Kαλύτερα Λοταρία Melate το 2023/2024

Το Melate είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές λαχείο που παίζεται στην πατρίδα του, το Μεξικό και από άλλους παίκτες σε όλο τον κόσμο. Η λαχειοφόρος αγορά έχει δύο κληρώσεις την εβδομάδα, με απεριόριστες ανατροπές επιτρέπονται και ελάχιστα τζάκποτ εγγυημένα. Υπάρχουν εννέα σειρές βραβείων με τη χαμηλότερη βαθμίδα που χρειάζεται δύο αριθμούς για να ταιριάζει με 1 στις 10 πιθανότητες να το κερδίσετε. Υπάρχουν επίσης οι επιλογές προσθήκης δύο παιχνιδιών μπόνους για να έχετε ακόμα περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε.

Το Melate δεν έχει τις καλύτερες πιθανότητες να κερδίσει, αλλά οι τιμές των εισιτηρίων είναι φθηνές με ένα εισιτήριο να κοστίζει 15 MXN, λιγότερο από ένα USD, εάν το αγοράσετε στο Μεξικό.

Kαλύτερα Λοταρία Melate το 2023/2024
Πού να αγοράσετε εισιτήρια για το Melate

Πού να αγοράσετε εισιτήρια για το Melate

Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια Melate Μεξικό ή σε οποιονδήποτε διαδικτυακό ιστότοπο λοταρίας όπου διατίθενται εισιτήρια για αυτό το παιχνίδι. Τα εισιτήρια Melate μπορούν να αγοραστούν αυτοπροσώπως από πάνω από 9.000 πρακτορεία της Pronostics σε όλο το Μεξικό ή τον ιστότοπό τους, καθώς και από άλλους διαδικτυακούς ιστότοπους λαχειοφόρων αγορών.

Οι παίκτες πρέπει να αγοράσουν εισιτήρια πριν από τη διακοπή της ώρας εάν κάνουν αγορές στο Μεξικό, πράγμα που σημαίνει πριν από τις 8.15 μ.μ. Άλλοι παίκτες εκτός Μεξικού, που παίζουν το Melate online, θα πρέπει να βεβαιωθούν ότι αφήνουν λίγες ώρες πριν από αυτήν την ώρα να δώσουν χρόνο στους πράκτορες να πάει φυσικά και να αγοράσει τα εισιτήρια.

Είναι εύκολο να μάθετε πώς να αγοράσετε ένα λαχείο Melate στο διαδίκτυο. Απλώς επιλέξτε έναν διαδικτυακό ιστότοπο λοταρίας που προσφέρει εισιτήρια Melate, εγγραφείτε σε έναν λογαριασμό, χρηματοδοτήστε τον λογαριασμό, επιλέξτε έξι αριθμούς και μετά περιμένετε να ελέγξετε την κλήρωση.

Πού να αγοράσετε εισιτήρια για το Melate
Ιστορία του Melate

Ιστορία του Melate

Το Μεξικό έχει μακρά ιστορία παιχνίδια τύπου λαχείου. Η πρώτη εθνική λοταρία στο Μεξικό καθιερώθηκε από τον βασιλιά Κάρλος Γ' της Ισπανίας στα τέλη του δέκατου όγδοου αιώνα. Αυτή την εποχή παιζόταν κυρίως από την ανώτερη τάξη του Μεξικού. Λόγω της δημοτικότητάς του, ιδρύθηκαν πολλές ακόμη κληρώσεις και λαχειοφόροι αγορές καθώς ήταν ένα καλό μέσο άντλησης εσόδων για το κράτος. Οι λοταρίες έπαιξαν επίσης βασικό ρόλο στη συγκέντρωση κεφαλαίων για τον Πόλεμο της Ανεξαρτησίας που είχε ως αποτέλεσμα τη διάδοση της δημοτικότητας του παιχνιδιού ειδικά μεταξύ των στρατιωτών.

Το 1920 η προηγουμένως ονομαζόμενη Εθνική Λοταρία του Μεξικού, άλλαξε σε Loteria Nacional para la asistencia Publica, ή Εθνικό Λαχείο για Δημόσια Βοήθεια. Στη συνέχεια, το Melate εισήχθη από την κυβερνητική Pronosticos το 1984. Αρχικά, μόνο οι Μεξικανοί πολίτες είχαν δικαίωμα να παίξουν αυτό το λαχείο, αλλά αυτό άλλαξε το 2008 όταν η Pronosticos έκανε διαθέσιμα λαχεία online και άλλα διαδικτυακές ιστοσελίδες λοταρίας άρχισε να προσφέρει το παιχνίδι.

Το αρχικό παιχνίδι Melate είχε μια ομάδα μπάλας 39 αριθμών που αργότερα άλλαξε σε 56 αριθμούς. Δύο ακόμη παιχνίδια προστέθηκαν στο Melate, το Revancha και το Revanchita, το 1997 και το 2010 για να δώσουν περισσότερες ευκαιρίες να κερδίσετε χρησιμοποιώντας τους ίδιους αριθμούς Melate.

Ιστορία του Melate
Είναι νόμιμο το Melate;

Είναι νόμιμο το Melate;

Το Melate είναι απολύτως νόμιμο, αλλά οι Μεξικανοί πολίτες πρέπει να είναι τουλάχιστον 21 ετών για να παίξουν είτε στην ξηρά είτε στο διαδίκτυο. Εάν οι παίκτες παίζουν μέσω ιστότοπων πρακτόρων λαχειοφόρων αγορών, πρέπει να ελέγξουν την ελάχιστη ηλικία που απαιτείται για να παίξουν στη χώρα όπου εδρεύει ο ιστότοπος. Εάν οι πράκτορες τρίτων έχουν τη σωστή άδεια, τότε είναι νόμιμο για αυτούς να πωλούν λαχεία επειδή αγοράζουν τα εισιτήρια για λογαριασμό του πελάτη σε αντίθεση με τα εισιτήρια που έχουν αγοράσει.

Είναι νόμιμο το Melate;
Πώς να παίξετε το Melate

Πώς να παίξετε το Melate

Η λαχειοφόρος αγορά Melate κληρώνεται δύο φορές την εβδομάδα, την Τετάρτη και την Κυριακή στις 21.15 στην Πόλη του Μεξικού με ένα μόνο εισιτήριο κοστίζει 15 MXN, που είναι λιγότερο από ένα USD. Συνολικά κληρώνονται επτά μπάλες, έξι κανονικές ή φυσικές μπάλες και μία επιπλέον μπάλα. Εάν ένας παίκτης ταιριάζει και με τους έξι κανονικούς αριθμούς, έχει κερδίσει το τζάκποτ.

Η πρόσθετη μπάλα χρησιμοποιείται για τον καθορισμό ορισμένων από τα άλλα οκτώ επίπεδα βραβείων. Τα τζάκποτ μπορούν να φτάσουν σε αρκετά υψηλά ποσά, καθώς επιτρέπονται οι ανατροπές, και δεν υπάρχει ανώτατο όριο στο τζάκποτ που έχει ελάχιστη πληρωμή 30 εκατομμυρίων MXN.

Το Melate είναι ένα πολύ εύκολο παιχνίδι όπως και πολλά άλλα λαχεία στον κόσμο. Οι παίκτες του Melate πρέπει απλώς να επιλέξουν έξι αριθμούς από τους αριθμούς 1-56. Οι αριθμοί που επιλέγονται μπορεί να είναι επιλογή του ίδιου του παίκτη ή να δημιουργηθούν τυχαία από τον ιστότοπο.

Υπάρχει επίσης η ευκαιρία να παίξετε τα δύο παιχνίδια μπόνους Revancha και Revanchita, χρησιμοποιώντας ακόμα τους ίδιους έξι αρχικά επιλεγμένους αριθμούς. Για αυτά τα δύο παιχνίδια, κληρώνονται περισσότερες μπάλες και θα μπορούσαν να καταλήξουν με ένα ελάχιστο τζάκποτ 20 εκατομμυρίων MXN για αντιστοίχιση και των έξι αριθμών, καθώς και περισσότερες βαθμίδες βραβείων.

Πώς να παίξετε το Melate
Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσεις το Melate;

Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσεις το Melate;

Λόγω του σχετικά μεγάλου εύρους αριθμών, οι πιθανότητες να κερδίσετε το τζάκποτ Melate είναι αρκετά υψηλές. Αυτές δεν είναι οι χειρότερες αποδόσεις στον κόσμο και συγκρίνονται αρκετά καλά με μια σειρά από διεθνείς λοταρίες. Ορισμένες ή αυτές οι λοταρίες προσφέρουν υψηλότερα τζάκποτ, αλλά οι τιμές των εισιτηρίων τους είναι επίσης υψηλότερες. Η ομορφιά της λαχειοφόρου αγοράς Melate βρίσκεται στα φθηνά εισιτήρια της και στα πολλά διαφορετικά επίπεδα βραβείων που προσφέρει καθώς και σε ένα εγγυημένο ελάχιστο τζάκποτ που μπορεί να κάνει rollover απεριόριστες φορές.

Αυτά τα επίπεδα εννέα επιπέδων προσφέρουν πολλούς τρόπους για να κερδίσετε χιλιάδες βραβεία σε κάθε κλήρωση. Οι πιθανότητες μειώνονται καθώς οι βαθμίδες βραβείων μειώνονται έως ότου φτάσει σε μία στις δέκα πιθανότητες να ταιριάζουν με δύο αριθμούς. Οι συνολικές πιθανότητες νίκης είναι μία στις δεκαπέντε. Η έβδομη μπάλα, ή η πρόσθετη μπάλα, δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε σε τέσσερα επίπεδα της βαθμίδας έπαθλου.

Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσεις το Melate;
Επιλογές πληρωμής εάν κερδίσετε το παιχνίδι

Επιλογές πληρωμής εάν κερδίσετε το παιχνίδι

Τα κέρδη από λαχεία στο Μεξικό φορολογούνται με συντελεστή 7%, ενώ ορισμένοι πρόσθετοι φόροι ενδέχεται να καταβάλλονται για διεθνείς παίκτες στις χώρες τους. Τα έπαθλα πρέπει να διεκδικηθούν εντός 60 ημερολογιακών ημερών από την επόμενη ημέρα της κλήρωσης. Όλα τα βραβεία καταβάλλονται ως εφάπαξ πληρωμές χωρίς επιλογή για προσόδους. Οι Μεξικανοί παίκτες μπορούν να διεκδικήσουν οποιοδήποτε έπαθλο από τα πολλά πρακτορεία της Pronosticos ή από την έδρα τους στην Πόλη του Μεξικού ή απευθείας στον ιστότοπο.

Οι διαδικτυακοί παίκτες που παίζουν εκτός Μεξικού θα λάβουν τα κέρδη τους απευθείας στον λογαριασμό τους στον ιστότοπο. Ωστόσο, ο χρόνος διαφέρει από ιστότοπο σε ιστότοπο με μερικούς πληρωμές χρειάζονται έως και μερικές ημέρες για να κυκλοφορήσει. Ορισμένοι ιστότοποι ενδέχεται να απαιτούν από τους παίκτες να επαληθεύσουν την ταυτότητα και τη διεύθυνση κατοικίας τους, αλλά μόλις γίνει αυτό, δεν θα απαιτείται ξανά στο μέλλον. Οι παίκτες θα πρέπει επίσης να διαβάσουν τα T και τα C του ιστότοπου καθώς ορισμένοι θα χρεώσουν προμήθεια για τα μεγάλα έπαθλα.

Επιλογές πληρωμής εάν κερδίσετε το παιχνίδι
Συμβουλές και κόλπα για να παίξετε Melate

Συμβουλές και κόλπα για να παίξετε Melate

Αν και όλα τα λαχεία παράγουν τυχαίους αριθμούς, τα στατιστικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τις πιθανότητες ενός παίκτη να κερδίσει. Στατιστικά στοιχεία από προηγούμενα παιχνίδια δείχνουν ότι ένας παίκτης πρέπει να εξασφαλίσει μια ισορροπία περιττών και ζυγών αριθμών καθώς είναι απίθανο όλοι οι νικηφόροι αριθμοί να είναι είτε μονοί είτε ζυγοί.

Πιθανότατα θα είναι ένας συνδυασμός 2/4, 4/2 ή 3/3 καθώς αυτά συμβαίνουν πάνω από το 80% του χρόνου. Οι νικηφόροι αριθμοί είναι επίσης πιο πιθανό να προκύψουν σε όλο το εύρος των αριθμών με υψηλούς και χαμηλούς αριθμούς πιο πιθανούς στα ίδια μείγματα όπως παραπάνω για τους περιττούς και ζυγούς αριθμούς.

Μπορεί επίσης να αποδειχτεί ότι ορισμένα διαστήματα αριθμών (π.χ. έφηβοι, είκοσι κ.λπ.) δεν έχουν κληρωθεί στο παρελθόν κερδισμένοι αριθμοί, πράγμα που σημαίνει ότι εάν ένας παίκτης αφήσει αυτούς εκτός του μείγματός του, μπορεί να έχει περισσότερες πιθανότητες.

Μια άλλη στρατηγική είναι να αθροίσετε όλους τους αριθμούς που έχει επιλέξει ένας παίκτης για ένα παιχνίδι και να προσπαθήσετε να βεβαιωθείτε ότι αθροίζονται μεταξύ 131 και 211 καθώς το 70% όλων των κερδών του τζάκποτ Melate εμπίπτει σε αυτό το εύρος. Υπάρχουν και άλλες στρατηγικές, αλλά στο τέλος της ημέρας, η λοταρία είναι ένα ακόμα τυχερό παιχνίδι.

Συμβουλές και κόλπα για να παίξετε Melate