Kαλύτερα Λοταρία Lotto 6/49 το 2023

Το Lotto 6/49 είναι ένα από τα 3 εθνικά παιχνίδια λοταρίας στον Καναδά. Είναι διαεπαρχιακό και είναι εγγεγραμμένο από την Interprovincial Lottery Corporation. Όταν πρωτοπαρουσιάστηκε, ξεκίνησε μια επανάσταση της λοταρίας στον Καναδά. Επειδή επέτρεπε στον παίκτη να επιλέξει τους αριθμούς που ήθελε, τα προεκτυπωμένα λαχεία άρχισαν σιγά σιγά να εξαφανίζονται.

Προηγούμενοι εθνικοί αγώνες, όπως η Ολυμπιακή Λοταρία, το Loto Canada και το Superloto, δεν υπάρχουν πια επειδή οι έννοιές τους ήταν λιγότερο ελκυστικές για τον πληθυσμό.

Kαλύτερα Λοταρία Lotto 6/49 το 2023
Flag

No matches found, please try:

gr Country FlagCheckmark

Mystake

gr Country FlagCheckmark

18+ | Παίξτε Υπεύθυνα | Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Show less...Εμφάνιση περισσότερων
Λάβετε το μπόνους σας
Show less...
Εμφάνιση περισσότερων

  Όταν πρόκειται να βρείτε έναν βολικό τρόπο για να παίξετε παιχνίδια λοταρίας στο διαδίκτυο, Mystake είναι το μέρος που πρέπει να πάτε! Mystake είναι ένα καθιερωμένο Λοταρία που ιδρύθηκε το 2020 . Έκτοτε, έχει αποκτήσει θετική φήμη ως αξιόπιστη και αξιόπιστη, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών, μια σειρά επιλογών πληρωμής και μια φιλική ομάδα εξυπηρέτησης πελατών. Θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε σε αυτόν τον ιστότοπο για να απολαύσετε μια εξαιρετική εμπειρία τυχερών παιχνιδιών στο διαδίκτυο.

  Το ILC έχει 5 περιφερειακές υποομάδες: Atlantic Lottery Corporation, British Columbia Lottery Corporation, Ontario Lottery and Gaming Corporation, Loto-Québec και Western Canada Lottery Corporation. Υπάρχουν μερικές διαφορές σε αυτές τις περιοχές σχετικά με ορισμένες λεπτομέρειες των κανόνων του Lotto 6/49.

  Κατά μέσο όρο, ο νικητής του τζάκποτ του Lotto 6/49 κερδίζει περίπου 8,8 εκατομμύρια $. Δεν υπάρχει μόνο ένας νικητής ανά κλήρωση. υπάρχει απεριόριστος αριθμός νικητών αφού υπάρχουν περίπου 8 διαφορετικοί τρόποι για να κερδίσετε όταν παίζετε Lotto 6/49.

  Section icon
  Πού να αγοράσω εισιτήρια για το Lotto 6/49;

  Πού να αγοράσω εισιτήρια για το Lotto 6/49;

  Είναι δυνατή η ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων Lotto 6/49 στους επίσημους τοπικούς ιστότοπους, στις διάφορες περιφερειακές εφαρμογές για κινητά καθώς και σε φυσικό κατάστημα λιανικής που διαθέτει υπολογιστή ILC. Αυτά περιλαμβάνουν παντοπωλεία, παντοπωλεία και φαρμακεία, καθώς και άλλες τοποθεσίες. Το Lotto 6/49 είναι μια πολύ δημοφιλής λοταρία και επομένως είναι πολύ εύκολο να βρεθεί.

  Πού να αγοράσω εισιτήρια για το Lotto 6/49;
  History of Lotto 6/49

  History of Lotto 6/49

  Το Lotto 6/49 εισήχθη στις 12 Ιουνίου 1982 και είναι το πρώτο εθνικό καναδικό παιχνίδι λαχειοφόρου αγοράς που επιτρέπει στον παίκτη να επιλέξει τα ψηφία που θέλει. Όταν παρουσιάστηκε, ο παίκτης πλήρωσε 1 $ ανά συμμετοχή. Για να αυξηθεί το τζάκποτ, το κόστος συμμετοχής αυξήθηκε σε $2 το 2004 και σε $3 το 2013.

  Σήμερα, υπάρχει ένα ελάχιστο διαθέσιμο χρηματικό ποσό για να κερδίσετε στο τζάκποτ: 5 εκατομμύρια $. Υπάρχουν 2 σχέδια κάθε εβδομάδα. Το τζάκποτ δεν είναι εγγυημένο ότι κερδίζεται σε κάθε κλήρωση. Αν δεν διεκδικηθεί, οι πωλήσεις της επόμενης κλήρωσης προστίθενται στα 5 εκατ.$ κ.ο.κ. Υπάρχει επίσης ένα βραβείο 1 εκατομμυρίου $ εγγυημένο ότι θα δοθεί σε κάθε κλήρωση.

  Όλα αυτά τα χρόνια, το μεγαλύτερο τζάκποτ που κέρδισε ένας παίκτης Lotto 6/49 ήταν το 2015, σε μια πόλη του Οντάριο. Ο νικητής του τζάκποτ κέρδισε 64 εκατομμύρια $, ένα χρηματικό ποσό που δεν έχει φτάσει ξανά από τότε. Κατά μέσο όρο, το τζάκποτ είναι περίπου 8,8 εκατομμύρια $ όταν ένας παίκτης το διεκδικεί.

  History of Lotto 6/49
  Είναι νόμιμο το Lotto 6/49;

  Είναι νόμιμο το Lotto 6/49;

  Ναι, το Lotto 6/49 είναι νόμιμο. Νομοθετείται από έναν επίσημο οργανισμό, την Interprovincial Lottery Corporation, καθώς και από διάφορους περιφερειακούς οργανισμούς. Τα έσοδα που παράγονται από τις πωλήσεις του Lotto 6/49 κατανέμονται ανάλογα με τις πωλήσεις των επαρχιών. Ακριβώς όπως κάθε άλλο είδος λαχειοφόρου αγοράς, πρέπει να είστε ενήλικες για να συμμετάσχετε. Στον Καναδά, η νόμιμη ηλικία είναι είτε 18 είτε 19, ανάλογα με την επαρχία.

  Είναι νόμιμο το Lotto 6/49;
  Πώς να παίξετε Lotto 6/49

  Πώς να παίξετε Lotto 6/49

  • Το Lotto 6/49 είναι εύκολα κατανοητό. Όπως υπονοεί το όνομα, το Lotto 6/49 είναι μια επιλογή 6 ψηφίων μεταξύ 1 και 49 που καθιστά τον παίκτη κατάλληλο για το τζάκποτ. Αυτό ονομάζεται κανονική επιλογή. Τα ψηφία της κανονικής επιλογής μπορούν να επιλεγούν από τον παίκτη ή να επιλεγούν τυχαία από τον υπολογιστή της λοταρίας.

  • Υπάρχει επίσης μια επιλογή για την εγγυημένη παρτίδα του 1 εκατομμυρίου $, που είναι ένας αριθμός 10 ψηφίων που είναι εγγυημένο ότι υπάρχει σε ένα από τα εισιτήρια. Ο αριθμός της εγγυημένης παρτίδας επιλέγεται πάντα τυχαία από τον υπολογιστή της λοταρίας για να διασφαλίζεται ότι θα υπάρχει μόνο ένας νικητής κάθε φορά.

  • Για να κερδίσει, ο παίκτης πρέπει να έχει δύο ή περισσότερα ψηφία που να ταιριάζουν με αυτά που κληρώθηκαν τυχαία για την κανονική επιλογή ή με τον ακριβή αριθμό της εγγυημένης παρτίδας.

  • Το Lotto 6/49 είναι ένα παιχνίδι λοταρίας με μεταβλητό τζάκποτ. Αυτό σημαίνει ότι είναι πιθανό τα ψηφία του τζάκποτ να μην δόθηκαν σε έναν παίκτη. Αν δεν κερδηθεί, τα χρήματα μεγαλώνουν μέχρι να κερδηθεί.

  • Γίνονται δύο κληρώσεις την εβδομάδα, την Τετάρτη και το Σάββατο. Κάθε φορά, κληρώνονται 7 κανονικά ψηφία επιλογής. Οι πρώτοι 6 αριθμοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν και ο τελευταίος είναι ένας αριθμός μπόνους. Για να κερδίσετε το μεγάλο τζάκποτ, τα ψηφία σας πρέπει να ταιριάζουν με τα πρώτα 6 ψηφία, αλλά η σειρά δεν έχει σημασία. Κατά μέσο όρο, το τζάκποτ εκτιμάται ότι είναι 8,8 εκατομμύρια $.

  • Σε κάθε κλήρωση κληρώνεται και ο εγγυημένος αριθμός παρτίδας. Είναι ένας μοναδικός 10ψήφιος αριθμός που δίνει 1 M$ στον παίκτη που έχει τον ίδιο αριθμό στο εισιτήριό του.

  • Υπάρχουν 6 άλλοι τρόποι για να κερδίσετε μικρότερες παρτίδες: ταιριάζουν 5 ψηφία (περίπου 2.000 $ κατά μέσο όρο), ταιριάζουν 4 ψηφία (περίπου 80 $ κατά μέσο όρο), ταιριάζουν 3 ψηφία (10 $) και ταιριάζουν 2 ψηφία (δωρεάν εισιτήριο). Ο αριθμός μπόνους λαμβάνεται υπόψη για τους 2 τελευταίους τρόπους νίκης. Εάν ένας παίκτης έχει 2 ψηφία που ταιριάζουν συν τον αριθμό μπόνους, κερδίζει 5 $. Αν έχει 5 ψηφία που ταιριάζουν συν τον αριθμό μπόνους, ο παίκτης κερδίζει περίπου 111.000 $ κατά μέσο όρο.

  Πώς να παίξετε Lotto 6/49
  Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσεις το Λόττο 6/49;

  Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσεις το Λόττο 6/49;

  Οι πιθανότητες να κερδίσετε το Λόττο 6/49 ποικίλλουν ανάλογα με τον αριθμό των παικτών. Συνολικά, οι πιθανότητες να κερδίσετε με οποιοδήποτε τρόπο όταν παίζετε Lotto 6/49 είναι περίπου 1/6,6. Οι πιθανότητες να κερδίσετε το μεγάλο τζάκποτ είναι περίπου 1/14 000 000. Το πιο εύκολο έπαθλο για να κερδίσετε είναι το δωρεάν εισιτήριο, ενώ το πιο δύσκολο είναι το μεγάλο τζάκποτ. Για να κερδίσετε την εγγυημένη παρτίδα, είναι 1 στον αριθμό των συμμετοχών.

  Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσεις το Λόττο 6/49;
  Επιλογές πληρωμής εάν κερδίσετε

  Επιλογές πληρωμής εάν κερδίσετε

  Εάν ο παίκτης κερδίσει λιγότερα από 600 $, ένας φυσικός πωλητής λιανικής που έχει έναν υπολογιστή ILC μπορεί να δώσει τα χρήματα. Οι παίκτες πρέπει να είναι προσεκτικοί, γιατί μόλις επικυρωθεί ένα εισιτήριο από τον πωλητή λιανικής, μόνο αυτοί ή η ILC μπορούν να δώσουν τα χρήματα. Εάν ο πωλητής λιανικής δεν έχει αρκετά χρήματα, ο νικητής θα πρέπει να περιμένει έως και 6 εβδομάδες πριν λάβει τα χρήματά του από την ILC.

  Εάν ο παίκτης κερδίσει περισσότερα από $600, υπάρχουν 3 επιλογές για να λάβει τα χρήματα. Ο νικητής μπορεί είτε να στείλει το εισιτήριό του ταχυδρομικώς, είτε να το φέρει σε ένα κέντρο αξιώσεων είτε να το φέρει σε ένα καζίνο. Με το ταχυδρομείο, μπορεί να χρειαστούν έως και 6 εβδομάδες για να λάβει ο νικητής τα χρήματα. Εάν ο παίκτης κέρδισε περισσότερα από $1000, υπάρχουν ορισμένα έγγραφα που πρέπει να συμπληρωθούν και να σταλούν ή να φέρουν μαζί το νικητήριο δελτίο.

  Εάν το εισιτήριο αγοράστηκε διαδικτυακά ή σε μία από τις εφαρμογές και το χρηματικό ποσό που κερδήθηκε είναι μικρότερο από 25.000 $, θα κατατεθεί στον λογαριασμό του νικητή. Εάν το χρηματικό ποσό είναι μεγαλύτερο από 25.000 $, η ILC θα επικοινωνήσει απευθείας με τον νικητή για να εξηγήσει τους τρόπους πληρωμής.

  Επιλογές πληρωμής εάν κερδίσετε
  Συμβουλές και κόλπα για να παίξετε Lotto 6/4

  Συμβουλές και κόλπα για να παίξετε Lotto 6/4

  Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια Lotto 6/49 ομαδικά και να μοιραστείτε τα χρήματα μεταξύ των συμμετεχόντων. Υπάρχουν διαδικτυακές ομάδες καθώς και μια φόρμουλα ομάδας και μια ομαδική σύμβαση. Διαδικτυακά, μπορούν να υπάρχουν από 2 έως 100 συμμετέχοντες! Η φόρμουλα είναι από 2 έως 20 συμμετέχοντες και η σύμβαση είναι για περισσότερους από 20 συμμετέχοντες.

  Κάθε περιοχή έχει ένα πρόσθετο παιχνίδι που κοστίζει $1 και το οποίο μπορεί να συνδυαστεί με το εισιτήριο Lotto 6/49. Αυτό το παιχνίδι έχει 3 διαφορετικά ονόματα ανάλογα με την περιοχή: Tag, Extra ή Encore. 4 ψηφία στο BC, 6 ψηφία στην περιοχή του Ατλαντικού ή 7 ψηφία αλλού προστίθενται στο εισιτήριο Lotto 6/49.

  Εάν ταιριάζουν 4 από τα 4 ψηφία, το τζάκποτ είναι 500.000 $. Εάν ταιριάζουν 6 από τα 6 ψηφία, το τζάκποτ είναι 100.000 $ και εάν ταιριάζουν 7 από τα 7 ψηφία, το τζάκποτ είναι 250.000 $ (στη Δυτική περιοχή) ή 1 εκατομμύριο $ (στο Οντάριο και στο Κεμπέκ). Υπάρχουν άλλες μικρές τιμές για λιγότερους αντίστοιχους αριθμούς.

  Εκτός από την κύρια κλήρωση Lotto 6/49, υπάρχουν τοπικά σχέδια: Québec 49, Atlantic 49, BC 49, Ontario 6/49, and Western 49. Αυτά τα σχέδια πραγματοποιούνται ταυτόχρονα με τα σχέδια και την προσφορά του Lotto 6/49 συγκρίσιμο έπαθλο. Αυτά τα τοπικά σχέδια δίνουν τη δυνατότητα στον παίκτη να επιλέξει μεταξύ της αγοράς ενός εισιτηρίου Lotto 6/49, της αγοράς ενός περιφερειακού εισιτηρίου ή του παιχνιδιού και των δύο με τους ίδιους αριθμούς σε ένα μόνο εισιτήριο.

  Συμβουλές και κόλπα για να παίξετε Lotto 6/4