Τα πάντα για το Συνδρομή σε λοταρία στο 2023

Αυτό είναι ένα μοντέλο σύμφωνα με το οποίο ένας παίκτης εγγράφεται για να γίνει μέλος αντί να αγοράζει απλώς ένα εισιτήριο από έναν πάροχο λοταρίας. Απαιτούνται προσωπικά στοιχεία κατά την εγγραφή σας για συνδρομή λότο. Αυτά διαφέρουν από τη μια λοταρία στην άλλη. Οι συνδρομές προσφέρονται είτε από τις ίδιες τις λοταρίες, π.χ. The Lott Australia ή μεταπωλητές εισιτηρίων όπως το Netlotto.

Οι συνδρομές Lotto χωρίζονται σε διαφορετικές κατηγορίες. Υπάρχουν συνηθισμένες συνδρομές και συνδρομές πλεονεκτημάτων. Διαφορετικοί πάροχοι έχουν διαφορετικά ονόματα για τις κατηγορίες (premium, χρυσός, πλατίνα, ασήμι, χάλκινο κ.λπ.). Το ποσό που πληρώνει ο παίκτης καθορίζει τις κατηγορίες και, όπως είναι αναμενόμενο, οι υψηλότερες κατηγορίες έχουν περισσότερα πλεονεκτήματα.

Αυτά δεν πρέπει να συγχέονται με τις συνδρομές που σχηματίζονται από τις ίδιες τις λοταρίες. Η Ένωση Λοταριών πολλαπλών πολιτειών (MUSL), για παράδειγμα, είναι μια ιδιότητα μέλους λοταρίας 34 λαχειοφόρων αγορών από διαφορετικές πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Παγκόσμια Ένωση Λοταριών (WLA) επιδιώκει να συγκεντρώσει λοταρίες από όλο τον κόσμο ως απάντηση στην άνοδο του διαδικτυακού τυχερού παιχνιδιού λοταρίας.

Ένας άλλος καλός τρόπος να συνεργαστείτε με άλλους για να κερδίσετε το λότο χωρίς να ξοδέψετε ολόκληρη την περιουσία σας είναι να εγγραφείτε σε συνδικάτα λαχειοφόρων αγορών.

Αξίζει να γίνετε Μέλος του Λόττο;

Αξίζει να γίνετε Μέλος του Λόττο;

Από πολλές απόψεις, το να είσαι μέλος του λότο δίνει σε έναν παίκτη περισσότερα πλεονεκτήματα από το να παίζει χαλαρά. Το πιο σύντομο είναι ότι αξίζει να είσαι μέλος του λότο. Ωστόσο, είναι σημαντικό να παρουσιάσετε τα πλεονεκτήματα και τα αντεπιχειρήματα και στη συνέχεια να επιτρέψετε σε κάθε παίκτη διαδικτυακού λαχείου να κάνει μια ενημερωμένη επιλογή.

Οφέλη από το να γίνετε μέλος της λοταρίας

Για τις λοταρίες, τα πλεονεκτήματα της συμμετοχής σε μέλη περιλαμβάνουν την εξυπηρέτηση μελών πέρα από τις δικαιοδοσίες τους, την πιστοποίηση, τη συγκριτική αξιολόγηση και την υποστήριξη. Αυτό το άρθρο, ωστόσο, αμφισβητεί τα οφέλη που ισχύουν για μεμονωμένους παίκτες λοταρίας.

Προτεραιότητα κατά την αγορά εισιτηρίων

Αν και τα λαχεία είναι απίθανο να εξαντληθούν, υπάρχουν στιγμές που οι ιστότοποι των λαχείων κατακλύζονται από τεράστια επισκεψιμότητα. Αυτό είναι σύνηθες όταν τα τζακ ποτ είναι μεγάλα και οι κληρώσεις πλησιάζουν. Ως μέλος του λότο, ένας παίκτης έχει προτεραιότητα σε τέτοιες στιγμές. Μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια μέσω εναλλακτικών καναλιών, όπως να επικοινωνήσουν απευθείας με την υποστήριξη πελατών της λοταρίας.

Η συνδρομή στο λαχείο δημιουργεί επίσης έναν παίκτη για δωρεάν παιχνίδια, όπως εκπτώσεις και δώρα εισιτηρίων. Όσο υψηλότερη είναι η ιδιότητα μέλους, τόσο πιο πιθανές και μεγαλύτερες είναι οι ανταμοιβές. Η συμμετοχή στο λότο κυριολεκτικά βάζει τα μέλη στην πρώτη θέση της ουράς παιχνιδιού.

Βοήθεια κατά την παρακολούθηση των κερδών

Παίζοντας σε έναν ιστότοπο λοταρίας στο διαδίκτυο συχνά αφήνει τους παίκτες με απογοητεύσεις όταν διεκδικούν κέρδη. Με μια συνδρομή στο λότο, ένας παίκτης είναι καλά προστατευμένος από αυτό το πρόβλημα. Χρησιμοποιώντας τα στοιχεία που παρέχονται κατά την εγγραφή, η λοταρία αυτοματοποιεί το μεγαλύτερο μέρος του εμβάσματος κερδών.

Το μόνο που έχει να κάνει ένα μέλος είναι να ειδοποιήσει την κλήρωση και να αναλάβει τη διαδικασία. Η ιδιότητα μέλους είναι ακόμη πιο χρήσιμη από αυτή την άποψη όταν παίζετε σε μια διαδικτυακή λοταρία στο εξωτερικό. Όταν πολλοί άνθρωποι κερδίζουν λαχεία που παίζεται στο εξωτερικό, δεν γνωρίζουν καλά τη διαδικασία και τους νόμους της διεκδίκησης κερδών. Η κλήρωση μέλους κάνει αυτή τη διαδικασία ομαλή.

Τράπεζα πληροφοριών

Οι λοταρίες στέλνουν τακτικές ενημερώσεις στα μέλη τους για επερχόμενες εκδηλώσεις τις οποίες πρέπει να επωφεληθούν. Πληροφορίες όπως ημερομηνίες κλήρωσης και αυξήσεις τζάκποτ φτάνουν στα μέλη πριν γίνουν διαθέσιμες στο ευρύ κοινό. Τα ενημερωτικά δελτία παρέχουν πληροφορίες από ειδικούς του κλάδου που μπορούν να βοηθήσουν κάποιον να κάνει καλύτερες κινήσεις λότο.

Μπείτε σε κληρώσεις

Ορισμένες λοταρίες προσκαλούν ορισμένα από τα μέλη τους να είναι φυσικά παρόντα κατά τη διάρκεια των κληρώσεων. Δεδομένου αυτού ενός στόχου του παίζοντας το λαχείο είναι να διασκεδάζεις, μια τέτοια πρόσκληση είναι μεγάλο όφελος. Βάζει το μέλος στο προσκήνιο μπροστά σε όλους που ακολουθούν την κλήρωση και μερικές φορές έρχεται με δώρα.

Παίξτε λαχείο παθητικά

Ορισμένες συνδρομές επιτρέπουν στους παίκτες να προεγγραφούν εισιτήρια για μελλοντικές λοταρίες. Οι χρεώσεις αφαιρούνται από το πορτοφόλι του μέλους και αποστέλλονται αυτόματα όταν ξεκινήσει η κλήρωση. Αυτό βοηθά να διασφαλιστεί ότι τα κατά τα άλλα αφοσιωμένα μέλη δεν χάνουν τις μεγαλύτερες λοταρίες.

Αξίζει να γίνετε Μέλος του Λόττο;
Καλύτερες Συνδρομές Λόττο 2023

Καλύτερες Συνδρομές Λόττο 2023

Οι ανάγκες του παίκτη καθορίζουν την «καλύτερη» συνδρομή στο λότο. Πράγματα όπως η προεγγραφή εισιτηρίων, το παιχνίδι στο εξωτερικό και οι ανταμοιβές καθορίζουν την καταλληλότητα. Το 2021, οι καλύτερες συνδρομές λότο σε όλο τον κόσμο περιλαμβάνουν:

  • Λέσχη Παικτών Γεωργία: Αυτή η συνδρομή στην αμερικανική λοταρία προσφέρει στα μέλη πλεονεκτήματα, όπως η επανεισαγωγή εισιτηρίων που δεν κερδίζουν για κληρώσεις δεύτερης ευκαιρίας. Ενθαρρύνει τη διαδικτυακή λαχειοφόρο αγορά και υπόσχεται άμεσες πληρωμές έως και 600 $. Τα μέλη προσκαλούνται επίσης σε αποκλειστικές εκδηλώσεις.
  • The Lott: Το Lott είναι μία από τις καλύτερες συνδρομές της Αυστραλίας που επιτρέπει στους παίκτες να έχουν πρόσβαση σε λαχεία σε όλες τις πολιτείες και στο εξωτερικό. Ακόμη και μη κάτοικοι μπορούν να αγοράσουν τη συνδρομή Lott.
  • Χριστουγεννιάτικο σπίτι και τρόπος ζωής του Αγίου Ιωάννη: Αυτή η συνδρομή στην Αυστραλία έχει κλήρωση μόνο για μέλη πάνω από τη συνηθισμένη εβδομαδιαία κλήρωση. Έχει σχεδιαστεί για να σκορπίσει τη χριστουγεννιάτικη χαρά σε όλα τα μέλη.
  • Λοταρία του Νιου Τζέρσεϊ: Αυτή είναι μια δωρεάν συνδρομή που παρέχει στα μέλη καθημερινές ενημερώσεις, ειδοποιήσεις τζάκποτ, κληρώσεις δεύτερης ευκαιρίας, προσφορές και πολλά άλλα.
  • Λοταρία Katharine House Hospice: Αυτή η λοταρία προσφέρει τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συνδρομές. Διεξάγει μια κλήρωση $1 την εβδομάδα για να υποστηρίξει τον ξενώνα στη φροντίδα της κοινότητας. Μια εξαιρετική συνδρομή είναι για άτομα που ενδιαφέρονται για φιλανθρωπία.
  • DC Lottery: Αυτός ο ιστότοπος συμμετοχής στο λαχείο στην Ουάσιγκτον είναι παγκόσμιος ηγέτης, προσβάσιμος σε περισσότερες από πέντε γλώσσες (Αγγλικά, Κινέζικα, Αμχαρικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Βιετναμέζικα και Κορεατικά). Επιτρέπει στους παίκτες να κάνουν ανάληψη έως και 5000 $ άμεσα από τα καταστήματα του.
Καλύτερες Συνδρομές Λόττο 2023
Συχνές ερωτήσεις

Συχνές ερωτήσεις

Αξίζει να εγγραφείτε σε μια συνδρομή Λοταρίας;

Ναί. Υπάρχουν πολλά οφέλη όπως προαγωγές, προσκλήσεις, κληρώσεις δεύτερης ευκαιρίας, κληρώσεις μόνο για μέλη και ενίσχυση της διαδικτυακής λαχειοφόρου αγοράς σε λοταρίες στο εξωτερικό.

Χρεώνονται οι συνδρομές λαχείων;

Ορισμένες συνδρομές είναι δωρεάν, ενώ άλλες χρεώνονται. Ορισμένες λοταρίες έχουν επίπεδα μελών - χάλκινο, ασήμι, χρυσό, VIP, VVIP, Platinum κ.λπ. - με διαφορετικά πλεονεκτήματα.

Μπορώ να αγοράσω μια συνδρομή Lotto εκτός της χώρας μου;

Ναι, ορισμένοι ιστότοποι όπως το DC lottery είναι παγκόσμιοι και είναι προσβάσιμοι από οπουδήποτε, υπό την προϋπόθεση ότι επιτρέπεται η λαχειοφόρος αγορά στην περιοχή σας. Πολλά είναι διαθέσιμα σε διάφορες γλώσσες.

Πώς μπορώ να αποκτήσω συνδρομή λαχείου;

Η ιδιότητα μέλους κερδίζεται με την εγγραφή στον επιθυμητό ιστότοπο λοταρίας ή με την επίσκεψη των φυσικών τους εγκαταστάσεων. Σε ορισμένες περιπτώσεις, χρεώνεται συνδρομή μέλους.

Ποια είναι η Καλύτερη Συνδρομή Λοταρίας;

Η πιο κατάλληλη συνδρομή στο λότο εξαρτάται από το τι θέλει να κερδίσει ένας παίκτης από αυτήν, π.χ. παιχνίδι δεύτερης ευκαιρίας, εισιτήρια νωρίς κ.λπ.

Μπορώ να ακυρώσω μια συνδρομή στο λαχείο;

Ναι, οι περισσότερες λοταρίες επιτρέπουν στα μέλη να ακυρώνουν τις συνδρομές κατά βούληση, συχνά χωρίς κυρώσεις. Ωστόσο, η ανάγνωση των όρων μιας συγκεκριμένης ιδιότητας μέλους είναι ζωτικής σημασίας πριν από τη συμμετοχή.

Συχνές ερωτήσεις