Kαλύτερα Λοταρία Mark Six το 2023/2024

Οι αφοσιωμένοι διαδικτυακοί παίκτες λαχειοφόρων αγορών στο Χονγκ Κονγκ επενδύουν το χρόνο τους για να συλλέξουν τα καλύτερα παιχνίδια για να στοιχηματίσουν και συχνά, συμβιβάζονται με τον Mark Six. Αλλά, ίσως, έχουν την τάση να παίζουν αυτό το λαχείο επειδή δεν συνοδεύεται από πολύπλοκους κανόνες. Αντίθετα, το Hong Kong Jockey Club (HKJC) ορίζει τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν οι παίκτες για να συμμετάσχουν και να αποχωρήσουν με το τζάκποτ εάν είναι τυχεροί.

Επιπλέον, το Mark Six υπάρχει εδώ και δεκαετίες (είναι η πιο μακροχρόνια λοταρία της Κίνας), επομένως είναι ασφαλές να πούμε ότι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών παικτών στην περιοχή. Όντας έτσι, δεν διστάζουν να στοιχηματίσουν σε αυτό γιατί γνωρίζουν ότι είναι νόμιμο.

Kαλύτερα Λοταρία Mark Six το 2023/2024
Πού να αγοράσετε εισιτήρια για το Mark Six

Πού να αγοράσετε εισιτήρια για το Mark Six

"Πού και πώς να αγοράσετε ένα εισιτήριο λοταρίας Mark Six online" είναι ένα ερώτημα που ρωτούν πολλοί κάτοικοι του Χονγκ Κονγκ όταν επιθυμούν να στοιχηματίσουν σε αυτήν την επιλογή καζίνο. Εδώ είναι ένα κομμάτι φανταστικών ειδήσεων – υπάρχουν αρκετοί αξιόπιστοι τρόποι για να το κάνετε αυτό.

Για αρχή, οι παίκτες μπορούν να αποκτήσουν το δικό τους online λαχείο από τους ιππόδρομους Happy Valley και Sha Tin. Οι παίκτες που δεν μπορούν να φτάσουν σε αυτές τις δύο τοποθεσίες είναι ελεύθεροι να επισκεφτούν οποιοδήποτε από τα υποκαταστήματα στοιχημάτων εκτός γηπέδου της HKJC, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι οι ώρες λειτουργίας τους εξαρτώνται από το αν υπάρχει προγραμματισμένο ποδόσφαιρο την ίδια μέρα. Εναλλακτικά, κάποιος μπορεί να αγοράσει εισιτήρια Mark Six online ή τηλεφωνικά.

Μια τυπική είσοδος Mark Six κοστίζει 10 HK$ και οι παίκτες μπορούν επίσης να κάνουν μερικές επενδύσεις ύψους 5 HK$. Κάποιος πρέπει να αγοράσει το εισιτήριό του πριν τις 9:15 μ.μ. τις ημέρες που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν οι κληρώσεις, συνήθως Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο. Η κλήρωση μετατίθεται για την Κυριακή, εάν γίνει ιπποδρομία στο τελευταίο.

Πού να αγοράσετε εισιτήρια για το Mark Six
The Short History of Mark Six

The Short History of Mark Six

ο Λέσχη Jockey του Χονγκ Κονγκ ξεκίνησε το Mark Six την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου 1975, ελπίζοντας να καταργήσει τις αυξανόμενες παράνομες κληρώσεις βραβείων εκείνη την εποχή. Ωστόσο, πολλοί παίκτες συμμετείχαν σε αυτό το παιχνίδι επειδή έδωσε την ευκαιρία να κερδίσουν γρήγορα μετρητά.

Για παράδειγμα, η πρώτη κλήρωση του Mark Six είχε τζακ ποτ 120.000 δολαρίων HK, αρκετά για να αγοράσει ένα διαμέρισμα σε ορισμένες αστικές περιοχές του Χονγκ Κονγκ στα τέλη της δεκαετίας του 1970. Ωστόσο, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, οι τζογαδόροι συνειδητοποίησαν ότι οι πιθανότητες να κερδίσουν το παιχνίδι ήταν ελάχιστες, οπότε στοιχηματίσαν σε αυτό για διασκέδαση.

Αρχικά, το Mark Six είχε μια μορφή 6-από-14, η οποία άλλαξε σε σχέδιο 6-από-36 το 1976. Σήμερα, διαθέτει μια μορφή 6-από-49 που είναι σε ισχύ από τότε 2002

The Short History of Mark Six
Είναι ο Mark Six νόμιμος;

Είναι ο Mark Six νόμιμος;

Ναι, η λοταρία Mark Six είναι εγκεκριμένη από το Διάταγμα περί τυχερών παιχνιδιών (Κεφ. 148) στο Χονγκ Κονγκ. Ωστόσο, είναι νόμιμο μόνο για παίκτες ηλικίας 18 ετών και άνω. Αυτά τα άτομα μπορούν να στοιχηματίσουν σε αυτό διαδικτυακά ή σε φυσικά καταστήματα τυχερών παιχνιδιών όπου γίνονται δεκτά τα στοιχήματά του.

Είναι αξιοσημείωτο ότι οι τουρίστες μπορούν επίσης να στοιχηματίσουν στο Mark Six όταν βρίσκονται στο Χονγκ Κονγκ, αλλά όχι όταν βρίσκονται εκτός της περιοχής. Αλλά, και πάλι, αυτό το παιχνίδι λαχειοφόρου αγοράς είναι από τις λίγες νόμιμες μορφές τζόγου στο τελευταίο. Έτσι, οι παίκτες δεν πρέπει να συγχέουν τη νομιμότητα του με άλλες απαγορευμένες επιλογές, όπως offshore διαδικτυακό στοίχημα.

Είναι ο Mark Six νόμιμος;
Πώς να παίξετε Mark Six Lotto;

Πώς να παίξετε Mark Six Lotto;

Όπως ήταν αναμενόμενο, κάθε ενδιαφερόμενος παίκτης πρέπει πρώτα να γνωρίζει πώς να αγοράσει ένα εισιτήριο για το Mark Six πριν συμμετάσχει. Στη συνέχεια, αφού το αποκτήσουν, μπορούν να μάθουν τη διαδικασία του παιχνιδιού.

Λοιπόν, ορίστε πώς γίνεται. Οι παίκτες ξεκινούν επιλέγοντας έναν τύπο συμμετοχής. οι διαθέσιμες επιλογές είναι:

 • Μονόκλινο
 • Πολλαπλούς
 • Τραπεζίτης
 • Γρήγορη επιλογή

Η είσοδος ενός παίκτη συνήθως καθορίζει τα επόμενα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε. Για παράδειγμα, μια μεμονωμένη καταχώριση απαιτεί από αυτούς να επιλέξουν έξι αριθμούς εντός ενός εύρους από 1-49. Ωστόσο, μπορούν να επιλέξουν επτά ή περισσότερους αριθμούς στο ίδιο εύρος εάν δημιουργήσουν άλλες καταχωρίσεις, όπως Multiple ή Banker.

Για παράδειγμα, όταν ένας παίκτης κάνει μία μόνο συμμετοχή, επιλέγει έξι μπάλες ή αριθμούς και μία ακόμη (η Μπάλα Μπόνους) κληρώνεται από τις 43 μπάλες που δεν έχουν επιλέξει. οι επτά κάνουν τον νικητήριο συνδυασμό. Αν τα αντικατοπτρίζουν κληρώθηκε στην κλήρωση, ο παίκτης εξασφαλίζει το τζάκποτ.

Μερικοί παίκτες δεν ξέρουν πώς να παίξουν το Mark Six online, αλλά δεν πρέπει να ανησυχούν για αυτό, επειδή η διαδικασία είναι η ίδια όπως εξηγήθηκε παραπάνω. Υπάρχει μια άλλη απαίτηση, όμως. κάποιος πρέπει να εγγράψει έναν στοιχηματικό λογαριασμό στο HKJC για να στοιχηματίσει στην λοταρία.

o να το κάνουν, θα πρέπει να μεταβούν σε ένα από τα υποκαταστήματα στοιχημάτων εκτός μαθημάτων του ιδρύματος με την ταυτότητά τους, ένα ΑΤΜ για τον τρέχοντα λογαριασμό τους ή τον λογαριασμό ταμιευτηρίου τους στο Χονγκ Κονγκ και μια κατάθεση 100 δολαρίων HK.

Πώς να παίξετε Mark Six Lotto;
Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσεις το Mark Six;

Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσεις το Mark Six;

Οι παίκτες του στοιχήματος θέλουν πάντα να γνωρίζουν τις πιθανότητές τους να ανταμειφθούν κάθε φορά που παίζουν το Mark Six. Λοιπόν, αυτή η λαχειοφόρος αγορά έχει επτά επίπεδα βραβείων και οι πιθανότητες να κερδίσετε το τζάκποτ είναι 1 στις 13.983.816. Από την άλλη πλευρά, η πιθανότητα να αποσπαστούν τα έπαθλα σε άλλες κατηγορίες είναι 1 στις 54.

Το Mark Six διαθέτει ένα ελάχιστο τζάκποτ 8 εκατομμυρίων HK$, αλλά οι νικητές έχουν λάβει πολύ περισσότερα στην ιστορία αυτού του λότο, χάρη στις κληρώσεις Snowball. Για παράδειγμα, ένας παίκτης κέρδισε 86,8 εκατομμύρια HK $ τον Σεπτέμβριο του 2017 και ένας άλλος κέρδισε 164,49 εκατομμύρια HK $ τον ίδιο μήνα το 2014.

Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσεις το Mark Six;
Επιλογές πληρωμής εάν ένας παίκτης κερδίσει το Mark Six

Επιλογές πληρωμής εάν ένας παίκτης κερδίσει το Mark Six

Το Hong Kong Jockey Club έχει κάνει πολύ εύκολο για τους νικητές του Mark Six να λαμβάνουν τις πληρωμές τους. Έτσι, εάν κάποιος έκανε την είσοδό του στο διαδίκτυο, το τζάκποτ καταβάλλεται απευθείας στον λογαριασμό τζόγου του. μπορούν να το αποσύρουν όποτε τους βολεύει, εφόσον έχουν επαληθευτεί.

 • Οι μη επαληθευμένοι λογαριασμοί στοιχημάτων μπορούν να ξεκινήσουν πληρωμές μόνο αφού οι ιδιοκτήτες τους προσκομίσουν αποδεικτικά στοιχεία για τα δελτία ταυτότητας και τη διεύθυνσή τους.
 • Οι νικητές του Mark Six που αγόρασαν τα εισιτήριά τους εκτός σύνδεσης θα πρέπει να πάνε σε ένα υποκατάστημα στοιχημάτων εκτός γηπέδου της HKJC κοντά τους για να παραλάβουν τα βραβεία τους. Συγκεκριμένα, πρέπει να το κάνουν αυτό εντός 60 ημερών από τη νίκη τους.
 • Τα τζακ ποτ Mark Six καταβάλλονται μόνο ως εφάπαξ μεγάλα ποσά και δεν φορολογούνται.

Τι γίνεται αν ο νικητής είναι ξένος;

Εάν ένας νικητής του τζάκποτ έχει έδρα εκτός Χονγκ Κονγκ, μπορεί να διεκδικήσει το έπαθλό του. Όσοι αγόρασαν τα εισιτήριά τους ενώ βρίσκονται στην περιοχή μπορούν να προσλάβουν τις υπηρεσίες ενός εξουσιοδοτημένου πράκτορα λαχειοφόρων αγορών για να διεκδικήσουν τα βραβεία τους. Φυσικά, όσοι παίζουν το παιχνίδι online έχουν πιο εύκολο χρόνο αφού τα χρήματα κατατίθενται στους επαληθευμένους λογαριασμούς στοιχημάτων τους.

Οι ξένοι νικητές του Mark Six πρέπει να εξοικειωθούν με τους τοπικούς νόμους της χώρας τους για να γνωρίζουν εάν τα κέρδη τους φορολογούνται ή όχι.

Επιλογές πληρωμής εάν ένας παίκτης κερδίσει το Mark Six
Συμβουλές και κόλπα για να παίξετε το Mark Six

Συμβουλές και κόλπα για να παίξετε το Mark Six

 • Δεν υπάρχει σίγουρος τρόπος να κερδίσετε το Mark Six, επειδή, όπως όλα τα άλλα διαδικτυακά λαχεία, οι νικητές του είναι τυχαίοι. Ωστόσο, οι παίκτες που είναι έτοιμοι να πάρουν το ρίσκο και να στοιχηματίσουν σε αυτό μπορούν τουλάχιστον να οπλιστούν με πολλά κόλπα για να απολαύσουν ομαλές στοιχηματικές εμπειρίες.
 • Έτσι, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει ένας συμμετέχων στο Mark Six είναι να κυριαρχήσει στο παιχνίδι. Σίγουρα, είναι πολύ εύκολο να παίξεις! Αλλά είναι επίσης μοναδικό, που σημαίνει ότι οι κανόνες του δεν είναι παρόμοιοι με εκείνους άλλων επιλογών. Για παράδειγμα, εάν ένας παίκτης δεν γνωρίζει τι αναμένεται από αυτόν, είναι άσκοπο να αγοράσει ένα εισιτήριο γιατί ακόμη και με αυτό, οι πιθανότητές του να κερδίσουν είναι μηδενικές.
 • Κάτι άλλο που μπορούν να κάνουν οι διαδικτυακοί παίκτες του Mark Six για να περάσουν υπέροχα παίζοντας το παιχνίδι είναι να αξιοποιήσουν εργαλεία πρόβλεψης για να δημιουργήσουν αριθμούς που είναι πιθανό να κερδίσουν στην επόμενη κλήρωση. Συνήθως, αυτό το λογισμικό παρατηρεί μοτίβα, όπως τους αριθμούς που εμφανίζονται πάντα σε όλους τους νικηφόρους συνδυασμούς, για να βρει κρύους και ζεστούς αριθμούς. Οι τελευταίοι είναι αυτοί που η πιθανότητα να κληρωθούν είναι μεγάλη.
 • Το να σκάψετε βαθύτερα στο Mark Six είναι επίσης μια πολύτιμη συμβουλή για τους παίκτες του στοιχήματος, ακόμα κι αν ξέρουν πώς να το παίξουν. Αυτό τους δίνει πληροφορίες για κρίσιμα πράγματα, όπως το είδος των συμμετοχών που μπορούν να κάνουν, τι να κάνουν αν κερδίσουν και πόσο συχνά μπορούν να στοιχηματίσουν στο λαχείο.
Συμβουλές και κόλπα για να παίξετε το Mark Six