Kαλύτερα Λοταρία SuperStar το 2023

Το SuperStar ξεχωρίζει ως μια από τις πιο συναρπαστικές προσθήκες στην πιο γνωστή λοταρία της Ιταλίας, το SuperEnalotto. Προσφέρει στους παίκτες την ευκαιρία να κερδίσουν επιπλέον έπαθλα, αλλά με επιπλέον χρέωση. Η επιλογή της επιλογής SuperStar αυξάνει τον αριθμό των βραβείων σε 15, από τα επτά που προσφέρονται για το SuperEnalotto. Η αντιστοίχιση του αριθμού σούπερ σταρ αυξάνει επίσης το μέγεθος του τζάκποτ και μπορεί να αυξήσει τα κανονικά βραβεία έως και 100 φορές.

Οι περισσότεροι διαδικτυακοί παίκτες λότο, ειδικά οι νέοι, συνήθως εκφράζουν κάποιες ανησυχίες σχετικά με το πώς να αγοράσουν ένα λαχείο SuperStar online. Για αρχή, οι παίκτες που διαμένουν στην Ιταλία μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια SuperStar από τους πολλούς πωλητές λαχείων σε όλη τη χώρα. Αυτή είναι μια εύκολη εναλλακτική, αλλά μπορεί να είναι άβολη για πολλούς ανθρώπους, καθώς χρειάζεται χρόνος για να φτάσετε στους πωλητές και, μερικές φορές, ακόμη και στην ουρά για να λάβετε τα εισιτήρια.

Kαλύτερα Λοταρία SuperStar το 2023
Flag

No matches found, please try:

gr Country FlagCheckmark

Mystake

gr Country FlagCheckmark

18+ | Παίξτε Υπεύθυνα | Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Show less...Εμφάνιση περισσότερων
Λάβετε το μπόνους σας
Show less...
Εμφάνιση περισσότερων

  Όταν πρόκειται να βρείτε έναν βολικό τρόπο για να παίξετε παιχνίδια λοταρίας στο διαδίκτυο, Mystake είναι το μέρος που πρέπει να πάτε! Mystake είναι ένα καθιερωμένο Λοταρία που ιδρύθηκε το 2020 . Έκτοτε, έχει αποκτήσει θετική φήμη ως αξιόπιστη και αξιόπιστη, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών, μια σειρά επιλογών πληρωμής και μια φιλική ομάδα εξυπηρέτησης πελατών. Θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε σε αυτόν τον ιστότοπο για να απολαύσετε μια εξαιρετική εμπειρία τυχερών παιχνιδιών στο διαδίκτυο.

  Πού να αγοράσετε εισιτήρια για το SuperStar

  Πού να αγοράσετε εισιτήρια για το SuperStar

  Όσον αφορά το πώς να παίξετε το SuperStar online, το οποίο είναι χρήσιμο για μη κατοίκους, τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν μόνο μέσω εξουσιοδοτημένων διαδικτυακών προμηθευτών. Μια γρήγορη διαδικτυακή αναζήτηση μπορεί να βοηθήσει τους παίκτες να βρουν αξιόπιστους πωλητές λαχείων και να αγοράσουν εισιτήρια SuperStar. Αξίζει να σημειωθεί ότι ορισμένοι πωλητές ενδέχεται να χρεώνουν τέλη διευκόλυνσης και άλλοι μπορεί να έχουν κρυφές χρεώσεις. Οι τρόποι πληρωμής μπορεί επίσης να διαφέρουν μεταξύ των προμηθευτών.

  Οι παίκτες έχουν επίσης την ευκαιρία να αγοράσουν εισιτήρια μέσω του a συνδικάτο λαχειοφόρων αγορών. Αυτό αναφέρεται σε μια ομάδα παικτών που συγκεντρώνουν τα χρήματά τους και αγοράζουν πολλά εισιτήρια συλλογικά, αυξάνοντας τις πιθανότητες να κερδίσουν την κλήρωση. Οι παίκτες του στοιχήματος πρέπει να είναι εξαιρετικά επιλεκτικοί όταν συμμετέχουν σε ένα συνδικάτο για να διασφαλίσουν ότι δεν θα εξαπατηθούν.

  Πού να αγοράσετε εισιτήρια για το SuperStar
  Η ιστορία του SuperStar

  Η ιστορία του SuperStar

  Η λοταρία SuperStar και SuperEnalotto γενικά, ανήκει και διαχειρίζεται η Εταιρεία SISAL. Η SISAL Company ιδρύθηκε το 1945, αλλά μόλις το 1997 ίδρυσε την SuperEnalotto. Το SuperEnalotto διαδέχθηκε το SuperEnalotto, το οποίο λειτουργούσε συνεχώς από τη δεκαετία του 1950. Η πρώτη κλήρωση πραγματοποιήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου 1997. Το SuperEnalotto έγινε γρήγορα το κορυφαίο λαχείο στην Ιταλία και την Ευρώπη. Το SuperStar παρουσιάστηκε στις 28 Μαρτίου 2006 για να αυξήσει τον αριθμό των νικητών.

  Η λοταρία SuperStar προκάλεσε ενθουσιασμό καθώς πρόσφερε στους παίκτες τεράστιες ευκαιρίες νίκης, αλλά οι περισσότεροι παίκτες της ελίτ παραμένουν κάπως σκεπτικοί για τις «μη ρεαλιστικές πιθανότητες». Ωστόσο, μόλις στις 2 Δεκεμβρίου 2008, ένα δελτίο ταίριαξε και με τους έξι βασικούς αριθμούς του λαχείου και τον αριθμό SuperStar. Το εισιτήριο προσέλκυσε ένα τζάκποτ 45 εκατομμυρίων ευρώ και επιπλέον 2 εκατομμύρια ευρώ για την αντιστοίχιση του αριθμού SuperStar. Το τζάκποτ κέρδισε ένα συνδικάτο 30 παικτών στην Cosenza.

  Η ιστορία του SuperStar
  Είναι νόμιμη η λοταρία SuperStar;

  Είναι νόμιμη η λοταρία SuperStar;

  Η λοταρία SuperStar είναι νόμιμη. Διοικείται από εταιρεία εξουσιοδοτημένη να παρέχει υπηρεσίες τζόγου από την Αρχή Παιγνίων της Μάλτας, με τον αριθμό άδειας MGA/B2C/609/2018. Ωστόσο, υπάρχουν περιορισμοί σχετικά με το ποιος μπορεί να παίξει το λαχείο λόγω δικαιοδοτικών ζητημάτων.

  Οι παίκτες από πολλές χώρες δεν επιτρέπεται να συμμετέχουν στην κλήρωση, ειδικά όσοι προέρχονται από δικαιοδοσίες όπου απαγορεύεται ο τζόγος. Υπάρχει επίσης περιορισμός ηλικίας για παίκτες που μπορούν παίξτε το λαχείο online. Οι παίκτες πρέπει να είναι 18 ετών ή μεγαλύτεροι ή 21 ετών σε ορισμένες χώρες.

  Είναι το SuperStar Fair;

  Το SuperStar είναι ένα δίκαιο παιχνίδι λοταρίας. Όλες οι κληρώσεις πραγματοποιούνται με διαφάνεια και εποπτεύονται από τις αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές. Επίσης δεν έχουν σχηματιστεί υποθέσεις απάτης ή άλλα παρόμοια θέματα σχετικά με την κλήρωση.

  Είναι νόμιμη η λοταρία SuperStar;
  Πώς να παίξετε SuperStar Lottery

  Πώς να παίξετε SuperStar Lottery

  Το να παίξετε το λαχείο SuperStar είναι αρκετά απλό. Οι παίκτες πρέπει να ξεκινήσουν αγοράζοντας ένα εισιτήριο SuperEnalotto μέσω οποιωνδήποτε μεθόδων που επισημαίνονται παραπάνω. Στη συνέχεια πρέπει να επιλέξουν έξι τυχερούς αριθμούς από το 1 έως το 90. Αν ταιριάξουν και τους έξι αριθμούς κερδίζεται το τζάκποτ.

  Ωστόσο, μπορούν να πληρώσουν μια επιπλέον χρέωση 0,50 € ανά συμμετοχή για να έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην κλήρωση SuperStar. Αυτό τους επιτρέπει να επιλέξουν έναν επιπλέον αριθμό από ένα διαφορετικό σύνολο αριθμών που κυμαίνεται από το 1 έως το 90. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν τον ίδιο αριθμό για την αρχική τους επιλογή και την επιλογή SuperStar. Οι παίκτες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν μια ποικιλία εργαλείων γρήγορης επιλογής ή γεννήτριες τυχαίων αριθμών.

  Μετά την επιλογή των αριθμών, οι παίκτες πρέπει να περιμένουν τη σχετική κλήρωση. Οι κληρώσεις λοταρίας SuperStar γίνονται συνήθως τρεις φορές κάθε εβδομάδα, Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο. Οι κληρώσεις καθορίζουν τους νικητές.

  Εάν όλοι οι αριθμοί της κλήρωσης ταιριάζουν με αυτό που επέλεξε ο παίκτης κατά την αγορά του εισιτηρίου, ο παίκτης κερδίζει το τζάκποτ και επιπλέον 2 εκατομμύρια ευρώ για τον αριθμό σούπερ σταρ. Υπάρχουν επίσης πολλά άλλα επίπεδα βραβείων για τη λαχειοφόρο αγορά, που σημαίνει ότι οι παίκτες μπορούν να κερδίσουν ταιριάζοντας μόνο τρεις από τους κύριους αριθμούς και τον αριθμό SuperStar.

  Πώς να παίξετε SuperStar Lottery
  Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσεις το SuperStar;

  Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσεις το SuperStar;

  Οι πιθανότητες να κερδίσετε τη λοταρία SuperStar εξαρτώνται από αυτές της νίκης στην κύρια κλήρωση του SuperEnalotto. Οι πιθανότητες αντιστοίχισης και των έξι βασικών αριθμών και του αριθμού SuperStar είναι 1:56.035.316.700. Το έπαθλο για αυτό είναι το τζάκποτ συν 2 εκατομμύρια ευρώ. Ταιριάζοντας πέντε βασικούς αριθμούς, τον χαρούμενο, και τον αριθμό SuperStar έχει πιθανότητες 1:9.339.219.450.

  Η αντιστοίχιση πέντε αριθμών συν τον αριθμό SuperStar έχει πιθανότητες 1:112.520.716. Οι βαθμίδες βραβείων φτάνουν τόσο χαμηλά όσο ταιριάζουν μόνο με τον αριθμό SuperStar, ο οποίος έχει πιθανότητες 1:138. Οι συνολικές πιθανότητες ένας παίκτης να κερδίσει ένα έπαθλο σούπερ σταρ είναι 1:90.

  βραβεία

  Τα βραβεία για την αντιστοίχιση του αριθμού SuperStar ποικίλλουν ανάλογα με τον αριθμό των κύριων έξι αριθμών που ταιριάζουν για την κλήρωση SuperEnalotto. Αν ταιριάξετε και τους έξι αριθμούς κερδίζετε το έπαθλο τζάκποτ και επιπλέον 2 εκατομμύρια ευρώ. Ταιριάζοντας πέντε αριθμούς, τον χαρούμενο αριθμό και τον αριθμό SuperStar κερδίζουν ο νικητής 25 φορές το έπαθλο του Match 5.

  Τέσσερις και τρεις αντιστοιχισμένοι αριθμοί συν τον αριθμό SuperStar έχουν 100 φορές το έπαθλο του Match 4 και του Match, αντίστοιχα. Οι παίκτες που ταιριάζουν μόνο με τον αριθμό SuperStar και κανέναν από τους κύριους αριθμούς κερδίζουν έπαθλο 5 €.

  Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσεις το SuperStar;
  Επιλογές πληρωμής

  Επιλογές πληρωμής

  Οι επιλογές πληρωμής εξαρτώνται από το ποσό που κερδίσατε και τη μέθοδο πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε για την αγορά του λαχείου. Κάτι που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι παίκτες πρέπει να διεκδικήσουν τα βραβεία τους εντός 90 ημερών μετά την κλήρωση των εισιτηρίων, μετά την οποία χάνουν το έπαθλο. Επιπλέον, όλα τα έπαθλα άνω των 500€ υπόκεινται σε φόρο 20%.

  Οι παίκτες μπορούν πάντα να διεκδικήσουν βραβεία μικρότερα από 520 € από τους πωλητές εισιτηρίων ή τους 39.000 λιανοπωλητές σε όλη την Ιταλία. Οι παίκτες μπορούν να λάβουν το ποσό σε μετρητά ή επιταγή. Τα έπαθλα μεταξύ 521€ και 5.200€ μπορούν να διεκδικηθούν μόνο από το αντίστοιχο κατάστημα όπου αγοράστηκε το εισιτήριο ή από τα γραφεία της SISAL. Τέλος, τα έπαθλα άνω των 52.000€ μπορούν να διεκδικηθούν μόνο από τα γραφεία της SISAL και οι πληρωμές ολοκληρώνονται με τραπεζικό έμβασμα.

  Επιλογές πληρωμής
  Συμβουλές και κόλπα για να παίξετε SuperStar Lottery

  Συμβουλές και κόλπα για να παίξετε SuperStar Lottery

  Δεν υπάρχουν ιδιαίτερες συμβουλές ή κόλπα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι παίκτες που να εγγυώνται τη νίκη της λοταρίας SuperStar. Ωστόσο, μερικά μπορούν να αυξήσουν σημαντικά τις πιθανότητες νίκης, μερικά από τα οποία επισημαίνονται παρακάτω.

  Αγορά περισσότερων συμμετοχών

  Ιδανικά, οι παίκτες που παίζουν SuperStar online αυξάνουν τις πιθανότητές τους να κερδίσουν αγοράζοντας περισσότερα εισιτήρια. Ωστόσο, οι επιλεγμένοι τυχεροί αριθμοί σε κάθε δεδομένο λαχείο online για την ίδια κλήρωση θα πρέπει να είναι διαφορετική.

  Το κόστος αγοράς πολλών εισιτηρίων για μια διαδικτυακή λαχειοφόρο αγορά μπορεί να είναι συντριπτικό για πολλούς παίκτες. Η συμμετοχή σε συνδικάτα λαχειοφόρων αγορών είναι ένας εύκολος τρόπος για να κρατήσετε χαμηλά τα έξοδα αυξάνοντας παράλληλα τις πιθανότητες νίκης, αν και το χρηματικό έπαθλο θα πρέπει να μοιραστεί μεταξύ όλων των μελών του συνδικάτου.

  Παίξτε Συχνά

  Στην ιδανική περίπτωση, οι παίκτες που δεν αγοράζουν ένα διαδικτυακό λαχείο για κλήρωση δεν έχουν καμία πιθανότητα να κερδίσουν το λαχείο. Το να παίζετε συχνά δίνει έτσι στους παίκτες περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουν, παρόλο που οι πιθανότητες νίκης παραμένουν ίδιες για κάθε ισοπαλία.

  Χρησιμοποιήστε μια αποτελεσματική στρατηγική για να επιλέξετε τυχερούς αριθμούς

  Υπάρχουν πολλές στρατηγικές που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι παίκτες για να διαλέξουν τυχερούς αριθμούς. Οι περισσότερες από τις στρατηγικές έχουν σχεδιαστεί για να διαδίδουν τους αριθμούς έτσι ώστε οι παίκτες να έχουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες να ταιριάζουν με τους αριθμούς που έχουν κληρωθεί. Οι στρατηγικές είναι πιο αποτελεσματικές για παίκτες που αγοράζουν πολλά εισιτήρια SuperStar online για κλήρωση.

  Συμβουλές και κόλπα για να παίξετε SuperStar Lottery