Kαλύτερα Λοταρία Austria Lotto το 2024

Οι Αυστριακοί παίζουν μια σειρά από εθνικές λοταρίες και τα Euromillions σε όλη την Ευρώπη, αλλά μακράν η πιο δημοφιλής λαχειοφόρος αγορά για το σπίτι είναι το Λόττο της Αυστρίας, γνωστό ως Lotto 6/45. Όπως υποδηλώνει το όνομα, απαιτεί από τους παίκτες να επιλέξουν 6 από τους 45 αριθμούς στις δύο φορές την εβδομάδα κληρώσεις την Τετάρτη και την Κυριακή, με κόστος μόνο 1,2 ευρώ.

Έχει ένα ελάχιστο τζάκποτ 1,5 εκατομμυρίων ευρώ που μπορεί να κυλήσει απεριόριστες φορές και το υψηλότερο τζάκποτ που καταβλήθηκε ήταν 14,9 εκατομμύρια ευρώ το 2018. Οι παίκτες έχουν επίσης τη δυνατότητα να προσθέσουν 2 δευτερεύοντα παιχνίδια εάν το επιθυμούν.

Kαλύτερα Λοταρία Austria Lotto το 2024
Isabella Garcia
ExpertIsabella GarciaExpert
ResearcherAishwarya NairResearcher

Πού να αγοράσω εισιτήρια για το Λόττο της Αυστρίας;

Πώς να αγοράσετε εισιτήριο για το λόττο της Αυστρίας είναι απλό, καθώς τα εισιτήρια για το λότο της Αυστρίας μπορούν να αγοραστούν αυτοπροσώπως, διαδικτυακά ή μέσω της εφαρμογής για κινητά. Με πάνω από 5.000 αδειοδοτημένους πράκτορες λαχειοφόρων αγορών εξαπλώθηκε σε όλη την Αυστρία, οι παίκτες στη χώρα ξέρουν πώς να αγοράζουν εύκολα εισιτήρια για το λότο της Αυστρίας με έναν λιανοπωλητή κοντά.

Εναλλακτικά, οι Αυστριακοί μπορούν να εγγραφούν για να παίξουν στο win2day.at to αγοράστε ένα λαχείο online. Το Lotto 6/45 είναι επίσης διαθέσιμο ως εφαρμογή όπου θα εκδοθεί ηλεκτρονική απόδειξη μετά από αγορά. Οι παίκτες από άλλες χώρες μπορούν να παίξουν Lotto 6/45 online μέσω ιστότοπου τρίτου μέρους.

Ιστορία του Λόττο της Αυστρίας

Υπάρχουν αιώνες ιστορίας των τυχερών παιχνιδιών στην Αυστρία με την πρώτη λαχειοφόρο αγορά να είναι η Λοταρία της Γένοβας το 1751. Οι λαχειοφόροι αγορές διοικούνταν αρχικά από μια ιδιωτική εταιρεία, αλλά αργότερα ανελήφθησαν από την κυβέρνηση. Τα λαχεία είναι η μόνη μορφή τυχερών παιχνιδιών στην Αυστρία που ήταν πάντα νόμιμη, σε αντίθεση με άλλες μορφές τζόγου που εναλλάσσονταν μεταξύ νόμιμου και παράνομου καθεστώτος.

Αν και οι λαχειοφόροι αγορές ήταν πάντα νόμιμες, δεν ρυθμίζονταν παρά μόνο το 1986 με την ψήφιση του αυστριακού νόμου περί τυχερών παιχνιδιών (GspG). Ο σκοπός ήταν η επίβλεψη της βιομηχανίας για να διασφαλιστεί ότι όλες οι λοταρίες λειτουργούσαν δίκαια. Η Austrian Lottery Toto Company (αργότερα άλλαξε σε Austrian Lottery Company το 1991) ιδρύθηκε και της δόθηκε νόμιμα δικαιώματα για τη λειτουργία λαχειοφόρων αγορών στην Αυστρία.

Το Lotto 6/45 ήταν ένα από τα πέντε λαχεία που ιδρύθηκαν το 1986 και όλα από την κρατική εταιρεία. Το Lotto 6/45 παιζόταν αρχικά μία φορά την εβδομάδα, αλλά λόγω της δημοτικότητάς του άρχισε να λειτουργεί δύο φορές την εβδομάδα.

Η μορφή του παιχνιδιού έχει παραμείνει η ίδια από την αρχή. Είναι ενδιαφέρον ότι το 1990 η μόνη άδεια που εκδόθηκε δόθηκε στην Αυστριακή Εταιρεία Λαχείων (Osterreichische Lotterien), καθιστώντας τη λειτουργία των αυστριακών λαχειοφόρων αγορών κρατικό μονοπώλιο ακόμη και σήμερα.

Είναι νόμιμο το λότο της Αυστρίας;

Οι λοταρίες ήταν πάντα νόμιμες στην Αυστρία και ελέγχονται από τις κρατικές Αυστριακές Λοταρίες δυνάμει του Αυστριακού νόμου περί τυχερών παιχνιδιών του 1986. Οι παίκτες στην Αυστρία πρέπει να είναι 18 ετών ή περισσότερο για να παίξουν νόμιμα μια λαχειοφόρο αγορά στην Αυστρία.

Υπάρχει επίσης ανάγκη να είστε κάτοικος Αυστρίας, με τραπεζικό λογαριασμό στην Αυστρία για να παίξετε το λότο στο διαδίκτυο στη μοναδική αδειοδοτημένη διαδικτυακή τοποθεσία αυστριακής λοταρίας, win2day.at. Οι παίκτες εκτός Αυστρίας μπορούν να παίξουν νόμιμα αγοράζοντας ένα λαχείο online μέσω τρίτου πράκτορα.

Πώς να παίξετε το λότο της Αυστρίας

Το Λόττο 6/45 κληρώνεται δύο φορές κάθε εβδομάδα, Τετάρτη και Κυριακή στη Βιέννη, την πρωτεύουσα της Αυστρίας. Οι παίκτες απλώς επιλέγουν 6 αριθμούς από τη δεξαμενή αριθμών 1-45.

Είτε παίζουν με φυσικό είτε εικονικό εισιτήριο, οι παίκτες θα εμφανιστούν με ένα πλέγμα με αριθμούς 1-45 όπου οι παίκτες πρέπει να τσεκάρουν τα πλαίσια των αριθμών που έχουν επιλέξει. Την ημέρα της κλήρωσης, 6 μπάλες θα κληρωθούν από το τύμπανο με μία επιπλέον μπάλα να λειτουργεί ως μπόνους μπάλα. Εάν οι παίκτες ταιριάζουν και με τους 6 πρώτους αριθμούς, είναι νικητές του τζάκποτ.

Υπάρχουν δύο δευτερεύοντα παιχνίδια που μπορούν να προστεθούν στο εισιτήριο απλώς επιλέγοντας τα κουτιά The Joker και Lotto Plus για να δώσουν περισσότερες ευκαιρίες για νίκη. Το Lotto Plus επιτρέπει στους παίκτες να παίξουν ξανά τους ίδιους 6 αριθμούς σε άλλη κλήρωση, αλλά με όχι μπόνους μπάλα που κληρώνεται.

Για επιπλέον 0,50 ευρώ και μια ευκαιρία να κερδίσουν έως και 150.000 ευρώ, οι παίκτες θα κερδίσουν ένα έπαθλο εάν ταιριάζουν με τουλάχιστον 3 από τους αριθμούς. Για το παιχνίδι Τζόκερ, οι παίκτες δεν χρειάζεται να επιλέξουν αριθμούς καθώς ο 6ψήφιος σειριακός αριθμός του δελτίου λότο λειτουργεί ως αριθμοί του παίκτη. Οι παίκτες πρέπει να έχουν και τους 6 αριθμούς με τη σωστή σειρά για να κερδίσουν το παιχνίδι Τζόκερ.

Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσεις το λότο της Αυστρίας;

Είτε οι παίκτες παίζουν Λόττο 6/45 αυτοπροσώπως είτε ως διαδικτυακή λοταρία, οι πιθανότητες είναι πολύ ευνοϊκές σε σύγκριση με άλλες εθνικές λοταρίες. Οι συνολικές πιθανότητες να κερδίσετε ένα έπαθλο σε ένα από τα 8 επίπεδα βραβείων αυτής της λοταρίας είναι 1 στις 12.

Οι πιθανότητες για να κερδίσετε το τζάκποτ είναι 1 στις 8.145.060 που είναι πολύ καλές σε σύγκριση με Ευροεκατομμύρια με πιθανότητες 1 στα σχεδόν 140 εκατομμύρια. Προφανώς το τζάκποτ είναι πολύ μεγαλύτερο για το Euromillions και τα εισιτήρια κοστίζουν περισσότερο.

Το έπαθλο δεύτερου επιπέδου απαιτεί ταιριάζουν 5 μπάλες και η μπάλα μπόνους για τις πολύ καλύτερες πιθανότητες 1 προς 1.357.510 για να κερδίσετε ένα άθροισμα 5/6. Οι πιθανότητες μειώνονται καθώς το βραβείο κατεβαίνει. Η χαμηλότερη βαθμίδα επάθλου απαιτεί απλώς η μπάλα μπόνους να αντιστοιχιστεί με πιθανότητες 1 προς 16 για να λάβει την τιμή του εισιτηρίου επιστροφής.

Επιλογές πληρωμής εάν κερδίσετε το παιχνίδι

Όλα τα βραβεία πρέπει να διεκδικηθούν εντός 3 ετών από τη νικητήρια κλήρωση, γεγονός που την καθιστά τη μεγαλύτερη χρονική περίοδο στον κόσμο για τη διεκδίκηση ενός βραβείου. Κέρδη 1.000 ευρώ ή λιγότερο μπορούν να διεκδικηθούν από τους εξουσιοδοτημένους λιανοπωλητές λότο που βρίσκονται σε όλη τη χώρα.

Τα κέρδη μεταξύ 1.000 και 80.000 ευρώ απαιτούν από τον νικητή να συμπληρώσει ένα έντυπο αξίωσης πριν περιμένει 4 εβδομάδες για να λάβει την πληρωμή. Κέρδη άνω των 80.000 ευρώ θα πρέπει να διεκδικηθούν αυτοπροσώπως από την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της Austrian Lotteries στη Βιέννη. Όλα τα κέρδη καταβάλλονται ως εφάπαξ χωρίς να υπάρχουν διαθέσιμες προσόδους.

Το Lotto 6/45 είναι ένα από τα καλύτερα διαδικτυακά λαχεία καθώς όλα τα κέρδη είναι αφορολόγητα. Ωστόσο, οι παίκτες από άλλες χώρες θα πρέπει να ελέγξουν εάν ο φόρος θα οφείλεται στη χώρα τους εάν κερδίσουν ένα έπαθλο. Οι διαδικτυακοί παίκτες θα λάβουν αυτόματα κέρδη στον λογαριασμό τους στο διαδικτυακό λαχείο ή απευθείας στον τραπεζικό τους λογαριασμό ανάλογα με το ποσό και θα ενημερωθούν μέσω email.

Συμβουλές και κόλπα για να παίξετε το λότο της Αυστρίας

Όλοι οι παίκτες εντός ή εκτός σύνδεσης μπορούν να αυξήσουν τις πιθανότητές τους να κερδίσουν αγοράζοντας περισσότερα εισιτήρια, παίζοντας ως μέρος ενός συνδικάτου και παίζοντας τα 2 δευτερεύοντα παιχνίδια. Η αγορά περισσότερων εισιτηρίων δίνει προφανώς σε έναν παίκτη καλύτερες πιθανότητες να κερδίσει απλώς και μόνο επειδή παίζει με περισσότερους συνδυασμούς αριθμών.

Παίζοντας με ένα συνδικάτο επιτρέπει στα μέλη του συνδικάτου να αγοράσουν πολλά περισσότερα εισιτήρια από ό,τι θα έκαναν αν έπαιζαν ως μεμονωμένα, με αποτέλεσμα ακόμη καλύτερες πιθανότητες να κερδίσουν. Το να παίξετε τα 2 δευτερεύοντα παιχνίδια δίνει περισσότερες πιθανότητες νίκης και μόνο για ένα σχετικά μικρό ποσό επιπλέον χρημάτων.

Οι διαδικτυακοί παίκτες μπορούν πραγματικά να αυξήσουν τις πιθανότητές τους να κερδίσουν τοποθετώντας ένα στοίχημα συνδυασμού ή συστήματος. Αυτό σημαίνει ότι επιλέγετε έως και 12 αριθμούς αντί για τους κανονικούς 6 αριθμούς. Αυτοί οι επιπλέον αριθμοί θα οδηγήσουν σε περισσότερα παιχνίδια καθώς θα παιχτούν όλοι οι πιθανοί συνδυασμοί των 12 αριθμών. Περισσότερα παιχνίδια στατιστικά ισοδυναμούν με περισσότερες πιθανότητες νίκης, επομένως τα επιπλέον χρήματα θα μπορούσαν να αξίζουν τον κόπο.

Οι διαδικτυακοί παίκτες μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τη σύναψη συνδρομής στον διαδικτυακό τους ιστότοπο λοταρίας. Αυτό θα βοηθήσει έναν παίκτη να συμμετάσχει σε οποιοδήποτε ποσό κληρώσεων για μια καθορισμένη χρονική περίοδο, διασφαλίζοντας ότι ο παίκτης δεν ξεχάσει να παίξει το λαχείο.

About the author
Isabella Garcia
Isabella Garcia
About

Η Isabella Garcia, γνωστή στοργικά ως «Lucky Lotti» στο LottoRanker, συνδυάζει τη νοτιοαμερικανική της αίσθηση με τη βαθιά τεχνογνωσία στις παγκόσμιες λοταρίες. Από τις ηλιόλουστες παραλίες του Ρίο, η Isabella αποκωδικοποιεί τις περιπλοκές των λοταριών, φέρνοντας στους παίκτες τις καλύτερες συμβουλές και κόλπα.

Send email
More posts by Isabella Garcia