Kαλύτερα Λοταρία 4D Lotto το 2024

Ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια λοταρίας στη Μαλαισία είναι το 4D Lotto, ένα αρκτικόλεξο για τέσσερα ψηφία. Ένας παίκτης επιλέγει τέσσερα ψηφία μεταξύ 0 και 9999. Στο σχέδιο επιλέγονται είκοσι τρεις αριθμοί. Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν να παίξουν 4D με διάφορους τρόπους. Αυτές οι επιλογές περιλαμβάνουν την τυπική καταχώρηση, το i-Perm και το ρολό 4D. Μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης, οι παίκτες μπορούν να ελέγξουν τις επίσημες τοποθεσίες 4D για να επιβεβαιώσουν τους αριθμούς που κερδίζουν ή να επικοινωνήσουν με τον πράκτορα εισιτηρίων.

Οι νικητές πρέπει να διεκδικήσουν τα δώρα εντός 181 ημερών από την ημερομηνία της κλήρωσης. Εδώ είναι τα βήματα για τη διεκδίκηση κερδών.

Isabella Garcia
ExpertIsabella GarciaExpert
ResearcherAishwarya NairResearcher

Πώς να παίξετε 4D Lotto

Τυπική είσοδος

Με την τυπική είσοδο, ένας παίκτης μπορεί να επιλέξει έναν συγκεκριμένο αριθμό, όπως το 2356 και να αποφασίσει να ποντάρει ΜΙΚΡΟ ή ΜΕΓΑΛΟ. Εάν στοιχηματίσετε ΜΕΓΑΛΟ, ο αγοραστής μπορεί να κερδίσει το τρίτο, το δεύτερο ή το πρώτο βραβείο εκτός από το ειδικό έπαθλο. Εάν στοιχηματίσετε ΜΙΚΡΟ, ένας παίκτης μπορεί να κερδίσει μόνο το τρίτο, το δεύτερο ή το πρώτο βραβείο.

Η αγορά του εισιτηρίου στη Μαλαισία κοστίζει 1 Ringgit (RM). Το στοίχημα SMALL του 4D προσφέρει καλύτερες πιθανότητες να κερδίσετε μεγάλα χρηματικά ποσά από το ΜΕΓΑΛΟ στοίχημα. Ωστόσο, ένας παίκτης μπορεί να έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει άλλες ανταμοιβές και έπαθλα παρηγοριάς.

4D ρολό

Με το 4D Roll, ένας παίκτης μπορεί να αντικαταστήσει το R για ένα ψηφίο ενός νικητηρίου αριθμού. Το γράμμα R αντιπροσωπεύει ψηφία που κυμαίνονται από το 0 έως το 9. Για παράδειγμα, εάν ένας παίκτης αντικαταστήσει το R για τον παραπάνω αριθμό, το 2356 γίνεται R356, δίνοντας στον αγοραστή του εισιτηρίου 10 καταχωρήσεις από το 0356 έως το 9356. Ο παίκτης μπορεί να επιλέξει να τοποθετήσει το R στη θέση οποιοδήποτε ψηφίο του αριθμού, όπως 2R56 ή 235R. Εφόσον η αναπαραγωγή των παραλλαγών Roll αντιπροσωπεύει 10 συμμετοχές, το κόστος είναι 10 RM.

Ασφαλιστική Μετάθεση

Η αγορά του Insurance Permutation δίνει στον κάτοχο του εισιτηρίου μια σειρά παραλλαγών. Η καταχώριση του παίκτη περιλαμβάνει παραλλαγές στον 4D αριθμό του/της. Για παράδειγμα, ο αριθμός 2356 μπορεί να έχει 24 παραλλαγές ή μεταθέσεις, όπως 2536, 2653 ή 5326. Με το i-Perm, ένας παίκτης επιλέγει πόσες μεταθέσεις θέλει να αγοράσει, συμπεριλαμβανομένων 24, 12, 6 ή 4.

Το κόστος ποικίλλει ανάλογα με τον αριθμό των μεταθέσεων που επιλέγονται. Ένας παίκτης μπορεί να επιλέξει αριθμούς για κάθε τύπο καταχώρισης χειροκίνητα ή με το Quick Pick, το οποίο επιτρέπει στον υπολογιστή να επιλέγει τυχαία αριθμούς για τον παίκτη. Καμία μέθοδος δεν εγγυάται τη νίκη.

Ειδική Κλήρωση

Στη Μαλαισία και άλλες χώρες, Το 4D Lotto είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι, το οποίο προσελκύει τεράστιο αριθμό συμμετεχόντων. Παρόλο που τα έσοδα από τις ειδικές κληρώσεις 4D έχουν μειωθεί τα τελευταία χρόνια, οι παίκτες εξακολουθούν να αγοράζουν εισιτήρια. Το 2019, το υπουργείο Οικονομικών της Μαλαισίας εισέπραξε περισσότερα από 113 εκατομμύρια RM. Μέχρι το 2020, ο αριθμός αυτός είχε πέσει σε σχεδόν 73 εκατομμύρια RM. Ωστόσο, το παιχνίδι 4D παραμένει δημοφιλές.

Ακόμη και εν μέσω της πανδημίας, ορισμένοι παίκτες αγοράζουν εισιτήρια ειδικής κλήρωσης 4D, ακόμα και αν όχι όσο το 2019. Μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2021, το υπουργείο Οικονομικών αναφέρει έσοδα μόλις 38 εκατομμυρίων RM από ειδικές κληρώσεις 4D.

Εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να παίξετε 4D Lotto

Η εφαρμογή Mayago και παρόμοιο λογισμικό προσφέρουν στους παίκτες έναν τρόπο να αναλύουν τις τάσεις της 4D λοταρίας. Διατίθεται σε διάφορες γλώσσες, όπως γερμανικά, ιαπωνικά, αγγλικά και κινέζικα, οι χρήστες μπορούν να κάνουν εναλλαγή μεταξύ των γλωσσών, ανάλογα με λοταρία επιλογής.

Επιπλέον, οι εφαρμογές υποστηρίζουν παιχνίδια λοταρίας 4 ψηφίων και 3 ψηφίων, επιτρέποντας στους χρήστες να ενημερώνουν εύκολα τα αποτελέσματα των παιχνιδιών, να λαμβάνουν προτάσεις αριθμών και να επισημαίνουν τάσεις και μοτίβα σε διαδοχικές κληρώσεις.

Οι χρήστες της εφαρμογής λοταρίας μπορούν να εξερευνήσουν κάθε πιθανό αριθμό, συμπεριλαμβανομένων των ακριβών αντιστοιχίσεων και των μεταθέσεων. Εξετάζοντας τους αριθμούς από τις ιστορικές κληρώσεις, ο παίκτης μπορεί να καταλάβει ζυγούς, περιττούς, υψηλούς και χαμηλούς συνδυασμούς. Αυτές οι πληροφορίες είναι πολύτιμες για να κάνετε μια ενημερωμένη επιλογή αριθμού εισιτηρίων, δίνοντας πολύτιμες πληροφορίες για ανάλυση.

Εφαρμογές λοταρίας παρέχει επίσης λειτουργική υποστήριξη στον τρόπο εξαγωγής στατιστικών και δημιουργίας αριθμητικών συστάσεων, βάσει στατιστικών αναλύσεων. Για τον παίκτη, μια εφαρμογή λοταρίας είναι ένας πολύτιμος συνεργάτης στη δημιουργία πιθανών αριθμών, στην ανάλυση ιστορικών δεδομένων λαχειοφόρων αγορών και στην παρακολούθηση προηγούμενων κληρώσεων.

Πιθανότητες 4D Lotto

ΜΕΓΑΛΕΣ Πιθανότητες

Το να κερδίσεις το BIG είναι πιο εύκολο, γιατί το BIG 4D προσφέρει τις καλύτερες πιθανότητες, ακόμα κι αν τα έπαθλα είναι μικρότερα. Με 23 αριθμούς και 5 ξεχωριστά επίπεδα νίκης. Τρεις αριθμοί εισιτηρίων θα κερδίσουν στις τρεις πρώτες κατηγορίες. Οι υπόλοιποι 20 αριθμοί χωρίζονται, αφήνοντας 10 νικηφόρους αριθμούς για την κατηγορία ειδικής ανταμοιβής και τους υπόλοιπους 10 για την κατηγορία ανταμοιβής παρηγοριάς. Τα παρακάτω αντιπροσωπεύουν βραβεία που απονέμονται σε ΜΕΓΑΛΟΥς παίκτες.

  • 1ο βραβείο - 2.500 RM
  • 2ο βραβείο - 1.000 RM
  • 3ο βραβείο - 500 RM.
  • Ειδική ανταμοιβή - 180 RM
  • Ανταμοιβή παρηγοριάς - RM 60

ΜΙΚΡΗ Πρόγνωση

Τα 4D SMALL κέρδη είναι υψηλότερα από τα ΜΕΓΑΛΑ βραβεία. Ωστόσο, υπάρχουν λιγότεροι νικητές και λιγότερες πιθανότητες να κερδίσετε. Από τους 23 αριθμούς που έχουν κληρωθεί, μόνο τρία βραβεία είναι διαθέσιμα στους παίκτες. Τα κέρδη διανέμονται σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα στη Μαλαισία.

  • 1ο βραβείο - 3.500 RM
  • 2ο βραβείο - 2.000 RM
  • 3ο βραβείο – 1.000 RM

Διεκδίκηση βραβείων 4D Lotto

Οι νικητές πρέπει να προσκομίσουν διαβατήριο ή ταυτότητα μαζί με το εισιτήριο. Σε Μαλαισία, ένας παίκτης που κερδίζει λιγότερα από 60.000 RM μπορεί να συλλέξει χρήματα από καταστήματα 4D. Κέρδη άνω των 60.000 RM, αλλά λιγότερα από 2.000.000, οι παίκτες μπορούν να συλλέξουν το χρηματικό έπαθλο από το περιφερειακό γραφείο 4D.

Για κέρδη μεγαλύτερα από 2.000.001 RM, οι παίκτες πρέπει να διεκδικήσουν το έπαθλο από τα κεντρικά γραφεία διοίκησης 4D. Για το Magnum 4D, οι νικητές πρέπει να ταξιδέψουν στην Κουάλα Λουμπούρ. Απαιτούνται ραντεβού για την επίσημη συλλογή του χρηματικού έπαθλου.

Στη Μαλαισία, οι υπάλληλοι της λοταρίας πραγματοποιούν 4D ζωγραφιές τις Κυριακές, τα Σάββατα και τις Τετάρτες. Κάποιες μέρες γίνονται ειδικές ζωγραφιές, συνήθως Τρίτη. Ένας χειριστής πρέπει να έχει εξουσιοδότηση του Υπουργείου για τη διεξαγωγή ειδικής κλήρωσης. Οι παίκτες μπορεί να ακούσουν για αυτές τις ειδικές κληρώσεις σε εκδηλώσεις όπως τα γενέθλια των κυβερνώντων ή η Κινεζική Πρωτοχρονιά.

Οι πράκτορες εισιτηρίων ειδοποιούν τους παίκτες για μια ειδική κλήρωση περίπου 7 ημέρες πριν από την ημερομηνία της κλήρωσης. Οι χειριστές λαχειοφόρων αγορών είναι εξουσιοδοτημένοι από την κυβέρνηση. Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ εξουσιοδοτημένων εταιρειών, όπως ToTo 4D, Magnum 4D, STC ή Sabah. Για να κερδίσετε μεγάλα ποσά, οι παίκτες πρέπει να πάνε για να διεκδικήσουν ποσά πάνω από 2.000.001 RM απευθείας από τα κεντρικά γραφεία της αντίστοιχης εταιρείας.

About the author
Isabella Garcia
Isabella Garcia
About

Η Isabella Garcia, γνωστή στοργικά ως «Lucky Lotti» στο LottoRanker, συνδυάζει τη νοτιοαμερικανική της αίσθηση με τη βαθιά τεχνογνωσία στις παγκόσμιες λοταρίες. Από τις ηλιόλουστες παραλίες του Ρίο, η Isabella αποκωδικοποιεί τις περιπλοκές των λοταριών, φέρνοντας στους παίκτες τις καλύτερες συμβουλές και κόλπα.

Send email
More posts by Isabella Garcia