Καλύτερες διαδικτυακές λοταρίες σε Ιταλία 2023

Η Ιταλία, εδώ και πολλά χρόνια, έχει κερδίσει τη φήμη της ως κόμβος τζόγου. Τα λαχεία είναι ριζωμένα στον ιταλικό κοινωνικό ιστό. Ένας από τους κύριους λόγους που τα λαχεία είναι δημοφιλή στην Ιταλία είναι τα εντυπωσιακά τζακ ποτ τους. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι επίσης χαμηλές, ιδίως λαμβάνοντας υπόψη τα ποσά του τζάκποτ που θέλουν να κερδίσουν οι παίκτες. Αυτό εξασφαλίζει ελάχιστους κινδύνους. Ωστόσο, οι λοταρίες έχουν συνήθως χαμηλές πιθανότητες κέρδους.

Αυτό βοηθά στο να γίνει πιο ενδιαφέρον, αναγκάζοντας τους παίκτες να κρατούν την αναπνοή τους με την ελπίδα να κερδίσουν κάθε φορά που υπάρχει ισοπαλία. Η αδρεναλίνη που το συνοδεύει είναι αρκετά επιθυμητή. Ένας άλλος κορυφαίος λόγος για τη δημοτικότητα των λαχειοφόρων αγορών στην Ιταλία είναι η διαθεσιμότητά τους. Υπάρχουν πολλές λοταρίες διαθέσιμες για οποιονδήποτε ηλικίας να παίξει. Η πρόσβαση στο ιταλικό λότο είναι επίσης εύκολη στις μέρες μας.

Καλύτερες διαδικτυακές λοταρίες σε Ιταλία 2023
Flag

Κορυφαία καζίνο

gr Country FlagCheckmark

Mystake

gr Country FlagCheckmark

18+ | Παίξτε Υπεύθυνα | Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Show less...Εμφάνιση περισσότερων
Λάβετε το μπόνους σας
Show less...
Εμφάνιση περισσότερων

  Όταν πρόκειται να βρείτε έναν βολικό τρόπο για να παίξετε παιχνίδια λοταρίας στο διαδίκτυο, Mystake είναι το μέρος που πρέπει να πάτε! Mystake είναι ένα καθιερωμένο Λοταρία που ιδρύθηκε το 2020 . Έκτοτε, έχει αποκτήσει θετική φήμη ως αξιόπιστη και αξιόπιστη, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών, μια σειρά επιλογών πληρωμής και μια φιλική ομάδα εξυπηρέτησης πελατών. Θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε σε αυτόν τον ιστότοπο για να απολαύσετε μια εξαιρετική εμπειρία τυχερών παιχνιδιών στο διαδίκτυο.

  Οι καλύτεροι ιστότοποι διαδικτυακών λοταριών στην Ιταλία 2023

  Οι καλύτεροι ιστότοποι διαδικτυακών λοταριών στην Ιταλία 2023

  Οι παίκτες μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήριά τους μέσω διαδικτυακών πλατφορμών και να πληρώσουν χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε βολική μέθοδο ανά πάσα στιγμή, αντί να πρέπει να κάνουν ουρά σε καταστήματα λαχειοφόρων αγορών. Οι παίκτες μπορούν ακόμη και να αγοράσουν εισιτήρια για λαχεία δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για να παίξουν λόγω περιορισμών δικαιοδοσίας. Αυτό καθίσταται δυνατό από ενδιάμεσους παρόχους λαχειοφόρων αγορών που αγοράζουν εισιτήρια για λογαριασμό των παρόχων.

  Άλλοι λόγοι περιλαμβάνουν υποστηρικτικούς νόμους για τα τυχερά παιχνίδια, πολιτισμικές επιρροές και δελεαστικές εκστρατείες μάρκετινγκ.

  Οι καλύτεροι ιστότοποι διαδικτυακών λοταριών στην Ιταλία 2023
  Τα αγαπημένα παιχνίδια λοταρίας των Ιταλών παικτών

  Τα αγαπημένα παιχνίδια λοταρίας των Ιταλών παικτών

  SuperEnalotto

  SuperEnalotto είναι ένα δημοφιλές ιταλικό λότο. Η λαχειοφόρος αγορά παίζεται από το 1997 και απέκτησε πολύ καλή φήμη διαφάνειας με τα χρόνια. Οι κληρώσεις SuperEnalotto πραγματοποιούνται τρεις φορές την εβδομάδα, δίνοντας στους παίκτες πολλές ευκαιρίες να κερδίσουν. Η λοταρία προσφέρει μεταξύ των υψηλότερων τζακ ποτ παγκοσμίως, αν και με πολύ χαμηλές πιθανότητες κέρδους.

  10 eLotto

  Το 10eLotto είναι μια άλλη δημοφιλής ιταλική λαχειοφόρος αγορά, κυρίως επειδή προσφέρει διαφορετικές μεθόδους παιχνιδιού, παρέχοντας έτσι ευελιξία στους παίκτες. Για την πρώτη επιλογή, τα αποτελέσματα βασίζονται συνήθως στα αποτελέσματα που κληρώθηκαν σε δέκα κληρώσεις πόλεων. Οι άλλες δύο εναλλακτικές είναι οι στιγμιαίες νίκες και οι παραλλαγές κερδών πέντε λεπτών.

  Eurojackpot

  Eurojackpot είναι γνωστό ότι προσφέρει τεράστια τζακ ποτ έως 90 εκατ. ευρώ, με ελάχιστη εγγύηση τζακ ποτ 10 εκατ. ευρώ. Παρέχει επίσης περισσότερες από δέκα άλλες βαθμίδες βραβείων. Το τζάκποτ παίζεται σε 18 ευρωπαϊκές χώρες.

  Νίκη για τη ζωή

  Η λοταρία win for Life είναι ιδιαίτερα δημοφιλής λόγω της δομής πληρωμών της για τους νικητές του τζάκποτ. Οι νικητές του Τζάκποτ που αγοράζουν τα εισιτήρια EUR1 λαμβάνουν μηνιαίες πληρωμές 3.000 € για 20 χρόνια. Οι νικητές των εισιτηρίων των 2 ευρώ λαμβάνουν μηνιαίες πληρωμές 4.000 ευρώ για 20 χρόνια και μια άμεση πληρωμή βραβείου 100.000 ευρώ.

  Τα αγαπημένα παιχνίδια λοταρίας των Ιταλών παικτών
  Τρόποι Πληρωμής Λοταρίας στην Ιταλία

  Τρόποι Πληρωμής Λοταρίας στην Ιταλία

  Πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

  Πάνω από το 93% των ενηλίκων Ιταλών έχουν τραπεζικούς λογαριασμούς και πρόσβαση σε πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες. Οι τραπεζικές κάρτες είναι αυτή τη στιγμή η πιο προτιμώμενη μέθοδος πληρωμής, ειδικά μεταξύ των παικτών διαδικτυακών λοταριών. Αυτό συμβαίνει επειδή οι κάρτες είναι άμεσα διαθέσιμες για τις περισσότερες από αυτές και προσφέρουν πολλές ευκολίες στις πληρωμές. Σε αντίθεση με πολλές άλλες χώρες σε όλη την Ευρώπη, οι χρεωστικές κάρτες είναι πιο δημοφιλείς από τις πιστωτικές κάρτες στην Ιταλία.

  Ηλεκτρονικά Πορτοφόλια

  Τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια είναι το δεύτερο πιο δημοφιλής επιλογή πληρωμής στην Ιταλία στον κόσμο του τζόγου. Αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι προσφέρουν γρήγορη και ασφαλή επεξεργασία συναλλαγών με την ευκολία των χρηστών. Επιπλέον, οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν ηλεκτρονικά πορτοφόλια για ανάληψη χρημάτων από τους περισσότερους διαδικτυακούς ιστότοπους τυχερών παιχνιδιών, σε αντίθεση με την περίπτωση εναλλακτικών λύσεων όπως οι τραπεζικές κάρτες.

  Απευθείας τραπεζική μεταφορά

  Μερικοί παίκτες προτιμούν να κάνουν καταθέσεις μέσω απευθείας τραπεζικών εμβασμάτων. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για παίκτες με υψηλούς κυλίνδρους που ενδέχεται να περιορίζονται από τα μέγιστα όρια συναλλαγών πολλών άλλων εναλλακτικών. Το κύριο μειονέκτημα αυτής της επιλογής είναι ότι χρειάζεται πολύ περισσότερος χρόνος για να διεκπεραιωθούν οι συναλλαγές.

  Κρυπτονομίσματα

  Τα κρυπτονομίσματα είναι επίσης δημοφιλή στους παίκτες λοταρίας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα μεταξύ εκείνων που προτιμούν τον τζόγο ανώνυμα. Ωστόσο, η εύρεση ενός διαδικτυακού ιστότοπου λοταρίας που προσφέρει επιλογές πληρωμής με κρυπτονομίσματα μπορεί να είναι δύσκολη λόγω της αστάθειας των κρυπτονομισμάτων.

  Τρόποι Πληρωμής Λοταρίας στην Ιταλία
  Ιστορία των λαχείων στην Ιταλία

  Ιστορία των λαχείων στην Ιταλία

  Η Ιταλία έχει μια πλούσια ιστορία λαχειοφόρων αγορών, που χρονολογείται από τον 16ο αιώνα. Οι ιστορικοί ισχυρίζονται ότι η πρώτη ιταλική λαχειοφόρος αγορά που προσέφερε χρηματικά έπαθλα στους νικητές έγινε το 1530 στη Φλωρεντία. Υπάρχουν και άλλοι λογαριασμοί λαχειοφόρων αγορών που πραγματοποιήθηκαν νωρίτερα από το 1530, αν και δεν περιελάμβαναν χρηματικά έπαθλα.

  Τα βραβεία ήταν χαλιά, είδη ένδυσης και έργα τέχνης. Όλα ξεκίνησαν στο Ριάλτο όταν ένας άντρας που ονομαζόταν Τζερόνιμο Μπαμπάρα άρχισε να προσφέρει μεταχειρισμένα ρούχα μέσω μιας κλήρωσης για αγορά χρημάτων. Μέσα σε μια εβδομάδα, υπήρχαν ήδη χιλιάδες άνθρωποι στο Ριάλτο συγκεντρωμένοι για να παίξουν. Η ιδέα εξαπλώθηκε στους δρόμους των κοσμηματοπωλείων και των χρυσοχόων, τόσο που η εργασία ακινητοποιήθηκε.

  Ιστορία των λαχείων στην Ιταλία
  Η εισαγωγή κανονισμών

  Η εισαγωγή κανονισμών

  Οι βενετικές αρχές χρειάστηκε να επέμβουν για να ελέγξουν την έκρηξη των λαχείων. Δημιουργήθηκαν νέα διατάγματα για την απαγόρευση όλων των λαχειοφόρων αγορών εκτός από εκείνες που εγκρίνονται από τους δικαστές. Τα διατάγματα στόχευαν επίσης να αποτρέψουν την απάτη, η οποία έγινε διαδεδομένη στα λαχεία.

  Υπάρχουν αρχεία ενός απατεώνα που καταδικάστηκε σε θάνατο μετά από παραποίηση μιας κλήρωσης χάρη στα νέα διατάγματα. Στις 28 Φεβρουαρίου 1522, ψηφίστηκε ένα διάταγμα, που απαγόρευε όλες τις ιδιωτικές λοταρίες και επέτρεπε στο κράτος να κεφαλαιοποιήσει την εύκολη πηγή εσόδων.

  Η βενετική κυβέρνηση χρειαζόταν έσοδα για να χρηματοδοτήσει τους πολέμους που αντιμετώπιζαν εκείνη την εποχή. Έτσι ανέλαβε όλα τα λαχεία και εισήγαγε φόρους στα κέρδη. Αρχικά, τα έπαθλα που προσφέρθηκαν ήταν χρήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα όπως κοσμήματα. Τελικά, εισήχθησαν και άλλα βραβεία, όπως προνόμια, γραφεία της δημοκρατίας και ακίνητα.

  Η εισαγωγή κανονισμών
  Κλήρωση Ιταλικών Λαχείων

  Κλήρωση Ιταλικών Λαχείων

  Ο μηχανισμός κλήρωσης για τις λοταρίες κατά τη διάρκεια των πρώτων χρόνων ήταν επίπονος αλλά απλός. Όλα τα δελτία που αγόρασαν οι τζογαδόροι τοποθετήθηκαν σε μια λάρνακα. Κάθε ένα από τα δελτία είχε το όνομα και το αναγνωριστικό σύνθημα του αγοραστή.

  Ο αντίστοιχος αριθμός εισιτηρίων μπήκε σε άλλο βάζο, τα περισσότερα κενά και άλλα προσδιορίζοντας το έπαθλο αυτό τραβώντας το εισιτήριο θα παρείχε. Στη συνέχεια, τα εισιτήρια θα κληρώνονταν ταυτόχρονα και από τα δύο δοχεία, ένα κάθε φορά από το καθένα. Όλα τα εισιτήρια έπρεπε να τραβήξουν, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να χρειαστούν μέρες για να ολοκληρωθεί η κλήρωση ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων.

  Οι Βενετοί εμπορευματοποίησαν όλες τις άλλες δυνατότητες, δεδομένου ότι οι ιδιωτικοί φορείς δεν μπορούσαν να κάνουν λαχεία. Αυτό περιελάμβανε την απόκτηση σχεδόν όλων των λαχείων και την πώλησή τους με ασφάλιστρα πριν από τις κληρώσεις.

  Κλήρωση Ιταλικών Λαχείων
  Ανάπτυξη σύγχρονων λαχείων

  Ανάπτυξη σύγχρονων λαχείων

  Το 1576, έγινε η κύρια τεχνική εξέλιξη των σύγχρονων λαχείων. Τότε ήταν που θεσπίστηκε η μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης. Πέντε μέλη των κυβερνώντων κολεγίων θα συνταξιοδοτούνταν κάθε χρόνο και θα αντικαθιστώνται. Οι αντικαταστάτες θα επιλέγονταν με κλήρωση από τη δεξαμενή των υποψηφίων.

  Τα μέλη που επέλεγαν χρησιμοποίησαν αριθμημένες μπάλες τοποθετημένες σε μια λάρνακα για να κάνουν τις επιλογές. Οι λοταρίες υιοθέτησαν αργότερα τη μέθοδο στις κληρώσεις τους, όπου θα επιλέγονταν πέντε αριθμημένες μπάλες από συνολικά 90 μπάλες για να καθοριστούν οι νικητές. Η μέθοδος εξακολουθεί να χρησιμοποιείται κάπως μέχρι σήμερα, καθώς εξασφαλίζει τυχαιότητα και δικαιοσύνη.

  Η σχέση της Ιταλίας μεταξύ ηθικής και χρήματος δεν ήταν ποτέ εύκολη, ειδικά με την αυξανόμενη γοητεία με τα λαχεία. Οι θρησκευτικές αρχές, μεταξύ των οποίων οι πάπες XI και XII, προσπάθησαν να επέμβουν μάταια.

  Η κυβέρνηση αύξησε τους φορολογικούς συντελεστές για να μειώσει τις δραστηριότητες τυχερών παιχνιδιών, αλλά αυτό προκάλεσε τόσα πολλά ζητήματα που αντέστρεψε τις οδηγίες. Το 1732, μια λαχειοφόρος αγορά ιδρύθηκε επίσημα στην Ιταλία και συνέχισε να εξελίσσεται στα σύγχρονα λαχεία που παίζονται σήμερα.

  Το μέλλον της λοταρίας στην Ιταλία

  Οι λοταρίες είναι πολύ πιθανό να συνεχίσουν να ευδοκιμούν στην Ιταλία. Αυτό οφείλεται κυρίως στις βελτιωμένες τεχνολογίες που κάνουν τις λοταρίες πιο προσιτές στους παίκτες και πιο εύκολο να παίξουν. Ωστόσο, η ιταλική κυβέρνηση αναζητά τρόπους για να βελτιώσει τη ρύθμιση της βιομηχανίας τυχερών παιχνιδιών χωρίς να χάσει τα έσοδα που λαμβάνει από αυτήν. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει ορισμένες προκλήσεις, αλλά θα μειώσει επίσης τις περιπτώσεις απάτης.

  Ανάπτυξη σύγχρονων λαχείων
  Είναι νόμιμες οι λοταρίες στην Ιταλία;

  Είναι νόμιμες οι λοταρίες στην Ιταλία;

  Η Ιταλία είναι από τις λίγες χώρες της Ευρώπης όπου ο τζόγος είναι νόμιμος. Αυτό περιλαμβάνει διαδικτυακές λοταρίες και άλλα διαδικτυακά παιχνίδια καζίνο. Ο ποινικός νόμος επιτρέπει στους παρόχους τυχερών παιχνιδιών να λειτουργούν σε ιδιωτικά κλαμπ και δημόσιους χώρους. Ωστόσο, πρέπει πρώτα να αποκτήσουν άδειες και άδειες πριν προσφέρουν υπηρεσίες.

  Αυτό περιλαμβάνει διεθνείς εταιρείες που επιθυμούν να λειτουργούν από την Ιταλία ή να παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε Ιταλούς πολίτες. Ωστόσο, οι παγκόσμιοι φορείς εκμετάλλευσης μπορούν να προέρχονται μόνο από την ΕΕ και τις χώρες της ΕΖΕΣ. Πρέπει επίσης να πληρούν αρκετές πρόσθετες απαιτήσεις.

  Είναι νόμιμες οι λοταρίες στην Ιταλία;
  Οι ισχύουσες νομοθεσίες

  Οι ισχύουσες νομοθεσίες

  Υπάρχει πρωτογενής και δευτερογενής νομοθεσία που καλύπτει τα τυχερά παιχνίδια στην Ιταλία. Η πρωτογενής νομοθεσία περιλαμβάνει τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα και αρκετούς άλλους συγκεκριμένους νόμους. Το παράγωγο δίκαιο ισχύει για την εφαρμογή των κανονισμών που εκδόθηκαν από την ιταλική εθνική αρχή τυχερών παιγνίων. Ο διαδικτυακός τζόγος και ο επίγειος τζόγος θεωρούνται ξεχωριστές οντότητες και αντιμετωπίζονται διαφορετικά.

  Διαφορετικοί τύποι παιχνιδιών εντός των δύο κατηγοριών εξετάζονται περαιτέρω μεμονωμένα, εντός του πεδίου εφαρμογής του νόμου. Για παράδειγμα, οι κανονισμοί για τη χερσαία και διαδικτυακές λοταρίες είναι κάπως διαφορετικά. Οι τύποι παιχνιδιών που επιτρέπονται στην κατηγορία των διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών είναι στοιχήματα αθλητικών και ιπποδρομιών, εικονικά και ζωντανά στοιχήματα, στοιχήματα μπιλιάρδου, παιχνίδια καζίνο, παιχνίδια τράπουλας, παιχνίδια δεξιοτήτων, μπίνγκο, ανταλλαγή στοιχημάτων και διαδικτυακές λοταρίες.

  Οι ισχύουσες νομοθεσίες
  Αδειοδότηση και ρύθμιση

  Αδειοδότηση και ρύθμιση

  Η ολοκληρωμένη αδειοδότηση και ρύθμιση των διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών στην Ιταλία ξεκίνησε το 2006. Αυτό συνέβη μετά από επανειλημμένες αμφισβητήσεις των σχετικών νόμων και κανονισμών, οι οποίες έλαβαν χώρα ενώπιον του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου.

  Αιρετότητα

  Οι φορείς εκμετάλλευσης τυχερών παιχνιδιών εντός του ΕΟΧ μπορούν να πληρούν τις προϋποθέσεις για άδεια ADM εάν ο ελάχιστος τζίρος τυχερών παιχνιδιών τους είναι 1,5 εκατ. ευρώ τα τελευταία δύο χρόνια και συμμορφώνονται με τις προδιαγραφές Fit and Proper. Οι απαιτήσεις για νεοσύστατες επιχειρήσεις, εταιρείες μη τυχερών παιχνιδιών και εταιρείες υπεράκτιων τυχερών παιχνιδιών είναι αυστηρότερες, συμπεριλαμβανομένης της εγγύησης 1,5 εκατομμυρίου ευρώ για τη συνοδεία μιας αίτησης.

  Απαγορεύσεις

  Οι πάροχοι λαχειοφόρων αγορών που έχουν άδεια στην Ιταλία απαγορεύεται να προσφέρουν ή να παρέχουν οποιαδήποτε ευκαιρία ή διευκόλυνση τζόγου σε παίκτες κάτω των 18 ετών. Η επαλήθευση ηλικίας των εγγεγραμμένων παικτών είναι καθήκον των χειριστών του καζίνο. Οι αδειοδοτημένοι τοπικοί φορείς εκμετάλλευσης δεν επιτρέπεται επίσης να συνδυάζουν και να συγκεντρώνουν ρευστότητα αποδεχόμενοι στοιχήματα ή στοιχήματα από μη κατοίκους Ιταλίας.

  Αδειοδότηση και ρύθμιση
  Νομοθεσία κατά της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες

  Νομοθεσία κατά της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες

  Νομοθετικό Διάταγμα Νο 231 Νοεμβρίου 2007 είναι η πρωταρχική πηγή όλων των θεμάτων κατά της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. Η οδηγία 2005/60/ΕΚ αποτρέπει τη χρήση οποιωνδήποτε χρηματοπιστωτικών συστημάτων για σκοπούς χρηματοδότησης της τρομοκρατίας και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

  Οι κανονισμοί έχουν συγκεκριμένες σημειώσεις που τονίζουν τους κανόνες για όλους τους χειριστές τυχερών παιχνιδιών σχετικά με το ξέπλυμα χρήματος. Οι χειριστές πρέπει να αποθηκεύουν πληροφορίες ταυτότητας παίκτη και αρχεία όλων των συναλλαγών τυχερών παιχνιδιών για τουλάχιστον δέκα χρόνια.

  Οι απαιτήσεις για την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες είναι πιο αυστηρές για τους φορείς εκμετάλλευσης διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών. Οι φορείς εκμετάλλευσης πρέπει να επαληθεύουν την ταυτότητα οποιουδήποτε παίκτη που πραγματοποιεί συναλλαγές άνω των 1000 ευρώ, να παρέχουν μόνο ανιχνεύσιμες επιλογές πληρωμής και να τηρούν αρχεία των συναλλαγών των παικτών, όπως το ποσό, τις διευθύνσεις IP που χρησιμοποιήθηκαν, την ώρα και τις ημερομηνίες συναλλαγών, για τουλάχιστον δύο χρόνια. Πρέπει επίσης να δημιουργήσουν μια βάση δεδομένων για την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

  Τεχνικά μέτρα

  Ορισμένα τεχνικά μέτρα έχουν τεθεί για να βοηθήσουν στην προστασία των Ιταλών παικτών από την πρόσβαση σε λαχειοφόρο αγορά χωρίς άδεια στο διαδίκτυο. Τέτοια μέτρα περιλαμβάνονται στο Διευθυντικό Διάταγμα του Ιανουαρίου 2007. Τα μέτρα αποσκοπούν στην προστασία των καταναλωτών με κάθε δυνατό τρόπο, στην πρόληψη του τζόγου ανηλίκων και στην υποστήριξη αδειοδοτημένων προσφορών διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών.

  Το Διάταγμα απαιτεί από τους παρόχους υπηρεσιών Διαδικτύου να μπλοκάρουν οποιονδήποτε διαδικτυακό ιστότοπο τζόγου χωρίς άδεια. Το διάταγμα εισήγαγε επίσης μια λίστα αποκλεισμού που περιέχει όλες τις τοποθεσίες λότο που δεν είναι εξουσιοδοτημένες στην Ιταλία. Ο ADM ενημερώνει τακτικά τη λίστα αποκλεισμού.

  Νομοθεσία κατά της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες
  Συχνές ερωτήσεις

  Συχνές ερωτήσεις

  Πώς μπορούν οι παίκτες να παίξουν λαχεία στο διαδίκτυο;

  Οι παίκτες πρέπει να ξεκινήσουν με τον εντοπισμό των καλύτερων τοποθεσιών λοταρίας. Στη συνέχεια, πρέπει να εγγραφούν, να καταθέσουν χρήματα στους λογαριασμούς τους και να αγοράσουν τα λαχεία χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα βήματα σύμφωνα με τον πάροχο.

  Είναι νόμιμο να παίζετε λοταρίες στο διαδίκτυο;

  Είναι νόμιμο να παίζετε λοταρία τόσο σε απευθείας σύνδεση όσο και σε επίγεια καζίνο. Ωστόσο, οι παίκτες πρέπει να διασφαλίσουν το παιχνίδι σε ιστότοπο με άδεια λοταρίας.

  Μπορούν οι ξένοι να παίξουν λαχεία στην Ιταλία;

  Ναί. Όλοι μπορούν να παίξουν όλες τις αδειοδοτημένες λοταρίες στη χώρα, ανεξαρτήτως υπηκοότητας ή εθνικότητας. Ωστόσο, οι παίκτες πρέπει να είναι άνω των 18 ετών για να παίξουν.

  Πληρώνουν φόροι οι παίκτες που κερδίζουν λότο στην Ιταλία;

  Ένας φόρος 20% εφαρμόζεται συνήθως στα κέρδη από λαχεία στην Ιταλία. Ωστόσο, οι φόροι ισχύουν μόνο για κέρδη άνω των 500€.

  Πόσος χρόνος χρειάζεται για να λάβουν οι νικητές της λοταρίας τα κέρδη τους;

  Ο χρόνος που απαιτείται ποικίλλει μεταξύ των διαφορετικών διαδικτυακών λαχειοφόρων αγορών. Διάφοροι παράγοντες καθορίζουν τον χρόνο αναμονής, συμπεριλαμβανομένου του ποσού που κέρδισε και των πρωτοκόλλων επαλήθευσης. Ορισμένοι Ιταλοί πάροχοι λαχειοφόρων αγορών προσφέρουν άμεσες πληρωμές για αφορολόγητα κέρδη, οτιδήποτε κάτω των 500 ευρώ.

  Συχνές ερωτήσεις