Kριτική LottoGo

Age Limit
LottoGo
TrustedTrustedCheckmark
VerifiedVerifiedCheckmark
SecureSecureCheckmark
LottoGo
Deposit methodsMasterCardVisa
Τρόποι κατάθεσης
MasterCardVisa

LottoGo

Τα στοιχήματα λοταρίας έχουν σημειώσει σημαντική αύξηση δημοτικότητας τα τελευταία χρόνια, με το LottoGo να είναι ένα από τα οι πιο δημοφιλείς πάροχοι λοταριών. Παλαιότερα ήταν γνωστό ως "World Lottery Club", αλλά μετονομάστηκε στο σημερινό του όνομα το 2018. Σήμερα (από το 2022), η λοταρία ανήκει και διαχειρίζεται η Annexio Limited, μια εταιρεία διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών με έδρα το Isle of Man.

Το LottoGo είναι ένας πάροχος λαχειοφόρων αγορών που ελέγχεται και αδειοδοτείται από πολλές αρχές, συμπεριλαμβανομένης της Επιτροπής Τυχερών Παιχνιδιών του Ηνωμένου Βασιλείου (αριθμός λογαριασμού 51692), της Irish Revenue και της Επιτροπής Τυχερών Παιχνιδιών Τζέρσεϋ.

Ο πάροχος μπορεί να υπερηφανεύεται για περισσότερα από ένα εκατομμύριο μέλη παγκοσμίως και έχει την έδρα του στο Isle of Man, με άλλα γραφεία στην Αυστραλία, το Λονδίνο και το Τζέρσεϋ. Με την κλήρωση LottoGo, τα μέλη έχουν πρόσβαση σε όποιο παιχνίδι θέλουν να παίξουν, είτε ξυστά είτε άλλα παιχνίδια.

Για να διατηρήσει την άδειά της, η LottoGo, όπως όλοι οι άλλοι μεγάλοι πάροχοι τυχερών παιχνιδιών στο Ηνωμένο Βασίλειο, τηρεί τους αυστηρότερους ρυθμιστικούς κανονισμούς. Για παράδειγμα, ο πάροχος είναι αφοσιωμένος στο να παρέχει στους παίκτες μια διασκεδαστική και ασφαλή εμπειρία παιχνιδιού και πληρώνει χρηματικά έπαθλα στους νικητές χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση. Αξίζει να αναφερθεί ότι η LottoGo, ως πάροχος λαχειοφόρων αγορών, δεν συνδέεται με κανέναν τρόπο με κανέναν επίσημο οργανισμό λαχειοφόρων αγορών.

Λοταρίες Διαθέσιμες στο LottoGo

Η λοταρία είναι η κύρια προσφορά της LottoGo, γι' αυτό και τα περισσότερα άτομα εγγράφονται στον ιστότοπο. Όταν παίζουν σε αυτόν τον ιστότοπο λοταρίας διαδικτυακά, οι παίκτες μπορούν να αναμένουν τις ακόλουθες προσφορές:

Παιχνίδια λοταρίας για ένα παιχνίδι

Το LottoGo, όπως και όλοι οι άλλοι ιστότοποι λαχειοφόρων αγορών στο διαδίκτυο, επιτρέπει στους παίκτες να στοιχηματίζουν σε μεμονωμένες γραμμές στις αγαπημένες τους διεθνείς λοταρίες. Ο πάροχος προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τζακ ποτ για στοιχήματα, συμπεριλαμβανομένων 17 παιχνίδια λαχειοφόρου αγοράς. Φυσικά, μεγάλα παιχνίδια όπως το Euromillions και το US Powerball είναι διαθέσιμα, αλλά υπάρχουν και ελάχιστα γνωστά παιχνίδια όπως το Irish Lotto και το Finland Lotto. Διατίθενται επίσης εποχικά παιχνίδια όπως το El Gordo, η ισπανική χριστουγεννιάτικη κλήρωση.

Συνδικάτα

Τα συνδικάτα που προσφέρονται από το LottoGo είναι ένας οικονομικός τρόπος για να παίξετε σε μια ομάδα. Το LottoGo, όπως και το World Lottery Club, προσφέρει συνδικάτα για τα περισσότερα παιχνίδια του για ένα παιχνίδι. Και ενώ παιχνίδια όπως το Australia Monday και Wednesday Lottos μπορεί να λείπουν ακόμα, η βιβλιοθήκη του συνδικάτου εξακολουθεί να είναι καλά εφοδιασμένη για να ικανοποιήσει τα ποικίλα ενδιαφέροντα των παικτών.

Για παίκτες που ενδιαφέρονται για ευρωπαϊκά τζακ ποτ, είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι το LottoGo προσφέρει το πακέτο Euro Combo, το οποίο περιλαμβάνει το Eurojackpot και τις μετοχές του παιχνιδιού Euromillions. Με μόλις 9,00 £ ή το αντίστοιχο ποσό, θα μπορούσε κανείς να αγοράσει 10 μετοχές της Euromillions για δύο κληρώσεις.

Διαδραστικά παιχνίδια

Το LottoGo προσφέρει 42 εικονικά ξυστά σε προσφορά. Η μηχανική αυτών των καρτών είναι η ίδια με αυτή των παραδοσιακών αντίστοιχων καρτών. Για να βρείτε τα σύμβολα που ταιριάζουν, πρέπει να κάνετε κλικ στο κελί κάθε κάρτας. Ένας παίκτης μπορεί να κερδίσει ένα έπαθλο αν κάνει σωστά τους αγώνες του. Πώς είναι όμως οι ανταμοιβές; Λοιπόν, θα μπορούσαν να είναι μεταξύ 250 £ και 182.500 £ από το 2022.

Το μέγεθος του δοχείου καθορίζεται από το παιχνίδι που επιλέγει κάποιος να παίξει. Τα ξυστά με μεγαλύτερες πληρωμές, φυσικά, έχουν ελαφρώς υψηλότερες αποδόσεις. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές εκπλήξεις: Το ξυστό Daily Pocket Filler, το οποίο έχει τη μεγαλύτερη δυνατή πληρωμή £182.500, έχει χαμηλότερες πιθανότητες και κοστίζει λιγότερο από τα ξυστά EuroMillions, των οποίων το υψηλότερο έπαθλο είναι 150.000 £ (από το 2022 ).

Πληρωμές στο LottoGo

Τα μέλη του LottoGo μπορούν να χρησιμοποιήσουν χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες Visa ή MasterCard για να πληρώσουν τα στοιχήματά τους. Οι υπηρεσίες του παρόχου είναι επίσης διαθέσιμες σε παίκτες που χρησιμοποιούν Neteller, PayPal και Skrill as διαδικτυακούς τρόπους πληρωμής λαχειοφόρου αγοράς. Εάν ένας παίκτης θέλει να χρηματοδοτήσει τον λογαριασμό του με το Apple Pay ή το Google Pay, μπορεί να χρησιμοποιήσει και αυτές τις μεθόδους. Ωστόσο, οι παίκτες στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν θα μπορούν να ανανεώσουν τους λογαριασμούς τους χρησιμοποιώντας πιστωτική κάρτα. Αντίθετα, μπορούν να χρησιμοποιήσουν μόνο μια χρεωστική κάρτα για να το κάνουν.

Όσον αφορά τα όρια, δεν υπάρχει ελάχιστο ποσό κατάθεσης, επομένως οι παίκτες μπορούν απλώς να παίξουν με αυτό που έχουν. Ωστόσο, οι μηνιαίες καταθέσεις στο LottoGo περιορίζονται στις 10.000 £. Εάν κάποιος θέλει να φορτώσει περισσότερα χρήματα στον λογαριασμό του αφού φτάσει αυτό το όριο, μπορεί να χρειαστεί να επικοινωνήσει με το προσωπικό του παρόχου.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχει ένα ελάχιστο ποσό ανάληψης £10, αν και αναλήψεις μικρότερες από αυτό το ποσό μπορούν να ληφθούν υπόψη κατά περίπτωση και οι παίκτες ενδέχεται να χρεωθούν με χρέωση συναλλαγής εάν είναι κάτω από το καθορισμένο όριο. Και, μπορεί να χρειαστούν τρεις έως πέντε εργάσιμες ημέρες για να εμφανιστούν τα χρήματα στον τραπεζικό τους λογαριασμό.

Εγγραφή

Σε σύγκριση με άλλους ιστότοπους διαδικτυακών λοταριών, η διαδικασία εγγραφής στο LottoGo είναι απλή και απλή. Αυτό συμβαίνει επειδή ο πάροχος κατανοεί τι σημαίνει να έχετε μια εύκολη διαδικασία εγγραφής. Επιπλέον, δεν υπάρχουν έξοδα εγγραφής, αλλά οι παίκτες πρέπει να φορτώσουν τους λογαριασμούς τους για να παίξουν. Για τη διαδικασία εγγραφής ενδέχεται να χρειαστούν οι ακόλουθες πληροφορίες:

  • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
  • Ονομα
  • Ημερομηνία γέννησης
  • Φυσική τοποθεσία
  • Κωδικός πρόσβασης για τον λογαριασμό
  • Αριθμός τηλεφώνου

Διαδικασία εγγραφής

Για να εγγραφείτε, πρέπει να επισκεφτείτε τον ιστότοπο του LottoGo και να εντοπίσετε το κουμπί "Εγγραφή" στην επάνω δεξιά γωνία. Κάνοντας κλικ σε αυτό το κουμπί θα εμφανιστεί μια φόρμα εγγραφής. Στη σελίδα εγγραφής, οι παίκτες θα πρέπει να εισαγάγουν τη διεύθυνση email, τον κωδικό πρόσβασης και άλλα προσωπικά στοιχεία, όπως αυτά που αναφέρονται παραπάνω.

Αφού συμπληρωθούν όλα τα πεδία, ο παίκτης θα πρέπει να κάνει κλικ στο κουμπί "Εγγραφή λογαριασμού". Θα λάβουν ένα email που τους ζητά να επαληθεύσουν το email τους προτού μπορέσουν να συνδεθούν στον λογαριασμό τους και να κάνουν κατάθεση.

Μόλις εγγραφεί κάποιος, θα εμφανιστούν μερικά μηνύματα στα εισερχόμενά του σχετικά με το LottoGo και τις προσφορές του. Ο παίκτης θα ενημερωθεί επίσης να ανεβάσει ορισμένα έγγραφα για λόγους επαλήθευσης.

Υποστηριζόμενες χώρες

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι διεθνείς διαδικτυακές λοταρίες είναι το κύριο προϊόν της LottoGo. Ως εκ τούτου, το LottoGo επιτρέπει επίσης στους παίκτες πρόσβαση σε λοταρίες που βρίσκονται εκτός της χώρας τους, μερικά από τα οποία έχουν τεράστια τζακ ποτ. Τα τζακ ποτ Powerball των Ηνωμένων Πολιτειών, για παράδειγμα, φτάνουν τακτικά σε εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια.

LottoGo λοταρίες είναι διαθέσιμες σε πολλές χώρες παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ιρλανδίας, της Σουηδίας, της Πολωνίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας και πολλών άλλων. Ωστόσο, υπάρχουν χώρες στις οποίες οι λοταρίες είναι περιορισμένες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών. Τα καλά νέα σχετικά με αυτό είναι ότι οι όροι και οι προϋποθέσεις του LottoGo δεν εμποδίζουν κανέναν από το να τοποθετεί στοιχήματα, εφόσον δεν βρίσκεται σε μια απαγορευμένη χώρα τη στιγμή του στοιχήματος.

Υποστήριξη

Το LottoGo προσφέρει στους χρήστες μια ποικιλία επιλογών για να επικοινωνήσουν με την ομάδα τους. Για παράδειγμα, ο ιστότοπος διαθέτει μια επιλογή ζωντανής συνομιλίας που επιτρέπει στους παίκτες να μιλήσουν με τους εκπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών τους. Αυτή η επιλογή, ωστόσο, δεν είναι διαθέσιμη όλο το εικοσιτετράωρο. Οι παίκτες που θέλουν να επικοινωνήσουν με τους πράκτορες εκτός των ωρών ζωντανής συνομιλίας μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη φόρμα που είναι προσβάσιμη μέσω της λειτουργίας ζωντανής συνομιλίας.

Απλώς πρέπει να στείλουν το μήνυμά τους εκεί και η ομάδα θα είναι σε επαφή μαζί τους μόλις το λάβει. Ένας άλλος τρόπος επικοινωνίας με την ομάδα είναι μέσω της χρήσης email. Όποιος έχει ερωτήσεις, προτάσεις ή παράπονα μπορεί να στείλει email support@lottogo.com. Τέλος, το LottoGo διαθέτει μια πολύ περιεκτική σελίδα FAQ όπου οι παίκτες μπορούν να βρουν γρήγορα απαντήσεις στις ερωτήσεις τους.

Γιατί να παίξετε στο LottoGo;

Το πλεονέκτημα των διαδικτυακών συστημάτων στοιχηματισμού λαχειοφόρων αγορών όπως το LottoGo είναι ότι οι παίκτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ένα πολύ ευρύτερο φάσμα λοταριών από όλο τον κόσμο και όχι μόνο στις τοπικές τους. Πολλοί συμμετέχοντες προσελκύονται σε λαχειοφόρους αγορές στο εξωτερικό λόγω των υψηλότερων βραβείων, ιδιαίτερα στο PowerBall της Αμερικής και στο MegaMillions, που συχνά έχουν τζακ ποτ αξίας εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων.

Εκτός από αυτά τα δύο, το LottoGo παρέχει τουλάχιστον 15 άλλες διεθνείς λοταρίες για να διαλέξετε, συμπεριλαμβανομένων των El Nio, El Gordo, Σουηδικού Λόττο, Φινλανδικού Λόττο, Γερμανίας 6aus49, Πολωνικού Λόττο, EuroJackpot, Ιταλίας SuperEnalotto, UK Lotto και EuroMillions.

Το LottoGo παρέχει επίσης στους παίκτες συνδικάτο στοίχημα, το οποίο τους επιτρέπει να τοποθετούν κοινόχρηστα στοιχήματα λαχειοφόρου αγοράς με άλλους παίκτες προκειμένου να βελτιώσουν τις πιθανότητές τους για τζάκποτ. Υπάρχουν επίσης διαθέσιμα πάνω από 38 ηλεκτρονικά παιχνίδια ξυστό.

Άλλοι λόγοι για τους οποίους το LottoGo είναι ένας από τους καλύτερους παρόχους διαδικτυακών λοταριών περιλαμβάνουν τους ακόλουθους.

Μπόνους και ειδικές προσφορές

Τα επίσημα λαχεία σπάνια συνοδεύονται από εκπτώσεις ή ειδικές προσφορές. Αντίθετα, οι λοταρίες LottoGo έρχονται με περιοδικές αποκλειστικές προσφορές και προσφορές. Αυτές οι προσφορές δίνουν στους παίκτες ευκαιρίες να κερδίσουν με λιγότερα.

Απλή και γρήγορη πρόσβαση

Οι παίκτες λοταρίας LottoGo έχουν παιχνίδια στα χέρια τους, είτε στο σπίτι είτε εν κινήσει, χάρη στην εφαρμογή LottoGo. Αυτό διασφαλίζει ότι δεν θα χάσουν τίποτα, όπως μπόνους, εκπτώσεις, τζάκποτ κ.λπ.

Total score8.1
Πλεονεκτήματα

Γρήγορες πληροφορίες για καζίνα

WebsiteWebsite:  LottoGo
Year foundedYear founded: 2018
ΓλώσσεςΓλώσσες (7)
Αγγλικά
Γερμανικά
Κινεζικά
Πολωνικά
Ρωσικά
Σουηδικά
Φινλανδικά
Είδη υποστήριξηςΕίδη υποστήριξης (2)
Email υποστήριξης
Ζωντανή συνομιλία
ΛογισμικόΛογισμικό (2)
Microgaming
Pragmatic Play
ΛοταρίαΛοταρία (13)
Cash4LifeEl GordoEuroJackpotEuroMillionsFrench LottoIrish LotteryLotto 6/49Mega MillionsOZ LottoPolish LottoPowerballSuperEnalottoΞυστά
ΜπόνουςΜπόνους (2)
Δωρεάν στοιχήματα
Μπόνους καλωσορίσματος
ΝομίσματαΝομίσματα (3)
δολάρια ΗΠΑ
ευρώ
λίρες στερλίνες Βρετανίας
Τρόποι κατάθεσηςΤρόποι κατάθεσης (3)
Debit Card
MasterCardVisa