Kαλύτερα Λοταρία Nanum Lotto το 2023

Το Nanum Lotto, παλαιότερα γνωστό ως Lotto 6/45, είναι η κορυφαία λοταρία στη Νότια Κορέα. Η δημοτικότητά του προέρχεται από το διασκεδαστικό του παιχνίδι και τα παγκοσμίου φήμης τζάκποτ. Επιπλέον, τα εισιτήρια του λότο έχουν λογικές τιμές και κοστίζουν λιγότερο από ένα δολάριο. Άλλα ξεχωριστά πλεονεκτήματα του Nanum Lotto περιλαμβάνουν την απλότητά του, τις εφάπαξ πληρωμές σε μετρητά για όλα τα βραβεία και τα εντυπωσιακά βραβεία δεύτερης κατηγορίας. Δυστυχώς, η λοταρία είναι διαθέσιμη μόνο σε κατοίκους της Νότιας Κορέας, συμπεριλαμβανομένων των τουριστών.

Οι κληρώσεις του Nanum Lotto πραγματοποιούνται μία φορά την εβδομάδα, τα Σάββατα στις 20.40 τοπική ώρα. Η κλήρωση μεταδίδεται συνήθως ζωντανά σε ένα τοπικό ιδιωτικό κανάλι που ονομάζεται SBS.

Kαλύτερα Λοταρία Nanum Lotto το 2023
Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Nanum Lotto

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Nanum Lotto

Από την έναρξη της λοταρίας, έχει δημιουργήσει περισσότερους από ένα εκατομμύριο νικητές, με 4.789 να αποχωρούν με το τζάκποτ. Διαφορετικός οι περισσότερες διαδικτυακές λοταρίες, η λοταρία συνήθως δεν διαφημίζει ελάχιστα εγγυημένα τζάκποτ. Παρόλα αυτά, δεσμεύει το 75% του συνολικού έπαθλου του για το τζάκποτ.

Το τζάκποτ μπορεί να κυλήσει μόνο έως και τρεις φορές. Μετά την τρίτη ανατροπή, τα ποσά κατεβαίνουν στις δευτερεύουσες βαθμίδες βραβείων.

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Nanum Lotto
Πού να αγοράσετε εισιτήρια για το Nanum Lotto;

Πού να αγοράσετε εισιτήρια για το Nanum Lotto;

Το πρώτο μέλημα για τους περισσότερους νέους παίκτες πρέπει να είναι πώς να αγοράσουν ένα λαχείο Nanum Lotto online. Τα εισιτήρια Nanum Lotto μπορούν να αγοραστούν μόνο από φυσικούς πωλητές εισιτηρίων κατανεμημένων Νότια Κορέα. Σε αντίθεση με πολλές άλλες εθνικές λοταρίες στις μέρες μας, οι παίκτες δεν έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν εισιτήρια μέσω Διαδικτύου.

Το καλύτερο μέρος για την αγορά ενός εισιτηρίου για το Nanum Lotto είναι ότι η διαδικασία είναι χωρίς προβλήματα. Ένας «κατάλληλος» παίκτης, 18 ετών και άνω, πρέπει μόνο να παρουσιαστεί σε ένα καθορισμένο κατάστημα λιανικής.

Πού να αγοράσετε εισιτήρια για το Nanum Lotto;
Η σύντομη ιστορία του Nanum Lotto

Η σύντομη ιστορία του Nanum Lotto

Το Nanum Lotto δημιουργήθηκε μόλις πριν από δύο δεκαετίες, αφού το κοινό ζήτησε μια αξιόπιστη και δίκαιη λοταρία. Η εταιρεία που παρέχει τις υπηρεσίες λαχειοφόρου αγοράς ανήκε και διαχειριζόταν η Nanum Lotto Inc. Η Nanum Lotto Inc. έγινε ο μοναδικός πάροχος υπηρεσιών για διαδικτυακές λοταρίες και στοιχήματα το 2007 μέσω επίσημης σύμβασης με την Επιτροπή Λοταρίας της Κορέας.

Το 2013, το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών επέτρεψε στον οργανισμό να αναλάβει όλες τις μορφές λαχειοφόρων αγορών στη χώρα. Αυτό βοήθησε να γίνει η λοταρία τους η μόνη νόμιμη διαθέσιμη τότε.

Το 2009, ο οργανισμός έλαβε πιστοποιητικό επιπέδου 1 από το Πλαίσιο Υπεύθυνων Παιγνίων της Παγκόσμιας Ένωσης Λοταριών και ένα πιστοποιητικό επιπέδου 2 το 2013. Αυτά τα διαπιστευτήρια και πολλά άλλα που συγκέντρωσε ο πάροχος λοταρίας με τα χρόνια βοήθησαν τη Nanum Lotto να καθιερωθεί ως αξιόπιστη και αξιόπιστη.

Η σύντομη ιστορία του Nanum Lotto
Είναι νόμιμο να παίξετε το Nanum Lotto;

Είναι νόμιμο να παίξετε το Nanum Lotto;

Το Nanum Lotto είναι ένα αδειοδοτημένο παιχνίδι λαχειοφόρου αγοράς λειτουργούσε νόμιμα σύμφωνα με τους νόμους της Νότιας Κορέας. Ρυθμίζεται από ένα εθνικό νομοθετικό πλαίσιο, το οποίο βοηθά τους παίκτες να ξεκουραστούν όσον αφορά την αξιοπιστία. Η Κορεατική Επιτροπή Λοταρίας χορήγησε για πρώτη φορά στην εταιρεία πενταετή άδεια λειτουργίας της εθνικής λαχειοφόρου αγοράς της Νότιας Κορέας το 2013.

Η νομική σύμβαση που καθιστά το Nanum Lotto την αποκλειστική εθνική λοταρία στη Νότια Κορέα εκτείνεται στην παροχή ασφάλειας και ασφάλειας στους παίκτες. Μεταξύ των νομικών απαιτήσεων είναι ότι οι λοταρίες μπορούν να προσφέρονται μόνο σε παίκτες άνω των 18 ετών και ότι οι παίκτες θα πρέπει να είναι υγιείς.

Επιπλέον, ο πάροχος λοταρίας περιορίζεται στην παροχή των υπηρεσιών του σε παίκτες εντός της χώρας, πράγμα που σημαίνει επίσης ότι οι παίκτες δεν επιτρέπεται να παίζουν Nanum Lotto online.

Είναι νόμιμο να παίξετε το Nanum Lotto;
Πώς να παίξετε Nanum Lotto

Πώς να παίξετε Nanum Lotto

Το Nanum Lotto χρησιμοποιεί τους τυπικούς κανόνες κλήρωσης τύπου κλήρωσης. Για να ξεκινήσει το παιχνίδι, οι παίκτες πρέπει να αγοράσουν όσα εισιτήρια θέλουν ανάλογα με τις ημερομηνίες της κλήρωσης που θέλουν να παίξουν. Στη συνέχεια, πρέπει να επιλέξουν έξι βασικούς αριθμούς από μια ομάδα 45 αριθμών.

Δεν υπάρχουν άλλες ομάδες για την επιλογή αριθμών μπόνους ή πρόσθετων παιχνιδιών, καθιστώντας το Nanum Lotto μία από τις πιο προσιτές λοταρίες για παιχνίδι. Στη συνέχεια, οι παίκτες θα πρέπει να περιμένουν την κλήρωση αφού σημειώσουν χειροκίνητα τα λαχεία με τους επιλεγμένους αριθμούς.

Οι παίκτες μπορούν να συγκρίνουν τους αριθμούς που κληρώθηκαν με τους επιλεγμένους αριθμούς. Η αντιστοίχιση και των έξι αριθμών κερδίζει τον κάτοχο του εισιτηρίου το έπαθλο τζάκποτ. Το να λείπουν μερικοί από τους αριθμούς πληροί τις προϋποθέσεις για πολλά δευτερεύοντα βραβεία, τα οποία είναι συνήθως σημαντικά σε ποσό.

Επιπλέον, α Η μπάλα μπόνους κληρώνεται γενικά επιπλέον στους έξι βασικούς αριθμούς κατά την κλήρωση. Η αντιστοίχιση της μπάλας μπόνους παρέχει τους παίκτες για πολλά βραβεία μπόνους.

Εάν πολλοί παίκτες κερδίσουν το τζάκποτ σε μία μόνο κλήρωση, το ποσό του βραβείου μοιράζεται εξίσου στους νικητές. Εάν κανείς δεν κερδίσει το τζάκποτ, μεταφέρεται τρεις φορές και στη συνέχεια κατέρχεται στις χαμηλότερες βαθμίδες βραβείων.

Πώς να παίξετε Nanum Lotto
Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσεις το Nanum Lotto;

Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσεις το Nanum Lotto;

Το Nanum Lotto προσφέρει μερικές από τις καλύτερες πιθανότητες κέρδους σε σύγκριση με άλλες εθνικές λοταρίες. Αυτό συμβαίνει επειδή έχει πέντε διαφορετικά επίπεδα βραβείων που μπορούν να κερδίσουν οι παίκτες από οποιοδήποτε εισιτήριο. Ωστόσο, η διαφορά μεταξύ των πιθανοτήτων νίκης για τις πέντε βαθμίδες βραβείων είναι σχετικά υψηλή, με τη νίκη του τζακ ποτ να έχει τις χαμηλότερες πιθανότητες.

Οι πιθανότητες να κερδίσετε το τζάκποτ ταιριάζοντας και τους έξι τυχερούς αριθμούς είναι 1 προς 8.145.060. Η αντιστοίχιση πέντε τυχερών αριθμών συν τη μπάλα μπόνους, που κερδίζει το βραβείο δεύτερης κατηγορίας, έχει πιθανότητες 1 προς 1.357.510. Το βραβείο τρίτης βαθμίδας είναι για ταίριασμα πέντε από τους έξι βασικούς αριθμούς.

Οι πιθανότητες για αυτό είναι 1 στις 5.725. Ταιριάζοντας τέσσερις κύριες μπάλες κερδίζετε το βραβείο τέταρτης βαθμίδας. Οι πιθανότητες γι' αυτό είναι 1 προς 733. Η τελευταία βαθμίδα βραβείου είναι για αντιστοίχιση τριών από τους έξι βασικούς αριθμούς με πιθανότητες 1 προς 11.

Τα δύο χαμηλότερα επίπεδα βραβείων έχουν σχετικά ελκυστικές αποδόσεις. Ωστόσο, τα ποσά κερδών για αυτές τις βαθμίδες βραβείων είναι σταθερά και είναι σχετικά πολύ χαμηλά. Τα έπαθλα για το τρίτο και το δεύτερο βραβείο είναι παρόμοια παρά την τεράστια διαφορά στις πιθανότητες νίκης.

Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσεις το Nanum Lotto;
Επιλογές πληρωμής εάν κερδίσετε Nanum Lotto

Επιλογές πληρωμής εάν κερδίσετε Nanum Lotto

Οι πληρωμές για τους νικητές του Nanum Lotto μπορούν να πραγματοποιηθούν από τα καταστήματα λιανικής πώλησης εισιτηρίων ή τα γραφεία του Nanum Lotto, ανάλογα με το ποσό που κέρδισαν. Τα χαμηλότερα ποσά καταβάλλονται από τα καταστήματα λιανικής όπου αγοράστηκαν τα κερδισμένα εισιτήρια.

Πιο σημαντικά κέρδη καταβάλλονται από τα γραφεία του Nanum Lotto μετά την επιβεβαίωση της ταυτότητας του νικητή και την επικύρωση του κερδισμένου δελτίου.

Κάτι που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι όλα τα κέρδη του Nanum Lotto υπόκεινται σε φόρους και οι παίκτες δεν έχουν ακόμη την ευκαιρία να αγοράσουν εισιτήρια Nanum Lotto online. Η κυβέρνηση της Νότιας Κορέας επιβάλλει φόρο 22% σε όλα τα κέρδη κάτω των 50 εκατομμυρίων KRW (περίπου 35.800 USD) και 33% σε όλα τα κέρδη που υπερβαίνουν το όριο. Οι φορολογικοί συντελεστές λαχειοφόρων αγορών είναι από τους υψηλότερους στον κόσμο.

Επιλογές πληρωμής εάν κερδίσετε Nanum Lotto
Συμβουλές και κόλπα για να παίξετε Nanum Lotto

Συμβουλές και κόλπα για να παίξετε Nanum Lotto

Αγοράστε περισσότερα εισιτήρια

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αυξήσετε τη μαθηματική πιθανότητα να κερδίσετε είναι αγοράζοντας περισσότερα εισιτήρια για κάθε κλήρωση. Η αγορά περισσότερων εισιτηρίων, ακόμη και στις καλύτερες διαδικτυακές λοταρίες, δεν βελτιώνει τις πιθανότητες ενός παίκτη να κερδίσει, αλλά τουλάχιστον βελτιώνει τις πιθανότητές του.

Συγκεκριμένα, όταν αγοράζει πολλά εισιτήρια για την ίδια κλήρωση, ένας παίκτης θα πρέπει να είναι στρατηγικός, διαφοροποιώντας τους αριθμούς των εισιτηρίων για να αυξήσει τις πιθανότητές του να κερδίσει. Οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν πολλά αποτελεσματικές στρατηγικές επιλογής αριθμών για να διασφαλιστεί ότι οι επιλεγμένοι αριθμοί έχουν καλή διαφοροποίηση.

Παίξτε μετά την Τρίτη Ανατροπή Τζάκποτ

Αλλο πρακτική συμβουλή για παιχνίδι το Nanum Lotto πρέπει να περιμένει μέχρι το τζάκποτ να κυλήσει για τρίτη φορά. Το ποσό του τζάκποτ είναι συνήθως στο υψηλότερο εκείνη τη στιγμή, καθώς η λοταρία επιτρέπει το μέγιστο μόνο τρεις ανατροπές. Η στρατηγική δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να χρησιμοποιήσουν την πρώτη συμβουλή καθώς μπορούν να αποθηκεύσουν τα χρήματα των εισιτηρίων τους μέχρι την τρίτη ανατροπή και να αγοράσουν περισσότερα εισιτήρια για την επόμενη κλήρωση.

Γίνετε μέλος ενός Συνδικάτου Λοταρίας

Τα συνδικάτα λαχειοφόρων αγορών απασχολούνται κυρίως από διαδικτυακούς παίκτες λαχειοφόρων αγορών, όπου οι παίκτες συγκεντρώνουν χρήματα για να αγοράσουν διαδικτυακά λαχεία. Η συμμετοχή σε ένα συνδικάτο λαχειοφόρων αγορών είναι μια άλλη αξιόλογη συμβουλή για παίκτες που ανυπομονούν να αυξήσουν τις πιθανότητές τους να κερδίσουν το Nanum Lotto.

Ωστόσο, οι παίκτες που δεν βρίσκουν συνδικάτα λαχειοφόρων αγορών offshore κατάλληλα για αυτούς μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους προσκαλώντας φίλους και συγγενείς να παίξουν την ίδια λαχειοφόρο αγορά. Ωστόσο, οι αυξημένες πιθανότητες κέρδους που παρέχονται από τα συνδικάτα λαχειοφόρων αγορών επιβαρύνουν το μοίρασμα των κερδών μεταξύ των μελών του συνδικάτου.

Συμβουλές και κόλπα για να παίξετε Nanum Lotto