Καλύτερες διαδικτυακές λοταρίες με αποδοχή Bitcoin 2023

Το Bitcoin είναι ένα κρυπτονόμισμα που υπάρχει εδώ και μια δεκαετία και γίνεται όλο και πιο δημοφιλές. Η αξία του άξιζε μόλις 0,05 $ το 2010, αλλά τώρα έχει φτάσει σε αξία πάνω από 58.000 $ για ένα Bitcoin. Αφού δημιουργήθηκε το 2009, εξαπλώθηκε γρήγορα και έγινε ένα από τα μεγαλύτερα εικονικά νομίσματα στον κόσμο. Το Bitcoin δεν ελέγχεται από κανέναν οργανισμό, αλλά το διαχειρίζονται συλλογικά τα άτομα που το χρησιμοποιούν. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν περισσότερα από 18 εκατομμύρια του νομίσματος σε κυκλοφορία, με το μεγαλύτερο μέρος του να κατέχεται από επενδυτές.

Το μέλλον του Bitcoin είναι δύσκολο να προβλεφθεί με ξαφνικές αυξήσεις στην αξία καθώς και με αρκετές πτώσεις, αλλά σίγουρα θα συνεχίσει να αυξάνεται καθώς οι άνθρωποι εξοικειώνονται περισσότερο με το εικονικό νόμισμα και καθώς περισσότερες επιχειρήσεις αρχίζουν να το αποδέχονται ως επιλογή πληρωμής.

Καλύτερες διαδικτυακές λοταρίες με αποδοχή Bitcoin 2023
Flag

Κορυφαία καζίνο

gr Country FlagCheckmark

Mystake

gr Country FlagCheckmark

18+ | Παίξτε Υπεύθυνα | Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Show less...Εμφάνιση περισσότερων
Λάβετε το μπόνους σας
Show less...
Εμφάνιση περισσότερων

  Όταν πρόκειται να βρείτε έναν βολικό τρόπο για να παίξετε παιχνίδια λοταρίας στο διαδίκτυο, Mystake είναι το μέρος που πρέπει να πάτε! Mystake είναι ένα καθιερωμένο Λοταρία που ιδρύθηκε το 2020 . Έκτοτε, έχει αποκτήσει θετική φήμη ως αξιόπιστη και αξιόπιστη, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών, μια σειρά επιλογών πληρωμής και μια φιλική ομάδα εξυπηρέτησης πελατών. Θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε σε αυτόν τον ιστότοπο για να απολαύσετε μια εξαιρετική εμπειρία τυχερών παιχνιδιών στο διαδίκτυο.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Bitcoin ως μέθοδο κατάθεσης
  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Bitcoin ως μέθοδο κατάθεσης

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Bitcoin ως μέθοδο κατάθεσης

  Με την αύξηση του κρυπτονομίσματος και του blockchain, οι παίκτες μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν το Bitcoin ως μία από τις μεθόδους κατάθεσης. Μπορούν να καταθέσουν τα χρήματά τους σε έναν ψηφιακό λογαριασμό για να αγοράσουν εισιτήρια για διαδικτυακές λοταρίες χρησιμοποιώντας Bitcoin.

  Πορτοφόλια

  Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να δημιουργήσετε ένα πορτοφόλι. Για κατάθεση Bitcoin μεταβείτε στον ιστότοπο της λοταρίας online και χρησιμοποιήστε την επιλογή "κατάθεση με χρήση Bitcoin". Μπορείτε να κάνετε την κατάθεση εισάγοντας το ποσό και συνεχίζοντας στη σελίδα επιβεβαίωσης πληρωμής. Στη συνέχεια, εισαγάγετε τα απαιτούμενα στοιχεία και επιβεβαιώστε την πληρωμή.

  Δεν υπάρχει άμεσος τρόπος να συνδέσετε τα Bitcoin σας με έναν τραπεζικό λογαριασμό ακόμη και με ένα πορτοφόλι. Ωστόσο, υπάρχουν υπηρεσίες που θα συνδέσουν τον λογαριασμό σας με ένα πορτοφόλι με κάρτα ATM. Για όσους δεν θέλουν να περιμένουν για κάρτα ATM, μπορούν επίσης να συνδεθούν στον λογαριασμό του παρόχου υπηρεσιών από οποιονδήποτε υπολογιστή και να καταθέσουν χρήματα με την επιλογή τραπεζικής μεταφοράς.

  ΑΤΜ, ανταλλακτήρια και P2P

  Είναι δυνατή η κατάθεση Bitcoin χρησιμοποιώντας ΑΤΜ, ανταλλακτήρια και συναλλαγές peer-to-peer. Η πιο δημοφιλής μορφή κατάθεσης είναι μέσω ανταλλαγών Bitcoin. Όταν καταθέτετε Bitcoin σε έναν ιστότοπο λοταρίας στο διαδίκτυο μέσω ενός ανταλλακτηρίου, θα πρέπει να τα στείλετε από το πορτοφόλι σας στο χρηματιστήριο και στη συνέχεια να τα μετατρέψετε σε δολάρια ΗΠΑ ή ευρώ.

  Πρέπει να καταθέσετε Bitcoins στον λογαριασμό σας, τα οποία στη συνέχεια θα χρησιμοποιηθούν για την αγορά εισιτηρίων.

  Χρήση κινητών

  Εάν θέλετε να κάνετε μια κατάθεση με το κινητό σας τηλέφωνο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή για να ρυθμίσετε τον λογαριασμό σας. Αφού εγγραφείτε και επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας, θα χρειαστεί να συνδέσετε τον τραπεζικό λογαριασμό ή την πιστωτική σας κάρτα με πληροφορίες για να αγοράσετε bitcoin. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό της εφαρμογής σας για να καταθέσετε Bitcoin.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Bitcoin ως μέθοδο κατάθεσης
  Πώς να κάνετε ανάληψη Bitcoin

  Πώς να κάνετε ανάληψη Bitcoin

  Εάν θέλετε να κάνετε ανάληψη χρησιμοποιώντας την επιλογή κρυπτονομίσματος, το Bitcoin είναι επίσης ένας από τους τρόπους πληρωμής. Για πληρωμές σε ιστότοπους λοταρίας, θα πρέπει να είστε εξοικειωμένοι με τη χρήση του πορτοφολιού σας Bitcoin.

  Αρχικά, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και κάντε κλικ στην επιλογή ανάληψης.

  Αυτό θα σας μεταφέρει σε μια σελίδα με δύο επιλογές - μία για ανάληψη Bitcoin και μία για ανάληψη όλων των άλλων επιλογών. Για να κάνετε ανάληψη μόνο Bitcoin, επιλέξτε "Withdraw Bitcoin". Για να αποσύρετε όλες τις επιλογές σας, επιλέξτε "Ανάκληση όλων".

  Για ανάληψη χρησιμοποιώντας την επιλογή Bitcoin θα χρειαστείτε ένα πορτοφόλι. Για να αποσύρετε Bitcoins από τον ιστότοπο, θα πρέπει να βρείτε ένα ανταλλακτήριο που δέχεται κεφάλαια από το διαδικτυακός ιστότοπος λοταρίας.

  Ο χρόνος επεξεργασίας για αναλήψεις ποικίλλει ανάλογα με τον ιστότοπο. Ορισμένοι ιστότοποι θα επεξεργαστούν τις αναλήψεις εντός 48 ωρών, ενώ άλλοι μπορεί να χρειαστούν έως και δύο εβδομάδες. Ωστόσο, οι περισσότεροι ιστότοποι μπορούν να επεξεργάζονται αναλήψεις εντός μιας εβδομάδας.

  Μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε αναλήψεις μέσω κινητού μεταβαίνοντας στον ιστότοπο του τηλεφώνου σας και βρίσκοντας την ενότητα "Εξαργύρωση".

  Πώς να κάνετε ανάληψη Bitcoin
  Είναι ασφαλής η χρήση του Bitcoin;

  Είναι ασφαλής η χρήση του Bitcoin;

  Η ασφάλεια ενός ανταλλακτηρίου Bitcoin εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη χώρα στην οποία δραστηριοποιείται. Σε χώρες με ισχυρό νομικό σύστημα και όπου τα κρυπτονομίσματα δεν ελέγχονται, τα χρηματιστήρια έχουν γενικά καλύτερες πιθανότητες να είναι ασφαλή. Ωστόσο, σε χώρες όπου υπάρχει οποιαδήποτε αβεβαιότητα σχετικά με τη νομιμότητα των ψηφιακών νομισμάτων, είναι πιθανό οι ανταλλαγές να είναι λιγότερο ασφαλείς.

  Σε γενικές γραμμές, είναι καλύτερο να επιμείνετε σε αξιόπιστες ανταλλαγές με καλή φήμη και να αποθηκεύετε το κρυπτονόμισμα εκτός σύνδεσης.

  Το Bitcoin είναι μια από τις πιο ασφαλείς πλατφόρμες στον κόσμο. Το blockchain Bitcoin είναι ένα δημόσιο καθολικό που καταγράφει κάθε συναλλαγή που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στο δίκτυό του. Είναι σχεδόν αδύνατο για οποιονδήποτε να το χακάρει και να αλλάξει οποιαδήποτε πληροφορία λόγω του τρόπου σχεδιασμού του.

  Οι συναλλαγές Bitcoin είναι μη αναστρέψιμες, πράγμα που σημαίνει ότι οι χρήστες δεν μπορούν να εξαπατηθούν από ψεύτικους ιστότοπους phishing ή να παραβιαστούν οι λογαριασμοί τους και να κλαπούν τα χρήματα. Δεν υπάρχουν χρεώσεις εγκατάστασης, μηνιαίες χρεώσεις ή ελάχιστες απαιτήσεις υπολοίπου με το bitcoin.

  Είναι ένα κρυπτονόμισμα, με λογισμικό ανοιχτού κώδικα - που σημαίνει ότι δεν υπάρχει κεντρική τράπεζα ή αρχή που να το ελέγχει. Το blockchain διατηρείται από εξορύκτες που είναι άνθρωποι που χρησιμοποιούν τους υπολογιστές τους για να λύσουν μαθηματικά προβλήματα για να επικυρώσουν τις συναλλαγές και να δημιουργήσουν νέα μπλοκ, τα οποία στη συνέχεια προστίθενται στο blockchain.

  Είναι ασφαλής η χρήση του Bitcoin;
  Υποστήριξη πελατών για Bitcoin

  Υποστήριξη πελατών για Bitcoin

  Οι πληρωμές με Bitcoin είναι μια από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους για την πραγματοποίηση αγορών. Αυτά τα ψηφιακά, αποκεντρωμένα νομίσματα δεν ελέγχονται από καμία κυβέρνηση ή τράπεζα. Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται μεταξύ δύο ατόμων σε ένα περιβάλλον peer-to-peer χωρίς καμία ανάμειξη τρίτων.

  Οι πληρωμές με Bitcoin δεν είναι μόνο φθηνές, αλλά επιτρέπουν επίσης γρήγορες συναλλαγές που υποβάλλονται σε επεξεργασία χωρίς διαδικασία επαλήθευσης ή χρεώσεις.

  Υπάρχει υποστήριξη για It;

  Δεδομένου ότι είναι ένα αποκεντρωμένο ψηφιακό νόμισμα που δεν ελέγχεται από καμία χώρα ή τραπεζικό ίδρυμα, ένα δημόσιο καθολικό που ονομάζει το blockchain αποθηκεύει όλες τις συναλλαγές Bitcoin. Ο πιο συνηθισμένος τρόπος για να αγοράσετε Bitcoin είναι μέσω ανταλλαγής και επομένως για οποιαδήποτε υποστήριξη, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το ανταλλακτήριο ανατρέχοντας στα στοιχεία επικοινωνίας που παρέχονται στον ιστότοπό του.

  Επίσημη υποστήριξη πελατών

  Το Bitcoin έχει τη δική του υποστήριξη πελατών, αν και δεν είναι πάντα διαθέσιμο 24 ώρες την ημέρα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών τους στη διεύθυνση bitcoin@contact-us.bitcoin. Το Bitcoin Foundation είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που προωθεί και προστατεύει τη χρήση του νομίσματος. Έχουν επίσης μια φόρμα επικοινωνίας στον ιστότοπό τους για γενικές ερωτήσεις, ωστόσο, δεν έχουν αριθμό τηλεφώνου.

  Άτυπες μέθοδοι υποστήριξης

  Μπορείτε επίσης να λάβετε βοήθεια και υποστήριξη σε φόρουμ κρυπτονομισμάτων από μέλη, σε κοινωνικά δίκτυα και κανάλια IRC στο Freenode. Το Bitcoin.org είναι ο επίσημος ιστότοπος του δικτύου.

  Υποστήριξη πελατών για Bitcoin