Kαλύτερα Λοταρία Super Lotto το 2023

Ενώ οι ρωσικές στρατιωτικές εκστρατείες μπορεί να δαγκώνουν την Ουκρανία αυτή τη στιγμή (από το 2022), η αγάπη της χώρας για τις διαδικτυακές λοταρίες δεν έχει εξασθενίσει. Γι' αυτό το Super Lotto, ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια λαχειοφόρων αγορών της χώρας, εξακολουθεί να είναι δυνατό. Με τις κληρώσεις που γίνονται δύο φορές την εβδομάδα τα Σάββατα και τις Τετάρτες, είναι προφανές ότι αυτό το παιχνίδι κληρώνει εκατομμύρια Ουκρανούς και άλλες υπηκόους. Το Super Lotto διοργανώνεται από την Εθνική Λοταρία της Ουκρανίας (UNL), έναν από τους μόνους δύο κρατικούς φορείς στη χώρα.

Αυτή η ανάρτηση είναι γεμάτη με ζουμερές λεπτομέρειες για αυτό το παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένης της ιστορίας του, πού να αγοράσετε εισιτήρια, πώς να το παίξετε, τις πιθανότητες να κερδίσετε και το νομικό του καθεστώς στη χώρα. Υπάρχουν επίσης συμβουλές και κόλπα για να βοηθήσετε τους παίκτες σε αυτό το παιχνίδι.

Kαλύτερα Λοταρία Super Lotto το 2023
Πού να αγοράσετε εισιτήρια για το Super Lotto (Ουκρανία)

Πού να αγοράσετε εισιτήρια για το Super Lotto (Ουκρανία)

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι η Ουκρανία δίνει την ευκαιρία σε όλους να παίξουν ανεξαρτήτως εθνικότητας. Δεν έχει σημασία από πού παίζει κάποιος. το παιχνίδι προσφέρει πολλούς εύκολους και βολικούς τρόπους για να αγοράσετε εισιτήρια. Οι παίκτες, ειδικά από άλλες χώρες, μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια online μέσω πράκτορες λότο που βασίζονται στο Διαδίκτυο.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι παίκτες είναι να επιλέξουν τους αριθμούς τους και να ολοκληρώσουν την πληρωμή. Το site θα κάνει τα υπόλοιπα. Για τους κατοίκους, υπάρχουν τουλάχιστον 5.200 λιανοπωλητές εισιτηρίων σε όλη την Ουκρανία. Η είσοδος σε οποιοδήποτε από αυτά και η αγορά ενός εισιτηρίου θα πρέπει να είναι εξαιρετικά εύκολη.

Πού να αγοράσετε εισιτήρια για το Super Lotto (Ουκρανία)
Ιστορία του Super Lotto της Ουκρανίας

Ιστορία του Super Lotto της Ουκρανίας

Οι πρώτες μέρες του Super Lotto μπορούν να εντοπιστούν στο 2001, όταν το παιχνίδι παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στους λάτρεις του λότο στην Ουκρανία από το UNL, έναν κρατικό φορέα λαχειοφόρων αγορών που ιδρύθηκε το 1997. Ο χειριστής αργότερα θα άλλαζε τη μήτρα του παιχνιδιού (6/39) σε τρέχον (6/52) το 2008.

Στη γλώσσα των λαϊκών, σημαίνει ότι οι κυνηγοί τζακ ποτ καλούνται τώρα να επιλέξουν έξι αριθμούς από το ένα έως το 52. Το τζακ ποτ ξεκινά από 3.000.000 UAH και αυξάνεται μέχρι να κερδίσει το τζακ ποτ.

Το μεγαλύτερο τζάκποτ Super Lotto έπεσε το 2007 και άξιζε 15,2 εκατομμύρια UAH (0,57 εκατομμύρια USD). Ακολουθούν 14.128 UAH που κερδήθηκαν το 2012.

Ιστορία του Super Lotto της Ουκρανίας
Είναι νόμιμο το Super Lotto (Ουκρανία);

Είναι νόμιμο το Super Lotto (Ουκρανία);

Για όσους αμφιβάλλουν, το Super Lotto είναι νόμιμο στην Ουκρανία και αναγνωρίζεται από το κράτος. Πρώτον, το παιχνίδι οργανώνεται και διευθύνεται από το UNL, μια οντότητα του κράτους. Η οντότητα ιδρύθηκε σκόπιμα από την κυβέρνηση της Ουκρανίας για να λειτουργεί διάφορα παιχνίδια για λογαριασμό του κράτους.

Το κράτος ρυθμίζει πλήρως το UNL, και ως εκ τούτου, όλα τα παιχνίδια του είναι νόμιμα. Εκτός από το Super Lotto, ο χειριστής διοργάνωσε μια σειρά από άλλα παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων των Lotto Maxima, Keno, Second Luck και Lotto Triyka. Όλα αυτά τα προϊόντα αναγνωρίζονται ως νόμιμα στην Ουκρανία.

Άλλωστε το UNL είναι ένα από τα Παγκόσμια Ένωση Λοταριώνμέλη του (WLA). Η ένωση είναι μια παγκόσμια αρχή που διασφαλίζει ότι όλοι οι χειριστές-μέλη παίζουν με τους αυστηρούς κανόνες και τις ηθικές αρχές της. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα παιχνίδια UNL, συμπεριλαμβανομένου του Super Lotto, είναι εγγυημένα δωρεάν και δίκαια.

Είναι νόμιμο το Super Lotto (Ουκρανία);
Πώς να παίξετε Ουκρανικό Super Lotto

Πώς να παίξετε Ουκρανικό Super Lotto

Το Super Lotto της Ουκρανίας διαθέτει έναν ενιαίο πίνακα 6/52. Αυτό σημαίνει ότι κάθε κλήρωση περιλαμβάνει έξι νικηφόρους αριθμούς από ένα εύρος από 1 έως 52. Έτσι, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουν οι παίκτες όταν παίζουν το παιχνίδι είναι να επιλέξουν έξι αριθμούς από το εύρος. Υπάρχουν δύο τρόποι για να επιλέξετε τους αριθμούς.

Οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη δυνατότητα Γρήγορης επιλογής στην οποία επιτρέπουν στο σύστημα να επιλέγει τυχαία τους αριθμούς για λογαριασμό τους. Ένα άλλο είναι να επιλέγουν οι ίδιοι τους τυχερούς αριθμούς. Δεδομένου ότι το αποτέλεσμα κάθε κλήρωσης είναι τυχαίο, ο τρόπος επιλογής των αριθμών δεν καθορίζει σε καμία περίπτωση το αποτέλεσμα.

Το Super Lotto προσφέρει έξι επίπεδα βραβείων. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες δεν χρειάζεται να ταιριάξουν και τους έξι νικηφόρους αριθμούς για να κερδίσουν ένα έπαθλο. Όσο μεγαλύτερο σετ αριθμών αντιστοιχεί ένας παίκτης για μια συγκεκριμένη κλήρωση, τόσο μεγαλύτερο είναι το έπαθλο. Για να κερδίσετε το χαμηλότερο έπαθλο, οι παίκτες πρέπει να ταιριάξουν τουλάχιστον δύο αριθμούς από τους έξι που κληρώθηκαν.

Όσοι ταιριάζουν και με τους έξι αριθμούς που επιλέχθηκαν σε μια κλήρωση πηγαίνουν σπίτι με το τζάκποτ Super Lotto, το οποίο είναι το υψηλότερο βραβείο. Ένα συναρπαστικό πράγμα για το παιχνίδι είναι ότι το τζάκποτ δεν περιορίζεται, που σημαίνει ότι δεν υπάρχει μέγιστο όριο στο πόσα μπορεί κανείς να κερδίσει. Το τζάκποτ συνεχίζει να αυξάνεται μετά από κάθε κλήρωση μέχρι να κερδίσει ένας παίκτης.

Πώς να παίξετε Ουκρανικό Super Lotto
Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσετε το Super Lotto Ουκρανία;

Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσετε το Super Lotto Ουκρανία;

Το Super Lotto Ukraine προσφέρει πέντε διαφορετικά επίπεδα για να κερδίσουν οι παίκτες κάθε Τετάρτη και Σάββατο βράδυ. Το παιχνίδι είναι γνωστό ότι προσφέρει μερικές από τις πιο ελκυστικές πιθανότητες στη βιομηχανία του λότο, με κάθε επίπεδο να προσφέρει διαφορετικές αποδόσεις.

Οι πιθανότητες να κερδίσετε το τζάκποτ (το έπαθλο της κορυφαίας βαθμίδας), το οποίο απαιτεί από τους παίκτες να ταιριάξουν και τους έξι αριθμούς που κληρώθηκαν, είναι μία στις 20.358.520. Οι πιθανότητες για το βραβείο δεύτερης κατηγορίας είναι μία στις 73.763. Αυτό το επίπεδο απαιτεί από τους παίκτες να ταιριάζουν σωστά πέντε αριθμούς από τους έξι.

Για τους κυνηγούς βραβείων τρίτης κατηγορίας, οι πιθανότητες είναι μία στις 1.311 για ταίριασμα τεσσάρων από τους έξι αριθμούς που κληρώθηκαν. Για το τέταρτο επίπεδο, οι πιθανότητες του παίκτη να κερδίσει είναι μία στις 67. Εδώ, οι παίκτες πρέπει να είναι 3 από τους νικηφόρους αριθμούς. Στο επίπεδο πέντε, οι παίκτες κερδίζουν εάν ταιριάζουν μόνο με δύο αριθμούς από τους έξι. Αυτό το επίπεδο έρχεται με πιθανότητες μία στις οκτώ.

Από τις παραπάνω πιθανότητες, μπορεί κανείς να συμπεράνει ότι το να πετύχεις το τζάκποτ Super Lotto είναι το πιο δύσκολο πράγμα. Όπως κάθε άλλο παιχνίδι, όσο μεγαλύτερο είναι το έπαθλο, τόσο μικρότερες είναι οι πιθανότητες να κερδίσετε. Έτσι, οι σοφοί παίκτες μπορεί να θέλουν να το σκεφτούν δύο φορές πριν προσπαθήσουν να κερδίσουν το υψηλότερο έπαθλο. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μια μεγάλη νίκη είναι αδύνατη. Ένα σημείο που αξίζει να τονιστεί είναι ότι τα αποτελέσματα του Super Lotto είναι τυχαία, όπως και το ίδιο τα αποτελέσματα κάθε διαδικτυακού παιχνιδιού λοταρίας.

Συνολικές αποδόσεις

Έχοντας γνωρίσει τις πιθανότητες σε κάθε επίπεδο, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τις συνολικές πιθανότητες να κερδίσετε ένα έπαθλο Super Lotto Ukraine. Το παιχνίδι προσφέρει 1 στις 7 συνολικές αποδόσεις. Αν και αυτές μπορεί να μην είναι οι καλύτερες πιθανότητες στον κόσμο των διαδικτυακών λοταριών, είναι εξαιρετικές για μια εθνική λαχειοφόρο αγορά.

Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσετε το Super Lotto Ουκρανία;
Επιλογές πληρωμής για τους νικητές του παιχνιδιού

Επιλογές πληρωμής για τους νικητές του παιχνιδιού

Το Super Lotto της Ουκρανίας προσφέρει εφάπαξ πληρωμή ως τη μόνη διαθέσιμη επιλογή. Οποιοδήποτε έπαθλο από 500 UAH και κάτω μπορεί να διεκδικηθεί από οποιονδήποτε από τους 5.200 αδειοδοτημένους λιανοπωλητές της κομητείας. Τα έπαθλα μεταξύ 500 και 25.000 UAH μπορούν να συλλέξουν τα χρήματά τους από ένα από τα περιφερειακά γραφεία του UNL, συμπεριλαμβανομένων των γραφείων της Συμφερούπολης, του Χάρκοβο, του Λβιβ, του Ντόνετσκ, του Ντνεπροπετρόφσκ και της Οδησσού.

Οι παίκτες που κερδίζουν οποιοδήποτε έπαθλο άνω των 25.000 UAH πρέπει να επισκεφτούν τα κεντρικά γραφεία του UNL για να λάβουν τα χρήματά τους. Για διεθνείς παίκτες, πρέπει να προγραμματίσουν μια επίσκεψη στην Ουκρανία για να εισπράξουν τα χρήματά τους εάν κερδίσουν ένα τζάκποτ ή οποιοδήποτε σημαντικό ποσό.

Επιλογές πληρωμής για τους νικητές του παιχνιδιού
Συμβουλές και κόλπα για να παίξετε Super Lotto

Συμβουλές και κόλπα για να παίξετε Super Lotto

Τα λαχεία είναι τυχερά παιχνίδια, και το Super Lotto της Ουκρανίας δεν αποτελεί εξαίρεση. Ωστόσο, οι καλύτεροι διαδικτυακοί παίκτες λοταρίας δεν αγοράζουν απλώς εισιτήρια και αφήνουν τα πάντα στην Lady Luck. Ναι, δεν υπάρχει κανένα κόλπο ή συμβουλή που να εγγυάται τη νίκη, αλλά υπάρχουν τρόποι με τους οποίους οι παίκτες μπορούν να μεγιστοποιήσουν την εμπειρία και ακόμη και να ελαχιστοποιήσουν τις απώλειες. Εδώ είναι μερικές από αυτές τις συμβουλές και κόλπα.

  • Αγορά περισσότερων εισιτηρίων: Για να αυξήσετε τις πιθανότητες να κερδίσετε, καλό είναι οι παίκτες να αγοράσουν περισσότερα από ένα διαδικτυακά λαχεία, αν και αυτό συνοδεύεται από περισσότερα έξοδα. Αν κάποιος αγοράσει λιγότερα εισιτήρια, η πιθανότητα να κερδίσει μειώνεται.
  • Αγορά online λαχείων από εξουσιοδοτημένους λιανοπωλητές λαχειοφόρων αγορών: Με πολλές απάτες με λαχειοφόρο αγορά στο διαδίκτυο, οι παίκτες μπορούν εύκολα να ερωτευτούν. Για να αποφευχθεί αυτό, οι παίκτες του Super Lotto θα πρέπει να αγοράζουν εισιτήρια μόνο από εξουσιοδοτημένους λιανοπωλητές.
  • Διατηρώντας το διασκεδαστικό: Το Super Lotto είναι ένα τυχερό παιχνίδι, που σημαίνει ότι η νίκη δεν είναι εγγυημένη. Ως εκ τούτου, μόνο λίγοι τυχεροί παίκτες κερδίζουν. Για να αποφύγετε την απογοήτευση, οι παίκτες θα πρέπει να παρακινούνται από τη διασκεδαστική φύση του παιχνιδιού και όχι από τα χρηματικά έπαθλα.
  • Στόχευση χαμηλότερων βραβείων: Οπως και εξηγείται σε αυτόν τον οδηγό, τα μεγαλύτερα βραβεία είναι πιο δύσκολο να κερδίσουν από τα μικρότερα. Με τις πιθανότητες να κερδίσετε το τζάκποτ είναι μία στις 20.358.520, είναι πιο συνετό να κυνηγήσετε βραβεία χαμηλότερου επιπέδου.
Συμβουλές και κόλπα για να παίξετε Super Lotto