η Ισπανία βρίσκεται πολύ πίσω με 112. Στην άλλη άκρη της κλίμακας, το Λουξεμβούργο έχει μόνο 3 και η Ιρλανδία έχει 18.

  Τα μεγαλύτερα βραβεία που έχουν κερδίσει ανά χώρα

  • Αυστρία 130 εκατ. ευρώ
  • Βέλγιο 188 εκατ. ευρώ
  • Γαλλία 220 εκατ. ευρώ
  • Ιρλανδία 188 εκατ. ευρώ
  • Λουξεμβούργο 66 εκατ. ευρώ
  • Πορτογαλία 190 εκατ. ευρώ
  • Ισπανία 190 εκατ. ευρώ
  • Ελβετία 230 εκατ. CHF
  • Ηνωμένο Βασίλειο 170 εκατ. ευρώ

  Συμπληρωματικά παιχνίδια για κάθε χώρα

  Η Αυστρία έχει την κλήρωση ÖsterreichBonus η οποία είναι δωρεάν και μπορεί να σας κερδίσει 100.000 € σε κάθε κλήρωση. Υπάρχει επίσης Joker με επιπλέον χρέωση. σας δίνονται έξι ψηφία και μπορείτε να κερδίσετε βραβεία ταιριάζοντας τους αριθμούς με τη σειρά που κληρώθηκαν.

  • Το Βέλγιο έχει το My Bonus που είναι δωρεάν και έχει ένα τυπικό έπαθλο 500 €
  • Η Γαλλία εγγυάται έναν νικητή 1 εκατομμυρίου ευρώ σε κάθε κλήρωση με το My Million και έχει επίσης το Etoile+ για να αυξήσει τα βραβεία χωρίς τζάκποτ
  • Η Ιρλανδία έχει 10 νικητές των 5.000 ευρώ σε κάθε κλήρωση με την Ireland Only
  • Το Λουξεμβούργο έχει τη δωρεάν κλήρωση Extra Lux και επιτρέπει επίσης την είσοδο στο Τζόκερ
  • Η Πορτογαλία έχει την ελεύθερη κλήρωση του M1lhão για την ευκαιρία να κερδίσει 1 εκατομμύριο ευρώ
  • Η Ισπανία έχει την ελεύθερη κλήρωση του El Millón για την ευκαιρία να κερδίσει 1 εκατομμύριο ευρώ
  • Η Ελβετία έχει 2 Ευκαιρία και Super-Star
  • Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει το δωρεάν Millionaire Maker με έπαθλα 1 εκατομμυρίου λιρών
  Ο μεγαλύτερος αριθμός νικητών EuroMillions