Kαλύτερα Λοταρία German Lotto το 2023

Το Γερμανικό Λόττο είναι ένα από τα μεγαλύτερα λαχεία της Ευρώπης, αν και έχει χαμηλή τιμή. Η λαχειοφόρος αγορά, γνωστή και ως Γερμανικό Λόττο 6Aus49, διαθέτει τεράστια τζάκποτ, δέκα ξεχωριστές βαθμίδες βραβείων και τρία επιπλέον παιχνίδια μπόνους, καθιστώντας την λαχειοφόρο αγορά παγκόσμιου πρωταθλητή. Έξι από τα 49 είναι η κυριολεκτική μετάφραση του όρου 6 ή 49. Ένας SuperNumber κληρώνει αφού οι κανονικοί έξι αριθμοί έχουν ταιριάξει όταν τα άτομα παίζουν λότο Γερμανίας online.

Αυτός ο αριθμός αντιστοιχεί σε έναν σειριακό αριθμό που είχε εκχωρηθεί προηγουμένως. Επίσης, υπάρχουν έως και τρία παιχνίδια μπόνους, με δύο κληρώσεις κληρώσεων τις Τετάρτες και τρεις κληρώσεις τα Σάββατα, δίνοντας στους παίκτες ακόμα περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουν.

Kαλύτερα Λοταρία German Lotto το 2023
Flag

No matches found, please try:

gr Country FlagCheckmark

Mystake

gr Country FlagCheckmark

18+ | Παίξτε Υπεύθυνα | Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Show less...Εμφάνιση περισσότερων
Λάβετε το μπόνους σας
Show less...
Εμφάνιση περισσότερων

  Όταν πρόκειται να βρείτε έναν βολικό τρόπο για να παίξετε παιχνίδια λοταρίας στο διαδίκτυο, Mystake είναι το μέρος που πρέπει να πάτε! Mystake είναι ένα καθιερωμένο Λοταρία που ιδρύθηκε το 2020 . Έκτοτε, έχει αποκτήσει θετική φήμη ως αξιόπιστη και αξιόπιστη, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών, μια σειρά επιλογών πληρωμής και μια φιλική ομάδα εξυπηρέτησης πελατών. Θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε σε αυτόν τον ιστότοπο για να απολαύσετε μια εξαιρετική εμπειρία τυχερών παιχνιδιών στο διαδίκτυο.

  Πού να αγοράσω εισιτήρια για το γερμανικό λότο;

  Πού να αγοράσω εισιτήρια για το γερμανικό λότο;

  Οι παίκτες μπορούν να αγοράσουν γερμανικά εισιτήρια λότο ηλεκτρονικά στη διεύθυνση https://www.lotto.de/. Επίσημοι λιανοπωλητές λαχειοφόρων αγορών είναι επίσης διαθέσιμοι στο διαδίκτυο για να αγοράσουν εισιτήρια. Μια γραμμή κοστίζει 1,20 €, ενώ μια γραμμή διπλού τζακ ποτ κοστίζει 2,40 €. Τα άτομα μπορούν να ελέγξουν για να δουν ποια άλλα παιχνίδια θέλουν να παίξουν επειδή, επίσης, κοστίζουν επιπλέον. 1,25 € για το Super6, 2,50 € για το Spiel77 και 5,00 € για το GlücksSpirale.

  Ο σειριακός αριθμός είναι βασικό συστατικό της γερμανικής λοταρίας. Αυτός ο αριθμός είναι προεκτυπωμένος στα φυσικά δημοσιευμένα εισιτήρια που πωλούνται στη Γερμανία. Έχουν αντίκτυπο στο κύριο παιχνίδι και στα τρία παιχνίδια μπόνους.

  Πού να αγοράσω εισιτήρια για το γερμανικό λότο;
  Η ιστορία του γερμανικού λότο

  Η ιστορία του γερμανικού λότο

  Το έτος είναι το 1955, και είναι μια εποχή τεράστιων τεχνολογικών εξελίξεων και σημαντικών πολιτιστικών επαναστάσεων. Το γερμανικό Lotto 6Aus49 γεννήθηκε επίσης φέτος, όταν τέσσερα γερμανικά κράτη σχημάτισαν μια συνεργασία για να το εκτελέσουν διάσημο παιχνίδι λαχειοφόρου αγοράς.

  Η πρώτη κλήρωση του Lotto 6Aus49 έγινε στο Αμβούργο στις 10 Σεπτεμβρίου 1955, με ένα τύμπανο κατασκευασμένο από ξύλο και γυαλί. Το παιχνίδι εισήλθε στη σύγχρονη εποχή στις 4 Σεπτεμβρίου 1965, όταν οι κληρώσεις μεταδόθηκαν ζωντανά στην τηλεόραση. Η κλήρωση μεταδόθηκε στην τηλεόραση μέχρι το 2013 και αυτή τη στιγμή μεταδίδεται ζωντανά από το στούντιο Saarländischer Rundfunk στο διαδίκτυο.

  Το 1974, το Deutscher Lotto- und Totoblock (DTLB) άρχισε να λειτουργεί καθώς περισσότερα γερμανικά κρατίδια προσχώρησαν στο Lotto 6Aus49. Το Lotteriefegescllschaften ομαδοποιεί 16 λοταρίες. Το DTLB έχει φήμη για το φιλανθρωπικό του έργο, με δωρεές άνω των 23 εκατομμυρίων ευρώ σε τοπικούς σκοπούς.

  Σημερινή εποχή

  Από την κυκλοφορία του, αυτό το συναρπαστικό παιχνίδι έχει ριζώσει στη γερμανική κοινωνία, ορίζοντας τον εαυτό του ως ένα από τα πιο διάσημα παιχνίδια λόγω της τιμής του, του απλού παιχνιδιού και των υψηλών τζάκποτ. Η λοταρία 6Aus49 μοιράζει σχεδόν πέντε δισεκατομμύρια ευρώ σε έπαθλα κάθε χρόνο. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτή η λοταρία είναι ένα σταθερό φαβορί μεταξύ των Γερμανών παικτών, με ένα βραβείο ρεκόρ 45,3 εκατομμυρίων ευρώ που κέρδισαν τρεις τυχεροί νικητές το 2007. Το 2006, ένας παίκτης κέρδισε το τζακ ποτ των 42,6 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο ήταν η μεγαλύτερη νίκη με ένα μόνο εισιτήριο τζάκποτ πάντα.

  Λίγες εβδομάδες αργότερα, το Lotto 6Aus49 είδε το δεύτερο υψηλότερο τζάκποτ για ένα μόνο λαχείο online, με ένα έπαθλο 37,7 εκατομμυρίων ευρώ που κέρδισε ένας τυχερός παίκτης. Το Lotto 6Aus49 εγγυάται ένα τζάκποτ ενός εκατομμυρίου ευρώ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και τρία εκατομμύρια ευρώ το Σαββατοκύριακο.

  Η ιστορία του γερμανικού λότο
  Είναι νόμιμο να παίζετε το γερμανικό λότο;

  Είναι νόμιμο να παίζετε το γερμανικό λότο;

  Η γερμανική λαχειοφόρος αγορά είναι νόμιμη και οι παίκτες μπορούν να συμμετέχουν χωρίς φόβο για νομικές επιπτώσεις. Ωστόσο, πρέπει να διασφαλιστεί ότι η χώρα τους επιτρέπει τέτοιου είδους παιχνίδια. Η νέα κρατική συνθήκη για τα τυχερά παιχνίδια το 2021 θεσπίζει την ευθύνη των ομοσπονδιακών πολιτειών για τη δημόσια ασφάλεια και τάξη. Επιπλέον, τα νέα πρότυπα δίνουν τέλος στην αβεβαιότητα σχετικά με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς και άδειες και τους πολλούς περιορισμούς στα γερμανικά ομοσπονδιακά κράτη.

  Διαδικτυακοί ιστότοποι λαχειοφόρων αγορών χρειάζονται διεύθυνση επιχείρησης στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ) και γερμανική άδεια για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη Γερμανία. Οι πωλητές λαχειοφόρων αγορών πρέπει να ακολουθούν πολλά πρότυπα σχετικά με τους κανόνες υπεύθυνου τζόγου και ξεπλύματος χρήματος.

  Είναι νόμιμο να παίζετε το γερμανικό λότο;
  Πώς να παίξετε το γερμανικό λότο στο διαδίκτυο

  Πώς να παίξετε το γερμανικό λότο στο διαδίκτυο

  Τα άτομα μπορούν να παίξουν το Λόττο Γερμανίας επιλέγοντας έξι αριθμούς από το ένα έως το 49 και έναν επιπλέον αριθμό από το μηδέν έως το εννέα.

  Τα άτομα βλέπουν ένα αντίγραφο των λαχείων που αγόρασαν μέσω Διαδικτύου πριν από τη σχετική απογευματινή κλήρωση ως μέρος της Υπηρεσίας Βλέπε-Your-Ticket της Λοταρίας. Οι κληρώσεις γίνονται κάθε Σάββατο στις 7:25 CET το βράδυ και Τετάρτη στις 6:25 μ.μ. CET.

  Υπάρχουν εννέα μεγάλα τμήματα βραβείων στο Γερμανικό Λόττο, πέντε από τα οποία αφορούν τον Super Number. Ο Super Number, γνωστός και ως "Superzahl", είναι ένας συμπληρωματικός αριθμός που χρησιμοποιεί ένα εύρος πρόβλεψης από μηδέν έως εννέα για να καθορίσει την ανταμοιβή τζάκποτ του Γερμανικού Λόττο και το τρίτο, το πέμπτο, το έβδομο και το ένατο βραβείο.

  Ανατροπή Τζάκποτ

  Στις αρχές του 2009, το γερμανικό Lotto 6aus49 υιοθέτησε μια προσαρμογή κανόνα που περιόριζε το μήκος ενός σερί ανατροπής σε δεκατρείς κληρώσεις. Μια άλλη προσαρμογή έγινε τον Αύγουστο του 2020, με την επιβράβευση του τζάκποτ να κυλά μέχρι να φτάσει το ανώτατο όριο των 45 εκατομμυρίων ευρώ.

  Μόλις το τζάκποτ φτάσει στο ανώτατο όριο, κάθε επόμενη κλήρωση που περιλαμβάνει ένα τζάκποτ πρέπει να κερδίζεται. Όταν κανένα εισιτήριο δεν ταιριάζει με τα έξι βασικά ψηφία εκτός από το δώρο Super Number σε εκείνη την κλήρωση, το έπαθλο μοιράζεται στους επόμενους μεγαλύτερους αποδέκτες του τμήματος βραβείων.

  Πώς να παίξετε το γερμανικό λότο στο διαδίκτυο
  Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσεις το γερμανικό λότο;

  Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσεις το γερμανικό λότο;

  Το τζάκποτ έχει μία στις 139.838.160 πιθανότητες να κερδίσει. Τυχόν κέρδη από αυτή τη λαχειοφόρο αγορά δεν φορολογούνται στη Γερμανία. Αλλά οι κάτοικοι άλλων χωρών θα πρέπει να ελέγξουν εάν πρέπει να πληρώσουν φόρους για τα κέρδη τους. Το βραβείο της δεύτερης θέσης στο match-6 είναι το μεγαλύτερο έπαθλο που μπορούν να κερδίσουν οι παίκτες χωρίς τον Super Number.

  Η υιοθέτηση του Superzahl και της μπόνους μπάλας το 2013 έφερε ακόμη περισσότερες τροποποιήσεις. Ο Superzahl αύξησε τις πιθανότητες να κερδίσει οποιοδήποτε τζάκποτ Lotto 6Aus49 κατά 74 τοις εκατό. Αυτή η αύξηση ήταν από έναν στους 54 σε έναν στους 6,6. Το πιο συναρπαστικό από όλα, όταν τα άτομα ταιριάζουν με τους συνολικά επτά αριθμούς, κερδίζουν ένα μηνιαίο έπαθλο 10 χιλιάδων ευρώ που καταβάλλεται κάθε μήνα για τα επόμενα είκοσι χρόνια.

  Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσεις το γερμανικό λότο;
  Επιλογές πληρωμής όταν οι παίκτες κερδίζουν γερμανικό λότο

  Επιλογές πληρωμής όταν οι παίκτες κερδίζουν γερμανικό λότο

  Το παιχνίδι Spiel77 συσχετίζεται και με τα επτά ψηφία του σειριακού αριθμού και για να κερδίσετε, οι αριθμοί πρέπει όχι μόνο να ταιριάζουν αλλά και να βρίσκονται στην ίδια σειρά με τους επιλεγμένους αριθμούς. Ταιριάξτε και τα επτά με τη σωστή σειρά για να κερδίσετε το κυλιόμενο τζάκποτ, το οποίο ξεκινά από 177.777 € και ξεπερνά τακτικά το ένα ή δύο εκατομμύρια με ανατροπές.

  Υπάρχουν έξι άλλες κατηγορίες βραβείων με προκαθορισμένες τιμές που πρέπει να κερδίσετε. Το δεύτερο έπαθλο είναι 77.777 €, το οποίο κερδίζεται με το συνδυασμό των τελευταίων έξι αριθμών με τη σωστή σειρά.

  Το Super6 λειτουργεί παρόμοια με το Spiel77, με τη διαφορά ότι σχεδιάζονται μόνο έξι αριθμοί. Τα τελευταία έξι ψηφία των σειριακών αριθμών των συμμετεχόντων σχετίζονται με αυτούς τους αριθμούς. Κάποιος πρέπει και πάλι να ταιριάζει με τους σωστούς αριθμούς, οι οποίοι πρέπει να είναι με την ίδια σειρά με αυτούς που κληρώθηκαν. Υπάρχουν έξι βραβεία σταθερής αξίας, ξεκινώντας με ένα εγγυημένο τζάκποτ 100 εκατομμυρίων ευρώ.

  Τέλος, η κλήρωση GlücksSpirale γίνεται τα Σάββατα. Για να κερδίσουν, οι παίκτες πρέπει να αντιγράψουν τόσο τα ψηφία όσο και το μοτίβο του σχεδίου τους με βάση τον αύξοντα αριθμό τους. Οι παίκτες μπορούν να κερδίσουν 10 ευρώ μόνο ταιριάζοντας τον τελευταίο αριθμό στο GlücksSpirale. Επίσης, μπορεί κανείς να κερδίσει 100.000 ευρώ εάν ταιριάξει σωστά τα τελευταία έξι ψηφία.

  Επιλογές πληρωμής όταν οι παίκτες κερδίζουν γερμανικό λότο
  Συμβουλές και κόλπα για να παίξετε γερμανικό λότο

  Συμβουλές και κόλπα για να παίξετε γερμανικό λότο

  Το να παίζετε σε κάθε κλήρωση Lotto 6Aus49 είναι μία από τις καλύτερες μεθόδους για να αυξήσετε τις πιθανότητες να κερδίσετε το τζάκποτ. Θα μπορούσε κανείς να χρησιμοποιήσει τους ίδιους αριθμούς σε επόμενες κληρώσεις. Επίσης, οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτήν την επιλογή για να αυξήσουν τον αριθμό των μελλοντικών κληρώσεων που θέλουν να συμμετάσχουν.

  Αγορά πολλών Lotto 6Aus49 λαχειοφόρος αγορά εισιτήρια με διαφορετικούς συνδυασμούς αριθμών για να αυξήσετε τις πιθανότητες να κερδίσετε το τζάκποτ. Η αγορά πολλών εισιτηρίων λότο για την ίδια εκδήλωση μπορεί να είναι δαπανηρή. Μια λιγότερο δαπανηρή επιλογή είναι η συμμετοχή ή η έναρξη ενός συνδικάτου λαχειοφόρων αγορών.

  Ενα διαδικτυακό συνδικάτο λότο δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να μοιράσουν τα έξοδα αγοράς πολλών διαδικτυακών λαχείων με μια ομάδα ατόμων, όπως συναδέλφους, συγγενείς ή φίλους. Το μειονέκτημα είναι ότι εάν το συνδικάτο πετύχει το τζάκποτ, τα άτομα πρέπει να μοιραστούν τα έσοδα.

  Όταν κάποιος χρησιμοποιεί τη μέθοδο Γρήγορης επιλογής, παίρνει αριθμούς που άλλοι παίκτες μπορεί να μην σκεφτούν. Η γεννήτρια τυχαίων αριθμών μπορεί επίσης να τους παρέχει αριθμούς που θα μπορούσαν να κερδίσουν το τζάκποτ Lotto 6Aus49. Τα άτομα μπορούν επίσης να επιλέξουν τους τυχερούς αριθμούς τους ανάλογα με το αν είναι «ζεστά» ή «κρύα». Αυτοί οι αριθμοί βασίζονται σε κανονικά και λιγότερο συχνά κληρωθέντες αριθμούς και σε καθυστερήσεις. Το να μένεις σε αυτούς τους αριθμούς είναι μια άλλη εξαιρετική τακτική.

  Συμβουλές και κόλπα για να παίξετε γερμανικό λότο