Kαλύτερα Λοταρία France Keno το 2024

Το France Keno, το οποίο διαχειρίζεται η ιδιωτική εταιρεία La Francaise des Jeux Group (FDJ), είναι ένα παιχνίδι λοταρίας που επιτρέπει στους παίκτες να επιλέξουν μεταξύ 2 και 10 αριθμών από μια ομάδα από 1 έως 70. Το παιχνίδι κληρώνεται δύο φορές την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα και έχει μέγιστο τζάκποτ δύο εκατομμυρίων ευρώ. Ωστόσο, μόνο παίκτες που είναι κάτοικοι Γαλλίας ή επισκέπτονται τη χώρα μπορούν να παίξουν αυτό το παιχνίδι.

Για να συμμετάσχουν, οι παίκτες πρέπει να αποφασίσουν το ποσό του στοιχήματος που θέλουν να τοποθετήσουν, το οποίο μπορεί να κυμαίνεται από ένα έως δέκα ευρώ. Έχουν επίσης τη δυνατότητα να προσθέσουν έναν πολλαπλασιαστή ή το παιχνίδι Joker+ εάν το επιθυμούν. Οι παίκτες μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια από εξουσιοδοτημένους λιανοπωλητές FDJ, τον ιστότοπο Francaise des Jeux ή μέσω της εφαρμογής για κινητά.

Kαλύτερα Λοταρία France Keno το 2024
Isabella Garcia
ExpertIsabella GarciaExpert
ResearcherAishwarya NairResearcher

Τι είναι το Γαλλικό Κίνο;

Το France Keno είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι λαχειοφόρου αγοράς στη Γαλλία, γνωστό για την ευελιξία του και τις τακτικές κληρώσεις του. Λειτουργεί σε μια μορφή όπου οι παίκτες επιλέγουν αριθμούς από ένα σετ εύρος, συνήθως μεταξύ 1 και 70 ή 1 και 80. Σε κάθε κλήρωση, ένας συγκεκριμένος αριθμός νικηφόρων αριθμών επιλέγεται τυχαία. Ο αριθμός των επιλεγμένων αριθμών και ο αριθμός των αριθμών που κερδίζουν μπορεί να ποικίλλει, προσφέροντας διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού και νίκης.

Η μοναδική πτυχή του France Keno είναι οι συχνές κληρώσεις του, που συχνά πραγματοποιούνται δύο φορές την ημέρα. Αυτό αυξάνει τις πιθανότητες συμμετοχής και νίκης των παικτών. Τα ποσά των βραβείων στο Κίνο εξαρτώνται από τους αριθμούς που επιλέγει και ταιριάζει ένας παίκτης και το ποσό που αποφασίζει να ποντάρει. Όσο περισσότεροι αριθμοί ταιριάζουν, τόσο μεγαλύτερο είναι το έπαθλο. Επιπλέον, οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν να πολλαπλασιάσουν τα κέρδη τους μέσω μιας δυνατότητας που ονομάζεται επιλογή "Πολλαπλασιαστής", η οποία, εάν επιλεγεί, αυξάνει το κόστος του εισιτηρίου, αλλά μπορεί να αυξήσει σημαντικά το χρηματικό έπαθλο.

Το France Keno απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα παικτών λόγω των απλών κανόνων του και της ευελιξίας που προσφέρει όσον αφορά τα ποσά στοιχημάτων και τις επιλογές αριθμών. Είναι προσβάσιμο σε διάφορες τοποθεσίες στη Γαλλία και στο διαδίκτυο, καθιστώντας βολικό για τους λάτρεις να παίζουν τακτικά. Όπως συμβαίνει με όλες τις μορφές τζόγου, οι παίκτες πρέπει να παίζουν υπεύθυνα, έχοντας κατά νου ότι οι πιθανότητες να κερδίσουν μεγάλα ποσά είναι σχετικά χαμηλές και ο πρωταρχικός στόχος πρέπει να είναι η ψυχαγωγία και όχι το οικονομικό κέρδος.

Πού να αγοράσω εισιτήρια για Keno (Γαλλικά);

Για να αγοράσετε εισιτήρια για το Keno στη Γαλλία, έχετε διάφορες επιλογές:

  • Τοπικοί εξουσιοδοτημένοι λιανοπωλητές: Σε όλη τη Γαλλία, υπάρχουν πολλά εξουσιοδοτημένα καταστήματα λιανικής, όπως καταστήματα καπνού, περίπτερα και ορισμένα σούπερ μάρκετ, όπου μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια Keno. Αυτές οι τοποθεσίες συχνά εμφανίζουν το επίσημο λογότυπο της λαχειοφόρου αγοράς, γεγονός που καθιστά εύκολο τον εντοπισμό τους.
  • Διαδικτυακά μέσω της Επίσημης Ιστοσελίδας Λοταρίας: Η γαλλική Εθνική Λοταρία, που λειτουργεί το Keno, προσφέρει μια διαδικτυακή πλατφόρμα όπου μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια. Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία, πρέπει συνήθως να εγγράψετε έναν λογαριασμό και ίσως χρειαστεί να είστε κάτοικος Γαλλίας ή στη χώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπο και να πραγματοποιήσετε μια αγορά.
  • Εφαρμογές για κινητά: Ορισμένες επίσημες εφαρμογές λοταρίας σας το επιτρέπουν αγοράστε εισιτήρια Keno απευθείας από το smartphone ή το tablet σας. Αυτές οι εφαρμογές είναι συνήθως διαθέσιμες τόσο για συσκευές iOS όσο και για Android και μπορούν να ληφθούν από τα αντίστοιχα καταστήματα εφαρμογών.
  • Μηχανήματα Πωλητών Λαχείων: Σε ορισμένες περιοχές, ενδέχεται να βρείτε αυτοματοποιημένα μηχανήματα αυτόματης πώλησης που πωλούν εισιτήρια Keno. Αυτά τα μηχανήματα βρίσκονται συνήθως σε περιοχές με μεγάλη κίνηση, όπως εμπορικά κέντρα ή συγκοινωνιακούς κόμβους.

Όταν αγοράζετε εισιτήρια Keno, είτε αυτοπροσώπως είτε διαδικτυακά, βεβαιωθείτε ότι αγοράζετε από μια αξιόπιστη και εξουσιοδοτημένη πηγή. Για αξιόπιστες πληροφορίες και συστάσεις σχετικά με πού να αγοράσετε τα εισιτήριά σας, μπορείτε να επισκεφτείτε πλατφόρμες όπως το LottoRanker. Είναι επίσης σημαντικό να τηρείτε την τοπική νομοθεσία σχετικά με τους ηλικιακούς περιορισμούς και τους κανονισμούς για τον τζόγο. Εάν δεν βρίσκεστε στη Γαλλία, ελέγξτε εάν το γαλλικό Κίνο είναι διαθέσιμο σε διεθνείς παίκτες μέσω διαδικτυακών υπηρεσιών λοταρίας, αλλά πάντα επαληθεύετε τη νομιμότητα και το νομικό καθεστώς αυτών των υπηρεσιών στη δικαιοδοσία σας.

Η Ιστορία του Γαλλικού Κίνο

Λέγεται ότι το Κίνο, τα λαχεία και το μπίνγκο όλα προέρχονται από την Κίνα πριν από περισσότερα από 2.000 χρόνια. Η πρώτη λαχειοφόρος αγορά στη Γαλλία επετράπη από τον Φραγκίσκο Α' το 1539 έναντι ετήσιας αμοιβής. Τα λαχεία εναλλάσσονταν μεταξύ νόμιμου και παράνομου καθεστώτος για τους επόμενους αιώνες. Τα παιχνίδια λαχειοφόρου αγοράς και τύπου λοταρίας έγιναν τελικά νόμιμα το 1933 στη Γαλλία και συνεχίζουν να επιτρέπονται μέχρι σήμερα.

Το Keno (FR) παίχτηκε για πρώτη φορά το 1993 και αρχικά παιζόταν μόνο μία φορά την εβδομάδα την Πέμπτη. Δύο χρόνια αργότερα, προστέθηκε άλλη μια κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη, κάνοντας την κλήρωση δύο φορές την εβδομάδα. Την επόμενη χρονιά το 1996 άρχισε να κληρώνεται κάθε μέρα της εβδομάδας.

Το 2003, προστέθηκε το Keno Soir για να κάνει δύο κληρώσεις την ημέρα. Το παιχνίδι έγινε γνωστό ως Keno Lifetime Winner το 2013. Μερικοί από τους αρχικούς πολλαπλασιαστές καταργήθηκαν για να αφήσουν τρεις. x2, x3 και x5. Οι παίκτες στη Γαλλία έχουν τη δυνατότητα να παίζουν νόμιμα Κίνο και άλλες διαδικτυακές λοταρίες από το 2009.

Είναι το Keno (FR) νόμιμο;

Οι λαχειοφόροι αγορές, συμπεριλαμβανομένου του Keno, είναι νόμιμες τόσο εντός όσο και εκτός σύνδεσης στη Γαλλία, ενώ έχουν άδεια και ρυθμίζονται από τη γαλλική κυβέρνηση. Οι παίκτες πρέπει να είναι 18 ετών ή μεγαλύτεροι για να παίξουν και θα απαιτείται απόδειξη ηλικίας. Οι λοταρίες είναι νόμιμες στη Γαλλία από το 1933 και ο διαδικτυακός τζόγος είναι νόμιμος από το 2009 λόγω του νόμου περί τυχερών παιχνιδιών (2010-476).

Ωστόσο, μόνο οι παίκτες στη Γαλλία μπορούν να παίξουν Κίνο (FR), είτε είναι Γάλλοι υπήκοοι είτε επισκέπτες. Επιπλέον, μόνο οι Γάλλοι πολίτες μπορούν να παίξουν online, καθώς είναι παράνομο να εγγραφούν οι Γάλλοι φορείς παίκτες από άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της ΕΕ.

Πώς να παίξετε Κίνο

Οι παίκτες αποφασίζουν πόσους αριθμούς μεταξύ δύο και 10 θέλουν να επιλέξουν από μια ομάδα ενός έως 70. Στη συνέχεια πρέπει να επιλέξουν το ποσό του στοιχήματος από ένα, δύο, τρία, πέντε ή 10 ευρώ. Υπάρχει επίσης η επιλογή να επιλέξετε έναν πολλαπλασιαστή που θα διπλασιάσει το ποσό στοιχήματος που θα καταβληθεί (για παράδειγμα, ένα στοίχημα ευρώ + πολλαπλασιαστής = δύο ευρώ).

Ακόμα κι αν το αρχικό στοίχημα διπλασιάζεται με τον πολλαπλασιαστή, τα πραγματικά κέρδη μπορεί να πολλαπλασιαστούν επί τρία ή πέντε εάν επιλεγούν. Όσο περισσότεροι αριθμοί ταιριάζουν και όσο μεγαλύτερο είναι το στοίχημα, τόσο μεγαλύτερο θα είναι το ποσό του βραβείου.

Όταν κληρωθούν οι μπάλες, θα επιλεγούν 20 μπάλες, ακολουθούμενες από τον πολλαπλασιαστή, ο οποίος μπορεί να είναι x2, x3 ή x5. Οι παίκτες πρέπει να φροντίσουν να αγοράσουν τα εισιτήριά τους τουλάχιστον μία ώρα πριν από τις ώρες της κλήρωσης, οι οποίες είναι 13:00 το μεσημέρι και 20:00 για τη βραδινή κλήρωση. Οι παίκτες με φυσικά εισιτήρια πρέπει να φυλάσσουν τις αποδείξεις τους σε ασφαλές μέρος καθώς θα πρέπει να διεκδικήσουν οποιοδήποτε έπαθλο.

Τζόκερ+

Σε ένα δευτερεύον παιχνίδι, το Joker+ μπορεί να προστεθεί στο εισιτήριο Κίνο για ένα ή δύο ευρώ επιπλέον, ανάλογα με το στοίχημα που έχει επιλεγεί. Οι παίκτες δεν επιλέγουν οι ίδιοι τους αριθμούς, καθώς δημιουργούνται αυτόματα από το σύστημα Flash όταν οι παίκτες επικυρώνουν το παιχνίδι. Για να κερδίσουν, οι παίκτες πρέπει να ταιριάξουν και τα επτά ψηφία με τη σειρά που κληρώνονται για να κερδίσουν 500.000 ευρώ.

Πρόγραμμα κλήρωσης Κίνο Γαλλίας

Το France Keno προσφέρει τακτικές κληρώσεις όλη την εβδομάδα, παρέχοντας στους παίκτες πολλαπλές ευκαιρίες να δοκιμάσουν την τύχη τους. Το ακριβές πρόγραμμα κλήρωσης μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την πλατφόρμα ή τον πάροχο που θα επιλέξετε. Ωστόσο, οι περισσότερες πλατφόρμες προσφέρουν κληρώσεις κάθε λίγα λεπτά, προσφέροντας μια γρήγορη και συναρπαστική εμπειρία παιχνιδιού.

Κατανοώντας το πρόγραμμα της κλήρωσης, μπορείτε να σχεδιάσετε το παιχνίδι σας και να διασφαλίσετε ότι δεν θα χάσετε ποτέ την ευκαιρία να συμμετάσχετε στον ενθουσιασμό του France Keno.

Πιθανότητες νίκης Κίνο Γαλλίας

Το γαλλικό Κίνο είναι ένα από τα καλύτερες διαδικτυακές λοταρίες λόγω των ευνοϊκών του πιθανοτήτων. Το μέγιστο τζάκποτ για αντιστοίχιση αριθμών 10/10 με στοίχημα 10 ευρώ χωρίς πολλαπλασιαστή είναι δύο εκατομμύρια ευρώ. Οι πιθανότητες να συμβεί αυτό είναι 1 στις 2.147.181.

Οι πιθανότητες νίκης ποικίλλουν ανάλογα με τον αριθμό των αριθμών που επιλέγει ο παίκτης και πόσα από αυτά είναι χτυπήματα. Τα κέρδη μπορούν να αυξηθούν ποντάροντας μεγαλύτερα στοιχήματα και ενεργοποιώντας τον πολλαπλασιαστή.

Οι πιθανότητες αντιστοίχισης αριθμών 2/2 είναι 1 προς 13, ενώ οι πιθανότητες αντιστοίχισης αριθμών 4/4 είναι 1 προς 189. Η σωστή αντιστοίχιση αριθμών 8/8 έχει πιθανότητες 1 προς 74.941, που θα δώσει ένα έπαθλο 8.000 ευρώ για ένα Στοίχημα 1 ευρώ.

Επιλογές πληρωμής εάν κερδίσετε Keno

Όλα τα δώρα πρέπει να διεκδικηθούν εντός δύο μηνών από την ημερομηνία της κλήρωσης. Οποιοδήποτε έπαθλο άνω των 2.000 ευρώ θα απαιτεί από τον παίκτη να προσκομίσει έγγραφα ταυτότητας για να μπορέσει να διεκδικήσει το έπαθλο. Εάν οι παίκτες είναι αρκετά τυχεροί για να ταιριάξουν σωστά τους αριθμούς 9/9 ή 10/10, έχουν τη δυνατότητα να λάβουν ένα εφάπαξ ποσό ή προσόδους για μια ζωή.

Οι παίκτες που έπαιξαν σε κατάστημα λιανικής FDJ θα πρέπει να πάνε σε ένα κέντρο πληρωμών της La Francais des Jeux και όσοι έπαιξαν online θα λάβουν ένα email που θα αναφέρει λεπτομερώς τα επόμενα βήματα. ο επιλογές πληρωμής ποικίλλουν ανάλογα με τη μέθοδο που παίχτηκε το παιχνίδι.

Αν παίζεται με πωλητή λιανικής

Κέρδη 300 ευρώ ή λιγότερο μπορούν να διεκδικηθούν από οποιονδήποτε πωλητή FDJ, αλλά τα κέρδη πάνω από αυτό το ποσό θα απαιτήσουν από τον παίκτη να πάει σε ένα κέντρο πληρωμών της La Francaise des Jeux. Τα έπαθλα από 300 έως 30.000 ευρώ μπορούν να πληρωθούν απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό του παίκτη με τραπεζικό έμβασμα σε κάποιο από τα POS.

Αν παίζεται online ή μέσω της εφαρμογής για κινητά

Κέρδη 2.000 ευρώ ή λιγότερο θα πιστωθούν αυτόματα στον λογαριασμό του παίκτη. Τα κέρδη πάνω από αυτό το ποσό θα απαιτούν την επίδειξη εγγράφων ταυτότητας πριν μεταφερθούν απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό του παίκτη.

Συμβουλές και κόλπα για να παίξετε Keno France

Κίνο, όπως άλλα παιχνίδια λοταρίας, είναι ένα τυχερό παιχνίδι, αλλά ορισμένοι παίκτες μπορεί να θέλουν να προσπαθήσουν να αναπτύξουν συγκεκριμένες στρατηγικές με βάση τα στατιστικά του παιχνιδιού. Για παράδειγμα, ένα υψηλό ποσοστό (περίπου το ένα τρίτο έως το μισό) των αριθμών που κληρώθηκαν επαναλαμβάνονται από το τελευταίο παιχνίδι ή το παιχνίδι πριν από αυτό.

Αυτά τα καυτά νούμερα είναι, επομένως, λογικά για να παίξουν, αλλά πιθανώς όχι εάν έχουν κληρωθεί για τις προηγούμενες τρεις συνεχόμενες φορές. Το χρονοδιάγραμμα για το πότε να παίζετε συγκεκριμένους αριθμούς θα μπορούσε επίσης να είναι μια κερδοφόρα στρατηγική. Οι παίκτες μπορούν να βρουν στατιστικά στοιχεία Keno (FR) στον ιστότοπο του FDJ για να τους βοηθήσουν να αναγνωρίσουν τους ζεστούς και τους ψυχρούς αριθμούς.

Αριθμητικές στρατηγικές

Σε ορισμένους παίκτες αρέσει να επιλέγουν να παίζουν ψυχρούς αριθμούς που είναι οι αριθμοί που δεν επιλέγονται πολύ συχνά. Η αναπαραγωγή αυτών των αριθμών θα μπορούσε να είναι επωφελής απλώς και μόνο επειδή έχουν καθυστερήσει να κληρωθούν. Είναι επίσης μια στατιστική αλήθεια ότι δεν θα είναι όλοι οι αριθμοί ζυγοί ή όλοι περιττοί, αλλά ένα μείγμα των δύο.

Επομένως, οι νίκες είναι πιο πιθανές εάν ο παίκτης επιλέξει ένα υπόλοιπο περιττών και ζυγών αριθμών. Το ίδιο ισχύει και για χαμηλά ή υψηλά νούμερα. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες μπορεί να έχουν μεγαλύτερο πλεονέκτημα εάν παίζουν έναν άρτιο συνδυασμό χαμηλών και υψηλών αριθμών.

About the author
Isabella Garcia
Isabella Garcia
About

Η Isabella Garcia, γνωστή στοργικά ως «Lucky Lotti» στο LottoRanker, συνδυάζει τη νοτιοαμερικανική της αίσθηση με τη βαθιά τεχνογνωσία στις παγκόσμιες λοταρίες. Από τις ηλιόλουστες παραλίες του Ρίο, η Isabella αποκωδικοποιεί τις περιπλοκές των λοταριών, φέρνοντας στους παίκτες τις καλύτερες συμβουλές και κόλπα.

Send email
More posts by Isabella Garcia

Faq

Όλα όσα χρειάζεται να μάθετε για τα καζίνο

Τι είναι το Γαλλικό Κίνο;

Το French Keno είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι λοταρίας διαθέσιμο στη Γαλλία. Διαθέτει ευέλικτο παιχνίδι και συχνές κληρώσεις, συνήθως δύο φορές την ημέρα. Οι παίκτες επιλέγουν αριθμούς από ένα σετ εύρος, συνήθως μεταξύ 1 και 70 ή 1 και 80, και στη συνέχεια η κλήρωση καθορίζει τους αριθμούς που κερδίζουν. Η ελκυστικότητα του παιχνιδιού έγκειται στους απλούς κανόνες του και στην ελευθερία που προσφέρει στα ποσά στοιχημάτων και στις επιλογές αριθμών.

Πού μπορώ να αγοράσω εισιτήρια για γαλλικό Κίνο;

Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια γαλλικού Keno σε τοπικούς εξουσιοδοτημένους λιανοπωλητές, όπως καταστήματα καπνού και περίπτερα στη Γαλλία, μέσω του επίσημου ιστότοπου της λοταρίας, μέσω εφαρμογών για κινητά για συσκευές iOS και Android ή σε μηχανήματα αυτόματης πώλησης λαχείων που βρίσκονται σε εμπορικά κέντρα και άλλες περιοχές με μεγάλη κίνηση. Φροντίστε πάντα να αγοράζετε από αξιόπιστες πηγές.

Μπορώ να παίξω French Keno online;

Ναι, μπορείτε να παίξετε French Keno online. Ο επίσημος ιστότοπος της γαλλικής Εθνικής Λοταρίας προσφέρει μια διαδικτυακή πλατφόρμα για αγορές εισιτηρίων. Ωστόσο, μπορεί να χρειαστεί να είστε κάτοικος Γαλλίας ή στη χώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπο και να αγοράσετε εισιτήρια.

Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσεις το γαλλικό Κίνο;

Οι πιθανότητες νίκης στο γαλλικό Κίνο ποικίλλουν ανάλογα με τους αριθμούς που επιλέγετε και ταιριάζουν. Για παράδειγμα, οι πιθανότητες αντιστοίχισης 2 από 2 επιλεγμένους αριθμούς είναι 1 προς 13, ενώ οι πιθανότητες να ταιριάζουν 8 από 8 είναι 1 προς 74.941. Το παιχνίδι είναι γνωστό για τις ευνοϊκές του αποδόσεις σε σύγκριση με άλλες λοταρίες.

Υπάρχουν επιπλέον παιχνίδια στο γαλλικό Κίνο;

Ναι, υπάρχει ένα επιπλέον παιχνίδι που ονομάζεται Joker+ που μπορεί να προστεθεί στο εισιτήριό σας Keno με επιπλέον χρέωση. Στο Joker+, οι αριθμοί δημιουργούνται αυτόματα και η αντιστοίχιση και των επτά ψηφίων στη σειρά που κληρώθηκε μπορεί να σας κερδίσει έως και 500.000 ευρώ.

Ποιο είναι το μέγιστο τζάκποτ στο γαλλικό Κίνο;

Το μέγιστο τζάκποτ στο γαλλικό Κίνο για αντιστοίχιση 10 στους 10 αριθμούς με στοίχημα 10 ευρώ (χωρίς πολλαπλασιαστή) είναι δύο εκατομμύρια ευρώ. Το ποσό μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με τον αριθμό των αριθμών που ταιριάζουν και το ποσό του στοιχήματος.

Πώς λειτουργεί η επιλογή πολλαπλασιαστή στο γαλλικό Κίνο;

Η επιλογή πολλαπλασιαστή στο γαλλικό Κίνο επιτρέπει στους παίκτες να αυξήσουν τα πιθανά κέρδη τους. Όταν επιλεγεί, διπλασιάζει το κόστος του εισιτηρίου, αλλά μπορεί να πολλαπλασιάσει τα κέρδη κατά 2, 3 ή 5 φορές, ανάλογα με τον πολλαπλασιαστή που κληρώθηκε.

Είναι νόμιμο το γαλλικό Κίνο;

Ναι, το γαλλικό Κίνο είναι νόμιμο. Είναι αδειοδοτημένο και ρυθμίζεται από τη γαλλική κυβέρνηση. Οι παίκτες πρέπει να είναι 18 ετών ή μεγαλύτεροι για να παίξουν και ο διαδικτυακός τζόγος στη Γαλλία είναι νόμιμος από το 2009.

Πώς μπορώ να διεκδικήσω κέρδη από το γαλλικό Κίνο;

Τα κέρδη πρέπει να διεκδικηθούν εντός δύο μηνών από την ημερομηνία της κλήρωσης. Για ποσά άνω των 2.000 ευρώ απαιτούνται έγγραφα ταυτότητας. Τα βραβεία μπορούν να διεκδικηθούν σε καταστήματα λιανικής FDJ για μικρότερα ποσά ή στα κέντρα πληρωμών La Francaise des Jeux για μεγαλύτερες νίκες. Οι διαδικτυακοί παίκτες θα λάβουν οδηγίες μέσω email.

Υπάρχουν στρατηγικές για να παίξετε γαλλικό Κίνο;

Ενώ το Κίνο είναι ένα τυχερό παιχνίδι, ορισμένοι παίκτες εξετάζουν τα στατιστικά του παιχνιδιού για να επιλέξουν «καυτούς» ή «κρύους» αριθμούς. Πρόσφατα κληρώθηκαν «καυτές» αριθμοί, ενώ οι «κρύοι» όχι. Η εξισορρόπηση της επιλογής σας μεταξύ περιττών και ζυγών αριθμών ή χαμηλών και υψηλών αριθμών, μπορεί επίσης να αυξήσει τις πιθανότητές σας. Ωστόσο, δεν υπάρχει εγγυημένη στρατηγική για να κερδίσετε.