Kαλύτερα Λοταρία SuperLotto το 2023/2024

Το SuperLotto είναι μια δημοφιλής διαδικτυακή λοταρία που λαμβάνει χώρα στην Καλιφόρνια. Πραγματοποιούνται δύο κληρώσεις κάθε εβδομάδα την Τετάρτη και το Σάββατο το βράδυ. Συνήθως ξεκινούν λίγο πριν τις 8:00 μ.μ. PT. Οι παίκτες πρέπει να αγοράσουν το εισιτήριό τους πριν από τις 19:45 για να είναι επιλέξιμοι. Αυτό είναι το σημείο αποκοπής για κάθε ισοπαλία. Τα τελευταία χρόνια οι άνθρωποι έχουν επιλέξει να παίζουν SuperLotto online λόγω της πρόσθετης ευκολίας. Ωστόσο, ένας σημαντικός αριθμός παικτών εξακολουθεί να θέλει να τα προμηθευτεί από λιανοπωλητές τούβλων και κονιάματος.

Τα τζακ ποτ ξεκινούν συχνά από τα 7 εκατομμύρια δολάρια. Αυτός ο αριθμός κυλά μέχρι να κερδίσει κάποιος τελικά. Δεν έχει τεθεί ανώτατο όριο για το πόσο μπορεί να αυξηθεί το τζάκποτ. Το 2002 έφτασε συνολικά τα 193 εκατομμύρια δολάρια.

Kαλύτερα Λοταρία SuperLotto το 2023/2024
Πού να αγοράσετε εισιτήρια για το SuperLotto

Πού να αγοράσετε εισιτήρια για το SuperLotto

Εάν ο παίκτης θέλει να αποκτήσει ένα εισιτήριο με τον παλιομοδίτικο τρόπο, μπορεί να απευθυνθεί σε ένα επιλεγμένο κατάστημα λιανικής. Υπάρχουν τουλάχιστον 21.000 από αυτά σε όλη την έκταση Ηνωμένες Πολιτείες πολιτεία της Καλιφόρνια. Το Διαδίκτυο επέτρεψε στους παίκτες να απολαύσουν αυτό το παιχνίδι χωρίς καν να βγουν από το σπίτι. Οι άνθρωποι που θέλουν να μάθουν πώς να αγοράσουν ένα εισιτήριο λοταρίας SuperLotto μέσω Διαδικτύου θα χαρούν να διαβάσουν ότι η διαδικασία είναι απλή.

Υπάρχουν ιστότοποι που προσφέρουν υπηρεσίες όπου ένας πράκτορας θα αγοράσει λαχεία για λογαριασμό πελατών. Αποθηκεύονται με ασφάλεια μέχρι να ξεκινήσει η κλήρωση. Εάν είναι νικητής, τότε ο ιστότοπος θα ειδοποιήσει τον παίκτη αμέσως μετά. Δυστυχώς, στο παρελθόν υπήρξαν αναφορές για ιστοσελίδες απάτης. Εξαιτίας αυτού ο παίκτης πρέπει να βεβαιωθεί ότι η υπηρεσία που επιλέγει είναι νόμιμη.

Πού να αγοράσετε εισιτήρια για το SuperLotto
Ιστορία του SuperLotto

Ιστορία του SuperLotto

Η Κρατική Λοταρία της Καλιφόρνια ιδρύθηκε για πρώτη φορά το 1984. Είχε προηγηθεί μια αλλαγή στη νομοθεσία. Οι ψηφοφόροι είχαν την ευκαιρία να αποφασίσουν εάν ήθελαν να δημιουργηθεί μια νέα λοταρία. Όταν η Πρόταση 37 πέρασε, επέτρεψε στο CSL να προχωρήσει. Άρχισαν να αναπτύσσονται διάφορες παραλλαγές στο τυπικό παιχνίδι. Αυτό περιελάμβανε το SuperLotto το 1986. Σχεδιάστηκε για να έχει παρόμοια μορφή με το Mega Millions.

Οι υπεύθυνοι για την υλοποίηση με έδρα την Καλιφόρνια παιχνίδια λαχειοφόρου αγοράς έχουν ιστορικό να το κάνουν πολύ γρήγορα. Αυτό συμβαίνει επειδή ο νόμος περί λαχειοφόρων αγορών ορίζει πολύ αυστηρά χρονοδιαγράμματα για την ολοκλήρωση τέτοιων έργων. Ως αποτέλεσμα, με τα χρόνια νέα διαδικτυακά παιχνίδια λαχείων όπως το SuperLotto έχουν περάσει από τα στάδια σχεδιασμού σε λειτουργική κατάσταση σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ιστορία του SuperLotto
Είναι το SuperLotto νόμιμο;

Είναι το SuperLotto νόμιμο;

Πριν αγοράσετε εισιτήρια SuperLotto μέσω Διαδικτύου, είναι σημαντικό ο παίκτης να διασφαλίσει ότι είναι νομικά επιλέξιμα. Πρέπει να είναι ηλικίας 18 ετών και άνω. Επιπλέον, οι παίκτες πρέπει να προσκομίσουν απόδειξη της ταυτότητάς τους. Πολλές άλλες λοταρίες στις Ηνωμένες Πολιτείες επιτρέπουν την ανωνυμία. Αυτό δεν ισχύει για αυτούς που εδρεύουν στην Καλιφόρνια. Ως αποτέλεσμα, είναι πιο δύσκολο για τους μη επιλέξιμους να αγοράσουν εισιτήριο.

Οι άνθρωποι στην κοινότητα της λοταρίας ελέγχουν πάντα τη νομιμότητα των παιχνιδιών που παίζουν. Το SuperLotto θεωρείται ασφαλές και αξιόπιστο. Διευθύνεται από την Κρατική Λοταρία της Καλιφόρνια, ενώ είναι επίσης μέλος της Ένωσης Πολυπολιτειακών Λοταριών. Το Ανώτατο Δικαστήριο της Καλιφόρνια έχει ψηφίσει νόμους στο παρελθόν με στόχο να διατηρηθεί το SuperLotto όσο το δυνατόν πιο δίκαιο. Εξαιτίας αυτού, οι παίκτες μπορούν να το θεωρήσουν μια πολύ αξιόπιστη μορφή τζόγου.

Είναι το SuperLotto νόμιμο;
Πώς να παίξετε SuperLotto

Πώς να παίξετε SuperLotto

Υπάρχουν αριθμοί που κυμαίνονται από το 1 έως το 47 σε κάθε κλήρωση. Ο παίκτης πρέπει να επιλέξει πέντε από αυτά, καθώς και έναν αριθμό MEGA. Αυτό κυμαίνεται από 1 έως 27. Είναι εύκολο να μάθετε πώς να παίζετε το SuperLotto online. Υπάρχουν επιλογές τόσο για την επιλογή συγκεκριμένων αριθμών όσο και για την είσοδο σε μια τυχερή βουτιά.

Κοστίζει 1 $ ανά παιχνίδι, με την επιλογή να το κάνετε το πολύ πέντε δυνατές φορές σε ένα μόνο δελτίο. Μερικοί άνθρωποι θέλουν να χρησιμοποιούν τη δυνατότητα Advance Play. Τους εισάγει αυτόματα σε διαδοχικές μελλοντικές κληρώσεις. Αυτό μπορεί να γίνει συνολικά 20 φορές.

Μόλις ο παίκτης κάνει την πληρωμή του, θα λάβει ένα εισιτήριο SuperLotto. Πρέπει να το φροντίσουν καθώς θα χρησιμεύσει ως απόδειξη σε περίπτωση νίκης. Τα τζάκποτ επιτυγχάνονται εάν ταιριάζουν και οι πέντε κύριοι αριθμοί και ο αριθμός MEGA. Υπάρχουν επίσης οκτώ χαμηλότερες βαθμίδες βραβείων.

Για παράδειγμα, ένα από αυτά κερδίζεται απλά ταιριάζοντας τον αριθμό MEGA. Πρόσφατα εισήχθη ο κωδικός SuperLotto 2nd Chance. Κάνει τους παίκτες επιλέξιμους για μια πρόσθετη κλήρωση που προσφέρει τζάκποτ $15.000 σε πέντε τυχερούς νικητές.

Πώς να παίξετε SuperLotto
Οι πιθανότητες να κερδίσεις το SuperLotto

Οι πιθανότητες να κερδίσεις το SuperLotto

Με 9 πιθανές πιθανότητες να κερδίσετε, ίσως είναι δελεαστικό να αγοράσετε ένα εισιτήριο για το SuperLotto. Ωστόσο, όσο υψηλότερο είναι το έπαθλο τόσο μικρότερες είναι οι πιθανότητες να κερδίσετε. Όταν πρόκειται για το κύριο τζάκποτ, οι πιθανότητες είναι περίπου 1 στα 42 εκατομμύρια. Εάν οι παίκτες κοιτάζουν την κλήρωση με αυτόν τον τρόπο, τότε μπορεί να έχουν δεύτερες σκέψεις σχετικά με τη συμμετοχή τους. Υπάρχουν 1 στις 1.500.000 πιθανότητες να ταιριάζουν όλοι οι κύριοι αριθμοί αλλά όχι ο αριθμός MEGA.

Από εκεί και πέρα οι πιθανότητες γίνονται καλύτερες με λιγότερα βραβεία. Στην πραγματικότητα, η αντιστοίχιση του αριθμού MEGA χωρίς κανέναν από τους κύριους αριθμούς είναι 1 προς 49. Αυτές οι πιθανότητες είναι συνολικά καλύτερες από το Powerball Lottery και Mega Millions. Επιπλέον, με κάθε κλήρωση που δεν ζητείται, περισσότερα χρήματα προστίθενται στο pot. Μπορεί να συγκεντρωθούν εκατομμύρια δολάρια χωρίς να επηρεαστούν οι πιθανότητες νίκης.

Οι πιθανότητες να κερδίσεις το SuperLotto
Επιλογές πληρωμής

Επιλογές πληρωμής

Μόλις ολοκληρωθεί η κλήρωση, υπάρχει ένα παράθυρο 180 ημερών για να υποβάλετε αξίωση για ένα νικητήριο δελτίο. Εάν το έπαθλο είναι κάτω από $600, το άτομο μπορεί να πάει στον τοπικό πωλητή λιανικής και να λάβει μια πληρωμή σε μετρητά. Εναλλακτικά, μπορούν να ταχυδρομήσουν ένα έντυπο αξίωσης μαζί με το εισιτήριό τους στην έδρα της λαχειοφόρου αγοράς στο Σακραμέντο. Αυτή είναι επίσης μια επιλογή για νίκες άνω των $600.

Τα έπαθλα τζάκποτ καταβάλλονται σε 30 δόσεις ετησίως. Είναι γνωστό ως πρόσοδος. Ενώ αυτή είναι η προεπιλεγμένη επιλογή πληρωμής, το άτομο θα μπορούσε να διεκδικήσει μια εναλλακτική αξία σε μετρητά. Θα έχουν στη διάθεσή τους 60 ημέρες μετά την έγκριση μιας αξίωσης για να υποβάλουν ένα τέτοιο αίτημα. Ωστόσο, θα καταλήξει να είναι μικρότερο από το διαφημιζόμενο τζάκποτ. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι αξίες του μεγάλου βραβείου SuperLotto βασίζονται σε προσόδους που επενδύονται με την πάροδο του χρόνου.

Επιλογές πληρωμής
Συμβουλές και κόλπα όταν παίζετε SuperLotto

Συμβουλές και κόλπα όταν παίζετε SuperLotto

Πότε επιλέγοντας τους αριθμούς για ένα λαχείο online Σε ορισμένους παίκτες αρέσει να συνδυάζουν πιθανότητες και ζυγούς. Δύο ζυγές και τρεις πιθανότητες είναι κοινές με αυτήν την τακτική. Υπάρχει ένας σημαντικός λόγος για αυτό. Υπάρχουν πολύ μικρές πιθανότητες να τελειώσει μια ισοπαλία με όλες τις πιθανότητες ζυγών. Εν τω μεταξύ 2 ζυγές/3 πιθανότητες ή 2 πιθανότητες/3 ζυγές μπορεί να είναι ο συνδυασμός που ταιριάζει στο 65% των παιχνιδιών SuperLotto.

Παίξτε SuperLotto online για να κερδίσετε, διασφαλίζοντας ότι οι αριθμοί του εισιτηρίου ανέρχονται μεταξύ 89 και 151. Όταν αναλυθούν οι προηγούμενες κληρώσεις, γίνεται σαφές ότι οι αριθμοί σε αυτά τα σύνολα εμφανίζονται στη συντριπτική πλειοψηφία των νικών. Οι τακτικοί παίκτες λαχειοφόρων αγορών θέλουν επίσης να επιλέγουν υψηλούς και χαμηλούς αριθμούς.

Είναι σύνηθες να επιλέγουμε επετείους και γενέθλια. Το πρόβλημα είναι ότι αυτό θα περιορίσει τον υψηλότερο δυνατό αριθμό σε μόλις 31. Επομένως, αυτή η επιλογή μπορεί να μην είναι τόσο τυχερή όσο φαίνεται. Ορισμένοι αριθμοί επιλέγονται συχνά από μεγάλο αριθμό ατόμων. Αυτά περιλαμβάνουν τα 7, 13 και 23. Η αποφυγή τους θα βοηθήσει στην ελαχιστοποίηση των πιθανοτήτων να χρειαστεί να χωρίσετε το τζάκποτ με κάποιον άλλο.

Συμβουλές και κόλπα όταν παίζετε SuperLotto