Kαλύτερα Λοταρία UK National Lotto το 2023

Στην Αγγλία, τα ηλεκτρονικά εισιτήρια για το Εθνικό Λόττο του Ηνωμένου Βασιλείου είναι ευρέως διαδεδομένα. Πάνω από τα τρία τέταρτα των Βρετανών αγοράζουν συχνά εισιτήρια. Ένας παίκτης μπορεί να εισέλθει για να κερδίσει ένα τεράστιο τζάκποτ για μόλις δύο λίρες ($2). Οι λαχειοφόροι αγορές εξαιρούνται από τον κανόνα που απαγορεύει σε κατοίκους κάτω των 18 ετών να συμμετέχουν σε τυχερά παιχνίδια, κάτι που αποτελεί όφελος για τις ήδη εύρωστες πωλήσεις εισιτηρίων.

Οι Βρετανοί πολίτες ηλικίας έως και 16 ετών μπορούν να αγοράσουν διαδικτυακά λαχεία. Ένα επιθυμητό χαρακτηριστικό για τους παίκτες που δεν χρειάζεται να δεχτούν πληρωμές με δόσεις είναι η επιλογή του νικητή να επιλέξει εφάπαξ ποσά.

Kαλύτερα Λοταρία UK National Lotto το 2023
Πώς να αγοράσετε το εισιτήριο για το Εθνικό Λόττο του Ηνωμένου Βασιλείου στο Διαδίκτυο

Πώς να αγοράσετε το εισιτήριο για το Εθνικό Λόττο του Ηνωμένου Βασιλείου στο Διαδίκτυο

Για να παίξει Λόττο, ένας παίκτης πρέπει να είναι τουλάχιστον 16 ετών. Παρόλο υπάρχει επίσημη εφαρμογή, χρησιμοποιείται μόνο για σκοπούς ενημέρωσης και μάρκετινγκ. Οι παίκτες μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια μόνο μέσω εξουσιοδοτημένων καταστημάτων λαχειοφόρων αγορών σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο ή μέσω διαδικτύου. Μέσω ιστοσελίδων που διευθύνονται από πράκτορες λοταρίας, παίκτες από άλλες χώρες μπορείτε να παίξετε online.

Υπάρχουν εξαιρέσεις στον κανόνα ότι δεν οφείλεται φόρος στα κέρδη από λαχεία του Ηνωμένου Βασιλείου. Εάν οι τόκοι που κερδίζονται σε μια ανταμοιβή είναι επαρκώς υψηλός, μπορεί να υπόκεινται σε φόρο ως μέρος του τακτικού φόρου εισοδήματος. Ωστόσο, εάν οι νικητές επιλέξουν να διανείμουν τα κέρδη τους σε οποιονδήποτε, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι μπορεί να είναι υπεύθυνοι για την πληρωμή του φόρου κληρονομιάς εάν πεθάνουν εντός επτά ετών.

Οι συμμετέχοντες από το εξωτερικό μπορούν να είναι υπεύθυνοι για τις παρακρατήσεις στη χώρα τους. Σε περίπτωση αμφιβολιών σχετικά με τους φόρους, θα πρέπει να επισκεφθείτε έναν επαγγελματία χρηματοοικονομικό γιατί είναι ένα περίπλοκο θέμα που εξαρτάται από ορισμένες συνθήκες.

Πώς να αγοράσετε το εισιτήριο για το Εθνικό Λόττο του Ηνωμένου Βασιλείου στο Διαδίκτυο
Ιστορία του Εθνικού Λόττο του Ηνωμένου Βασιλείου

Ιστορία του Εθνικού Λόττο του Ηνωμένου Βασιλείου

Το Λόττο εισήχθη για πρώτη φορά το 1994 με το όνομα της Εθνικής Λοταρίας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το 2002, το όνομα συντομεύτηκε σε Lotto. Η Εθνική Λοταρία είναι πλέον ο προτιμώμενος όρος για όλα τα παιχνίδια λαχειοφόρων αγορών του Ηνωμένου Βασιλείου. Κατά την έναρξη, μόλις το 10% των 400.000 εισιτηρίων που προσφέρονται προς πώληση αγοράστηκαν από παίκτες.

Η αγγλική κυβέρνηση πούλησε τα δικαιώματα των λαχείων σε μεσίτες την επόμενη δεκαετία. Για την πώληση εισιτηρίων, οι μεσίτες απασχολούσαν δρομείς. Οι μεσίτες πρόσφεραν συχνά στοιχηματιστές που ήθελαν να στοιχηματίσουν αλλά δεν είχαν τα χρήματα για το συνολικό μερίδιο της τιμής των εισιτηρίων των εισιτηρίων.

Έχουν γίνει πολυάριθμες αλλαγές μορφής στη λαχειοφόρο αγορά, συμπεριλαμβανομένης της προσθήκης νέων παιχνιδιών και της εισαγωγής τζάκποτ και κεφαλαίων ανατροπής. Η σημαντική αλλαγή ήταν η εισαγωγή προκαθορισμένων ποσών βραβείων σε κάθε βαθμίδα και ο αυξημένος αριθμός μπάλες από 49 σε 59 το 2015. Οι ιδιωτικές λοταρίες κέρδισαν χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς εκτός από δημόσιους.

Ιστορία του Εθνικού Λόττο του Ηνωμένου Βασιλείου
Είναι νόμιμο το Εθνικό Λόττο του Ηνωμένου Βασιλείου;

Είναι νόμιμο το Εθνικό Λόττο του Ηνωμένου Βασιλείου;

Ο Νόμος για την Εθνική Λοταρία του Ηνωμένου Βασιλείου καθιέρωσε το πλαίσιο για τη διαχείριση της υποδομής λαχειοφόρων αγορών της Αγγλίας το 1993. Από νομική άποψη, η λαχειοφόρος αγορά αποτελεί σημαντικό μέρος της κοινωνίας του Ηνωμένου Βασιλείου. Η πρώτη λοταρία πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 1994.

Η λαχειοφόρος αγορά, η οποία ιδρύθηκε για τη συλλογή χρημάτων για φιλανθρωπικούς σκοπούς, έχει πλέον αποφέρει περισσότερα από 35 δισεκατομμύρια λίρες και έχει χαρίσει περισσότερα από 59 δισεκατομμύρια λίρες σε βραβεία στους παίκτες. Το πρώτο Εθνικό Γραφείο Λοταρίας, το οποίο επιβλέπει τη διανομή των εσόδων από λαχεία, ιδρύθηκε βάσει του Νόμου για την Εθνική Λοταρία.

Είναι νόμιμο το Εθνικό Λόττο του Ηνωμένου Βασιλείου;
Πώς να παίξετε το Εθνικό Λόττο του Ηνωμένου Βασιλείου στο Διαδίκτυο

Πώς να παίξετε το Εθνικό Λόττο του Ηνωμένου Βασιλείου στο Διαδίκτυο

Οι συμμετέχοντες επιλέγουν έξι αριθμούς από ένα δοχείο του 1 έως το 59 για την είσοδό τους ή επιλέγουν μια τυχαία βουτιά για τυχαία επιλεγμένους αριθμούς. Κάθε γραμμή κοστίζει 2,00 £ για είσοδο. Η πώληση των εισιτηρίων τελειώνει 30 λεπτά πριν την κλήρωση και συνεχίζεται αμέσως μετά. Ο επίσημος ιστότοπος της Εθνικής Λοταρίας μεταδίδει ζωντανά την κλήρωση και μεταδίδει τα αποτελέσματα στην εθνική τηλεόραση και ραδιόφωνο στη συνέχεια.

Οι κληρώσεις γίνονται κάθε Τετάρτη στις 20:00 και Σάββατο στις 21:00 τοπική ώρα. Το ελάχιστο βραβείο για κληρώσεις είναι £2 εκατομμύρια τις Τετάρτες και £3,8 εκατομμύρια τα Σάββατα.

Αν και δεν υπάρχει ανώτατο όριο τζάκποτ, το όριο ανατροπής επιτρέπεται μόνο για πέντε κληρώσεις, μετά από τις οποίες το τζάκποτ κατεβαίνει σε όλα τα άλλα επίπεδα βραβείων μετρητών, εάν κανείς δεν ταιριάζει και με τους έξι αριθμούς σε μια κλήρωση "Πρέπει να κερδηθεί".

Το υψηλότερο τζάκποτ Λόττο, αξίας £66.070.646, μοιράστηκε σε δύο τυχερούς κατόχους εισιτηρίων στις 9 Ιανουαρίου 2016. Ένα μήνα αργότερα, στις 13 Φεβρουαρίου 2016, ένα μόνο εισιτήριο κέρδισε το πιο σημαντικό έπαθλο, συνολικού ύψους 32,5 εκατομμυρίων λιρών.

Πώς να παίξετε το Εθνικό Λόττο του Ηνωμένου Βασιλείου στο Διαδίκτυο
Οι πιθανότητες να κερδίσεις το Εθνικό Λόττο του Ηνωμένου Βασιλείου

Οι πιθανότητες να κερδίσεις το Εθνικό Λόττο του Ηνωμένου Βασιλείου

Η αντιστοίχιση των επιλεγμένων αριθμών Λόττο με τους νικηφόρους αριθμούς επιτρέπει στους παίκτες να κερδίζουν βραβεία. Κάθε κλήρωση έχει εκατομμύρια λίρες σε χρηματικό έπαθλο. Οι πιθανότητες να ταιριάξετε και τους έξι αριθμούς είναι μία στις 45.057.474.

Αν και τα σχετικά μεγάλα βραβεία εκκίνησης εξισορροπούν την πιθανότητα νίκης, αυτά είναι μερικές από τις μεγαλύτερες πιθανότητες σε ολόκληρο τον κόσμο. Με πιθανότητες νίκης 1 στις 9, οι παίκτες μπορούν να κερδίσουν έπαθλα σε έξι διαφορετικά επίπεδα, καθιστώντας αυτό ένα από τα καλύτερες διαδικτυακές λοταρίες.

Οι παίκτες θα πρέπει να έχουν έναν συνδυασμό τουλάχιστον δύο από τους έξι βασικούς αριθμούς. Ωστόσο, η αξία των ανταμοιβών αυξάνεται όταν οι συμμετέχοντες ταιριάζουν με περισσότερους αριθμούς.

Υπάρχουν πολλές άλλες ανταμοιβές με το Εθνικό Λόττο του Ηνωμένου Βασιλείου. Το Matching 5 + Bonus Ball έχει πιθανότητες 1 προς 7.509.579 και κερδίζει 1 εκατομμύριο £.

Οι πιθανότητες για ταίριασμα πέντε αριθμών είναι 1 στις 144.415, κερδίζοντας £1.750. Οι αριθμοί που ταιριάζουν έχουν απόδοση 1 στις 2.180 και οι παίκτες κερδίζουν 140 £. Οι αριθμοί 3 και 2 έχουν πιθανότητες 1 προς 97, με τους νικητές να λαμβάνουν 30 £. Ταιριάζοντας μόνο δύο αριθμούς κερδίζει ο παίκτης μια δωρεάν τυχερή βουτιά λότο με πιθανότητες 1 προς 10,3.

Οι πιθανότητες να κερδίσεις το Εθνικό Λόττο του Ηνωμένου Βασιλείου
Επιλογές πληρωμής για τους νικητές του Εθνικού Λόττο του Ηνωμένου Βασιλείου

Επιλογές πληρωμής για τους νικητές του Εθνικού Λόττο του Ηνωμένου Βασιλείου

Με έπαθλα έως δύο ταιριαστούς αριθμούς, οι πιθανότητες να κερδίσετε ένα έπαθλο με το Εθνικό Λόττο του Ηνωμένου Βασιλείου είναι 1:9,3. Το Τζάκποτ ξεκινά από δύο εκατομμύρια λίρες την Τετάρτη και το Σάββατο ξεκινά από 3,8 εκατομμύρια λίρες. Εάν δεν υπάρχουν νικητές στην τρέχουσα κλήρωση, είτε μεταβαίνει στην επόμενη κλήρωση είτε χωρίζεται σε όλους τους παίκτες που ταιριάζουν με έξι αριθμούς.

Οι σταθερές τιμές σε κάθε βαθμίδα κάτω από το τζάκποτ κυμαίνονται από ένα δωρεάν Lucky Dip για αντιστοίχιση μόνο δύο αριθμών έως ένα εκατομμύριο λίρες για αντιστοίχιση πέντε βασικών αριθμών συν το Μπάλα μπόνους. Η Μπάλα Μπόνους μπαίνει στο παιχνίδι μόνο όταν ταιριάζουν πέντε από τις κύριες μπάλες.

Υπάρχει ένα όριο πέντε κληρώσεων για τον αριθμό των φορών που το τζάκποτ μπορεί να συνεχίσει να αυξάνεται. Η επόμενη κλήρωση θα περιλαμβάνει μια κλήρωση που πρέπει να κερδηθεί, διασφαλίζοντας ότι το τζάκποτ θα διανεμηθεί όταν δεν υπάρχουν νικητές του αγώνα 6. Σε περίπτωση rolldown, τα χαμηλότερα βραβεία ενδέχεται να λάβουν σημαντικές αυξήσεις.

Επιλογές πληρωμής για τους νικητές του Εθνικού Λόττο του Ηνωμένου Βασιλείου
Συμβουλές και κόλπα για να παίξετε το Εθνικό Λόττο του Ηνωμένου Βασιλείου

Συμβουλές και κόλπα για να παίξετε το Εθνικό Λόττο του Ηνωμένου Βασιλείου

Αν και υπάρχουν πολλοί παράγοντες που οι παίκτες δεν μπορούν να ελέγξουν, υπάρχουν μερικοί τρόποι για να βελτιώσουν τις πιθανότητές τους να κερδίσουν το τζάκποτ σε μια μεγάλη λαχειοφόρο αγορά. Η πιθανότητα να κερδίσετε το Λόττο είναι η ίδια για κάθε γραμμή αριθμών. Η αύξηση των συμμετοχών είναι ένας τρόπος για τους συμμετέχοντες να αυξήσουν τις πιθανότητες.

Παίζοντας σε συνδικάτο είναι μια προσιτή μέθοδος αφού οι παίκτες μπορούν να μοιράσουν το κόστος με άλλους και να αυξήσουν τις πιθανότητες τους ταυτόχρονα.

Ο καθένας έχει διαφορετικό σύστημα για την επιλογή αριθμών διαδικτυακής λαχειοφόρου αγοράς. Μερικοί παίκτες πιστεύουν ότι το να κάνουν μια πιο σκόπιμη επιλογή θα τους προσφέρει μεγαλύτερη ευκαιρία από το να επιλέξουν κάτι τυχαία.

Αν και η επιλογή αριθμών με βάση αξέχαστες ημερομηνίες καθιστά πιο εύκολη την ανάκληση των γραμμών, οι συμμετέχοντες θα χάσουν το τζάκποτ εάν επιλεγούν οι αριθμοί 32 και άνω. Επιπλέον, δεδομένου ότι πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν αυτήν τη στρατηγική, υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα οι νικητές να πρέπει να μοιράσουν την ανταμοιβή εάν κληρώθηκαν οι αριθμοί τους.

Άλλες Χρήσιμες Στρατηγικές

Τα συστήματα μπορούν να αυξήσουν τις πιθανότητες νίκης επιτρέποντας στους συμμετέχοντες να καλύψουν όλα τα συνδυασμούς αριθμών μέσα σε ένα συγκεκριμένο εύρος. Για παράδειγμα, οι παίκτες μπορούν να μάθουν πώς να αγοράζουν εισιτήρια για το Εθνικό Λόττο του Ηνωμένου Βασιλείου επιλέγοντας επτά ή περισσότερους αριθμούς και εισάγοντας κάθε πιθανό συνδυασμό σε διαφορετική γραμμή. Σε αυτήν την κατάσταση, κάποιος θα είχε επτά ευκαιρίες να κερδίσει.

Συμβουλές και κόλπα για να παίξετε το Εθνικό Λόττο του Ηνωμένου Βασιλείου