Ο εύχρηστος οδηγός νικητών EuroMillions

Οδηγοί

2023-03-28

Katrin Becker

Η λοταρία EuroMillions είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο και κορωνίδα της ευρωπαϊκής βιομηχανίας τυχερών παιχνιδιών. Οι παίκτες σε αυτήν την πανευρωπαϊκή λαχειοφόρο αγορά μπορούν να συμμετάσχουν με μόλις δύο ευρώ, με το κορυφαίο έπαθλο να αξίζει 190 εκατομμύρια ευρώ.

Ο εύχρηστος οδηγός νικητών EuroMillions

Ακόμα κι αν δεν κερδίσετε το τζάκποτ, το EuroMillions προσφέρει μερικές εντυπωσιακές ανταμοιβές παρηγοριάς. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, διαβάστε παρακάτω.

Αυτός ο περιεκτικός οδηγός λαχειοφόρων αγορών θα απαντήσει σε κάθε ερώτηση που μπορεί να έχετε σχετικά με το EuroMillions, καθώς και με SuperDraws, παιχνίδια μπόνους, δώρα και πολλά άλλα.

Τι είναι το EuroMillions;

Από την έναρξή της το 2004, η διακρατική λοταρία γνωστή ως EuroMillions έχει γοητεύσει παίκτες από όλο τον κόσμο. Αυτή η λοταρία είναι τεράστια, κατατάσσεται στην πρώτη πεντάδα σε μέγεθος. Αν κοιτάξετε τον αριθμό των συμμετεχόντων και τα χρήματα που ζητούνται, είναι ο μεγαλύτερος στην Ευρώπη.

Το EuroMillions διευθύνεται από τους εθνικούς οργανισμούς λαχειοφόρων αγορών των εννέα χωρών που συμμετέχουν. Οι παίκτες σε αυτά τα έθνη έχουν όλοι την ίδια ευκαιρία για το τεράστιο έπαθλο, όχι με κάποιες ανεπαίσθητες αλλαγές στην τιμολόγηση των εισιτηρίων και στα παιχνίδια μπόνους.

Επιτέλους, τα πράγματα αρχίζουν να ζεσταίνονται.

Το EuroMillions έχει βασική πληρωμή 17 εκατ. ευρώ και μέγιστη πληρωμή 190 εκατ. ευρώ. Αυτό το έπαθλο προσφέρεται δύο φορές την εβδομάδα — αξίζει πολύ περισσότερο από οποιαδήποτε εθνική λοταρία στην Ευρώπη.

Πότε κρατά την κλήρωση του The EuroMillions;

Η κλήρωση EuroMillions πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα, Τρίτη και Παρασκευή, στις 20:45 ώρα Παρισιού. Τα αποτελέσματα της λοταρίας EuroMillions δημοσιεύονται στους λιανοπωλητές και τα μέσα ενημέρωσης κάθε Παρασκευή και Τρίτη στις 23.00

Όλες οι κύριες ιστοσελίδες λοταρίας θα παρέχει τα πιο πρόσφατα αποτελέσματα EuroMillions, και μπορείτε χρησιμοποιήστε ένα ειδικό πούλι για να ελέγξετε ξανά την ακρίβεια αυτών των αριθμών. Ο έλεγχος θα καθορίσει γρήγορα και εύκολα εάν οι επιλεγμένοι αριθμοί σας ταιριάζουν με τον νικητήριο συνδυασμό.

Το τηλεοπτικό κοινό δεν γοητεύεται πλέον από τα λαχεία όπως παλιά. Τα αποτελέσματα της λαχειοφόρου αγοράς EuroMillions δεν θα διαχέονται πλέον στα εθνικά τηλεοπτικά προγράμματα ή στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Ωστόσο, το διαδίκτυο τα έχει κάνει πιο προσιτά από ποτέ.

Πότε είναι το EuroMillions SuperDraw;

Από όλα τα σχέδια EuroMillions, το SuperDraw είναι αυτό που θα θέλατε περισσότερο να κερδίσετε. Το να είσαι νικητής του EuroMillions δεν είναι απλώς θέμα επιλογής, ομολογουμένως, αν και αν πρόκειται να προσπαθήσεις περισσότερο, τώρα είναι η ώρα.

Λοιπόν, τι ακριβώς ξεχωρίζει το SuperDraw;

 • Ένα πλεονέκτημα είναι ότι το έπαθλο είναι πάντα τουλάχιστον εννέα ψηφία. Αυτό είναι τουλάχιστον εκατό εκατομμύρια ευρώ.
 • Υπάρχει τεράστια προσοχή και φασαρία γύρω από το EuroMillions SuperDraw. Προκαλεί ταραχή για την αγορά λαχνών και ανεβάζει το έπαθλο στα απίστευτα 100 εκατομμύρια ευρώ.
 • Εάν το τζάκποτ EuroMillions δεν κερδηθεί, ανατρέπεται και η τρελή παύλα για τα εισιτήρια συνεχίζεται. Μόλις φτάσει τα 190.000.000 €, οι περαιτέρω αυξήσεις θα σταματήσουν.
 • Το SuperDraw απέφερε μερικά από τα μεγαλύτερα κέρδη στην ιστορία του EuroMillions και καθώς η λαχειοφόρος αγορά αυξάνεται σε δημοτικότητα και διανομή, αυτές οι κληρώσεις γίνονται πιο συχνά.

Παρακολουθήστε τις ιστορίες EuroMillions για να καθορίσετε πότε θα γίνουν οι επόμενες ζωγραφιές.

Πώς λειτουργεί το EuroMillions;

Πολλοί άνθρωποι που δεν έχουν παίξει ποτέ λαχείο βρίσκουν το EuroMillions και σε άλλους αρέσει να είναι λίγο μυστήριο.

Τι είδους τοπική υποστήριξη μπορεί να αναμένεται από μια λαχειοφόρο αγορά που λειτουργεί σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες; Γιατί ορισμένα έθνη δικαιούνται παιχνίδια μπόνους ενώ άλλοι όχι; Εάν μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια μόνο από εξουσιοδοτημένους πωλητές, πώς είναι προσβάσιμα στο διαδίκτυο;

Διαβάστε παρακάτω για τις απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις και πολλά άλλα.

Προσιτότητα

Καμία εταιρεία δεν έχει την ιδιοκτησία της λοταρίας EuroMillions. Αντίθετα, είναι μια συλλογική προσπάθεια που καθοδηγείται από τους μεγαλύτερους εθνικούς φορείς λοταρίας στα συμμετέχοντα έθνη, όπως η Camelot στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η σχετική κρατική λαχειοφόρος αγορά έχει εγκρίνει κάθε εταιρεία να παρέχει νόμιμα παιχνίδια λαχειοφόρου αγοράς. Για να σχηματίσουν τους EuroMillions, απλώς συμφώνησαν να συγκεντρώσουν τους πόρους τους σε μια ενιαία τεράστια λαχειοφόρο αγορά.

Αγοράστε ένα εισιτήριο EuroMillions στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η Camelot θα λάβει μια περικοπή των εσόδων και θα τα χρησιμοποιήσει για τη χρηματοδότηση έργων στο Ηνωμένο Βασίλειο, ακριβώς όπως συμβαίνει με το λότο του Ηνωμένου Βασιλείου. Για το ίδιο αποτέλεσμα, είτε αγοράζετε το εισιτήριό σας στη Γαλλία.

Έτσι μπορείτε επίσης να ξεκλειδώσετε επιπλέον παιχνίδια. Η Camelot πιθανότατα έτρεξε ένα επιπλέον παιχνίδι για να αυξήσει τις πωλήσεις, επειδή υπολόγισαν τα επιπλέον έσοδα περισσότερο από την κάλυψη των επιπλέον εξόδων.

Επιπλέον EuroMillions Events στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η Ιρλανδία, η Γαλλία, η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Αυστρία, το Βέλγιο, το Λουξεμβούργο και η Ελβετία είναι μεταξύ των άλλων χωρών που προσφέρουν τη λαχειοφόρο αγορά EuroMillions. Τα παρακάτω παιχνίδια, ωστόσο, είναι αποκλειστικά για το Ηνωμένο Βασίλειο.

UK Millionaire Maker

Όταν αγοράζετε ένα εισιτήριο EuroMillions στο Ηνωμένο Βασίλειο, συμπεριλαμβάνεστε επίσης στην κλήρωση του UK Millionaire Maker. Το μόνο που έχετε να κάνετε για να συμμετάσχετε είναι να πληρώσετε το χαμηλό ποσό των 2,50 £.

Κάθε γραμμή αριθμών που επιλέγετε έχει τον δικό της ειδικό εννεαψήφιο κωδικό. Μπορείτε να βρείτε αυτόν τον κωδικό στο κάτω μέρος του εισιτηρίου σας EuroMillions.

Είναι εύκολο να επαληθεύσετε τα αποτελέσματα του Millionaire Maker. Ο υπάλληλος του καταστήματος ή ο ελεγκτής EuroMillions μπορεί να επαληθεύσει το εισιτήριό σας εάν το φέρετε μέσα. Παίζοντας online σημαίνει ότι θα λάβετε ένα email εάν κερδίσετε. Για να διεκδικήσετε την ανταμοιβή σας των 1.000.000 £, πρέπει να εισαγάγετε σωστά τους εννέα χαρακτήρες στην καθορισμένη ακολουθία.

EuroMillions HotPicks

Το EuroMillions HotPicks είναι ένα αυτόνομο παιχνίδι λοταρίας. Ωστόσο, τα αποτελέσματά του βασίζονται σε αυτά της EuroMillions. Κάθε συμμετοχή κοστίζει 1,50 £ και μπορείτε να δοκιμάσετε να ταιριάξετε οπουδήποτε από έναν έως πέντε από τους κύριους αριθμούς. Όλοι οι αριθμοί που έχετε επιλέξει πρέπει να ταιριάζουν με τους νικητές.

Εάν θέλετε να αγοράσετε τα εισιτήριά σας αυτοπροσώπως, πρέπει να το κάνετε από έναν εξουσιοδοτημένο πωλητή σε μία από τις προκριματικές χώρες. Εξαιτίας αυτού, ο ελληνικός οργανισμός λαχειοφόρων αγορών δεν συμμετέχει, δεν μπορεί να ωφεληθεί και δεν ενδιαφέρεται να πουλήσει εισιτήρια στην Ελλάδα.

Πού ταιριάζουν τα ηλεκτρονικά καταστήματα λοταρίας;

Οι ιδιαιτερότητες του τρόπου λειτουργίας αυτών των παρόχων υπηρεσιών θα διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία. Οι κρατικές λοταρίες κατέχουν ή είναι υπεύθυνες για πολλά διαδικτυακά καζίνο. Από την άλλη πλευρά, ορισμένοι ιστότοποι σάς επιτρέπουν να "στοιχηματίζετε στο αποτέλεσμα" των λοταριών με τον ίδιο τρόπο που θα μπορούσατε να στοιχηματίσετε στο αποτέλεσμα ενός αγώνα ποδοσφαίρου.

Το στοίχημα λειτουργεί σαν την αγορά ενός εισιτηρίου συναυλίας. Επιπλέον, παρέχουν ανταμοιβές που αντιστοιχούν στα βραβεία του τμήματος EuroMillions. Όλα φαίνονται ακριβώς όπως θα ήταν από έναν νόμιμο πωλητή.

Κανόνες EuroMillions

Οι παίκτες επιλέγουν πέντε σημαντικούς αριθμούς από το 1 έως το 50 και δύο αριθμούς Lucky Star από το 1 έως το 12. Για να κερδίσετε, πρέπει να ταιριάξετε τους τυχερούς αριθμούς που έχετε επιλέξει με τους κληρωθέντες. Εάν ταιριάξετε και τους επτά αριθμούς, θα κερδίσετε ένα μέρος του τζάκποτ, το οποίο ξεκινά από 17 εκατομμύρια ευρώ (περίπου 14 εκατομμύρια £) και μεταφέρεται αν δεν διεκδικηθεί.

Εκτός από το τζάκποτ, υπάρχουν 12 μικρότερα επίπεδα ανταμοιβής, επομένως μπορείτε να κερδίσετε ακόμα κι αν ταιριάξετε μόνο δύο από τους κύριους αριθμούς.

Εδώ είναι τα έπαθλα και οι αποδόσεις της λαχειοφόρου αγοράς EuroMillions.

Οι πιθανοί συνδυασμοί αριθμών παραμένουν οι ίδιοι ανεξάρτητα από τον συνολικό αριθμό των παικτών. Όταν περισσότερα από ένα άτομα επιλέγουν τους νικητήριους αριθμούς, το ποτ μοιράζεται ομοιόμορφα μεταξύ τους.

Επομένως, εάν παίζετε για το τζάκποτ, α στρατηγική που βασίζεται στην επιλογή λιγότερων κοινών αριθμών μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητές σας να κερδίσετε.

Μπορείτε επίσης ζητήστε από τον υπολογιστή να διαλέξει τους αριθμούς σας τυχαία. Το EuroMillions αναφέρεται σε αυτή την επιλογή ως Lucky Dip.

Διεκδίκηση βραβείων EuroMillion

Πρέπει να δείξετε το νικητήριο δελτίο για να παραλάβετε το έπαθλο. Τα έπαθλα που κερδίζονται σε EuroMillions διεκδικούνται με διάφορους τρόπους, ανάλογα με τη χώρα. Αυτός ο πίνακας αναφέρει πότε οι νικητές πρέπει να διεκδικήσουν μια ανταμοιβή και τις συνέπειες εάν δεν το κάνουν μέχρι την καθορισμένη ημερομηνία.

Πώς να επιλέξετε τη στρατηγική σας για τη λοταρία EuroMillions

Στην κλήρωση EuroMillions, κάθε πιθανός συνδυασμός αριθμών έχει ίσες πιθανότητες να επιλεγεί. Αν και μπορεί να φαίνεται απίθανο, ένα δελτίο με επτά τυχαία επιλεγμένους ομοιόμορφα διαχωρισμένους αριθμούς έχει τις ίδιες πιθανότητες να κερδίσει με ένα δελτίο με επτά διαδοχικούς αριθμούς.

Οι πιθανότητες να κερδίσετε το EuroMillions είναι οι ίδιες είτε χρησιμοποιείτε ένα Lucky Dip είτε έναν διαδικτυακό οδηγό λαχειοφόρου αγοράς EuroMillions για να επιλέξετε τους αριθμούς σας.

Ποιοι είναι οι πιο συχνά γραμμένοι αριθμοί;

Το EuroMillions και άλλες κορυφαίες φράσεις αναζήτησης λοταρίας επικεντρώνονται συχνά στους αριθμούς που κληρώνονται πιο συχνά. Τα κοινά ερωτήματα στο Google, το Bing και τις άλλες μηχανές αναζήτησης περιλαμβάνουν τους "καλύτερους αριθμούς EuroMillions" και "ποιοι είναι οι πιο συχνοί αριθμοί EuroMillions".

Παρακάτω, θα περάσουμε από μερικά EuroMillions ζεστούς και κρύους αριθμούς που θα σας βοηθήσουν να καθορίσετε ποιους θα παίξετε. Αλλά εδώ είναι το τρίψιμο: λίγα από αυτά βοηθούν καθόλου.

Υπάρχει μηδενική συσχέτιση μεταξύ των προηγούμενων αποτελεσμάτων των EuroMillions και των μελλοντικών αποτελεσμάτων. Το γεγονός ότι ένα δεδομένο εισιτήριο EuroMillions έχει κληρωθεί πολλές φορές στο παρελθόν δεν αποτελεί εγγύηση ότι θα επιλεγεί ξανά σύντομα.

Αν αναρωτιέστε γιατί οι πιθανότητες σας είναι ίδιες για κάθε σύνολο αριθμών, είναι επειδή, όπως έχουμε ήδη δείξει, είναι. Ωστόσο, είναι μια καλή ανάγνωση και υπάρχουν μερικές συναρπαστικές πληροφορίες που πρέπει να συλλεχθούν σχετικά με τους πιο καυτούς και ψυχρούς αριθμούς EuroMillions.

Ζεστοί και κρύοι αριθμοί EuroMillion

Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς ότι οι πιο συχνοί και λιγότερο συνηθισμένοι αριθμοί EuroMillions είναι πολύ διαφορετικοί κατά τα πρώτα επτά χρόνια της κλήρωσης. 

 • Παρά τα περισσότερα από 370 σχέδια, ο αριθμός "28" εμφανίστηκε μόνο 26 φορές, ενώ ο αριθμός "50" σχεδιάστηκε 54 φορές.
 • Πέντε χρόνια αργότερα, το «28» και το «50» έγιναν δημοφιλείς επιλογές, με 67 και 60 ισοπαλίες, αντίστοιχα.
 • Μεταξύ Μαΐου 2011 και Σεπτεμβρίου 2016, το ψηφίο 10 ήταν το πιο συχνό περιστατικό - 70 φορές! Ο αριθμός «41» ήταν ο πιο σπάνιος, εμφανίστηκε μόλις 38 φορές.
 • Στην 1.225η κλήρωση του EuroMillions το 2019, ο αριθμός "46" ήταν ο λιγότερο δημοφιλής, έχοντας εμφανιστεί λιγότερες από 100 φορές, ενώ ο αριθμός "50" ήταν ο πιο δημοφιλής, εμφανιζόμενος 145 φορές.
 • Τα παραπάνω στατιστικά «όλα τα χρόνια» δείχνουν ότι ο χαμηλότερος αριθμός σημειώθηκε το 7,8% των φορών, ενώ ο μεγαλύτερος αριθμός σημειώθηκε το 11,8% των περιπτώσεων.
 • Τα επίσημα στοιχεία αποκάλυψαν ότι ο αριθμός «46» ήταν ο λιγότερο επιλεγμένος στην 1.225η κλήρωση των EuroMillions, ακολουθούμενος από τον αριθμό «33», τον δεύτερο πιο ψυχρό αριθμό. Αυτό υποδηλώνει ότι οι παίκτες κοιτάζουν τα προηγούμενα αποτελέσματα του EuroMillions για να καθορίσουν ποιους αριθμούς θα παίξουν.

Ευροεκατομμύρια ζεστοί και κρύοι τυχεροί αριθμοί αστεριών

Υπάρχουν μόνο 12 τυχερά αστέρια. Μια ματιά σε προηγούμενες κληρώσεις EuroMillions αποκαλύπτει το είδος της τάσης που θα περίμενε κανείς.

 • Δεδομένου ότι δεν εμφανίστηκε στα EuroMillions μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2016, ο αριθμός 12 έκανε τις λιγότερες εμφανίσεις. 
 • Οι επόμενοι χαμηλότεροι είναι το 10 και το 11, αλλά δεν εμφανίστηκαν μέχρι τον Μάιο του 2011. Ως εκ τούτου, δεν θεωρούνται "χαμηλοί" αριθμοί.

Μέχρι τη στιγμή που γράφτηκε αυτό το άρθρο, το Τυχερό Αστέρι που κληρώθηκε πιο συχνά ήταν μόνο τρεις φορές πιο συχνά από το δεύτερο πιο συχνά τυχερό αστέρι και 47 φορές πιο συχνά από το τυχερό αστέρι που κληρώθηκε λιγότερο.

Τελευταίες ειδήσεις

Η BetGames λανσάρει το εναρκτήριο παιχνίδι διαδικτυακής λαχειοφόρου αγοράς Instant Lucky 7
2023-08-07

Η BetGames λανσάρει το εναρκτήριο παιχνίδι διαδικτυακής λαχειοφόρου αγοράς Instant Lucky 7

Ειδήσεις