Καλύτερες διαδικτυακές λοταρίες με αποδοχή AstroPay 2023

Το Astropay είναι ένα παγκόσμιο σύστημα πληρωμών που δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να καταθέτουν και να αποσύρουν χρήματα από δημοφιλείς διαδικτυακούς ιστότοπους λαχειοφόρων αγορών. Από την ίδρυσή του το 2009, ο πάροχος έχει προσφέρει στους καταναλωτές μια εικονική προπληρωμένη κάρτα Astropay ως μια ασφαλή λύση πληρωμής. Αυτό εγγυάται το απόρρητο των χρηστών όταν πραγματοποιούν συναλλαγές με ιστότοπους λοταρίας στο διαδίκτυο.

Έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές του παγκοσμίως για να συμπεριλάβει τη Λατινική Αμερική, την Ασία, την Αφρική και την Ευρώπη. Ο οργανισμός έχει τεράστια εμπειρία στη διαχείριση της πολυπλοκότητας των αναπτυσσόμενων αγορών. Τους επιτρέπει να παρέχουν οικονομικά αποδοτικές και αξιόπιστες μεθόδους κατάθεσης, καθώς και μεθόδους πληρωμής σε όλους τους πελάτες τους, ανεξάρτητα από την τοποθεσία τους.

Καλύτερες διαδικτυακές λοταρίες με αποδοχή AstroPay 2023
Flag

No matches found, please try:

gr Country FlagCheckmark

Mystake

gr Country FlagCheckmark

18+ | Παίξτε Υπεύθυνα | Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Show less...Εμφάνιση περισσότερων
Λάβετε το μπόνους σας
Show less...
Εμφάνιση περισσότερων

  Όταν πρόκειται να βρείτε έναν βολικό τρόπο για να παίξετε παιχνίδια λοταρίας στο διαδίκτυο, Mystake είναι το μέρος που πρέπει να πάτε! Mystake είναι ένα καθιερωμένο Λοταρία που ιδρύθηκε το 2020 . Έκτοτε, έχει αποκτήσει θετική φήμη ως αξιόπιστη και αξιόπιστη, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών, μια σειρά επιλογών πληρωμής και μια φιλική ομάδα εξυπηρέτησης πελατών. Θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε σε αυτόν τον ιστότοπο για να απολαύσετε μια εξαιρετική εμπειρία τυχερών παιχνιδιών στο διαδίκτυο.

  Πώς να κάνετε μια κατάθεση στην Astropay

  Τρόπος λειτουργίας

  Ο τρόπος πληρωμής είναι μια απρόσκοπτη πλατφόρμα μεταφοράς χρημάτων που δέχεται μια ποικιλία νομισμάτων. Οι ιδιοκτήτες συνεργαζόμενων καταστημάτων ή καταστημάτων, καθώς και οι μεταπωλητές, έχουν πρόσβαση σε έναν πίνακα ελέγχου 24/7, όπου μπορούν να δημιουργούν τιμολόγια και να τα χρησιμοποιούν για να λαμβάνουν πληρωμές.

  Επίσης, το πρόγραμμα επιβράβευσης του συστήματος πληρωμών Astropay έχει πέντε επίπεδα λογαριασμών: Standard, Bronze, Silver, Gold και Platinum. Οι επαληθευμένοι χρήστες μπορούν να προχωρήσουν σε υψηλότερα επίπεδα και να αποκτήσουν πρόσβαση σε περισσότερα προνόμια πορτοφολιού, όπως δωροκάρτες και δώρα, μεγαλύτερο όριο αγορών και αποκλειστική τεχνική υποστήριξη. Ωστόσο, η ομάδα συμμόρφωσης του παρόχου πρέπει να εγκρίνει ορισμένες εργασίες προτού ολοκληρωθούν.

  Section icon
  Πώς να κάνετε μια κατάθεση στην Astropay

  Πώς να κάνετε μια κατάθεση στην Astropay

  Παρόλο που το μέθοδος πληρωμής κυκλοφόρησε μόλις πρόσφατα, οι ιστότοποι διαδικτυακών λοταριών το χρησιμοποιούν ήδη. Είναι μια από τις καλύτερες και πιο ασφαλείς επιλογές που διατίθενται σε παίκτες διαδικτυακών λοταριών σε όλο τον κόσμο. Οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν μια προπληρωμένη κάρτα σε διάφορες ονομαστικές αξίες για να καταθέσουν χρήματα στους λογαριασμούς τους στο διαδικτυακό λαχείο.

  Στο πορτοφόλι Astropay, υπάρχουν διάφορες επιλογές κατάθεσης, αλλά διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα εγγραφής. Οι κύριες πιστωτικές κάρτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανανέωση των λογαριασμών των χρηστών. Τα δημοφιλή ηλεκτρονικά πορτοφόλια όπως το Skrill και το Neteller υποστηρίζονται ως μέθοδοι πληρωμής.

  Χρησιμοποιώντας τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια, κάποιος θα οδηγηθεί στον ιστότοπό του, όπου μπορεί να χρησιμοποιήσει το υπόλοιπό του στο ηλεκτρονικό πορτοφόλι για να πραγματοποιήσει μια πληρωμή και να προσθέσει χρήματα στο πορτοφόλι Astropay. Το Astropay υποστηρίζει επίσης μεθόδους πληρωμής κρυπτονομισμάτων. Αν κάποιος προτιμά να κάνει κατάθεση σε ψηφιακά νομίσματα, πρέπει πρώτα να προσθέσει το κρυπτονόμισμα στο πορτοφόλι του Astropay.

  Βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε κατά την κατάθεση με AstroPay

  Κάποιος πρέπει να προχωρήσει στο τμήμα ταμείου του ιστότοπου λοταρίας στο διαδίκτυο και να επιλέξει πληρωμές λαχειοφόρων αγορών. Στη συνέχεια, ο χρήστης θα εντοπίσει και θα επιλέξει τον τρόπο πληρωμής με τραπεζική μεταφορά. Πριν προχωρήσετε, ο χειριστής της διαδικτυακής λοταρίας θα ζητήσει από τον χρήστη να επιλέξει την τράπεζα που προτιμά.

  Μόλις ανακατευθυνθούν στη διαδικτυακή τραπεζική διεπαφή της τράπεζάς τους, θα τους ζητηθεί να παράσχουν προσωπικά στοιχεία. Κάποιος θα πρέπει να εγκρίνει τη συναλλαγή μόνο αφού ελέγξει ξανά την ακρίβεια αυτών των γεγονότων. Αφού επιβεβαιωθεί η πληρωμή, μπορεί κανείς να αρχίσει να παίζει τα αγαπημένα του παιχνίδια λαχειοφόρων αγορών στον ιστότοπο της λαχειοφόρου αγοράς στο διαδίκτυο καθώς θα πρέπει να υπάρχουν διαθέσιμα μετρητά.

  Οι πληρωμές λαχείων μπορούν να γίνουν και μέσω κινητού τηλεφώνου. Οι χρήστες θα πρέπει να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό Astropay σε δευτερόλεπτα, ο οποίος θα είναι λειτουργικός τόσο με εφαρμογές web όσο και για κινητές συσκευές. Στην επίσημη ιστοσελίδα του συστήματος, κάντε κλικ στον σύνδεσμο «Εγγραφή» στην επάνω δεξιά γωνία και συμπληρώστε τις απαραίτητες πληροφορίες. Στη συνέχεια, κάποιος θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τον λογαριασμό του επιβεβαιώνοντας το email του.

  Πώς να κάνετε μια κατάθεση στην Astropay
  Πώς να κάνετε ανάληψη με το Astropay

  Πώς να κάνετε ανάληψη με το Astropay

  Η ευρεία χρήση του διαδικτυακές ιστοσελίδες λοταρίας έχει εκτιναχθεί στα ύψη τα τελευταία χρόνια, οδηγώντας σε αύξηση της ζήτησης για μεθόδους πληρωμής όπως το Astropay. Η μέθοδος πληρωμής επιτρέπει στους παίκτες να λαμβάνουν πληρωμές λοταρίας για τα κέρδη τους με κόπο. Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτός ο τρόπος πληρωμής δεν υποστηρίζεται από όλους τους διαδικτυακούς ιστότοπους λοταρίας. Σε αυτήν την περίπτωση, είναι καλή ιδέα να ελέγξετε ξανά τον αγαπημένο τους ιστότοπο λοταρίας στο διαδίκτυο πριν εγγραφείτε.

  Μια εφαρμογή για κινητά για συσκευές Android και iOS έχει αναπτυχθεί για πρόσβαση και διαχείριση πληρωμών Astropay. Και οι δύο έχουν πολύ παρόμοιες διεπαφές χρήστη και δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να τις συνηθίσεις. Όσον αφορά την εμφάνιση και τη λειτουργικότητα, η εφαρμογή είναι αρκετά εξαιρετική. Τα κύρια χαρακτηριστικά της πλατφόρμας περιλαμβάνουν τη διαχείριση της κάρτας Astropay και τη δυνατότητα πραγματοποίησης μεταφορών απευθείας από την εφαρμογή. Οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες τόσο στο Google Play Store όσο και στο App Store.

  Βήματα ανάληψης μέσω AstroPay

  Για να κάνετε ανάληψη, μεταβείτε στην περιοχή αναλήψεων και επιλέξτε την τράπεζα που θέλετε. Όπως και με την κατάθεση, πρέπει να διευκρινιστεί το ποσό που θα ήθελε να αποσύρει, συνοδευόμενο από τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού του. Εξουσιοδοτήστε την απόσυρση αφού επιβεβαιώσετε την ακρίβεια αυτών των γεγονότων. Είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι οι τραπεζικές μεταφορές χρειάζονται πολύ χρόνο για να εμφανιστούν στον λογαριασμό, κυρίως μεταξύ τριών και πέντε εργάσιμων ημερών στις περισσότερες περιπτώσεις, εξαιρουμένης της περιόδου εκκρεμότητας της διαδικτυακής λοταρίας.

  Οι χρήστες θα πρέπει να διατηρούν πάντα μαζί τους τα έγγραφα ταυτότητάς τους, όπως τραπεζικούς λογαριασμούς, λογαριασμούς κοινής ωφελείας και μια ταυτότητα, καθώς μπορεί να χρειαστούν για να αποδείξουν την ταυτότητα και τη διεύθυνσή τους σε περίπτωση που τους ζητηθεί.

  Πώς να κάνετε ανάληψη με το Astropay
  Απόσυρση OneTouch

  Απόσυρση OneTouch

  Το εικονικό πορτοφόλι της Astropay, One Touch, επιτρέπει στους πελάτες να καταθέτουν και να αποσύρουν χρήματα με ασφάλεια απευθείας από διαδικτυακούς ιστότοπους λοταρίας. Σκοπός του είναι να το κάνει έναν απλό διαδικτυακό ιστότοπο λοταρίας για τη μεταφορά χρημάτων στους πελάτες τους, τη λήψη πληρωμών και την ανταλλαγή νομισμάτων. Το εργαλείο είναι εύκολο να ενσωματωθεί στον ιστότοπο και διαρκεί μόνο λίγα λεπτά.

  Οι χειριστές μπορούν επίσης να παρέχουν στους πελάτες τους τη δυνατότητα να κάνουν αναλήψεις από τον ιστότοπό τους χρησιμοποιώντας μία ενοποίηση. Η διαδικασία πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο και είναι αρκετά απλή. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν πόσα χρήματα θέλουν να κάνουν ανάληψη στο νόμισμα που προτιμούν και τα χρήματα θα κατατεθούν αμέσως στον λογαριασμό τους στο Astropay.

  Οι χρήστες μπορούν επίσης να ζητήσουν πληρωμές με λαχειοφόρο αγορά στα κρυπτογραφικά πορτοφόλια ή ηλεκτρονικά πορτοφόλια τους, όπως το Skrill και το Neteller, εφόσον έχουν συσχετισμένο λογαριασμό μαζί τους.

  Απόσυρση OneTouch
  Ασφάλεια και ασφάλεια στο Astropay

  Ασφάλεια και ασφάλεια στο Astropay

  Το Astropay είναι μια ασφαλής μέθοδος πληρωμής που μπορείτε να βρείτε σε διάφορους δημοφιλείς ιστότοπους διαδικτυακών λοταριών και είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για τη λήψη πληρωμών λαχείων. Έχει μια προοδευτική προσέγγιση που εξασφαλίζει τη μέγιστη ασφάλεια. Η προτεραιότητα αυτής της μεθόδου πληρωμής είναι η ασφάλεια των πελατών της. Η προπληρωμένη κάρτα παραμένει ανώνυμη και δεν κοινοποιούνται τραπεζικά ή προσωπικά στοιχεία σε τρίτους.

  Επιπλέον, η Astropay προσφέρει εκτεταμένο έλεγχο KYC για τη συμμόρφωση των χρηστών και τον μετριασμό του κινδύνου. Οι πληρωμές διεκπεραιώνονται σε ασφαλές περιβάλλον χάρη στην τεχνολογία αιχμής που χρησιμοποιείται.

  Ως μέτρο ασφαλείας, ο πάροχος διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία ή τεκμηρίωση ανά πάσα στιγμή μέσω email, τηλεφώνου ή άλλου μέσου για την επαλήθευση της ταυτότητας, της διεύθυνσης, της γνησιότητας της συναλλαγής και άλλων πληροφοριών του χρήστη, όπως απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία.

  Ασφάλεια και ασφάλεια στο Astropay
  Επιλογές υποστήριξης πελατών Astropay

  Επιλογές υποστήριξης πελατών Astropay

  Η υποστήριξη πελατών παρέχει κρίσιμες πληροφορίες που οι παίκτες πρέπει να εξετάσουν προσεκτικά πριν αποφασίσουν εάν θα χρησιμοποιήσουν ή όχι τους τρόπους πληρωμής ανά πάσα στιγμή. Ο πάροχος καθιστά σαφές στους χρήστες του ότι είναι αυστηρά υπεύθυνοι για την κατανόηση και τη συνεργασία με οποιουσδήποτε νόμους, κανόνες και κανονισμούς που ενδέχεται να ισχύουν γι' αυτούς σε σχέση με την αγορά και τη χρήση της κάρτας Astropay. Η εταιρεία αποθαρρύνει σθεναρά την πρόσβαση ή τη χρήση των υπηρεσιών της από περιοχές όπου η ισχύουσα νομοθεσία απαγορεύει τέτοια πρόσβαση ή χρήση.

  Η υποστήριξη είναι πάντα διαθέσιμη στους χρήστες όποτε θέλουν να ζητήσουν επιστροφή των χρημάτων που πλήρωσαν για την Κάρτα Astropay. Κάποιος θα πρέπει να τους στείλει ένα email, το οποίο θα πρέπει να είναι εντός 30 ημερών από την αγορά. Η μέθοδος που χρησιμοποιήθηκε για την αγορά πρέπει να είναι προσβάσιμη στον χρήστη καθώς η επιστροφή χρημάτων θα καταβληθεί μόνο σε αυτόν.

  Κατά τη χρήση της υπηρεσίας ενδέχεται να προκύψουν καταστάσεις όπως προβλήματα σύνδεσης στο Διαδίκτυο, καθυστερήσεις ή ακόμα και άλλα τεχνικά σφάλματα. Αυτά μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα οι συναλλαγές να μην αντικατοπτρίζουν με ακρίβεια αυτό που περίμενε ο χρήστης. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος επικοινωνίας με την υποστήριξη πελατών της Astropay είναι μέσω του επίσημου email τους. Οι χρήστες μπορούν να ακολουθούν τις σελίδες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τον ιστότοπό τους για κρίσιμες ανακοινώσεις ή προσφορές.

  Επικοινωνία

  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: support@astropay.com
  Facebook: https://www.facebook.com/AstroPay.official
  Κελάδημα: https://twitter.com/AstroPay_OK
  Δικτυακός τόπος: https://www.astropay.com/

  Επιλογές υποστήριξης πελατών Astropay