Οδηγός για να παίξετε και να κερδίσετε EuroMillions

Dimitris Vasiliou
WriterDimitris VasiliouWriter
Fact CheckerSamuel OseiFact Checker

Η λοταρία EuroMillions είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο και κορωνίδα της ευρωπαϊκής βιομηχανίας τυχερών παιχνιδιών. Οι παίκτες σε αυτήν την πανευρωπαϊκή λαχειοφόρο αγορά μπορούν να συμμετάσχουν με μόλις δύο ευρώ, με το κορυφαίο έπαθλο να αξίζει 190 εκατομμύρια ευρώ.

Ακόμα κι αν δεν κερδίσετε το τζάκποτ, το EuroMillions προσφέρει μερικές εντυπωσιακές ανταμοιβές παρηγοριάς. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, διαβάστε παρακάτω.

Αυτός ο περιεκτικός οδηγός λαχειοφόρων αγορών θα απαντήσει σε κάθε ερώτηση που μπορεί να έχετε σχετικά με το EuroMillions, καθώς και με SuperDraws, παιχνίδια μπόνους, δώρα και πολλά άλλα.

Τι είναι το EuroMillions;

Το EuroMillions είναι μια διακρατική λοταρία που απαιτεί επτά σωστούς αριθμούς για να κερδίσετε το τζάκποτ. Κυκλοφόρησε στις 7 Φεβρουαρίου 2004 από τη γαλλική Française des Jeux, την ισπανική Loterías y Apuestas del Estado και την Camelot του Ηνωμένου Βασιλείου. Το παιχνίδι είναι προς το παρόν διαθέσιμο σε παίκτες στην Ανδόρα, την Αυστρία, το Βέλγιο, τη Γαλλία (συμπεριλαμβανομένων των υπερπόντιων περιοχών και συλλογικοτήτων), την Ιρλανδία, το Isle of Man, το Λιχτενστάιν, το Λουξεμβούργο, το Μονακό, την Πορτογαλία, την Ισπανία, την Ελβετία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η μορφή του παιχνιδιού είναι απλή: οι παίκτες επιλέγουν πέντε βασικούς αριθμούς από το 1 έως το 50 και δύο επιπλέον αριθμούς, γνωστούς ως "Lucky Stars", από μια ξεχωριστή ομάδα από 1 έως 12. Για να κερδίσει το τζάκποτ, ένας παίκτης πρέπει να ταιριάξει και τους επτά αριθμούς τραβηγμένο. Το έπαθλο κλιμακώνεται κάθε φορά που δεν κερδίζεται το τζακ ποτ, οδηγώντας σε πολύ μεγάλα τζακ ποτ, που συχνά φτάνουν τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.

Η δημοτικότητα του EuroMillions οφείλεται εν μέρει στα μεγάλα τζακ ποτ και έχει γίνει ένα από τα πιο διάσημα λαχεία στην Ευρώπη. Το παιχνίδι έχει δημιουργήσει πολλούς πολυεκατομμυριούχους και συνεχίζει να προσελκύει παίκτες με την προοπτική να αλλάξουν τη ζωή τους.

Πότε κρατά την κλήρωση του The EuroMillions;

Η κλήρωση EuroMillions πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα, Τρίτη και Παρασκευή, στις 20:45 ώρα Παρισιού. Τα αποτελέσματα της λαχειοφόρου αγοράς γίνονται διαθέσιμα την Παρασκευή και την Τρίτη στις 11 μ.μ. και κοινοποιούνται στους λιανοπωλητές και στα μέσα ενημέρωσης. Μπορείτε να βρείτε το τελευταία αποτελέσματα EuroMillions στους περισσότερους ιστότοπους λαχειοφόρων αγορών και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ειδικό πούλι για να διασφαλίσετε την ακρίβεια των αριθμών. Αυτός ο έλεγχος θα καθορίσει γρήγορα και εύκολα εάν οι αριθμοί που επιλέξατε ταιριάζουν με τον νικητήριο συνδυασμό.

Οι λοταρίες δεν είναι πλέον τόσο δημοφιλείς στην τηλεόραση όσο κάποτε και τα αποτελέσματα της λαχειοφόρου αγοράς EuroMillions δεν εμφανίζονται πλέον ευρέως στα εθνικά τηλεοπτικά προγράμματα ή στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Ωστόσο, χάρη στο διαδίκτυο, είναι πλέον πιο προσβάσιμα από ποτέ.

Πότε είναι το EuroMillions SuperDraw;

Από όλα τα σχέδια EuroMillions, το SuperDraw είναι αυτό που θα θέλατε περισσότερο να κερδίσετε. Το να είσαι νικητής του EuroMillions δεν είναι απλώς θέμα επιλογής, ομολογουμένως, αν και αν πρόκειται να προσπαθήσεις περισσότερο, τώρα είναι η ώρα.

Λοιπόν, τι ακριβώς ξεχωρίζει το SuperDraw;

  • Ένα πλεονέκτημα είναι ότι το έπαθλο είναι πάντα τουλάχιστον εννέα ψηφία. Αυτό είναι τουλάχιστον εκατό εκατομμύρια ευρώ.
  • Υπάρχει τεράστια προσοχή και φασαρία γύρω από το EuroMillions SuperDraw. Προκαλεί ταραχή για την αγορά λαχνών και ανεβάζει το έπαθλο στα απίστευτα 100 εκατομμύρια ευρώ.
  • Εάν το τζάκποτ EuroMillions δεν κερδηθεί, ανατρέπεται και η τρελή παύλα για τα εισιτήρια συνεχίζεται. Μόλις φτάσει τα 190.000.000 €, οι περαιτέρω αυξήσεις θα σταματήσουν.
  • Το SuperDraw απέφερε μερικά από τα μεγαλύτερα κέρδη στην ιστορία του EuroMillions και καθώς η λαχειοφόρος αγορά αυξάνεται σε δημοτικότητα και διανομή, αυτές οι κληρώσεις γίνονται πιο συχνά.

Παρακολουθήστε τις ιστορίες EuroMillions για να καθορίσετε πότε θα γίνουν οι επόμενες ζωγραφιές.

Πώς λειτουργεί το EuroMillions;

Πολλοί άνθρωποι που δεν έχουν παίξει ποτέ το λαχείο EuroMillions ή παρόμοια λοταρία μπορεί να το βρουν μπερδεμένο. Μπορεί να αναρωτιούνται για το είδος της υποστήριξης που παρέχει μια λοταρία που λειτουργεί σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Μπορεί επίσης να έχουν ερωτήσεις σχετικά με το γιατί ορισμένες χώρες είναι επιλέξιμες για παιχνίδια μπόνους ενώ άλλες όχι. Επιπλέον, εάν μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια μόνο από εξουσιοδοτημένους πωλητές, μπορεί να είναι ασαφές πώς μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Η λοταρία EuroMillions δεν ανήκει σε καμία μεμονωμένη εταιρεία. Αντίθετα, είναι μια συλλογική προσπάθεια που καθοδηγείται από τους μεγαλύτερους εθνικούς φορείς λοταρίας στις συμμετέχουσες χώρες, όπως η Camelot στο Ηνωμένο Βασίλειο. Κάθε εταιρεία έχει εγκριθεί από την αντίστοιχη κρατική της λοταρία για την παροχή νόμιμων παιχνιδιών λαχειοφόρων αγορών. Συγκεντρώνοντας τους πόρους τους, έχουν δημιουργήσει μια τεράστια λοταρία - τα EuroMillions.

Όταν αγοράζετε ένα εισιτήριο για το EuroMillions στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Camelot, ως χειριστής, λαμβάνει ένα μερίδιο των εσόδων. Αυτά τα έσοδα χρησιμοποιούνται για τη χρηματοδότηση διαφόρων έργων στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπως ακριβώς γίνεται με το Λόττο του Ηνωμένου Βασιλείου. Ομοίως, εάν αγοράσετε το εισιτήριό σας στη Γαλλία ή σε οποιαδήποτε άλλη συμμετέχουσα χώρα, η αγορά σας συμβάλλει στη χρηματοδότηση έργων στη συγκεκριμένη χώρα.

Επιπλέον παιχνίδια ενδέχεται να προσφέρονται από τους φορείς εκμετάλλευσης για την ενίσχυση των πωλήσεων. Για παράδειγμα, η Camelot μπορεί να τρέξει ένα επιπλέον παιχνίδι για να δημιουργήσει πρόσθετα έσοδα που θα υπερκάλυπταν τα επιπλέον έξοδα. Αυτός είναι ένας τρόπος με τον οποίο τα παιχνίδια μπόνους καθορίζονται και προσφέρονται σε επιλέξιμες χώρες.

Επιπλέον EuroMillions Events στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η Ιρλανδία, η Γαλλία, η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Αυστρία, το Βέλγιο, το Λουξεμβούργο και η Ελβετία είναι μεταξύ των άλλων χωρών που προσφέρουν τη λαχειοφόρο αγορά EuroMillions. Τα παρακάτω παιχνίδια, ωστόσο, είναι αποκλειστικά για το Ηνωμένο Βασίλειο.

UK Millionaire Maker

Εάν αγοράσετε ένα εισιτήριο EuroMillions στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα συμμετάσχετε αυτόματα στην κλήρωση του UK Millionaire Maker. Για να συμμετάσχετε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πληρώσετε ένα μικρό ποσό £2,50.

Κάθε γραμμή αριθμών στο εισιτήριό σας έχει τον δικό της μοναδικό εννιαψήφιο κωδικό που μπορείτε να βρείτε στο κάτω μέρος του εισιτηρίου σας.

Για να επαληθεύσετε τα αποτελέσματα του Millionaire Maker, μπορείτε να πάρετε το εισιτήριό σας στον υπάλληλο του καταστήματος ή να χρησιμοποιήσετε το πούλι EuroMillions. Εάν παίζετε online, θα λάβετε ειδοποίηση μέσω email εάν κερδίσετε.

Για να διεκδικήσετε το έπαθλο των 1.000.000 £, πρέπει να εισαγάγετε σωστά τους εννέα χαρακτήρες στην καθορισμένη σειρά.

EuroMillions HotPicks

Το EuroMillions HotPicks είναι ένα παιχνίδι λοταρίας που μπορεί να παιχτεί ανεξάρτητα. Ωστόσο, τα αποτελέσματά της βασίζονται σε αυτά της EuroMillions. Μπορείτε να επιλέξετε έναν έως πέντε κύριους αριθμούς και να προσπαθήσετε να τους ταιριάξετε με τους νικητές. Κάθε είσοδος κοστίζει 1,50 £. Είναι απαραίτητο να ταιριάξετε όλους τους επιλεγμένους αριθμούς με τους νικητές για να κερδίσετε το παιχνίδι.

Εάν επιθυμείτε να αγοράσετε εισιτήρια αυτοπροσώπως, πρέπει να τα αγοράσετε από εξουσιοδοτημένο πωλητή που βρίσκεται σε μία από τις επιλέξιμες χώρες. Ως αποτέλεσμα, ο ελληνικός οργανισμός λαχειοφόρων αγορών δεν συμμετέχει, δεν μπορεί να επωφεληθεί και δεν έχει συμφέρον να πουλήσει εισιτήρια στην Ελλάδα.

Πού ταιριάζουν τα ηλεκτρονικά καταστήματα λοταρίας;

Οι ιδιαιτερότητες του τρόπου λειτουργίας αυτών των παρόχων υπηρεσιών θα διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία. Οι κρατικές λοταρίες κατέχουν ή είναι υπεύθυνες για πολλά διαδικτυακά καζίνο. Από την άλλη πλευρά, ορισμένοι ιστότοποι σάς επιτρέπουν να "στοιχηματίζετε στο αποτέλεσμα" των λοταριών με τον ίδιο τρόπο που θα μπορούσατε να στοιχηματίσετε στο αποτέλεσμα ενός αγώνα ποδοσφαίρου.

Το στοίχημα λειτουργεί σαν την αγορά ενός εισιτηρίου συναυλίας. Επιπλέον, παρέχουν ανταμοιβές που αντιστοιχούν στα βραβεία του τμήματος EuroMillions. Όλα φαίνονται ακριβώς όπως θα ήταν από έναν νόμιμο πωλητή.

Κανόνες EuroMillions

Οι παίκτες επιλέγουν πέντε σημαντικούς αριθμούς από το 1 έως το 50 και δύο αριθμούς Lucky Star από το 1 έως το 12. Για να κερδίσετε, πρέπει να ταιριάξετε τους τυχερούς αριθμούς που έχετε επιλέξει με τους κληρωθέντες. Εάν ταιριάξετε και τους επτά αριθμούς, θα κερδίσετε ένα μέρος του τζακ ποτ, το οποίο ξεκινά από 17 εκατομμύρια ευρώ (περίπου 14 εκατομμύρια £) και μεταφέρεται αν δεν διεκδικηθεί.

Εκτός από το τζάκποτ, υπάρχουν 12 μικρότερα επίπεδα ανταμοιβής, επομένως μπορείτε να κερδίσετε ακόμα κι αν ταιριάξετε μόνο δύο από τους κύριους αριθμούς.

Εδώ είναι τα έπαθλα και οι αποδόσεις της λαχειοφόρου αγοράς EuroMillions.

Αντιστοιχισμένοι αριθμοίΜερίδιο Ταμείου ΒραβείουΠιθανότηταΛ. Ποσό Βραβείου/Κλήρωση
5 + 2 τυχερά αστέρια50%1 στα 139.838.16057.977.286,83 £
5 + 1 Τυχερό αστέρι2,61%1 στα 6.991.908268.955,13 £
50,61%1 σε 3.107.514,6729.307,58 £
4 + 2 τυχερά αστέρια0,19%1 σε 621.502,931.655,22 £
4 + 1 Τυχερό αστέρι0,35%1 στα 31.075,1597,43 £
3 + 2 τυχερά αστέρια0,37%1 σε 14.125,0756,55 £
40,26%1 στα 13.811,1833,16 £
2 + 2 τυχερά αστέρια1,30%1 στα 985,4711,29 £
3 + 1 Τυχερό αστέρι1,45%1 στα 706,258,52 £
32,70%1 σε 313,897,07 £
1 + 2 τυχερά αστέρια3,27%1 στα 187,715,76 £
2 + 1 Τυχερό αστέρι10,30%1 στα 49,274,47 £
216,59%1 σε 21,92,71 £

Οι πιθανοί συνδυασμοί αριθμών παραμένουν οι ίδιοι ανεξάρτητα από τον συνολικό αριθμό των παικτών. Όταν περισσότερα από ένα άτομα επιλέγουν τους νικητήριους αριθμούς, το ποτ μοιράζεται ομοιόμορφα μεταξύ τους.

Επομένως, εάν παίζετε για το τζάκποτ, α στρατηγική που βασίζεται στην επιλογή λιγότερων κοινών αριθμών μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητές σας να κερδίσετε.

Μπορείτε επίσης ζητήστε από τον υπολογιστή να διαλέξει τους αριθμούς σας τυχαία. Το EuroMillions αναφέρεται σε αυτή την επιλογή ως Lucky Dip.

Διεκδίκηση βραβείων EuroMillion

Πρέπει να δείξετε το νικητήριο δελτίο για να παραλάβετε το έπαθλο. Τα έπαθλα που κερδίζονται σε EuroMillions διεκδικούνται με διάφορους τρόπους, ανάλογα με τη χώρα. Αυτός ο πίνακας αναφέρει πότε οι νικητές πρέπει να διεκδικήσουν μια ανταμοιβή και τις συνέπειες εάν δεν το κάνουν μέχρι την καθορισμένη ημερομηνία.

ΧώραΠερίοδος αξίωσηςΤι γίνεται με τα αζήτητα βραβεία
Αυστρία3 χρόνιαΤα κεφάλαια επιστράφηκαν στη λαχειοφόρο αγορά για τρία χρόνια προτού χρησιμοποιηθούν για την πληρωμή αυξημένων ποσών βραβείων.
Βέλγιο20 εβδομάδεςΕπέστρεψε στην Εθνική Λοταρία του Βελγίου.
Γαλλία60 μέρεςΧρησιμοποιείται για την υποστήριξη ειδικών προσφορών, δημιουργώντας μια χούφτα εκατομμυριούχων μέσα σε μια εβδομάδα.
Ιρλανδία90 ημέρεςΕπιστρέφεται στην Ιρλανδική Εθνική Λοταρία για να χρησιμοποιηθεί στη διαφήμιση των παιχνιδιών της, η οποία ωφελεί τη φιλανθρωπία.
Λουξεμβούργο60 μέρεςΕπέστρεψε στο αποθεματικό της λοταρίας.
Πορτογαλία90 ημέρεςΔωρίστηκε στη φιλανθρωπική οργάνωση Santa Casa da Misericórdia με έδρα τη Λισαβόνα, η οποία λειτουργεί νοσοκομεία και υποστηρίζει άλλους καλούς σκοπούς.
Ισπανία3 μήνεςΔωρεά στο δημόσιο ταμείο.
Ελβετία26 εβδομάδωνΔωρίστηκε πίσω στην κλήρωση για μελλοντικά φιλανθρωπικά δώρα.
Ηνωμένο Βασίλειο180 ημέρεςΔωρεά στο Ταμείο Καλών Σκοπών του Εθνικού Λαχείου.

Πώς να επιλέξετε τη στρατηγική σας για τη λοταρία EuroMillions

Στην κλήρωση EuroMillions, κάθε πιθανός συνδυασμός αριθμών έχει ίσες πιθανότητες να επιλεγεί. Αν και μπορεί να φαίνεται απίθανο, ένα δελτίο με επτά τυχαία επιλεγμένους αριθμούς ομοιόμορφα διαχωρισμένους έχει τις ίδιες πιθανότητες να κερδίσει με ένα δελτίο με επτά διαδοχικούς αριθμούς.

Οι πιθανότητες να κερδίσετε το EuroMillions είναι οι ίδιες είτε χρησιμοποιείτε ένα Lucky Dip είτε έναν διαδικτυακό οδηγό λαχειοφόρου αγοράς EuroMillions για να επιλέξετε τους αριθμούς σας.

Ποιοι είναι οι πιο συχνά γραμμένοι αριθμοί;

Το EuroMillions και άλλες κορυφαίες φράσεις αναζήτησης λοταρίας επικεντρώνονται συχνά στους αριθμούς που κληρώνονται πιο συχνά. Τα κοινά ερωτήματα στο Google, το Bing και τις άλλες μηχανές αναζήτησης περιλαμβάνουν τους "καλύτερους αριθμούς EuroMillions" και "ποιοι είναι οι πιο συχνοί αριθμοί EuroMillions".

Παρακάτω, θα περάσουμε από μερικά EuroMillions ζεστούς και κρύους αριθμούς που θα σας βοηθήσουν να καθορίσετε ποιους θα παίξετε. Αλλά εδώ είναι το τρίψιμο: λίγα από αυτά βοηθούν καθόλου.

Υπάρχει μηδενική συσχέτιση μεταξύ των προηγούμενων αποτελεσμάτων των EuroMillions και των μελλοντικών αποτελεσμάτων. Το γεγονός ότι ένα δεδομένο εισιτήριο EuroMillions έχει κληρωθεί πολλές φορές στο παρελθόν δεν αποτελεί εγγύηση ότι θα επιλεγεί ξανά σύντομα.

Αν αναρωτιέστε γιατί οι πιθανότητες σας είναι ίδιες για κάθε σύνολο αριθμών, είναι επειδή, όπως έχουμε ήδη δείξει, είναι. Ωστόσο, είναι μια καλή ανάγνωση και υπάρχουν μερικές συναρπαστικές πληροφορίες που πρέπει να συλλεχθούν σχετικά με τους πιο καυτούς και ψυχρούς αριθμούς EuroMillions.

Ζεστοί και κρύοι αριθμοί EuroMillion

Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς ότι οι πιο συχνοί και λιγότερο συνηθισμένοι αριθμοί EuroMillions είναι πολύ διαφορετικοί κατά τα πρώτα επτά χρόνια της κλήρωσης.

  • Παρά τα περισσότερα από 370 σχέδια, ο αριθμός "28" εμφανίστηκε μόνο 26 φορές, ενώ ο αριθμός "50" σχεδιάστηκε 54 φορές.
  • Πέντε χρόνια αργότερα, το «28» και το «50» έγιναν δημοφιλείς επιλογές, με 67 και 60 ισοπαλίες, αντίστοιχα.
  • Μεταξύ Μαΐου 2011 και Σεπτεμβρίου 2016, το ψηφίο 10 ήταν το πιο συχνό περιστατικό - 70 φορές! Ο αριθμός «41» ήταν ο πιο σπάνιος, εμφανίστηκε μόλις 38 φορές.
  • Στην 1.225η κλήρωση του EuroMillions το 2019, ο αριθμός "46" ήταν ο λιγότερο δημοφιλής, έχοντας εμφανιστεί λιγότερες από 100 φορές, ενώ ο αριθμός "50" ήταν ο πιο δημοφιλής, εμφανιζόμενος 145 φορές.
  • Τα παραπάνω στατιστικά «όλα τα χρόνια» δείχνουν ότι ο χαμηλότερος αριθμός σημειώθηκε το 7,8% των φορών, ενώ ο μεγαλύτερος αριθμός σημειώθηκε το 11,8% των περιπτώσεων.
  • Τα επίσημα στοιχεία αποκάλυψαν ότι ο αριθμός «46» ήταν ο λιγότερο επιλεγμένος στην 1.225η κλήρωση των EuroMillions, ακολουθούμενος από τον αριθμό «33», τον δεύτερο πιο ψυχρό αριθμό. Αυτό υποδηλώνει ότι οι παίκτες κοιτάζουν τα προηγούμενα αποτελέσματα του EuroMillions για να καθορίσουν ποιους αριθμούς θα παίξουν.

Από το Απριλίου 2024 , οι αριθμοί που κληρώνονται πιο συχνά στη λαχειοφόρο αγορά EuroMillions είναι:

  • Μπάλα νούμερο 21, κληρώθηκε 194 φορές.
  • Μπάλα νούμερο 23, κληρώθηκε 193 φορές.
  • Μπάλα νούμερο 44, κληρώθηκε 191 φορές.
  • Μπάλα νούμερο 19, κληρώθηκε 190 φορές.
  • Μπάλα νούμερο 50, κληρώθηκε 189 φορές.

Αυτοί οι αριθμοί ήταν οι πιο συνηθισμένοι για την περίοδο μεταξύ της πρώτης κλήρωσης το 2004 και της τελευταίας κλήρωσης το Απριλίου 2024

Ευροεκατομμύρια ζεστοί και κρύοι τυχεροί αριθμοί αστεριών

Υπάρχουν μόνο 12 τυχερά αστέρια. Μια ματιά σε προηγούμενες κληρώσεις EuroMillions αποκαλύπτει το είδος της τάσης που θα περίμενε κανείς.

  • Δεδομένου ότι δεν εμφανίστηκε στα EuroMillions μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2016, ο αριθμός 12 έκανε τις λιγότερες εμφανίσεις.
  • Οι επόμενοι χαμηλότεροι είναι το 10 και το 11, αλλά δεν εμφανίστηκαν μέχρι τον Μάιο του 2011. Ως εκ τούτου, δεν θεωρούνται "χαμηλοί" αριθμοί.

Μέχρι τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο, το τυχερό αστέρι που κληρώθηκε πιο συχνά ήταν μόνο τρεις φορές πιο συχνά από το δεύτερο πιο συχνά τυχερό αστέρι και 47 φορές πιο συχνά από το τυχερό αστέρι που κληρώθηκε λιγότερο.

About the author
Dimitris Vasiliou
Dimitris Vasiliou
About

Ο Δημήτρης, με ρίζες από την Κέρκυρα και ειδικευμένη γνώση από την Αθήνα, αναδεικνύει τα πρότυπα του διαδικτυακού περιεχομένου καζίνο για τους Έλληνες. Συνδυάζοντας τον εγγενή του ζήλο για τα παιχνίδια με βαθιές τοπικές γνώσεις, προσφέρει μια μοναδική ελληνική αφή στον ψηφιακό κόσμο του καζίνο.

Send email
More posts by Dimitris Vasiliou

Τι είναι το EuroMillions;

Το EuroMillions είναι ένα δημοφιλές διακρατικό παιχνίδι λοταρίας στην Ευρώπη. Οι παίκτες επιλέγουν πέντε βασικούς αριθμούς από το 1 έως το 50 και δύο αριθμούς "Τυχερά Αστέρια" από μια ξεχωριστή ομάδα από 1 έως 12. Η αντιστοίχιση και των επτά αριθμών κερδίζει το τζάκποτ. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε το 2004 και είναι διαθέσιμο σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

Πώς παίζετε EuroMillions;

Για να παίξετε EuroMillions, επιλέγετε πέντε βασικούς αριθμούς από το 1 έως το 50 και δύο Τυχερά Αστέρια από το 1 έως το 12. Εάν οι αριθμοί που έχετε επιλέξει ταιριάζουν με τους αριθμούς που κληρώθηκαν στην κλήρωση, κερδίζετε δώρα. Όσο περισσότεροι αριθμοί ταιριάζετε, τόσο μεγαλύτερο είναι το έπαθλο.

Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσετε στο EuroMillions;

Οι πιθανότητες να κερδίσετε οποιοδήποτε έπαθλο στο EuroMillions είναι περίπου 1 στις 13. Ωστόσο, οι πιθανότητες να κερδίσετε το τζάκποτ, το οποίο απαιτεί αντιστοίχιση και των πέντε βασικών αριθμών και των δύο Τυχερών Αστέρων, είναι περίπου 1 στα 139 εκατομμύρια.

Μπορείτε να παίξετε EuroMillions online;

Ναι, το EuroMillions μπορεί να παιχτεί online. Πολλοί εξουσιοδοτημένοι ιστότοποι σάς επιτρέπουν να αγοράζετε εισιτήρια και να ελέγχετε τα αποτελέσματα. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε έναν νόμιμο και ασφαλή ιστότοπο.

Τι είναι το EuroMillions SuperDraw;

Το EuroMillions SuperDraw είναι ένα ειδικό γεγονός όπου το τζάκποτ ορίζεται σε ένα τεράστιο ποσό, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της προηγούμενης κλήρωσης. Το τζάκποτ ξεκινά από περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ και μπορεί να κυλήσει μέχρι το πολύ 190 εκατομμύρια ευρώ.

Πώς εξελίσσεται το τζάκποτ EuroMillions;

Εάν κανένας παίκτης δεν κερδίσει το τζάκποτ σε μια κλήρωση, το έπαθλο μεταβαίνει στην επόμενη κλήρωση, αυξάνοντας το μέγεθος του τζακ ποτ. Αυτό συνεχίζεται έως ότου ένας παίκτης κερδίσει ή το τζάκποτ φτάσει στο μέγιστο όριο.

Τι συμβαίνει με τα αζήτητα βραβεία EuroMillions;

Τα μη διεκδικημένα έπαθλα EuroMillions αντιμετωπίζονται διαφορετικά από κάθε συμμετέχουσα χώρα. Γενικά, μετά από μια καθορισμένη περίοδο, τα αζήτητα δώρα επιστρέφονται στο ταμείο της λαχειοφόρου αγοράς για μελλοντικές κληρώσεις ή χρησιμοποιούνται για ειδικές προσφορές ή φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Υπάρχουν επιπλέον παιχνίδια στο EuroMillions;

Ναι, ορισμένες χώρες προσφέρουν επιπλέον παιχνίδια μαζί με το EuroMillions. Για παράδειγμα, στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι παίκτες μπορούν να εισέλθουν στο UK Millionaire Maker και στο EuroMillions HotPicks, τα οποία προσφέρουν επιπλέον ευκαιρίες να κερδίσουν βραβεία.

Τι είναι το UK Millionaire Maker;

Το UK Millionaire Maker είναι ένα επιπλέον παιχνίδι για παίκτες του UK EuroMillions. Κάθε εισιτήριο EuroMillions στο Ηνωμένο Βασίλειο συνοδεύεται από έναν μοναδικό κωδικό και αν ο κωδικός σας ταιριάζει με αυτόν που κληρώθηκε, κερδίζετε 1 εκατομμύριο £.

Πώς καταβάλλονται τα έπαθλα EuroMillions;

Τα έπαθλα EuroMillions καταβάλλονται συνήθως ως εφάπαξ και είναι αφορολόγητα στις περισσότερες συμμετέχουσες χώρες. Ωστόσο, ο τρόπος πληρωμής και οι φορολογικές επιπτώσεις μπορεί να διαφέρουν, επομένως είναι απαραίτητο να ελέγξετε τους συγκεκριμένους κανόνες στη χώρα σας.