Kαλύτερα Λοταρία New York Lotto το 2023/2024

Το New York Lotto είναι μια διαδικτυακή λαχειοφόρος αγορά με έδρα τις ΗΠΑ που ιδρύθηκε το 1967. Ήταν η τρίτη του είδους της στη χώρα, μετά το Νιου Χάμσαϊρ και το Πουέρτο Ρίκο. Η Επιτροπή τυχερών παιχνιδιών της Πολιτείας της Νέας Υόρκης διαχειρίζεται τη λαχειοφόρο αγορά και όλα τα κεφάλαια από αυτήν προορίζονται για τη δημόσια εκπαίδευση. Η έδρα της κρατικής λοταρίας βρίσκεται στο Schenectady και είναι διαθέσιμη μόνο σε παίκτες ηλικίας τουλάχιστον 18 ετών. Για την παραλλαγή Quick Draw, που είναι ένας τύπος κίνο, η ελάχιστη ηλικία ορίζεται στα 21. Τυχόν κέρδη από αυτήν τη λαχειοφόρο αγορά υπόκεινται σε κρατικούς και ομοσπονδιακούς φόρους.

Kαλύτερα Λοταρία New York Lotto το 2023/2024
Τι είναι το Λόττο της Νέας Υόρκης;

Τι είναι το Λόττο της Νέας Υόρκης;

Το Λόττο της Νέας Υόρκης είναι ένα πολύ γνωστό παιχνίδι λοταρίας που προσφέρει η Επιτροπή Παιγνίων της Πολιτείας της Νέας Υόρκης. Είναι ένα από τα πολλά παιχνίδια που είναι διαθέσιμα στη Λοταρία της Νέας Υόρκης. Φημίζεται για τα μεγάλα τζακ ποτ και τα διάφορα βραβεία που μπορούν να κερδίσουν οι παίκτες.

Για να παίξουν Λόττο Νέας Υόρκης, οι παίκτες πρέπει να επιλέξουν έξι αριθμούς από το 1 έως το 59. Επίσης κληρώνεται ένας αριθμός μπόνους, ο οποίος μπορεί να επηρεάσει τα κέρδη του παίκτη σε ορισμένες βαθμίδες βραβείων. Οι κληρώσεις για το Λόττο της Νέας Υόρκης γίνονται δύο φορές την εβδομάδα.

Για να κερδίσουν το τζάκποτ, οι παίκτες πρέπει να ταιριάξουν και τους έξι αριθμούς που κληρώθηκαν. Τα βραβεία χαμηλότερης βαθμίδας είναι επίσης διαθέσιμα για αντιστοίχιση λιγότερου αριθμού, με τον αριθμό των αντιστοιχισμένων αριθμών να καθορίζει το μέγεθος του βραβείου. Η συμπερίληψη ενός αριθμού μπόνους δημιουργεί πρόσθετους τρόπους για να κερδίσουν οι παίκτες.

Αυτό που ξεχωρίζει το Λόττο της Νέας Υόρκης από άλλες λοταρίες είναι ότι συμβάλλει στον τομέα της εκπαίδευσης στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης. Ένα σημαντικό μέρος των εσόδων που παράγονται από τις πωλήσεις εισιτηρίων προορίζονται για εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες. Έτσι, παίζοντας το Λόττο της Νέας Υόρκης, οι παίκτες όχι μόνο έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μεγάλα κέρδη, αλλά και νιώθουν καλά γνωρίζοντας ότι συμβάλλουν σε έναν καλό σκοπό.

Νομιμότητα του Λόττο της Νέας Υόρκης

Το Λόττο της Νέας Υόρκης είναι μια κρατική λοταρία που είναι νόμιμη στη Νέα Υόρκη και τη διαχειρίζεται η Επιτροπή Παιγνίων της Πολιτείας της Νέας Υόρκης. Αυτή η προμήθεια εγγυάται ότι η λαχειοφόρος αγορά είναι δίκαιη και συμμορφώνεται με όλους τους κανόνες. Για να συμμετάσχουν στην κλήρωση, οι παίκτες πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών, που αποτελεί σημαντικό όριο ηλικίας για υπεύθυνο παιχνίδι. Τα χρήματα που προκύπτουν από τις πωλήσεις των λαχείων προορίζονται για κάτι περισσότερο από απλά βραβεία. Ωστόσο, ένα σημαντικό μέρος πηγαίνει για την υποστήριξη των δημόσιων σχολείων στη Νέα Υόρκη. Αυτό σημαίνει ότι όταν οι άνθρωποι παίζουν το λαχείο, συμβάλλουν επίσης στην εκπαίδευση. Η κλήρωση έχει σχεδιαστεί για να είναι διαφανής, πράγμα που σημαίνει ότι όλα διεξάγονται ανοιχτά και ειλικρινά, ώστε οι παίκτες να μπορούν να εμπιστεύονται το παιχνίδι. Διενεργούνται τακτικοί έλεγχοι για να διασφαλιστεί ότι η λοταρία λειτουργεί σωστά και ότι όλοι αντιμετωπίζονται δίκαια.

Τι είναι το Λόττο της Νέας Υόρκης;
Ιστορία του Λόττο της Νέας Υόρκης

Ιστορία του Λόττο της Νέας Υόρκης

Ο τομέας των λαχειοφόρων αγορών στις ΗΠΑ άρχισε να κερδίζει δημοτικότητα το 1966 όταν οι κάτοικοι της Νέας Υόρκης ψήφισαν υπέρ μιας συνταγματικής τροποποίησης που επέτρεπε στην κυβέρνηση να λειτουργεί με λότο. Η τροπολογία ψηφίστηκε με το 60% των ψηφοφόρων υπέρ, η οποία οδήγησε στη δημιουργία επιτροπής κλήρωσης εντός του Τμήματος Φορολογίας και Οικονομικών. Τα έσοδα από τη λαχειοφόρο αγορά προορίζονταν για την υποστήριξη της εκπαίδευσης και το σλόγκαν της πρώτης λαχειοφόρου αγοράς ήταν «Η ευκαιρία σας για μια ζωή να βοηθήσετε την εκπαίδευση». Η λαχειοφόρος αγορά έχει συγκεντρώσει πάνω από 34 δισεκατομμύρια δολάρια από την έναρξή της, τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί όλα για τη χρηματοδότηση της εκπαίδευσης.

Ωστόσο, το ταξίδι της λαχειοφόρου αγοράς δεν ήταν χωρίς προκλήσεις. Για παράδειγμα, το 1976, οι πωλήσεις εισιτηρίων ανεστάλησαν για περίπου εννέα μήνες μετά από ένα σκάνδαλο όπου τα απούλητα εισιτήρια επιλέχθηκαν ως νικητές. Σε άλλο περιστατικό, ορισμένοι κρατικοί υπάλληλοι ενεπλάκησαν στη χειραγώγηση εισιτηρίων αλληλογραφίας σε μια αίθουσα αλληλογραφίας.

Το 2013, το Λόττο της Νέας Υόρκης συγχωνεύτηκε με το Συμβούλιο Αγώνων και Στοιχημάτων της Πολιτείας της Νέας Υόρκης για να σχηματίσει την Επιτροπή Παιγνίων της Πολιτείας της Νέας Υόρκης, η οποία πλέον επιβλέπει όλες τις δραστηριότητες τυχερών παιχνιδιών στην πολιτεία.

Ιστορία του Λόττο της Νέας Υόρκης
Πού να αγοράσετε εισιτήρια για το Λόττο της Νέας Υόρκης (6-μπάλες, 7-μπάλες)

Πού να αγοράσετε εισιτήρια για το Λόττο της Νέας Υόρκης (6-μπάλες, 7-μπάλες)

Για να δικαιούστε μια ευκαιρία στα εισιτήρια του Λόττο της Νέας Υόρκης μέσω Διαδικτύου, πρέπει να αποκτήσετε ένα εισιτήριο που θα τον τοποθετεί αυτόματα στην κλήρωση. `Εφόσον ένας παίκτης έχει την απαιτούμενη ηλικία, δικαιούται δελτίο λότο. Τα λαχεία συνήθως αποκτώνται διαδικτυακά μέσω καθορισμένων εφαρμογών για κινητά. Εναλλακτικά, μπορεί κανείς να αγοράσει ένα λαχείο σε προτεινόμενα καταστήματα λιανικής. Ορισμένοι έμποροι λιανικής έχουν την έδρα τους σε καταστήματα πώλησης αλκοόλ. Σε τέτοια μέρη, οι αγοραστές εισιτηρίων πρέπει να είναι τουλάχιστον 21 ετών.

Είναι απαραίτητο να αγοράσετε εισιτήρια σε προτεινόμενα σημεία πώλησης για να αποφύγετε τα ψεύτικα. Μερικοί από τους πιο περιζήτητους διαδικτυακούς λιανοπωλητές εισιτηρίων Lotto της Νέας Υόρκης περιλαμβάνουν τους Radfan INC, You Jia Grocery INC, Mahbub Deli and Market INC και τους τυχερούς Lotto Gourmet Deli&Groc που βρίσκονται όλα στο Μπρούκλιν.

Οι παίκτες μέσα στη Νέα Υόρκη αντιμετωπίζουν την πρόκληση ότι δεν μπορούν να αγοράσουν online εισιτήρια. Για διάφορα παιχνίδια, τα εισιτήρια διατίθενται συγκεκριμένες ημέρες. Για παράδειγμα, τα εισιτήρια Powerball είναι προσβάσιμα τη Δευτέρα, την Τετάρτη και το Σάββατο, ενώ τα εισιτήρια MegaMillions πωλούνται μόνο την Τρίτη και την Παρασκευή.

Πού να αγοράσετε εισιτήρια για το Λόττο της Νέας Υόρκης (6-μπάλες, 7-μπάλες)
Πώς να παίξετε λότο της Νέας Υόρκης

Πώς να παίξετε λότο της Νέας Υόρκης

Όταν παίζουν το Λόττο της Νέας Υόρκης, οι παίκτες πρέπει να επιλέξουν έξι αριθμούς από ένα εύρος από 1 έως 59. Οι αριθμοί μπορούν να επιλεγούν χειροκίνητα ή μέσω της επιλογής Γρήγορης επιλογής που δημιουργεί τυχαίους αριθμούς. Οι κληρώσεις του λαχείου γίνονται δύο φορές την εβδομάδα. Κατά τη διάρκεια κάθε κλήρωσης, κληρώνονται έξι κύριοι αριθμοί και επιλέγεται ένας επιπλέον αριθμός μπόνους από τους υπόλοιπους αριθμούς στο πόλιν.

Για να κερδίσει το τζάκποτ, ένας παίκτης πρέπει να ταιριάξει σωστά και τους έξι βασικούς αριθμούς που κληρώθηκαν. Ωστόσο, ο αριθμός μπόνους μπορεί να βοηθήσει τους παίκτες που ταιριάζουν με λιγότερους από έξι βασικούς αριθμούς να αυξήσουν τα κέρδη τους. Υπάρχουν πολλές βαθμίδες βραβείων στο Λόττο της Νέας Υόρκης και οι παίκτες μπορούν να κερδίσουν βραβεία για να ταιριάξουν τουλάχιστον τρεις αριθμούς.

Σε περίπτωση πολλαπλών νικητών τζάκποτ, το χρηματικό έπαθλο θα κατανεμηθεί εξίσου σε όλα τα κερδισμένα εισιτήρια. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι όλα τα κέρδη υπόκεινται σε κρατικούς και ομοσπονδιακούς φόρους. Επιπλέον, οι παίκτες πρέπει να διεκδικήσουν τα κέρδη τους μέσα σε μια καθορισμένη περίοδο από την ημερομηνία της κλήρωσης. Το χρονικό πλαίσιο για τη διεκδίκηση των βραβείων ποικίλλει ανάλογα με το ποσό του βραβείου.

Πώς να παίξετε λότο της Νέας Υόρκης
Πιθανότητες να κερδίσεις το λότο της Νέας Υόρκης (6-μπάλες, 7-μπάλες)

Πιθανότητες να κερδίσεις το λότο της Νέας Υόρκης (6-μπάλες, 7-μπάλες)

Το Λόττο της Νέας Υόρκης περιλαμβάνει την επιλογή έξι αριθμών από ένα εύρος από 1 έως 59. Οι πιθανότητες να κερδίσετε σε αυτήν τη λαχειοφόρο αγορά ποικίλλουν ανάλογα με το αν εξετάζετε την τυπική κλήρωση των 6 σφαιρών ή λαμβάνοντας υπόψη τον αντίκτυπο της 7ης μπάλας μπόνους που κληρώθηκε.

Πιθανότητες νίκης σε λότο Νέας Υόρκης με 6 μπάλες:

  • Για να κερδίσετε το τζάκποτ στην κλήρωση 6 σφαιρών, πρέπει να ταιριάξετε και τους έξι αριθμούς. Οι πιθανότητες να συμβεί αυτό είναι 1 στις 45.057.474.
  • Υπάρχουν επίσης βραβεία χαμηλότερης βαθμίδας για αντιστοίχιση λιγότερων αριθμών. Καθώς ο αριθμός των αντιστοιχισμένων αριθμών μειώνεται, οι πιθανότητες νίκης αυξάνονται, αλλά το ποσό του βραβείου μειώνεται.

Αποδόσεις με την ισοπαλία 7 μπάλων:

  • Η 7η μπάλα στο Λόττο της Νέας Υόρκης είναι μια μπόνους μπάλα, η οποία επηρεάζει μόνο ορισμένες βαθμίδες βραβείων. Η μπάλα μπόνους κληρώνεται από τους υπόλοιπους 53 αριθμούς μετά την κλήρωση των πρώτων έξι αριθμών.
  • Η συμπερίληψη της μπάλας μπόνους δημιουργεί πρόσθετες βαθμίδες βραβείων. Για παράδειγμα, η αντιστοίχιση 5 κανονικών αριθμών συν τη μπάλα μπόνους έχει διαφορετικές πιθανότητες και συνήθως προσφέρει υψηλότερο έπαθλο από το να ταιριάξετε μόνο 5 κανονικούς αριθμούς.

Οι πιθανότητες για κάθε επίπεδο βραβείων ποικίλλουν, με υψηλότερα βραβεία να είναι πιο δύσκολο να κερδίσεις. Η ύπαρξη της μπάλας μπόνους αυξάνει τις συνολικές πιθανότητες να κερδίσετε ένα έπαθλο, καθώς παρέχει περισσότερους συνδυασμούς με τους οποίους μπορούν να κερδίσουν οι παίκτες. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η λαχειοφόρος αγορά είναι ένα τυχερό παιχνίδι και αυτές οι πιθανότητες αντιπροσωπεύουν τη στατιστική πιθανότητα νίκης, η οποία μπορεί να είναι αρκετά μικρή, ειδικά για τα κορυφαία έπαθλα.

Πιθανότητες να κερδίσεις το λότο της Νέας Υόρκης (6-μπάλες, 7-μπάλες)
Επιλογές πληρωμής όταν κερδίζετε το λότο της Νέας Υόρκης

Επιλογές πληρωμής όταν κερδίζετε το λότο της Νέας Υόρκης

Το Λόττο της Νέας Υόρκης είναι μια άλλη μορφή κλήρωσης στην οποία μπορεί κανείς να λάβει μέρος. Η κλήρωση έχει λάβει ελάχιστη προσοχή λόγω κακών πληρωμών. Εδώ, οι παίκτες θα πρέπει να επιλέξουν έξι αριθμούς από μια ομάδα 59 αριθμών. Το ελάχιστο τζάκποτ σε αυτήν την κλήρωση ξεκινά από 2 εκατομμύρια δολάρια. Ο αριθμός μπορεί να αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου λόγω ανατροπών. Ένα rollover σημαίνει σενάρια όταν διεξάγονται κληρώσεις και κανένας παίκτης δεν έχει κερδίσει το τζάκποτ.

Με κάθε κλήρωση χωρίς νίκη, ο αριθμός αυξάνεται κατά $300.000. Αυτό online λαχείο δεν έχει όρια. Σημαίνει ότι τα κέρδη μπορούν να πάνε σε έναν άπειρο αριθμό, υπό την προϋπόθεση ότι κανένας παίκτης δεν έχει ταιριάξει τους έξι αριθμούς. Τρεις αριθμοί που ταιριάζουν ανταμείβονται με 1 $ που είναι το ελάχιστο που μπορεί να πάρει κάποιος.

Οι κληρώσεις γίνονται κάθε Τετάρτη και Σάββατο στις 8:15 μ.μ. ανατολική ώρα. Τα χρηματικά έπαθλα που ανέρχονται σε έως και $600 μπορούν να διεκδικηθούν και να συλλεχθούν σε οποιονδήποτε λιανοπωλητή λαχειοφόρων αγορών, υπό τον όρο ότι κάποιος τον έχει ειδοποιήσει εκ των προτέρων. Οποιοδήποτε ποσό πάνω από αυτό θα πρέπει να συλλεχθεί σε ένα κέντρο αξιώσεων Lotto της Νέας Υόρκης.

Επιλογές πληρωμής όταν κερδίζετε το λότο της Νέας Υόρκης
Συμβουλές και κόλπα για να παίξετε λότο της Νέας Υόρκης

Συμβουλές και κόλπα για να παίξετε λότο της Νέας Υόρκης

Οι παίκτες παίζουν New York Lotto Online με νοοτροπία νικητή. Οι νίκες δεν είναι ποτέ εξασφαλισμένες στο διαδικτυακό Λόττο της Νέας Υόρκης. Η διαδικτυακή λοταρία είναι ένα παιχνίδι τύχης, αλλά και πάλι, μπορεί κανείς να εφαρμόσει κάποιες στρατηγικές για να διαλέξει τους αριθμούς. Μπορεί κανείς να κάνει χρήση επιστημονικά συνδυασμένων αριθμών που παράγονται από συστήματα λοταρίας. Άλλα κόλπα που μπορεί να εφαρμόσει ένας παίκτης για να διασφαλίσει ότι θα αξιοποιήσει στο έπακρο το Λόττο της Νέας Υόρκης (6-μπάλες, 7-μπάλες) περιλαμβάνουν:

Ανακατεύοντας τους αριθμούς

Όταν επιλέγετε αριθμούς, συνιστάται οι παίκτες να μην επιλέγουν ομάδες με έναν αριθμό, όπως να επιλέγουν μόνο 20άρια ή ακόμη και να επιλέγουν μονοψήφιους αριθμούς όπως το 1 και το 5. Αυτό έχει σκοπό να διασφαλίσει ότι κάποιος παίζει ένα ισορροπημένο παιχνίδι αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες νίκης του παίκτη. Ο συνδυασμός αριθμών θα πρέπει να περιέχει ομοιόμορφα υψηλούς και χαμηλούς αριθμούς στο δεδομένο πεδίο αριθμών.

Αναμείξτε άρτιους και περιττούς αριθμούς

Όταν επιλέγετε έναν συνδυασμό έξι αριθμών, είναι ένα καλό κόλπο να επιλέγετε ομοιόμορφα και περιττούς και ζυγούς αριθμούς, ας πούμε τρεις περιττούς αριθμούς και τρεις ζυγούς αριθμούς. Με τέτοια διασπορά αριθμών, ένας παίκτης έχει περισσότερες πιθανότητες κατά τη διάρκεια της κλήρωσης.

Συμβουλές και κόλπα για να παίξετε λότο της Νέας Υόρκης

Faq

Όλα όσα χρειάζεται να μάθετε για τα καζίνο

Τι είναι το Λόττο της Νέας Υόρκης;

Το New York Lotto είναι ένα παιχνίδι λαχειοφόρου αγοράς όπου οι παίκτες επιλέγουν έξι αριθμούς από το 1 έως το 59. Είναι γνωστό για τα μεγάλα τζάκποτ και τα διάφορα βραβεία. Οι κληρώσεις γίνονται δύο φορές την εβδομάδα και υπάρχει επίσης ένας αριθμός μπόνους που μπορεί να αυξήσει τα κέρδη για ορισμένες βαθμίδες βραβείων.

Πώς παίζετε Λόττο Νέας Υόρκης;

Για να παίξετε, επιλέξτε έξι αριθμούς μεταξύ 1 και 59 ή χρησιμοποιήστε την επιλογή Γρήγορη επιλογή για τυχαίους αριθμούς. Εάν όλοι οι αριθμοί σας ταιριάζουν με αυτούς που κληρώθηκαν, κερδίζετε το τζάκποτ. Υπάρχουν επίσης βραβεία για αντιστοίχιση λιγότερων αριθμών.

Μπορείτε να παίξετε το New York Lotto online;

Ναι, μπορείτε να παίξετε το New York Lotto online αν βρίσκεστε στη Νέα Υόρκη. Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια μέσω καθορισμένων εφαρμογών για κινητά ή σε εξουσιοδοτημένα σημεία λιανικής.

Τι συμβαίνει όταν υπάρχουν πολλοί νικητές του τζάκποτ;

Εάν υπάρχουν πολλοί νικητές, το τζάκποτ του Λόττο της Νέας Υόρκης μοιράζεται εξίσου σε όλα τα κερδισμένα εισιτήρια.

Φορολογούνται τα κέρδη από το Λόττο της Νέας Υόρκης;

Ναι, όλα τα κέρδη από το Λόττο της Νέας Υόρκης υπόκεινται σε κρατικούς και ομοσπονδιακούς φόρους.

Πώς λειτουργεί ο αριθμός μπόνους στο Λόττο της Νέας Υόρκης;

Ο αριθμός μπόνους κληρώνεται μετά τους αρχικούς έξι αριθμούς. Η αντιστοίχιση με μερικούς από τους κύριους αριθμούς μπορεί να οδηγήσει σε υψηλότερα κέρδη σε ορισμένες βαθμίδες βραβείων.

Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσετε το τζάκποτ του Λόττο της Νέας Υόρκης;

Οι πιθανότητες να κερδίσετε το τζάκποτ ταιριάζοντας και τους έξι αριθμούς στο Λόττο της Νέας Υόρκης είναι 1 στις 45.057.474.

Πού πηγαίνουν τα χρήματα από τις πωλήσεις εισιτηρίων Λόττο της Νέας Υόρκης;

Ένα σημαντικό μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις εισιτηρίων χρησιμοποιείται για την υποστήριξη της δημόσιας εκπαίδευσης στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης.

Πώς διεκδικούνται τα βραβεία στο Λόττο της Νέας Υόρκης;

Για βραβεία έως και $600, μπορείτε να τα διεκδικήσετε σε οποιοδήποτε κατάστημα λοταρίας. Μεγαλύτερα ποσά πρέπει να διεκδικηθούν σε ένα κέντρο αξιώσεων Lotto της Νέας Υόρκης.

Ποιες είναι μερικές στρατηγικές για να παίξετε Λόττο Νέας Υόρκης;

Μια καλή στρατηγική περιλαμβάνει την ανάμειξη υψηλών και χαμηλών αριθμών και το συνδυασμό ζυγών και περιττών αριθμών στην επιλογή σας. Αποφύγετε να επιλέγετε αριθμούς σε μια ομάδα, όπως όλα τα 20 ή μονοψήφια, για να ισορροπήσετε το παιχνίδι σας.