Καλύτερες διαδικτυακές λοταρίες σε Τουρκία 2023/2024

Μια άλλη πτυχή που θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί στους περισσότερους Τούρκους τζογαδόρους αρέσουν οι κληρώσεις επάθλων είναι η διαθεσιμότητα των επιλογών. Δεν περιορίζονται στην εθνική λοταρία επειδή μπορούν να εγγραφούν παγκόσμιες ιστοσελίδες στοιχημάτων και αποκτήστε πρόσβαση σε πολλά παιχνίδια λότο των οποίων τα βραβεία και οι κανόνες διαφέρουν.

Φυσικά, οι έμπειροι παίκτες που στοιχηματίζουν σε αυτό το παιχνίδι online χρησιμοποιούν διαφορετικά μέτρα για να παραμείνουν ασφαλείς. Αυτά περιλαμβάνουν τη μετάβαση σε πλατφόρμες με άδεια χρήσης και τη διατήρηση μυστικών στοιχείων των λογαριασμών στοιχημάτων τους.

Σημειωτέον, πολλοί Τούρκοι επίσης δεν τους πειράζει να εγγραφούν σε πολλούς ιστότοπους, καθώς τους επιτρέπει να εξερευνήσουν πολλές κληρώσεις βραβείων, ενισχύοντας τελικά τη διασκέδασή τους.

Καλύτερες διαδικτυακές λοταρίες σε Τουρκία 2023/2024
Αγαπημένα παιχνίδια λοταρίας Τούρκων παικτών

Αγαπημένα παιχνίδια λοταρίας Τούρκων παικτών

Αυτά είναι τα πιο προτιμώμενα παιχνίδια λοταρίας στην Τουρκία:

Λότο Σαγισάλ

Το Sayisal Loto που κυκλοφόρησε το 1996 από τον Milli Piyango είναι αγαπημένο για πολλούς Τούρκους. Κάθε συμμετέχων πρέπει να πληρώσει ένα κόστος συμμετοχής 3 TRY και να έχει την ευκαιρία να κερδίσει ένα ελάχιστο τζάκποτ 1,2 εκατομμυρίων TRY. Το τελευταίο μπορεί να κυλήσει μόνο τρεις φορές, και αν κανείς δεν είναι αρκετά τυχερός να το κάνει τσάντα, μοιράζεται σε χαμηλότερα επίπεδα.

Το μεγαλύτερο τζάκποτ Sayisal Loto που απονεμήθηκε ποτέ ήταν 6,86 εκατομμύρια TRY το 2008. Ωστόσο, οι καιροί έχουν αλλάξει και οι τρέχοντες κανόνες ανατροπής καθιστούν δύσκολη τη συγκέντρωση ενός τόσο μεγάλου βραβείου. Από την άλλη πλευρά, η κυβέρνηση δεν επιβάλλει φόρους στα κέρδη αυτού του παιχνιδιού.

Στη Numara

Εδώ είναι άλλη μια κλήρωση που διαχειρίζεται ο Millî Piyango İdaresi. Παρουσιάστηκε το 2002 και είναι γνωστό για την ευκολία αναπαραγωγής του. Οι παίκτες πρέπει να αγοράσουν εισιτήρια από αξιόπιστους πράκτορες και να επιλέξουν 22 αριθμούς μεταξύ 1 και 80 χειροκίνητα ή με τη διαθέσιμη επιλογή Γρήγορης επιλογής. Προκρίνονται για το τζάκποτ μόνο εάν τουλάχιστον 6 από τις επιλογές τους ταιριάζουν με την κλήρωση.

ο Στη NumaraΟ νικητής λαμβάνει την πληρωμή του ως εφάπαξ ποσό αφορολόγητου.

Είναι αξιοσημείωτο ότι αυτή η λοταρία δεν είναι διαθέσιμη μόνο σε Τούρκους. παίκτες από άλλες χώρες μπορούν επίσης να στοιχηματίσουν σε αυτό. Αν κερδίσουν μετά το ανακοινώνονται τα αποτελέσματα του λότο, μπορεί να χρειαστούν τη βοήθεια διαδικτυακών πρακτόρων για να συλλέξουν τα τζάκποτ τους.

Super Loto 6/54

Το τουρκικό Super Loto ιδρύθηκε το 2007, και όπως το Loto Sayisal, γαργαλάει επίσης τη φαντασία πολλών τζογαδόρων.

Το ελάχιστο εγγυημένο έπαθλο είναι 900.000 TRY, το οποίο είναι χαμηλότερο από αυτό άλλων κληρώσεων βραβείων στην Τουρκία. Ωστόσο, οι πιθανότητες να κερδίσετε είναι μεγάλες, επιτρέποντας στο τζάκποτ να αυξηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Το 2008, ένας παίκτης Super Loto 6/54 κέρδισε 42,5 εκατομμύρια TRY. το 2009, ένας άλλος κέρδισε 34,1 εκατομμύρια TRY. Αυτά είναι τα μεγαλύτερα τζάκποτ που έχουν κερδίσει ποτέ στην ιστορία αυτής της τουρκικής κλήρωσης επάθλων.

Συγκεκριμένα, όλα τα κέρδη Super Loto καταβάλλονται ως αφορολόγητα εφάπαξ και οι νικητές έχουν στη διάθεσή τους ένα χρόνο για να τα διεκδικήσουν.

Sans Topu

Οι Τούρκοι στοιχηματίζουν στο Sans Topu από το 2001 όταν κυκλοφόρησε. Η κλήρωσή του γίνεται Τετάρτη και Κυριακή. Και οι παίκτες πρέπει να πληρώσουν 2 TRY για να τοποθετήσουν τις συμμετοχές τους πριν ξεκινήσει.

Οι πιθανότητες να κερδίσετε αυτή την κλήρωση είναι 1 στις 3.895.584. Για να παίξουν, οι παίκτες πρέπει να επιλέξουν πέντε αριθμούς από το 1-34 και έναν αριθμό μπόνους μεταξύ 1 και 14. Οι πρώτες πέντε επιλογές τους πρέπει να ταιριάζουν με τον τελευταίο για να κερδίσουν.

Αγαπημένα παιχνίδια λοταρίας Τούρκων παικτών
Τρόποι Πληρωμής Λοταρίας στην Τουρκία

Τρόποι Πληρωμής Λοταρίας στην Τουρκία

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για τους Τούρκους να καταθέσουν ή να αποσύρουν τα κέρδη τους διαδικτυακές ιστοσελίδες λοταρίας. Δείτε τις πιο δημοφιλείς επιλογές σήμερα:

 • PayPal
 • Skrill
 • ecoPayz
 • Neteller
 • Τραπεζικό έμβασμα
 • Visa
 • MasterCard
 • UnionPay
 • BKM Express
 • American Express
 • Κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin, το Tron και το Litecoin

Άρα, ποιο είναι το καλύτερη τραπεζική μέθοδος για Τούρκους παίκτες λότο; Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση ποικίλλει, ανάλογα με τις ανάγκες, τις προτιμήσεις και τις εμπειρίες ενός παίκτη. Για παράδειγμα, όταν κάποιος λαχταρά την ανωνυμία του, η χρήση ψηφιακών νομισμάτων του ταιριάζει περισσότερο. Εάν είχαν προβλήματα με ένα συγκεκριμένο σύστημα, είναι άσκοπο να τους πείσετε να το χρησιμοποιήσουν ξανά, καθώς είναι ήδη δυσαρεστημένοι.

Ωστόσο, ένα ιδανικό σύστημα πληρωμής για έναν θαυμαστή της κλήρωσης βραβείων στην Τουρκία πρέπει να δέχεται την Τουρκική Λίρα (TRY), το επίσημο νόμισμα της χώρας. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε να μπερδέψετε τον προϋπολογισμό τους για στοιχήματα πληρώνοντας τέλη μετατροπής.

Επιπλέον, οι Τούρκοι λάτρεις της κλήρωσης βραβείων θα πρέπει να αναζητήσουν ασφαλή τραπεζικά συστήματα με γρήγορους χρόνους διεκπεραίωσης. Οι μέρες αναμονής για να λάβουν το τζάκποτ κάποιου μπορεί να είναι απογοητευτικό και θα μπορούσαν ακόμη και να τον αποθαρρύνουν από το να παίξουν ξανά αυτά τα τυχερά παιχνίδια.

Επιπλέον, οι Τούρκοι θα πρέπει να επιλέξουν επιλογές πληρωμής λαχείων που εξυπηρετούν την Τουρκία. Η αλήθεια είναι ότι ένα σύστημα μπορεί να τσεκάρει όλα τα σωστά πλαίσια, αλλά αν δεν είναι διαθέσιμο στη χώρα, είναι άβολο για τους παίκτες.

Τρόποι Πληρωμής Λοταρίας στην Τουρκία
Είναι νόμιμες οι λοταρίες στην Τουρκία;

Είναι νόμιμες οι λοταρίες στην Τουρκία;

Ναι, αρκεί να τους παρέχει το κράτος. Το γεγονός είναι ότι ο κόσμος των λαχείων στην Τουρκία μπορεί να είναι λίγο μπερδεμένος, καθώς ορισμένα παιχνίδια είναι νόμιμα και άλλα όχι. Γι' αυτό οι παίκτες θα πρέπει να μάθουν όσο το δυνατόν περισσότερα για αυτές τις επιλογές διαδικτυακού καζίνο, ξεκινώντας από τη νομιμότητά τους και τι αναμένεται από τους παίκτες και τους παρόχους.

Νομοθεσία για τα λαχεία στην Τουρκία

Η τουρκική νομοθεσία απαιτεί οι συμμετέχοντες στην κλήρωση να είναι τουλάχιστον 18 ετών. Ωστόσο, ορισμένοι έφηβοι είναι γοητευμένοι από αυτά τα παιχνίδια και έχουν προσπαθήσει να στοιχηματίσουν σε αυτά στο διαδίκτυο, αλλά έχουν μικρή επιτυχία. Το θέμα είναι ότι οι περισσότερες ιστοσελίδες στοιχημάτων στην Τουρκία είναι εξαιρετικά αυστηρές και δεν εγκρίνουν λογαριασμούς εκτός εάν ο αιτών αποδείξει ότι είναι νόμιμος.

Η τουρκική κυβέρνηση ανέλαβε την πρωτοβουλία να περιορίσει τα στοιχήματα ανηλίκων σε λαχεία, κηρύσσοντας παράνομη τη διαφήμιση κληρώσεων σε ανηλίκους καθώς τους θεωρεί ευάλωτους, μαζί με τους εθισμένους στον τζόγο. Ευτυχώς, το κράτος παρέχει αυτά τα παιχνίδια και τα εμπορεύεται μόνο σε ενήλικες που μπορούν να συμμετέχουν υπεύθυνα σε αυτά.

Μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, η Εθνική Διοίκηση Λαχείων είναι ο εξουσιοδοτημένος φορέας για τη διενέργεια κληρώσεων δώρων στην Τουρκία. Χρησιμοποιεί μια τεράστια γκάμα επιλογών σε συνεργασία με το Millî Piyango, συμπεριλαμβανομένων των On Numara (22/80), Süper Loto (6/54) και Sayısal Loto (6/49).

Είναι νόμιμες οι λοταρίες στην Τουρκία;
Πράξεις λαχείων στην Τουρκία

Πράξεις λαχείων στην Τουρκία

Το διάταγμα Νο. 30 είναι ο νόμος για τα λαχεία στην Τουρκία. Σύμφωνα με αυτήν, το να παίζουν κληρώσεις επάθλων που παρέχονται από το κράτος είναι νόμιμο, αλλά οι Τούρκοι απαγορεύεται να συμμετέχουν σε παιχνίδια που προσφέρονται από ξένες ιστοσελίδες στοιχημάτων. Ωστόσο, οι παίκτες στη χώρα εξακολουθούν να στοιχηματίζουν σε λαχεία από άλλα μέρη του κόσμου και κερδίζουν ακόμη και τζακ ποτ, τα οποία είναι συνήθως υψηλότερα από αυτά της εθνικής λαχειοφόρου αγοράς.

Η τουρκική κυβέρνηση επιθυμεί να τηρήσει το Διάταγμα Νο. 30 και να διασφαλίσει ότι οι παίκτες θα κάνουν το ίδιο. Ως εκ τούτου, έχει λάβει διάφορα μέτρα για να τους αποτρέψει από την πρόσβαση σε υπεράκτιες πλατφόρμες λαχειοφόρων αγορών, συμπεριλαμβανομένου του αποκλεισμού όλων των αγορών τζόγου. Αυτό σημαίνει ότι ένας κάτοχος τουρκικού τραπεζικού λογαριασμού δεν μπορεί να καταθέσει μετρητά σε μια ξένη πλατφόρμα τζόγου ή να αποσύρει πληρωμές χρησιμοποιώντας αυτήν.

Εάν ένας Τούρκος πιαστεί να απολαμβάνει ξένες κληρώσεις βραβείων, μπορεί να υποχρεωθεί να πληρώσει πρόστιμο έως και 500 £. Η τουρκική νομοθεσία είναι ακόμη πιο σκληρή για τους ανεξάρτητους φορείς λοταρίας, καθώς αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης για παράνομη παροχή του παιχνιδιού.

Δεδομένου ότι οι Τούρκοι δεν επιτρέπεται να στοιχηματίζουν σε κληρώσεις επάθλων στο διαδίκτυο, η χώρα δεν διαθέτει τμήμα για την επίβλεψη αυτής της μορφής τυχερών παιχνιδιών στο Διαδίκτυο.

Πράξεις λαχείων στην Τουρκία
Ιστορία των λαχείων στην Τουρκία

Ιστορία των λαχείων στην Τουρκία

Οι κληρώσεις των πρώτων βραβείων στην Τουρκία διοργανώθηκαν στη δεκαετία του 1880. Εκείνη την εποχή, ήταν πιο δημοφιλείς μεταξύ των μη μουσουλμανικών κοινοτήτων, καθώς τους θεωρούσαν αποδεκτούς και έναν εξαιρετικό τρόπο διασκέδασης. Σύντομα, το κράτος συνειδητοποίησε ότι τα παιχνίδια ήταν κερδοφόρα και αποφάσισε να τα αξιοποιήσει για να αυξήσει τα κρατικά έσοδα.

Μία από τις παλαιότερες κληρώσεις επάθλων στην Τουρκία ήταν το Piyango, που ιδρύθηκε το 1890. Περιλάμβανε ασπρόμαυρες κάρτες και ένα τζακ ποτ περίπου 7.100 τουρκικών λιρών. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν δημοσιευμένες αξιόπιστες πληροφορίες σχετικά με το πόσο κράτησε αυτό το παιχνίδι ή τη διαδικασία που ακολούθησαν οι παίκτες για να στοιχηματίσουν σε αυτό.

Το 1939, ιδρύθηκε η Millî Piyango İdaresi (Εθνική Διοίκηση Λαχείων) για τη διοργάνωση και τη διαχείριση κληρώσεων δώρων στην Τουρκία. Σήμερα, παρέχει μια πληθώρα ψυχαγωγικών παιχνιδιών στους Τούρκους.

Ιστορία των λαχείων στην Τουρκία
Λοταρία Σήμερα στην Τουρκία

Λοταρία Σήμερα στην Τουρκία

Σήμερα, η Εθνική Λοταρία εξακολουθεί να εξυπηρετεί τους λάτρεις των κληρώσεων στην Τουρκία. Ωστόσο, σε αντίθεση με πολλές δεκαετίες πριν, οι κάτοικοι άλλων πολιτειών μπορούν να στοιχηματίσουν στα παιχνίδια της, εφόσον έχουν συμπληρώσει τη νόμιμη ηλικία τζόγου. Οι περισσότεροι από αυτούς τους ξένους αξιοποιούν τις υπηρεσίες αξιόπιστων πρακτόρων για να αγοράσουν τα απαιτούμενα εισιτήρια και να συμμορφωθούν με τη φορολογική νομοθεσία της χώρας σχετικά με τα κέρδη.

Επίσης, οι Τούρκοι μπορούν πλέον να ανακαλύπτουν κληρώσεις επάθλων στο διαδίκτυο, μια επιλογή που δεν ήταν διαθέσιμη στο παρελθόν. Τις περισσότερες φορές, περιηγούνται στο διαδίκτυο για να βρουν τις καλύτερες διαδικτυακές λοταρίες και να στοιχηματίσουν σε αυτές. Η πλειοψηφία αυτών των επιλογών έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

Γενναιόδωρα μπόνους λότο

Πολλές διαδικτυακές κληρώσεις βραβείων στην Τουρκία συνοδεύονται από προσοδοφόρες προσφορές για να ενθαρρύνουν τους παίκτες να τις δοκιμάσουν, μερικές φορές χωρίς να ξοδέψουν μετρητά. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι προσφορές έχουν διάφορες απαιτήσεις στοιχηματισμού που πρέπει να εκπληρώσει κάποιος για να απολαύσει τις πληρωμές του εάν κερδίσει.

Τεράστια Τζάκποτ

Σήμερα, οι διαδικτυακές λοταρίες στην Τουρκία προσφέρουν τεράστια τζάκποτ που διαφέρουν από τη μια επιλογή στην άλλη. Οι περισσότεροι έμπειροι παίκτες γνωρίζουν ότι οι πιθανότητες να τους κερδίσουν είναι πολύ μικρές, αλλά εξακολουθούν να στοιχηματίζουν στα παιχνίδια για διασκέδαση.

Λοταρία Σήμερα στην Τουρκία
Το μέλλον της λοταρίας στην Τουρκία

Το μέλλον της λοταρίας στην Τουρκία

Τα λαχεία πρόκειται να γίνουν ακόμη πιο δημοφιλή στην Τουρκία. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι περισσότερα από αυτά τα διαδικτυακά παιχνίδια καζίνο θα είναι διαθέσιμα στο μέλλον, με ελκυστικά τζάκποτ και λογισμικό premium σχεδιασμένο να προσφέρει τις καλύτερες εμπειρίες.

Από τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, τα στοιχήματα μη κρατικών διαδικτυακών λαχείων είναι παράνομα στην Τουρκία και είναι απίθανο η κυβέρνηση να τα καταργήσει. Έτσι, οι Τούρκοι είναι υποχρεωμένοι να συνεχίσουν να αξιοποιούν τους αποκλειστές IP για να έχουν πρόσβαση σε υπεράκτιους ιστότοπους στοιχημάτων στο διαδίκτυο με κορυφαία βαθμολογία.

Το μέλλον της λοταρίας στην Τουρκία
Συχνές ερωτήσεις

Συχνές ερωτήσεις

Μπορούν οι Τούρκοι παίκτες να κερδίσουν το Powerball;

Ναί. Οι Τούρκοι παίκτες λότο μπορούν να παίξουν και να κερδίσουν το Powerball, ανεξάρτητα από το αν βρίσκονται στις ΗΠΑ ή σε άλλα μέρη του κόσμου.

Είναι νόμιμο για αλλοδαπούς να παίζουν λαχείο στην Τουρκία;

Ναί. Η τουρκική νομοθεσία δεν εμποδίζει τους τουρίστες να συμμετέχουν σε κληρώσεις.

Απαγόρευσε η τουρκική κυβέρνηση τη λαχειοφόρο αγορά;

Όχι. Ο τουρκικός νόμος απαγόρευε όλες τις δραστηριότητες τυχερών παιχνιδιών, εκτός από τις κρατικές κληρώσεις επάθλων και τα αθλητικά στοιχήματα.

Υπάρχουν απάτες λότο στην Τουρκία;

Ναι, οι απάτες με την κλήρωση βραβείων δεν είναι σπάνιες στην Τουρκία. Διάφοροι απατεώνες προσπάθησαν να ξεγελάσουν τους Τούρκους για να ξοδέψουν χρήματα σε εισιτήρια ελπίζοντας να κερδίσουν ψεύτικα τζακ ποτ, και ορισμένοι έπεσαν θύματα της εξαπάτησής τους.

Πόσο χρονών πρέπει να είναι ένας παίκτης για να παίξει το λαχείο στην Τουρκία;

Ο νόμος απαιτεί οι Τούρκοι να είναι τουλάχιστον 18 ετών για να συμμετάσχουν σε μια κλήρωση.

Εξυπηρετούν την Τουρκία οι υπεράκτιες τοποθεσίες λαχειοφόρων αγορών;

Ναί. Μέχρι τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο, αμέτρητες τοποθεσίες λότο καλωσορίζουν τους Τούρκους.

Ποιες είναι οι πτυχές των καλύτερων ιστοσελίδων λότο στην Τουρκία;

Η ασφάλεια, τα σχέδια που ανταποκρίνονται σε κινητά και η αξιόπιστη υποστήριξη είναι ορισμένα χαρακτηριστικά των κορυφαίων ιστότοπων λαχειοφόρων αγορών που εξυπηρετούν Τούρκους παίκτες.

Πότε μπορούν οι Τούρκοι να παίξουν λότο;

Οι Τούρκοι παίκτες μπορούν να εξερευνήσουν τις κληρώσεις επάθλων όποτε θέλουν, αρκεί να έχουν τα μετρητά για να αγοράσουν τα απαιτούμενα εισιτήρια.

Συχνές ερωτήσεις