Fastpay

Το FastPay είναι μια πλατφόρμα για ηλεκτρονικές πληρωμές που επιτρέπει στους χρήστες να συναλλάσσονται, να πληρώνουν και να λαμβάνουν χρήματα. Είναι μία από τις πιο γρήγορες και βολικές μεθόδους πληρωμής που κυκλοφόρησε από την Next-Generation Communications Company με έδρα το Κουρδιστάν το 2017. Αυτή η μέθοδος πληρωμής επεκτείνεται σε περιοχές όπως η Μέση Ανατολή και τα αραβικά έθνη. Είναι το κορυφαίο κινητό πορτοφόλι που χρησιμοποιείται για την πραγματοποίηση καταθέσεων σε ιστότοπους τυχερών παιχνιδιών στο Ιράκ.

Το FastPay χρησιμοποιείται για αγορές σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα και για μεταφορά χρημάτων, καθώς και για αγορά εισιτηρίων λότο. Λόγω των διαφόρων πλεονεκτημάτων του, αυτό το κινητό πορτοφόλι έχει επιτύχει ευρεία αναγνώριση μεταξύ των Ιρακινών παικτών λότο. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι το FastPay περιορίζεται μόνο στους Ιρακινούς παίκτες αυτή τη στιγμή. Ο κύριος λόγος είναι ότι η διαδικασία εγγραφής απαιτεί από τον χρήστη να έχει έναν ιρακινό αριθμό κινητού τηλεφώνου.

Flag

No matches found, please try:

gr Country FlagCheckmark

Mystake

gr Country FlagCheckmark

18+ | Παίξτε Υπεύθυνα | Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Show less...Εμφάνιση περισσότερων
Λάβετε το μπόνους σας
Show less...
Εμφάνιση περισσότερων

  Όταν πρόκειται να βρείτε έναν βολικό τρόπο για να παίξετε παιχνίδια λοταρίας στο διαδίκτυο, Mystake είναι το μέρος που πρέπει να πάτε! Mystake είναι ένα καθιερωμένο Λοταρία που ιδρύθηκε το 2020 . Έκτοτε, έχει αποκτήσει θετική φήμη ως αξιόπιστη και αξιόπιστη, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών, μια σειρά επιλογών πληρωμής και μια φιλική ομάδα εξυπηρέτησης πελατών. Θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε σε αυτόν τον ιστότοπο για να απολαύσετε μια εξαιρετική εμπειρία τυχερών παιχνιδιών στο διαδίκτυο.

  Πώς να κάνετε μια κατάθεση με το Fastpay

  Πώς να κάνετε μια κατάθεση με το Fastpay

  Ως εκ τούτου, η χρήση του εκτός του Ιράκ είναι πρόκληση. Αλλά η εταιρεία εργάζεται για να βρει μια λύση για να κάνει μια σημαντική είσοδο στην παγκόσμια αγορά τυχερών παιχνιδιών. Οι παίκτες συνήθως φορτώνουν μετρητά στα πορτοφόλια FastPay μέσω ATM της DenizBank, πιστωτικών καρτών ή τραπεζικών εμβασμάτων. Η DenizBank είναι ο κορυφαίος πάροχος πληρωμών FastPay ATM, αν και οι πελάτες εκτός τραπεζών μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία μέσω της εφαρμογής για κινητά.

  Υπάρχουν πολύ λίγοι ιστότοποι που δέχονται καταθέσεις FastPay, αλλά στο μέλλον, είναι πιθανό να εμφανιστούν περισσότερες διαδικτυακές πλατφόρμες λότο με το FastPay καθώς αναπτύσσεται η βιομηχανία των διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών. Οι παίκτες πρέπει πρώτα να εξακριβώσουν εάν ο αγαπημένος τους ιστότοπος λαχειοφόρων αγορών δέχεται FastPay πριν προχωρήσουν στην πληρωμή.

  Για να επιβεβαιωθεί αυτό, οι παίκτες θα πρέπει να μιλήσουν με έναν αντιπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών. Πριν την κατάθεση σε α ιστότοπος λοταρίας στο διαδίκτυο που δέχεται FastPay, οι χρήστες πρέπει να κατεβάσουν την εφαρμογή FastPay και να εγγραφούν για έναν δωρεάν λογαριασμό. Στη συνέχεια, θα πρέπει να βεβαιωθούν ότι υπάρχουν επαρκή κεφάλαια στον λογαριασμό για την κάλυψη της κατάθεσης.

  Το FastPay είναι μια εξαιρετικά ευέλικτη πληρωμή και οι χρήστες του μπορούν να το επιβεβαιώσουν. Μπορεί να συνδεθεί με τραπεζικό λογαριασμό, ειδικά για όσους είναι μέλη της DenizBank. Αυτή η επιλογή πληρωμής είναι θυγατρική μιας τουρκικής DenizBank στην Κωνσταντινούπολη. Ένας τραπεζικός λογαριασμός συνδέεται με το FastPay μέσω πιστωτικής κάρτας ή μέσω της ενότητας «αποστολή χρημάτων» μιας τραπεζικής μεταφοράς.

  Πώς να κάνετε μια κατάθεση με το Fastpay
  Η διαδικασία κατάθεσης

  Η διαδικασία κατάθεσης

  Η διαδικασία κατάθεσης με αυτήν τη μέθοδο δεν διαφέρει από άλλα ηλεκτρονικά πορτοφόλια μεθόδους κατάθεσης στην αγορά.

  1. Ο παίκτης συνδέεται σε έναν ιστότοπο λοταρίας FastPay με όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης
  2. Πηγαίνουν στο τμήμα τραπεζών ή ταμείου και επιλέγουν το FastPay ως επιλογή κατάθεσης
  3. Στη συνέχεια εισάγετε τα στοιχεία του λογαριασμού FastPay (αριθμός κινητού τηλεφώνου και κωδικός πρόσβασης)
  4. Στη συνέχεια, ο παίκτης καθορίζει το ποσό κατάθεσης
  5. Πρέπει να ακολουθήσουν τις οδηγίες του ιστότοπου και να επιβεβαιώσουν την κατάθεση

  Μια άλλη ευνοϊκή πτυχή του FastPay είναι ότι επιτρέπει σε μη μέλη της τράπεζας να κάνουν καταθέσεις μέσω της εφαρμογής για κινητά. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη τόσο σε χρήστες Android όσο και σε iOS. Επιπλέον, αυτή η μέθοδος δεν έχει όρια κατάθεσης.

  Οι παίκτες μπορούν να καταθέσουν μέχρι το μέγιστο όριο που επιτρέπουν οι διαδικτυακές τους ιστοσελίδες λοταρίας. Οι ιστότοποι λαχειοφόρων αγορών έχουν συχνά ευέλικτα όρια κατάθεσης που κυμαίνονται από, π.χ., $10 για τους περιστασιακούς παίκτες και έως και τα $5.000 για τα high rollers. Οι πελάτες είναι αρκετά τυχεροί να ορίσουν τα ημερήσια όρια κατάθεσης μέσω των λογαριασμών τους FastPay, ασκώντας έτσι τον υπεύθυνο τζόγο.

  Η διαδικασία κατάθεσης
  Πώς να κάνετε ανάληψη με το FastPay

  Πώς να κάνετε ανάληψη με το FastPay

  Για να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη απόσυρση των κερδών, ένας διαδικτυακός ιστότοπος λοταρίας με FastPay θα επιβάλει διάφορους όρους. Η πλειονότητα των τοποθεσιών λαχειοφόρων αγορών έχουν ένα ελάχιστο και μέγιστο όριο ανάληψης.

  Υπάρχει επίσης ένα όριο στο πόσες ανταμοιβές μπορεί να λάβει κάποιος σε μια ημέρα ή μια εβδομάδα. Ένα καλό παράδειγμα είναι ένας ιστότοπος λαχειοφόρων αγορών που επιτρέπει πληρωμές τέσσερις φορές την εβδομάδα από τουλάχιστον 50 $ και έως και 10.000 $. Για να ζητήσετε μια πληρωμή, ο λογαριασμός του παίκτη πρέπει να έχει κερδίσει τουλάχιστον $50.

  Τα κινητά τηλέφωνα είναι χρήσιμα όταν κάνετε αναλήψεις σε Android και iOS. Κάτι που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι οι παίκτες μπορούν να εξαργυρώσουν τα κέρδη τους μόνο με την επιλογή πληρωμής που χρησιμοποίησαν κατά την κατάθεση. Για παράδειγμα, εάν ένας πελάτης χρησιμοποιεί άλλη μέθοδο κατάθεσης, δεν θα του επιτρέπεται να χρησιμοποιήσει το FastPay για ανάληψη.

  Πώς να κάνετε ανάληψη με το FastPay
  Η Διαδικασία Απόσυρσης

  Η Διαδικασία Απόσυρσης

  Η περίοδος επεξεργασίας ανάληψης ποικίλλει από τον έναν ιστότοπο διαδικτυακής λαχειοφόρου αγοράς στον άλλο. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι κάθε ιστότοπος λαχειοφόρων αγορών έχει μια μοναδική διαδικασία για τον χειρισμό των αναλήψεων. Ωστόσο, τα θεμελιώδη βήματα είναι πανομοιότυπα για σχεδόν όλους τους διαδικτυακούς ιστότοπους λοταρίας. Η βασική διαδικασία είναι η εξής.

  1. Αφού συνδεθεί στον ιστότοπο της λοταρίας όπου είναι εγγεγραμμένος, ο χρήστης κατευθύνεται στη σελίδα του ταμείου
  2. Ο χρήστης προχωρά στην επιλογή ενός τρόπου πληρωμής και, στην περίπτωση αυτή, του FastPay, στο αίτημα ανάληψης
  3. Στη συνέχεια, ο πελάτης εισάγει τον αριθμό κινητού τηλεφώνου που είναι συνδεδεμένος στον λογαριασμό του FastPay
  4. Στη συνέχεια συμπληρώνουν το ποσό για ανάληψη
  5. Ο ιστότοπος της λοταρίας θα χρειαστεί απόδειξη ότι οι πληροφορίες που παρουσιάζονται ανήκουν στον νόμιμο κάτοχο του λογαριασμού
  6. Η μεταφορά γίνεται αμέσως αφού η ιστοσελίδα επαληθεύσει την ταυτότητα του παίκτη

  Οι κορυφαίοι ιστότοποι λοταρίας FastPay παρέχουν δωρεάν πληρωμές λαχείων. Ωστόσο, εάν ένας παίκτης θέλει να κάνει ανάληψη περισσότερο από το μέγιστο επιτρεπόμενο ποσό, ίσως χρειαστεί να πληρώσει μια επιπλέον χρέωση.

  Η Διαδικασία Απόσυρσης
  Ασφάλεια και ασφάλεια στο FastPay

  Ασφάλεια και ασφάλεια στο FastPay

  Η ασφάλεια πρέπει να λαμβάνεται υπόψη κάθε φορά που εμπλέκονται τα κεφάλαια και τα εμπιστευτικά δεδομένα των πελατών. Οι πελάτες πρέπει να είναι βέβαιοι ότι τα χρήματά τους δεν θα παραβιαστούν ή ότι δεν θα διαρρεύσουν προσωπικά στοιχεία. Σύμφωνα με το πορτοφόλι FastPay, χρησιμοποιεί τα πιο αυστηρά μέτρα ασφαλείας, κρυπτογραφήσεις και μεθόδους προστασίας δεδομένων.

  Με πρωτόκολλο HTTPS (κρυπτογράφηση SSL), όλες οι πλατφόρμες Ιστού FastPay και οι εφαρμογές για κινητές συσκευές είναι ασφαλείς. Το πορτοφόλι είναι επίσης πιστοποιημένο (PA-DSS), το οποίο ενισχύει την ασφάλεια των δεδομένων χρήστη και των πληροφοριών συναλλαγών. Για την αποφυγή τυχόν παραβιάσεων δεδομένων, ο ιστότοπος χρησιμοποιεί ένα τείχος προστασίας κάθε φορά που πραγματοποιείται μια οικονομική συναλλαγή. Τα τείχη προστασίας σπάνια διεισδύουν από χάκερ ή οποιονδήποτε άλλο κακόβουλο χρήστη που θέλει να διαπράξει απάτη.

  Ένας ισχυρός κωδικός πρόσβασης, δακτυλικό αποτύπωμα και αποτύπωμα προσώπου χρησιμοποιούνται για την προστασία ενός λογαριασμού FastPay. Τέτοια δεδομένα συλλέγονται από τον πελάτη κατά τη διαδικασία εγγραφής. Τα βιομετρικά στοιχεία είναι μοναδικά μεταξύ των χρηστών και δεν μπορούν να παραποιηθούν από τους απατεώνες, ειδικά το δακτυλικό αποτύπωμα και το αποτύπωμα προσώπου.

  Οι απατεώνες μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν ψεύτικους αριθμούς τηλεφώνου και email που υποτίθεται ότι είναι αντιπρόσωποι FastPay. Οι πελάτες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι επαφές FastPay εμφανίζονται στον επίσημο ιστότοπο τους. Κάθε φορά που φθάνει στους πελάτες διαφορετικό email ή αριθμός τηλεφώνου, το FastPay προειδοποιεί ότι τέτοιες προσπάθειες θα πρέπει να αγνοούνται και να αναφέρονται αμέσως.

  Ασφάλεια και ασφάλεια στο FastPay
  Επιλογές υποστήριξης πελατών Fastpay

  Επιλογές υποστήριξης πελατών Fastpay

  Οι εκπρόσωποι πελατών είναι το πρόσωπο της εταιρείας, επομένως η επικοινωνία τους πρέπει να είναι πολύ αποτελεσματική. Οι πελάτες αναζητούν πάντα την καλύτερη λύση στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν.

  Ευτυχώς, οι επαγγελματίες του γραφείου υποστήριξης στο FastPay χρησιμοποιούν την καθομιλουμένη γλώσσα του πελάτη για να απλοποιήσουν τους τεχνικούς όρους. Προσφέρουν 24ωρη πρόσβαση στην αξιόπιστη βοήθειά τους. Οι ακόλουθες μέθοδοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να επικοινωνήσετε με το προσωπικό υποστήριξης:

  • Τοπικός αριθμός τηλεφώνου (0662310000)
  • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ (info@fast-pay.cash)
  • Φόρμα Επικοινωνίας

  Ένας πάροχος πληρωμών πρέπει να δίνει έμφαση στην άριστη εξυπηρέτηση πελατών. Τούτου λεχθέντος, το FastPay έχει ευγενικούς αντιπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών. Λόγω της άψογης εξυπηρέτησης πελατών, η εταιρεία κατάφερε να αναπτυχθεί διατηρώντας πιστούς πελάτες. Η υποστήριξη πελατών περιλαμβάνει επίσης την ενότητα FAQ, η οποία καλύπτει γενικές απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις.

  Οι πελάτες ενθαρρύνονται να συμβουλευτούν την ενότητα Συχνές Ερωτήσεις για οδηγίες σχετικά με τον τρόπο επίλυσης δευτερευόντων ζητημάτων, ακόμη και πριν καλέσουν το προσωπικό υποστήριξης. Εναλλακτικά, οι χρήστες μπορούν να συμπληρώσουν μια φόρμα επικοινωνίας με τα ονόματα και τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους. Με αυτόν τον τρόπο, οι πράκτορες εξυπηρέτησης πελατών θα έχουν εύκολο χρόνο να λύσουν προβλήματα που σχετίζονται με τις πληρωμές και άλλα τεχνικά ζητήματα.

  Επιλογές υποστήριξης πελατών Fastpay