Kαλύτερα Λοταρία Italy Lotto το 2023/2024

Το Italy Lotto είναι ένα μακροχρόνιο παιχνίδι λοταρίας στην Ιταλία. Τα αποτελέσματα περιλαμβάνουν δέκα περιφερειακές κληρώσεις και μία εθνική κλήρωση, με πέντε αριθμούς που σύρονται από κάθε τροχό. Την Τρίτη, την Πέμπτη και το Σάββατο, το λαχείο κληρώνεται διαδικτυακά μεταξύ 20:00 και 20:30 CET. Το Lotto είναι το πιο δημοφιλές εθνικό παιχνίδι λαχειοφόρου αγοράς της Ιταλίας, με μια μοναδική μορφή που δίνει στους παίκτες πολλές πιθανότητες να κερδίσουν. Το να παίξετε το Italy Lotto online συνεπάγεται την επιλογή 11 σετ αριθμών, ο ένας από έναν εθνικό τροχό λαχειοφόρου αγοράς και ο άλλος δέκα από τροχούς που ονομάζονται από διάφορες ιταλικές πόλεις.

Οι παίκτες έχουν την επιλογή να επιλέξουν συγκεκριμένους αριθμούς από συγκεκριμένους τροχούς ή να επιλέξουν τυχαίους αριθμούς από τυχαίους τροχούς. Όταν παίζετε Italy Lotto online, οι παίκτες κερδίζουν βραβεία εάν κληρωθεί ο ακριβής αριθμός, καθώς και οι αριθμοί αμέσως πριν ή μετά τον επιλεγμένο αριθμό. για παράδειγμα, αν επιλεγεί ο αριθμός 9, οι παίκτες κερδίζουν εάν κληρωθούν οι αριθμοί 8, 9 ή 10.

Kαλύτερα Λοταρία Italy Lotto το 2023/2024
Πού να αγοράσετε εισιτήρια για την λοταρία της Ιταλίας Lotto

Πού να αγοράσετε εισιτήρια για την λοταρία της Ιταλίας Lotto

Η αγορά ενός εισιτηρίου SuperEnalotto είναι στην πραγματικότητα αρκετά απλή. Το μόνο πράγμα που χρειάζεται να κάνει ένας παίκτης είναι να πάει στο διαδικτυακός ιστότοπος λοταρίας. Αποφασίζουν για τον αριθμό των εισιτηρίων που θα αγοράσουν και τον προτιμώμενο αριθμό κληρώσεων. Οι παίκτες μπορούν απλώς να αγοράσουν τα εισιτήρια λαχειοφόρων αγορών μέσω διαδικτύου χρησιμοποιώντας μεθόδους πληρωμής όπως το Ideal.

Ένα από τα πλεονεκτήματα της αγοράς ενός διαδικτυακού λαχείου είναι ότι το έπαθλο του διαδικτυακού λαχείου μεταφέρεται αμέσως. Οι παίκτες ειδοποιούνται ακόμη και όταν κερδίζουν. Ως αποτέλεσμα του διαδικτύου, δεν χρειάζεται πλέον να περιμένουν για να απολαύσουν το βραβείο τους.

Πού να αγοράσετε εισιτήρια για την λοταρία της Ιταλίας Lotto
Η λοταρία της ιστορίας της Ιταλίας

Η λοταρία της ιστορίας της Ιταλίας

Η προέλευση του Λόττο χρονολογείται από τον 16ο αιώνα στη Γένοβα. Ήταν πάντα η συνήθεια να στοιχηματίζουν στα αποτελέσματα των γεγονότων και παιχνίδια λότο στην Ιταλία. Ο κόσμος θα στοιχηματίσει στα αποτελέσματα πέντε από τους αξιωματούχους μιας συγκεκριμένης πόλης που επιλέχθηκαν τυχαία από 120 ευγενείς. Αυτός ο αριθμός τελικά μειώθηκε σε 90. Η λοταρία έγινε πιο δομημένη με τη χρήση αριθμών και όχι ονομάτων.

Αυτή η μορφή των 90 αριθμών έγινε γρήγορα δημοφιλής σε όλη τη χώρα. Εκείνη την εποχή, οι δικαιοδοσίες υπάγονταν σε διάφορα εδάφη, συμπεριλαμβανομένου του Δουκάτου του Μιλάνου και του Βασιλείου της Νάπολης. Η πιο διάσημη από αυτές τις τοπικές παραδόσεις του λότο είναι η Ναπολιτάνικη Σμόρφια.

Η λοταρία της Ιταλίας ενσωματώθηκε για πρώτη φορά στον επίσημο προϋπολογισμό του κράτους στις 27 Σεπτεμβρίου 1863 και με το Βασιλικό Διάταγμα τον Ιανουάριο του 1864, επεκτάθηκε για να συμπεριλάβει πέντε επιπλέον κληρώσεις πόλεων. Όταν προστέθηκε ο τροχός της Ρώμης το 1871, γίνονταν κληρώσεις κάθε Σάββατο και ο τροχός του Μπάρι προστέθηκε το 1874. Ο τροχός του Κάλιαρι και ο τροχός της Γένοβας έγιναν μέρος του παιχνιδιού το 1939, συμπληρώνοντας τους 10 τροχούς της πόλης που χρησιμοποιούνται ακόμα και σήμερα.

Μοντερνα εποχη

Στις 12 Μαρτίου 1997 προστέθηκε άλλη μια εβδομαδιαία κλήρωση. Ένα χρόνο αργότερα έγιναν κάποιες πιο σημαντικές αλλαγές. Ο Εθνικός Τροχός που έχει την κλήρωση του στη Ρώμη έγινε για πρώτη φορά στις 4 Μαΐου 2005. Ένα μήνα μετά, το υιοθέτησε τις τρέχουσες τρεις κληρώσεις την εβδομάδα. Η κλήρωση της τελευταίας Τετάρτης έγινε στις 15 Ιουνίου 2005. Οι κληρώσεις μεταφέρθηκαν για Τρίτη, Πέμπτη και ο τελευταίος γύρος τα Σάββατα ξεκινώντας από την Τρίτη 21 Ιουνίου 2005.

Είναι νόμιμη η λοταρία του λότο της Ιταλίας;

Υπήρξε μια μακρά συζήτηση για το αν το στοίχημα ήταν νόμιμο, αλλά το 1734, η Βενετία εισήγαγε το α παιχνίδι λαχειοφόρου αγοράς που ρυθμίστηκε πλήρως και εγκρίθηκε από την κυβέρνηση. Αρχικά, οι κληρώσεις γίνονταν μόνο δύο ή τρεις φορές το χρόνο, πριν γίνουν ανά δεκαπενθήμερο το 1807. Από τότε, η λοταρία του Λόττο της Ιταλίας είναι νόμιμη.

Η λοταρία της ιστορίας της Ιταλίας
Πώς να παίξετε Λοταρία Ιταλίας Λόττο

Πώς να παίξετε Λοταρία Ιταλίας Λόττο

Για να παίξουν το Ιταλικό Σούπερ Τζάκποτ online λαχείο, οι παίκτες θα πρέπει πρώτα να επιλέξουν έξι αριθμούς από μια ομάδα από ένα έως ενενήντα. Υπάρχουν τρεις τρόποι για να παίξετε αυτό το παιχνίδι. Όταν μια συσκευή αναπαραγωγής χρησιμοποιεί τη δυνατότητα γρήγορης αναπαραγωγής, δημιουργούνται τυχαίοι αριθμοί και προστέθηκαν στο καλάθι αγορών τους. Οι παίκτες μπορούν επίσης να επιλέξουν τους δικούς τους αριθμούς ή να χρησιμοποιήσουν προηγουμένως αποθηκευμένους αγαπημένους αριθμούς όταν αγοράζουν αυτό το λαχείο online.

Το να ταιριάξετε δύο μπάλες είναι αρκετό για να κερδίσετε ένα έπαθλο σε οποιαδήποτε από τις έξι κατηγορίες επάθλων. Για να κερδίσουν το τζάκποτ, οι παίκτες θα πρέπει να ταιριάξουν με τους πρώτους έξι αριθμούς που κληρώθηκαν. Η κλήρωση μιας επιπλέον επτά μπάλας "Jolly" καθορίζει τον νικητή του δεύτερου βραβείου, το οποίο απαιτεί να ταιριάζουν πέντε μπάλες συν το "Jolly". Αυτό το διαδικτυακό λαχείο προσφέρει εντυπωσιακά τζακ ποτ τρεις φορές την εβδομάδα τις Τετάρτες, τις Παρασκευές και τις Κυριακές, χωρίς όριο στο πόσες φορές μπορεί να κυλήσει το τζάκποτ.

Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσετε το λότο της Ιταλίας;

Οι πιθανότητες να πετύχετε το τζάκποτ στο ιταλικό λότο SiVince Tutto είναι 1 στις 622.614.630. Όταν χτυπηθούν πέντε αριθμοί, οι πιθανότητες είναι 1 προς 1.235.346.

Πώς να παίξετε Λοταρία Ιταλίας Λόττο
Επιλογές πληρωμών όταν κάποιος κερδίζει την λοταρία του λότο της Ιταλίας

Επιλογές πληρωμών όταν κάποιος κερδίζει την λοταρία του λότο της Ιταλίας

Η Ιταλία έχει μια από τις πιο περίπλοκες φορολογικές δομές λαχειοφόρων αγορών στον κόσμο, με διαφορετικούς συντελεστές που εφαρμόζονται σε διάφορα παιχνίδια. Όλα τα έπαθλα παιχνιδιών EuroJackpot και Lottomatica φορολογούνται με 8%. Οι ιστότοποι της Lottomatica διαφημίζουν βραβεία πριν και μετά τη φορολογία, επομένως οι παίκτες θα πρέπει να κάνουν διπλό έλεγχο πριν παίξουν τη διαδικτυακή λαχειοφόρο αγορά.

Ολα SuperEnalotto κέρδη άνω των 500€ υπόκεινται σε φόρο 20%. Όλοι οι φόροι αφαιρούνται στην πηγή, ανεξάρτητα από τους διαφορετικούς συντελεστές, επομένως οι παίκτες δεν έχουν πολλά να κάνουν από αυτή την άποψη. Ωστόσο, οι διεθνείς παίκτες θα πρέπει να ελέγξουν τους τοπικούς φορολογικούς νόμους τους για να δουν αν υποχρεούνται να δηλώσουν τα κέρδη τους στην πατρίδα τους.

Για να ενημερώνεστε όταν δημοσιεύονται τα αποτελέσματα του Λόττο, οι παίκτες μπορούν να εγγραφούν για δωρεάν ειδοποιήσεις νίκης μέσω email και SMS. Εάν κερδίσουν, τα κέρδη θα πιστωθούν στους λογαριασμούς τους μόλις τα παραλάβει ο επίσημος ιταλικός φορέας διαδικτυακής λοταρίας. Μπορεί να χρειαστεί να συλλεχθούν αυτοπροσώπως μεγαλύτερα βραβεία.

Το χρηματικό έπαθλο καταβάλλεται στην επικράτεια της χώρας στην οποία βρισκόταν ο παίκτης όταν κέρδισε το διαδικτυακό λαχείο. Εάν ο παίκτης είναι επίσης πολίτης άλλης πολιτείας, μπορεί να πάρει τα χρήματα μόνο από το σημείο που ήταν κατά τη διάρκεια της κλήρωσης. Ταυτόχρονα, η ιθαγένειά τους δεν έχει καμία σχέση με το νόμιμο δικαίωμα ανταμοιβής τους. Οι κάτοικοι οποιασδήποτε χώρας μπορούν να αγοράσουν ένα δελτίο λαχείου Ιταλίας μέσω διαδικτύου.

Επιλογές πληρωμών όταν κάποιος κερδίζει την λοταρία του λότο της Ιταλίας
Συμβουλές και κόλπα για να παίξετε Lotto Ιταλίας

Συμβουλές και κόλπα για να παίξετε Lotto Ιταλίας

Οι αριθμοί στα διαδικτυακά λαχεία επιλέγονται τυχαία. Ωστόσο, οι αριθμοί που δημιουργούνται τυχαία σχηματίζουν μοτίβα που μπορούν να παρακολουθηθούν και να αξιοποιηθούν. Έχοντας εξετάσει σχολαστικά όλα τα αποτελέσματα κληρώσεων από περισσότερες από 200 διαφορετικές διαδικτυακές λοταρίες σε όλο τον κόσμο, που χρονολογούνται από το 1955, οι διαδικτυακοί παίκτες του Italy Lotto μπορούν να βρουν οριστικά μοτίβα.

  • Χρησιμοποιήστε περιττούς-ζυγούς αριθμούς. Οι παίκτες θα πρέπει να στοχεύουν σε έναν αρκετά ζυγό συνδυασμό περιττών και ζυγών αριθμών όταν επιλέγουν τους αριθμούς εισιτηρίων του ιταλικού Super Lotto. Όλοι οι μονοί ή όλοι οι ζυγοί αριθμοί σχεδιάζονται σπάνια, και εμφανίζεται μόνο στο 4% των περιπτώσεων. Δύο μονοί και τέσσερις ζυγοί, τέσσερις μονοί και δύο ζυγοί ή τρεις μονοί και τρεις ζυγοί είναι οι καλύτεροι συνδυασμοί. Ένα από αυτά τα τρία μοτίβα θα εμφανίζεται στο 84 τοις εκατό των σχεδίων.

  • Συμβουλές για Lotto high-low numbers. Οι αριθμοί που κερδίζουν συνήθως κατανέμονται σε ολόκληρο το πεδίο αριθμών. Οι παίκτες μπορούν να πάρουν το χαμηλό μισό και το υψηλό μισό όταν διαιρούν ένα αριθμητικό πεδίο στη μέση. Οι αριθμοί 1 έως 45 βρίσκονται στο κάτω μισό ενός παιχνιδιού 90 αριθμών όπως το SuperEnaloto, ενώ οι αριθμοί 46 έως 90 βρίσκονται στο πάνω μισό. Όλοι οι υψηλοί ή όλοι οι χαμηλοί αριθμοί είναι σπάνιοι και εμφανίζονται μόνο στο 2% των περιπτώσεων. Ο καλύτερος συνδυασμός είναι δύο ψηλά και τέσσερα χαμηλά, τέσσερα ψηλά και δύο χαμηλά, ή τρία ψηλά και τρία χαμηλά. Στο 79 τοις εκατό όλων των σχεδίων, αυτά τα τρία μοτίβα παράγουν ομάδες αριθμών που κερδίζουν.

  • Στρατηγικές αριθμού εισιτηρίων για Ομαδικό Λόττο

Όταν ένας παίκτης εξετάζει μια λίστα με προηγούμενους νικηφόρους αριθμούς για το ιταλικό SuperEnalotto, θα παρατηρήσει συχνά ότι λείπουν μία ή περισσότερες από τις ομάδες αριθμών. Δεν υπάρχουν 20 στον συνδυασμό 5-14-17-32-38-46, για παράδειγμα. Η παρακολούθηση και η μελέτη των ομάδων αριθμών μπορεί να βοηθήσει τους παίκτες online λαχείων να καθορίσουν ποιες ομάδες θα παραλείψουν και ποιες θα δώσουν προτεραιότητα.

Συμβουλές και κόλπα για να παίξετε Lotto Ιταλίας