Kαλύτερα Λοταρία New York Lotto το 2023

Το New York Lotto online είναι μια λαχειοφόρος αγορά με έδρα τις ΗΠΑ που ιδρύθηκε το 1967. Ήταν μια τρίτη οργάνωση αυτού του είδους στη χώρα μετά το Νιου Χάμσαϊρ και το Πουέρτο Ρίκο. Η λοταρία είναι μια κρατική επιχείρηση ειδικά από την Επιτροπή Παιγνίων της Πολιτείας της Νέας Υόρκης. Τα έσοδα από αυτή τη λαχειοφόρο αγορά διοχετεύονται στη δημόσια εκπαίδευση. Η κρατική λοταρία έχει την έδρα της στο Schenectady και περιορίζεται αυστηρά σε παίκτες ηλικίας τουλάχιστον 18 ετών.

Για την παραλλαγή Quick Draw που είναι μια μορφή κίνο, η ελάχιστη ηλικία ορίζεται στα 21. Τα κέρδη από αυτήν την κλήρωση υπόκεινται σε κρατικούς και ομοσπονδιακούς φόρους

Kαλύτερα Λοταρία New York Lotto το 2023
Flag

No matches found, please try:

gr Country FlagCheckmark

Mystake

gr Country FlagCheckmark

18+ | Παίξτε Υπεύθυνα | Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Show less...Εμφάνιση περισσότερων
Λάβετε το μπόνους σας
Show less...
Εμφάνιση περισσότερων

  Όταν πρόκειται να βρείτε έναν βολικό τρόπο για να παίξετε παιχνίδια λοταρίας στο διαδίκτυο, Mystake είναι το μέρος που πρέπει να πάτε! Mystake είναι ένα καθιερωμένο Λοταρία που ιδρύθηκε το 2020 . Έκτοτε, έχει αποκτήσει θετική φήμη ως αξιόπιστη και αξιόπιστη, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών, μια σειρά επιλογών πληρωμής και μια φιλική ομάδα εξυπηρέτησης πελατών. Θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε σε αυτόν τον ιστότοπο για να απολαύσετε μια εξαιρετική εμπειρία τυχερών παιχνιδιών στο διαδίκτυο.

  Πού να αγοράσετε εισιτήρια για το Λόττο της Νέας Υόρκης (6-μπάλες, 7-μπάλες)

  Πού να αγοράσετε εισιτήρια για το Λόττο της Νέας Υόρκης (6-μπάλες, 7-μπάλες)

  Για να δικαιούστε μια ευκαιρία στα εισιτήρια του New York Lotto online, πρέπει να αποκτήσετε ένα εισιτήριο που θα τον τοποθετεί αυτόματα στην κλήρωση. `Εφόσον ένας παίκτης είναι της απαιτούμενης ηλικίας, δικαιούται δελτίο λότο. Λαχεία συνήθως αποκτώνται διαδικτυακά μέσω καθορισμένων εφαρμογών για κινητές συσκευές. Εναλλακτικά, μπορεί κανείς να αγοράσει ένα λαχείο σε προτεινόμενα καταστήματα λιανικής. Ορισμένοι έμποροι λιανικής έχουν την έδρα τους σε καταστήματα πώλησης αλκοόλ. Σε τέτοια μέρη, οι αγοραστές εισιτηρίων πρέπει να είναι τουλάχιστον 21 ετών.

  Είναι απαραίτητο να αγοράσετε εισιτήρια σε προτεινόμενα σημεία πώλησης για να αποφύγετε τα πλαστά. Μερικοί από τους πιο περιζήτητους διαδικτυακούς λιανοπωλητές εισιτηρίων Λόττο της Νέας Υόρκης περιλαμβάνουν το Radfan INC, το You Jia Grocery INC, το Mahbub Deli and Market INC και το τυχερό Lotto Gourmet Deli&Groc που βρίσκονται όλα στο Μπρούκλιν.

  Οι παίκτες μέσα στη Νέα Υόρκη αντιμετωπίζουν την πρόκληση ότι δεν μπορούν να αγοράσουν online εισιτήρια. Για διάφορα παιχνίδια, τα εισιτήρια διατίθενται συγκεκριμένες ημέρες. Για παράδειγμα, τα εισιτήρια Powerball είναι προσβάσιμα τη Δευτέρα, την Τετάρτη και το Σάββατο, ενώ τα εισιτήρια MegaMillions πωλούνται μόνο την Τρίτη και την Παρασκευή.

  Πού να αγοράσετε εισιτήρια για το Λόττο της Νέας Υόρκης (6-μπάλες, 7-μπάλες)
  Ιστορία του Λόττο της Νέας Υόρκης

  Ιστορία του Λόττο της Νέας Υόρκης

  Η πρώτη αξιοσημείωτη εξέλιξη στον τομέα των λαχείων στο οι ΗΠΑ ήταν το 1966, όταν οι κάτοικοι της Νέας Υόρκης ψήφισαν υπέρ μιας συνταγματικής τροποποίησης που επέτρεπε ένα λότο που λειτουργεί από την κυβέρνηση. Με το 60% των ψηφοφόρων να είναι υπέρ, δημιουργήθηκε επιτροπή κλήρωσης εντός του Τμήματος Φορολογίας και Οικονομικών. Σύμφωνα με το νόμο, τα έσοδα από την κλήρωση προορίζονταν για την ενίσχυση της λειτουργίας της εκπαίδευσης.

  Το πρώτο σλόγκαν από αυτό το λαχείο online ήταν «Η ευκαιρία σου για μια ζωή να βοηθήσεις στην εκπαίδευση». Μέχρι σήμερα, η λαχειοφόρος αγορά έχει επιτύχει τον στόχο της γιατί έχει καταφέρει να συγκεντρώσει περισσότερα από 34 δισεκατομμύρια δολάρια, τα οποία όλα έχουν χρησιμοποιηθεί για τη χρηματοδότηση της εκπαίδευσης.

  Το ταξίδι της λαχειοφόρου αγοράς δεν ήταν ομαλό. Κάποια στιγμή το 1976, οι πωλήσεις εισιτηρίων ανεστάλησαν για περίπου εννέα μήνες μετά από ένα σκανδαλώδες περιστατικό. Ως νικητές επιλέχθηκαν τα απούλητα εισιτήρια. Σε άλλη περίπτωση, κρατικοί υπάλληλοι συμμετείχαν στον επηρεασμό των εισιτηρίων αλληλογραφίας σε μια αίθουσα αλληλογραφίας.

  Πρόσφατα, το 2013, το Λόττο της Νέας Υόρκης συγχώνευσε τις δραστηριότητές του με το Συμβούλιο Αγώνων και Στοιχημάτων της Πολιτείας της Νέας Υόρκης και σχημάτισε την Επιτροπή Παιγνίων της Πολιτείας της Νέας Υόρκης.

  Ιστορία του Λόττο της Νέας Υόρκης
  Νομιμότητα του Λόττο της Νέας Υόρκης

  Νομιμότητα του Λόττο της Νέας Υόρκης

  Το New York Lotto είναι μια κρατική επιχείρηση, εννοείται ότι το εγχείρημα είναι νόμιμο. Εφόσον οι συμμετέχοντες είναι σε νόμιμη ηλικία, είναι ελεύθεροι να λάβουν μέρος. Οι κρατικοί νόμοι χρησιμοποιούνται για τη ρύθμιση του λότο που βοηθά στην αύξηση των εσόδων. Οι δραστηριότητες που θεωρούνται παράνομες και τιμωρούνται περιλαμβάνουν την πώληση εισιτηρίων σε ανηλίκους.

  Νομιμότητα του Λόττο της Νέας Υόρκης
  Πώς να παίξετε λότο της Νέας Υόρκης

  Πώς να παίξετε λότο της Νέας Υόρκης

  Πώς να παίξετε το Λόττο της Νέας Υόρκης στο διαδίκτυο είναι μια αρκετά εύκολη δουλειά για τους παίκτες και τα υπόλοιπα αφήνονται στην κλήρωση για τη διεξαγωγή της κλήρωσης. Ο παίκτης πρέπει να επιλέξει τους τυχερούς αριθμούς που προτιμά. Οι αριθμοί που κερδίζουν επιλέγονται αυτόματα χρησιμοποιώντας μια μηχανική μπάλα. Ενώ διεξάγονται οι κληρώσεις, ανεξάρτητοι κριτές επιθυμούν να επιβλέπουν τη διαδικασία.

  Σε κάθε κλήρωση, επιλέγονται έξι αριθμοί από την κύρια ομάδα και επιλέγεται μια μπάλα μπόνους. Το κύριο δοχείο των αριθμών βρίσκεται μεταξύ 1 και 59. Αν κάποιος θέλει να λάβει μέρος σε μια κλήρωση, θα πρέπει να φροντίσει να αγοράσει εισιτήρια 15 λεπτά πριν από την κλήρωση για να ξεπεράσει την προθεσμία. Για να λάβετε μια συμμετοχή σε κλήρωση, χωρίστε με περίπου 1 δολάριο. Το $1 δολάριο δίνει στον παίκτη δύο διαφορετικές γραμμές αριθμών.

  Πώς να παίξετε λότο της Νέας Υόρκης
  Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσεις το λότο της Νέας Υόρκης (6-μπάλες, 7-μπάλες);

  Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσεις το λότο της Νέας Υόρκης (6-μπάλες, 7-μπάλες);

  Αυτή η λοταρία μπορεί να υπερηφανεύεται για έναν αριθμό κληρώσεων που μπορούν να κερδίσουν οι παίκτες. Powerball και Megamillions είναι μεταξύ των διαθέσιμων κληρώσεων. Επίσης, υπάρχουν παιχνίδια όπως Cash4Life, Numbers, Win4, Take 5, Pick 10 και Quick Draw που είναι προσβάσιμα σε αυτήν την κλήρωση. Τα παιχνίδια και οι κληρώσεις προσελκύουν διαφορετικές πιθανότητες και πληρωμές. Ένας παίκτης έχει πιθανότητα 1 στις 46,02 να κερδίσει ένα από τα πέντε βραβεία που προσφέρονται σε αυτήν την κλήρωση.

  Για το τζάκποτ, οι πιθανότητες νίκης είναι χαμηλότερες και είναι 1 στις 45.057.474. Οι πιθανότητες για μια δεύτερη θέση που αντιστοιχεί σε 5 αριθμούς και α δώρο βρίσκονται στο 1 στα 7.509.579. Η τρίτη θέση με πέντε αντίστοιχους αριθμούς έχει απόδοση 1 στις 144.415. Η αντιστοίχιση τεσσάρων αριθμών έχει επίσης ένα έπαθλο και οι πιθανότητες ενός παίκτη με αυτήν την επιλογή είναι 1 προς 2180. Για να έχει την ευκαιρία για οποιοδήποτε έπαθλο εδώ, ένας παίκτης πρέπει να ταιριάξει τρεις αριθμούς και οι πιθανότητες είναι 1 προς 96.

  Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσεις το λότο της Νέας Υόρκης (6-μπάλες, 7-μπάλες);
  Επιλογές πληρωμής όταν κερδίζετε το λότο της Νέας Υόρκης

  Επιλογές πληρωμής όταν κερδίζετε το λότο της Νέας Υόρκης

  Το Λόττο της Νέας Υόρκης είναι μια άλλη μορφή κλήρωσης στην οποία μπορεί κανείς να λάβει μέρος. Η κλήρωση έχει λάβει ελάχιστη προσοχή λόγω κακών πληρωμών. Εδώ, οι παίκτες θα πρέπει να επιλέξουν έξι αριθμούς από μια ομάδα 59 αριθμών. Το ελάχιστο Τζάκποτ σε αυτήν την κλήρωση ξεκινά από 2 εκατομμύρια δολάρια. Ο αριθμός μπορεί να αυξηθεί με την πάροδο του χρόνου λόγω ανατροπών. Ένα rollover σημαίνει σενάρια όταν διεξάγονται κληρώσεις και κανένας παίκτης δεν έχει κερδίσει το τζάκποτ.

  Με κάθε κλήρωση χωρίς νίκη, ο αριθμός αυξάνεται κατά $300.000. Αυτό online λαχείο δεν έχει όρια. Σημαίνει ότι τα κέρδη μπορούν να πάνε σε έναν άπειρο αριθμό, υπό την προϋπόθεση ότι κανένας παίκτης δεν έχει ταιριάξει τους έξι αριθμούς. Τρεις αριθμοί που ταιριάζουν ανταμείβονται με 1 $ που είναι το ελάχιστο που μπορεί να πάρει κάποιος.

  Οι κληρώσεις γίνονται κάθε Τετάρτη και Σάββατο στις 8:15 μ.μ. ανατολική ώρα. Τα χρηματικά έπαθλα ύψους έως και 600 $ μπορούν να διεκδικηθούν και να συλλεχθούν σε οποιονδήποτε λιανοπωλητή λαχειοφόρων αγορών, υπό τον όρο ότι κάποιος τον έχει ειδοποιήσει εκ των προτέρων. Οποιοδήποτε ποσό πάνω από αυτό θα πρέπει να συλλεχθεί σε ένα κέντρο αξιώσεων Lotto της Νέας Υόρκης.

  Επιλογές πληρωμής όταν κερδίζετε το λότο της Νέας Υόρκης
  Συμβουλές και κόλπα για να παίξετε λότο της Νέας Υόρκης

  Συμβουλές και κόλπα για να παίξετε λότο της Νέας Υόρκης

  Οι παίκτες παίζουν New York Lotto Online με νοοτροπία νικητή. Οι νίκες δεν είναι ποτέ εξασφαλισμένες στο διαδικτυακό Λόττο της Νέας Υόρκης. Η διαδικτυακή λοταρία είναι ένα παιχνίδι τύχης, αλλά και πάλι, μπορεί κανείς να εφαρμόσει κάποιες στρατηγικές για να διαλέξει τους αριθμούς. Μπορεί κανείς να κάνει χρήση επιστημονικά συνδυασμένων αριθμών που παράγονται από συστήματα λοταρίας. Άλλα κόλπα που μπορεί να εφαρμόσει ένας παίκτης για να εξασφαλίσει ότι θα αξιοποιήσει στο έπακρο το Λόττο της Νέας Υόρκης (6-μπάλες, 7-μπάλες) περιλαμβάνουν:

  Ανακατεύοντας τους αριθμούς

  Όταν επιλέγετε αριθμούς, συνιστάται οι παίκτες να μην επιλέγουν ομάδες με ένα αριθμό, όπως να επιλέγουν μόνο 20 ή ακόμη και να επιλέγουν μονοψήφιους αριθμούς όπως το 1 και το 5. Αυτό έχει σκοπό να διασφαλίσει ότι κάποιος παίζει ένα ισορροπημένο παιχνίδι αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες νίκης του παίκτη. Ο συνδυασμός αριθμών θα πρέπει να περιέχει ομοιόμορφα υψηλούς και χαμηλούς αριθμούς στο δεδομένο πεδίο αριθμών.

  Αναμείξτε άρτιους και περιττούς αριθμούς

  Όταν επιλέγετε έναν συνδυασμό έξι αριθμών, είναι ένα καλό κόλπο να επιλέγετε ομοιόμορφα και περιττούς και ζυγούς αριθμούς, ας πούμε τρεις περιττούς αριθμούς και τρεις ζυγούς αριθμούς. Με τέτοια διασπορά αριθμών, ένας παίκτης έχει περισσότερες πιθανότητες κατά τη διάρκεια της κλήρωσης.

  Συμβουλές και κόλπα για να παίξετε λότο της Νέας Υόρκης