Kαλύτερα Λοταρία French Lotto το 2023/2024

Η γαλλική κυβέρνηση διευθύνει αυτή τη λαχειοφόρο αγορά, η οποία ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1970. Ωστόσο, από το 2018, το μισό έχει δημοσιοποιηθεί για να αυξηθεί ο ανταγωνισμός. Οι νικητές των κορυφαίων βραβείων (που ταιριάζουν με 5 + 1 αριθμούς) έχουν εγγύηση τουλάχιστον δύο εκατομμυρίων ευρώ. Εάν δεν υπάρχουν νικητές, το ποσό αυξάνεται κατά ένα εκατομμύριο ευρώ, με αποτέλεσμα ένα τζάκποτ που μπορεί να συγκεντρωθεί για έως και 34 κληρώσεις. Εάν δεν υπάρξει διάδοχος μετά από αυτές τις 34 κληρώσεις, τα συσσωρευμένα χρήματα διανέμονται στις χαμηλότερες κατηγορίες που αναφέρονται στην επόμενη κλήρωση.

Είναι δυνατή η αγορά ενός λαχείου μέσω διαδικτύου. Τα online εισιτήρια του γαλλικού λότο κοστίζουν 2,20 ευρώ ανά γραμμή και οι παίκτες μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια αυτοπροσώπως μέσω εξουσιοδοτημένου καταστήματος ή μέσω διαδικτύου. Τα τζακ ποτ για το γαλλικό λότο ξεκινούν από δύο εκατομμύρια ευρώ.

Kαλύτερα Λοταρία French Lotto το 2023/2024
Πού να αγοράσετε εισιτήρια για γαλλικό λότο;

Πού να αγοράσετε εισιτήρια για γαλλικό λότο;

Όταν δεν υπάρχει νικητής για τον αγώνα 5 συν τον αριθμό ευκαιρίας, το έπαθλο περνά στην επόμενη κλήρωση, αυξάνοντας κατά ένα εκατομμύριο ευρώ. Αυτά τα βραβεία μπορούν να αυξηθούν για το πολύ 34 διαδοχικές κληρώσεις. Μετά από αυτό, εάν δεν υπάρχει ακόμα νικητής του βραβείου, το έπαθλο τζάκποτ πέφτει και μοιράζεται μεταξύ των συμμετεχόντων στο επόμενο επίπεδο ανταμοιβής.

Είναι δυνατή η αγορά ενός λαχείου μέσω διαδικτύου. Τα online εισιτήρια του γαλλικού λότο κοστίζουν 2,20 ευρώ ανά γραμμή και οι παίκτες μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια αυτοπροσώπως μέσω εξουσιοδοτημένου καταστήματος ή μέσω διαδικτύου. Τα τζακ ποτ για το γαλλικό λότο ξεκινούν από δύο εκατομμύρια ευρώ. Όταν δεν υπάρχει νικητής για τον αγώνα 5 συν τον αριθμό ευκαιρίας, το έπαθλο περνά στην επόμενη κλήρωση, αυξάνοντας κατά ένα εκατομμύριο ευρώ.

Αυτά τα βραβεία μπορούν να αυξηθούν για το πολύ 34 διαδοχικές κληρώσεις. Μετά από αυτό, εάν δεν υπάρχει ακόμα νικητής του βραβείου, το έπαθλο τζάκποτ πέφτει και μοιράζεται μεταξύ των συμμετεχόντων στο επόμενο επίπεδο ανταμοιβής.

Υπάρχουν οκτώ ακόμη νικηφόροι συνδυασμοί εκτός από το τζάκποτ με αυτό διαδικτυακή λοταρία. Με αυτά, οι παίκτες κερδίζουν ανταμοιβές επιλέγοντας τον αριθμό Ευκαιρίας που ταιριάζει. Τα περισσότερα από τα έπαθλα είναι pari-mutuel, που σημαίνει ότι κυμαίνονται από κλήρωση σε κλήρωση ανάλογα με τον αριθμό των εισιτηρίων που πωλήθηκαν και τους νικητές. Ωστόσο, δίνεται ένα σετ έπαθλο 2,20€ για το χτύπημα του αριθμού Ευκαιρίας με μία από τις κύριες μπάλες.

Πού να αγοράσετε εισιτήρια για γαλλικό λότο;
Ιστορία του γαλλικού λότο

Ιστορία του γαλλικού λότο

Η Γαλλική Εθνική Λοταρία που συνήθως αναφέρεται απλώς ως Loto, ξεκίνησε να λειτουργεί για πρώτη φορά το 1976. Οι κληρώσεις γαλλικού λότο γίνονται κάθε Σάββατο, Δευτέρα και Τετάρτη. Τα άτομα πρέπει να επιλέξουν πέντε ψηφία που κυμαίνονται από ένα έως 49 και έναν Αριθμό Ευκαιρίας μεταξύ ενός και 10. Ο κάτοχος του εισιτηρίου που ταιριάζει και με τους πέντε αριθμούς συν τον Αριθμό Ευκαιρίας κερδίζει το βραβείο.

Ιστορία του γαλλικού λότο
Είναι νόμιμο το γαλλικό λότο;

Είναι νόμιμο το γαλλικό λότο;

Η γαλλική λοταρία είναι νόμιμη. Με την ιστορία του, είναι λογικό ο τζόγος να είναι νόμιμος στη Γαλλία, τόσο διαδικτυακά όσο και επίγεια. Μερικές από τις παλαιότερες επιχειρήσεις τυχερών παιχνιδιών μπορούν να βρεθούν στη γαλλική γη, και έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά για να διατηρήσουν τη βιομηχανία ζωντανή μέχρι στιγμής.

Οι νόμοι για τα τυχερά παιχνίδια έχουν υποστεί ορισμένες αναθεωρήσεις με την πάροδο του χρόνου. Οι κουλοχέρηδες είχαν τεθεί εκτός νόμου για ένα διάστημα προτού αποκατασταθούν το 1988. Χρειάστηκε πολύς χρόνος για να επιτρέψει στη χώρα τα τυχερά παιχνίδια στο Διαδίκτυο, αλλά τελικά συνέβη το 2010. Οι Γάλλοι τζογαδόροι έχουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών τζόγου έχοντας αυτό κατά νου.

Στη Γαλλία, η νόμιμη ηλικία τυχερών παιχνιδιών ήταν 21 έως το 1987, όταν μειώθηκε στα 18. Άτομα που έχουν τιμωρηθεί ποινικά και έχουν αποκλειστεί από δικαστές από εγκαταστάσεις τυχερών παιχνιδιών, άτομα των οποίων η συμπεριφορά είναι πιθανό να διαταράξει τις δραστηριότητες τυχερών παιχνιδιών και εκείνοι που έχουν εγγραφεί εθελοντικά είναι μεταξύ εκείνων που απαγορεύεται να συμμετέχουν σε δραστηριότητες τυχερών παιχνιδιών. Η τελευταία ομάδα έχει τρία χρόνια για να διαγραφεί από τη λίστα απαγόρευσης.

Είναι νόμιμο το γαλλικό λότο;
Πώς να παίξετε γαλλικό λότο

Πώς να παίξετε γαλλικό λότο

Τα άτομα δεν περιορίζονται μόνο σε πέντε ψηφία και τον αριθμό μπόνους. μπορεί κανείς να επιλέξει περισσότερα. Κάθε επιπλέον αριθμός χρεώνεται ξεχωριστά, αλλά η εισαγωγή πολλών αριθμών σε μία κλήρωση αυξάνει τις πιθανότητες ενός ατόμου να κερδίσει. Το στοίχημα συστήματος είναι ένα όνομα για αυτόν τον τύπο στοιχήματος.

Πρόσθετοι αριθμοί δημιουργούνται αυτόματα ως μέρος αυτής της δυνατότητας για να κάνουν όλους τους εφικτούς συνδυασμούς. Στη γαλλική λαχειοφόρο αγορά, τα άτομα πρέπει να επιλέξουν έξι αριθμούς (5 + 1). Όταν οι παίκτες τοποθετούν ένα στοίχημα System 7, το σύστημα Lottoland δημιουργεί όλους τους πιθανούς εξαψήφιους συνδυασμούς με βάση τους επτά αριθμούς που επιλέγουν τα άτομα.

Το πιο διαδεδομένο λάθος που κάνουν οι παίκτες της λοταρίας είναι η εστίαση αποκλειστικά στο μεγάλο έπαθλο της πρώτης βαθμίδας. Είναι επίσης από τα πιο ακριβά. Επομένως, πρώτα και κύρια, οι παίκτες πρέπει να γνωρίζουν ότι όσο μεγαλύτερη είναι η κύρια ανταμοιβή, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες έναντι ενός που θα τη κερδίσει. Δεύτερον, όσο μεγαλύτερο είναι το κύριο έπαθλο, τόσο μεγαλύτερο είναι το buzz και τόσο περισσότερα εισιτήρια πωλούνται. Έτσι, ακόμα κι αν οι παίκτες κερδίσουν τις πιθανότητες και κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο, υπάρχουν πολλές περισσότερες πιθανότητες να το μοιραστούν.

Πώς να παίξετε γαλλικό λότο
Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσεις γαλλικό λότο;

Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσεις γαλλικό λότο;

Τα άτομα που αναζητούν τύχη επιλέγουν πρώτα πέντε αριθμούς από την κύρια ομάδα από το ένα έως το 49 και έναν τυχερό αριθμό από μια ξεχωριστή ομάδα από το ένα έως το 10 για να παίξουν. Για να κερδίσετε, οποιοσδήποτε πρέπει να ταιριάξει και τους πέντε αριθμούς, συμπεριλαμβανομένης της μπάλας μπόνους. Οι παίκτες πρέπει να ταιριάζουν με τα πέντε κύρια ψηφία, συμπεριλαμβανομένου του τυχερού αριθμού, για να κερδίσουν το τζάκποτ. Οι πιθανότητες να κερδίσετε ένα έπαθλο είναι αρκετά υψηλές επειδή το γαλλικό λότο περιλαμβάνει οκτώ διαφορετικά τμήματα βραβείων, που κυμαίνονται από το χτύπημα μόνο του τυχερού αριθμού έως το ταίριασμα και των πέντε αριθμών.

Η πιθανότητα να κερδίσετε το γαλλικό λότο είναι αρκετά αξιοπρεπής για μια λαχειοφόρο αγορά με υψηλή πληρωμή. Οι πιθανότητες 19 εκατομμυρίων προς ένα μπορεί να φαίνονται υπερβολικές, αλλά σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο διαδικτυακό λαχείο, το γαλλικό λότο είναι κάτι παραπάνω από δίκαιο. Επιπλέον, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να κερδίσετε ανταμοιβές χαμηλότερης βαθμίδας απλώς ταιριάζοντας έναν ή δύο αριθμούς.

Όταν η ανταμοιβή του βραβείου διασκορπιστεί στο τζάκποτ και οριστούν τα επίπεδα βραβείου, υπολογίζεται το ποσοστό που εκχωρείται σε κάθε κατηγορία ανταμοιβής. Για επιπλέον 0,80 € ανά γραμμή, οι παίκτες μπορούν να συμμετάσχουν σε μια δεύτερη κλήρωση Λόττο. Η δεύτερη κλήρωση είναι ένα ξεχωριστό γεγονός όταν επιλέγονται πέντε ψηφία από το ένα έως το 49. Ο αριθμός ευκαιρίας δεν ισχύει σε αυτή την κλήρωση. Οι κάτοχοι εισιτηρίων συμμετέχουν με τους ίδιους αριθμούς που χρησιμοποίησαν στο κύριο παιχνίδι, με τους παίκτες να λαμβάνουν ανταμοιβές για την επιλογή δύο έως πέντε ψηφίων.

Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσεις γαλλικό λότο;
Επιλογές πληρωμής εάν οι παίκτες κερδίσουν το παιχνίδι

Επιλογές πληρωμής εάν οι παίκτες κερδίσουν το παιχνίδι

Το τζάκποτ και τα έπαθλα του αγώνα 2 είναι καθορισμένα ποσά. Οι άλλες δύο ανταμοιβές είναι pari-mutuel, που σημαίνει ότι η αξία τους ποικίλλει από κλήρωση σε ισοπαλία. Τα σταθερά βραβεία πληρώνονται πρώτα με χρήματα από το έπαθλο, μετά το 28 τοις εκατό του υπόλοιπου κεφαλαίου πηγαίνει στους παίκτες του Αγώνα 4 και το 72 τοις εκατό στους παίκτες του Αγώνα 3.

Το French Loto Raffle είναι θυγατρική του κλασικού παιχνιδιού με εξασφάλιση βραβείων. Ένας αποκλειστικός κωδικός παράγεται για την κλήρωση σε κάθε γραμμή αριθμών Lotto που παίζονται. Επιλέγονται τυχαία 10 νικηφόροι κωδικοί, με είκοσι χιλιάδες ευρώ ο καθένας. Μοναδικές κληρώσεις λαχειοφόρων αγορών γίνονται κατά καιρούς για να δημιουργηθούν περισσότεροι νικητές. Το 2017, μια χριστουγεννιάτικη κλήρωση έδωσε εκατό 20.000 ευρώ ανταμοιβή.

Επιλογές πληρωμής εάν οι παίκτες κερδίσουν το παιχνίδι
Συμβουλές και κόλπα για να παίξετε γαλλικό λότο

Συμβουλές και κόλπα για να παίξετε γαλλικό λότο

παρόλο που το Γαλλικό Λόττο είναι ένα τυχερό παιχνίδι, υπάρχουν τεχνικές για τη βελτίωση των πιθανοτήτων ενός ατόμου να κερδίσει χρηματικά έπαθλα. Στο αρχικό Γαλλικό Λαχείο "Λόττο", οι παίκτες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν την επιλογή JackpotHunt για να ανανεώνεται αυτόματα το στοίχημά τους μετά από κάθε κλήρωση για την επόμενη κλήρωση μέχρι να κερδίσει το τζάκποτ της πρώτης βαθμίδας. Οι παίκτες μπορούν να προσθέσουν επιπλέον όρους στο στοίχημά τους για να συμμετάσχουν στο παιχνίδι, όπως ένα ελάχιστο τζάκποτ ή μια μεταγενέστερη ημερομηνία κλήρωσης.

Το γαλλικό λότο κληρώνεται τρεις φορές την εβδομάδα, Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο, για 156 πιθανότητες να κερδίσετε ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως. Οι παίκτες μπορούν να αυξήσουν τις πιθανότητές τους να κερδίσουν ανταμοιβές μετρητών ποντάροντας σε πολλαπλές κληρώσεις. Για αυτήν την συμβουλή, τα άτομα πρέπει να θυμούνται να παίζουν το γαλλικό λότο κάθε εβδομάδα. Αυτό δεν είναι ποτέ πρόβλημα αφού η επιλογή συνδρομής είναι διαθέσιμη.

Οι ιδιώτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία συνδρομής για να ανανεώσουν αυτόματα ένα παιχνίδι στοιχήματος ή να τρέξουν μέχρι να επιλέξουν να το τερματίσουν. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι τη λήξη του χρόνου, το στοίχημα ενός ατόμου είναι σε κάθε κλήρωση για το λαχείο online. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση και οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν πόσο συχνά θα χρεωθεί η συνδρομή τους.

Συμβουλές και κόλπα για να παίξετε γαλλικό λότο