Ειδήσεις

March 15, 2022

Πώς να παίξετε Mega Millions το 2022

Clara Williams
WriterClara WilliamsWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher
LocaliserDimitris VasiliouLocaliser

Έχετε ακούσει ποτέ για το Mega Millions; Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα τζακ ποτ λότο στις Ηνωμένες Πολιτείες, προσελκύοντας ποσά ύψους δισεκατομμυρίων. Για παράδειγμα, το 2018, ένα εισιτήριο που πουλήθηκε στη Νότια Καρολίνα κέρδισε ένα τεράστιο ποσό 1,537 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ενώ το 2021, ένα εισιτήριο στο Μίσιγκαν κέρδισε 1,05 δισεκατομμύρια δολάρια.

Πώς να παίξετε Mega Millions το 2022

Αν το Mega Millions ακούγεται σαν κάτι στο οποίο αξίζει να συμμετέχετε, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να καταλάβουν οι παίκτες. Αυτό έχει να κάνει με το σημερινό κομμάτι.

Πώς να παίξετε το Mega Millions

Το παιχνίδι του Mega Millions είναι σχεδόν το ίδιο με αυτό του Powerball, μιας άλλης λοταρίας που κατέχει το ρεκόρ για το μεγαλύτερο τζάκποτ λότο στην ιστορία. 1,586 δισεκατομμύρια δολάρια. Τα δύο είναι τα πιο πολυσυζητημένα λαχεία ιστοσελίδες κατάταξης λότο και τον κόσμο του λαχείου.

Το παιχνίδι

Στο Mega Millions υπάρχουν δύο ντραμς. Το πρώτο έχει μπάλες σημειωμένες από το 1 έως το 70 (Λευκές Μπάλες) - Το Powerball's είναι 69. Στο δεύτερο μπιλιάρδο, υπάρχουν μπάλες με σήμανση από το 1 έως το 25 (Χρυσές Μέγα Μπάλες), όπως και στο Powerball.

Ο στόχος του παιχνιδιού είναι να ταιριάζει με τους έξι νικηφόρους αριθμούς. πέντε από την πρώτη πισίνα (λευκές μπάλες) και τη μέγα μπάλα. Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν να επιλέξουν χειροκίνητα τις μπάλες ή να χρησιμοποιήσουν τη δυνατότητα Γρήγορης επιλογής/Εύκολης επιλογής και οι αριθμοί θα επιλέγονται αυτόματα από μια Γεννήτρια Τυχαίων Αριθμών.

Σχετικά με τα εισιτήρια

Αρχικά, το Mega Millions είναι διαθέσιμο σε 45 πολιτείες και δύο άλλες δικαιοδοσίες. οι Παρθένοι Νήσοι των Ηνωμένων Πολιτειών και η Περιφέρεια της Κολούμπια. Αυτές είναι οι περιοχές όπου τα εισιτήρια μπορούν να πωληθούν νόμιμα σε ψιλικατζίδικα, παντοπωλεία, βενζινάδικα κ.λπ. Ωστόσο, οι συμμετέχοντες μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια Mega Millions μέσω διαδικτύου.

Ένα μόνο εισιτήριο Mega Millions κοστίζει 2 $. Για την ιστορία, το Mega Millions διαθέτει επίσης ένα χαρακτηριστικό πολλαπλασιαστή γνωστό ως Megaplier. Λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως το Power Play του Powerball, μόνο που αυτή τη φορά, οι πολλαπλασιαστές για βραβεία χωρίς τζάκποτ είναι 2, 3, 4 ή 5 φορές. Ένα εισιτήριο Megaplier κοστίζει 1 $.

Μόνο το Τζάκποτ

Υπάρχει επίσης μια συναρπαστική προσθήκη στο Mega Millions, γνωστή ως Just the Jackpot. Για $3, οι παίκτες παίρνουν δύο παιχνίδια μόνο για το τζάκποτ Mega Millions. Αυτά τα έργα δεν είναι επιλέξιμα για κανένα άλλο βραβείο Mega Millions.

Οι πιθανότητες να κερδίσετε το Mega Millions;

Όπως όλες οι άλλες λοταρίες, οι πιθανότητες να κερδίσετε το Mega Millions είναι ελάχιστες. Για παράδειγμα, οι πιθανότητες να κερδίσετε το τζάκποτ είναι 1 στις 302.575.350, ενώ για το χρηματικό έπαθλο 1.000.000 $ είναι 1 στις 12.607.306. Για να κερδίσετε $2, οι πιθανότητες είναι 1 στις 37, ενώ οι συνολικές πιθανότητες να κερδίσετε οτιδήποτε είναι 1 στις 24. Πράγματι, είναι δύσκολο να κερδίσετε στο Mega Millions, αλλά θυμηθείτε, πολλοί το έχουν κάνει.

Πώς πληρώνει το Mega Millions;

Το Mega Millions είναι μια νόμιμη λοταρία που πληρώνει όλους τους νικητές. Αλλά τότε, οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν ότι αυτή η λοταρία προσελκύει φόρους. Στις περισσότερες πολιτείες ισχύουν τόσο οι ομοσπονδιακοί όσο και οι κρατικοί φορολογικοί κανόνες. Αλλά σε μερικές πολιτείες, ισχύουν μόνο οι ομοσπονδιακοί φορολογικοί κανόνες. Οι φόροι λαχειοφόρων αγορών είναι αρκετά υψηλοί, λαμβάνοντας υπόψη ότι ο μεγαλύτερος νικητής του Mega Millions πήρε μόλις 877,8 εκατομμύρια δολάρια από 1,537 δισεκατομμύρια δολάρια ως εφάπαξ ποσό μετά από ομοσπονδιακό φόρο 37% και 7% στη Νότια Καρολίνα.

Υπάρχουν δύο επιλογές πληρωμής. Οι νικητές μπορούν να επιλέξουν να λάβουν ένα εφάπαξ ποσό ή πρόσοδο. Εφάπαξ, όλα τα χρήματα καταβάλλονται ταυτόχρονα. Ωστόσο, είναι μικρότερο από το πραγματικό ποσό που κερδίσατε. Στην επιλογή πρόσοδος τα χρήματα καταβάλλονται σε 30 δόσεις. Γίνεται άμεση πληρωμή και ακολουθούν 29 ετήσιες δόσεις. Εδώ, η συνολική πληρωμή είναι μεγαλύτερη από το πραγματικό τζάκποτ κατά 5%.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι το εισιτήριο $2 Mega Millions μπορεί να συγκεντρώσει δισεκατομμύρια, αυτή είναι μια λοταρία που αξίζει να δοκιμάσετε. Οι παίκτες μπορούν να αγοράσουν περισσότερα εισιτήρια ή να συμμετάσχουν σε πισίνες λότο και κλαμπ για να αυξήσουν τις πιθανότητες νίκης τους.

Τελευταίες ειδήσεις

Παγκόσμια Δαπάνες Λοταριών: Τάσεις και επιπτώσεις
2023-11-21

Παγκόσμια Δαπάνες Λοταριών: Τάσεις και επιπτώσεις

Ειδήσεις