Καλύτερο εθνικό λαχείο του Ηνωμένου Βασιλείου σε 2024

Στην Αγγλία, τα ηλεκτρονικά εισιτήρια για το Εθνικό Λόττο του Ηνωμένου Βασιλείου είναι ευρέως διαδεδομένα. Πάνω από τα τρία τέταρτα των Βρετανών αγοράζουν συχνά εισιτήρια. Ένας παίκτης μπορεί να εισέλθει για να κερδίσει ένα τεράστιο τζάκποτ για μόλις δύο λίρες ($2). Οι λαχειοφόροι αγορές εξαιρούνται από τον κανόνα που απαγορεύει σε κατοίκους κάτω των 18 ετών να συμμετέχουν σε τυχερά παιχνίδια, κάτι που αποτελεί όφελος για τις ήδη εύρωστες πωλήσεις εισιτηρίων.

Οι Βρετανοί πολίτες ηλικίας έως και 16 ετών μπορούν να αγοράσουν διαδικτυακά λαχεία. Ένα επιθυμητό χαρακτηριστικό για τους παίκτες που δεν χρειάζεται να δεχτούν πληρωμές με δόσεις είναι η επιλογή του νικητή να επιλέξει εφάπαξ ποσά.

Faq

Τι είναι το Εθνικό Λόττο του Ηνωμένου Βασιλείου;

Το Εθνικό Λόττο του Ηνωμένου Βασιλείου, γνωστό και ως Εθνική Λοταρία, είναι ένα σύστημα λαχειοφόρων αγορών στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου οι συμμετέχοντες αγοράζουν εισιτήρια με επιλεγμένους αριθμούς. Κατά τη διάρκεια των κληρώσεων, εάν οι αριθμοί του εισιτηρίου σας ταιριάζουν με τους τυχαία επιλεγμένους αριθμούς που κερδίζουν, κερδίζετε ένα έπαθλο. Είναι δημοφιλές για την απλότητα και τη συμβολή του στη δημόσια ευημερία.

Πώς μπορώ να παίξω το Εθνικό Λόττο του Ηνωμένου Βασιλείου;

Για να παίξετε, επιλέξτε έξι αριθμούς μεταξύ 1 και 59. Μπορείτε να τους επιλέξετε μόνοι σας ή να επιλέξετε ένα Lucky Dip για τυχαίους αριθμούς. Αγοράστε το εισιτήριό σας είτε από κατάστημα λιανικής, είτε μέσω της εφαρμογής National Lottery. Γίνονται κληρώσεις δύο φορές την εβδομάδα και αν οι αριθμοί σας ταιριάζουν με τους αριθμούς που κληρώθηκαν, κερδίζετε ένα έπαθλο.

Πού μπορώ να αγοράσω εισιτήρια Εθνικού Λόττο του Ηνωμένου Βασιλείου;

Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια σε εξουσιοδοτημένα τοπικά καταστήματα λιανικής, όπως σούπερ μάρκετ ή ταχυδρομεία, ηλεκτρονικά στον ιστότοπο της Εθνικής Λοταρίας ή μέσω της εφαρμογής για κινητές συσκευές National Lottery. Πρέπει να είστε 16 ετών και άνω και να βρίσκεστε στο Ηνωμένο Βασίλειο ή στο Isle of Man για να αγοράσετε εισιτήριο.

Ποιες είναι οι πιθανότητες να κερδίσετε το Εθνικό Λόττο του Ηνωμένου Βασιλείου;

Οι πιθανότητες διαφέρουν ανάλογα με την κατηγορία του βραβείου. Το τζάκποτ έχει πιθανότητες 1 προς 45.057.474. Οι χαμηλότερες κατηγορίες βραβείων, όπως η αντιστοίχιση 5 αριθμών ή 4 αριθμών, έχουν καλύτερες πιθανότητες (1 στις 144.415 και 1 στις 2.180, αντίστοιχα).

Ποιες είναι οι διαφορετικές κατηγορίες βραβείων στο Εθνικό Λόττο του Ηνωμένου Βασιλείου;

Οι κατηγορίες βραβείων περιλαμβάνουν το τζάκποτ για την αντιστοίχιση και των έξι αριθμών και άλλα βραβεία για την αντιστοίχιση με λιγότερους αριθμούς. Ταίριασμα 5 αριθμών συν μια μπάλα μπόνους, 5 αριθμοί, 4 αριθμοί, 3 αριθμοί ή 2 αριθμοί έχουν διαφορετικές πληρωμές, με το τζάκποτ να είναι το υψηλότερο.

Είναι νόμιμο το Εθνικό Λόττο του Ηνωμένου Βασιλείου;

Ναι, είναι νόμιμο και ρυθμίζεται από την Επιτροπή Τυχερών Παιχνιδιών του Ηνωμένου Βασιλείου. Λειτουργεί βάσει του Νόμου για την Εθνική Λοταρία του 1993, διασφαλίζοντας δικαιοσύνη και υπεύθυνο παιχνίδι. Η ελάχιστη ηλικία για να παίξετε είναι τα 16.

Πώς συμβάλλει το Εθνικό Λόττο του Ηνωμένου Βασιλείου στην κοινωνία;

Ένα μέρος των πωλήσεων εισιτηρίων προορίζεται για τη χρηματοδότηση διαφόρων δημόσιων πρωτοβουλιών, όπως οι τέχνες, η εκπαίδευση, η υγεία, ο αθλητισμός και φιλανθρωπικοί σκοπούς σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο. Παίζοντας το Λόττο σημαίνει επίσης υποστήριξη αυτών των προγραμμάτων κοινωνικής πρόνοιας.

Μπορώ να παίξω το Εθνικό Λόττο του Ηνωμένου Βασιλείου online;

Ναι, μπορείτε να παίξετε online μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Εθνικής Λοταρίας ή της εφαρμογής της για κινητά. Αυτή η μέθοδος επιτρέπει την εύκολη αγορά και διαχείριση εισιτηρίων, ακόμη και τη ρύθμιση τακτικών αυτόματων καταχωρίσεων.

Τι θα συμβεί αν κερδίσω ένα βραβείο στο Εθνικό Λόττο του Ηνωμένου Βασιλείου;

Εάν κερδίσετε, μπορείτε να διεκδικήσετε το βραβείο σας σε ένα κατάστημα λιανικής, μέσω ταχυδρομείου ή μέσω διαδικτύου, ανάλογα με το ποσό του βραβείου. Για μικρότερα κέρδη, το ποσό μεταφέρεται απευθείας στον λογαριασμό σας στην Εθνική Λοταρία ή στον τραπεζικό σας λογαριασμό, εάν παιχτεί online.

Υπάρχουν στρατηγικές για να αυξήσω τις πιθανότητές μου να κερδίσω;

Ενώ το Λόττο είναι ένα τυχερό παιχνίδι, μπορείτε να αυξήσετε τις πιθανότητες σας αγοράζοντας περισσότερα εισιτήρια ή παίζοντας σε ένα συνδικάτο για να μοιραστείτε το κόστος και να αυξήσετε τις συμμετοχές. Ωστόσο, να θυμάστε ότι είναι μια μορφή ψυχαγωγίας, όχι μια εγγυημένη πηγή εισοδήματος.

Dimitris Vasiliou
WriterDimitris VasiliouWriter

Τι είναι το Εθνικό Λόττο του Ηνωμένου Βασιλείου;

Το Εθνικό Λόττο του Ηνωμένου Βασιλείου, ευρέως αναγνωρισμένο ως το Εθνικό Λόττο, είναι ένα σύστημα λαχειοφόρων αγορών με δικαιόχρηση από το κράτος στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι μια εξέχουσα μορφή τζόγου, που επιτρέπει στους συμμετέχοντες να αγοράζουν εισιτήρια με συνδυασμό αριθμών. Κατά τη διάρκεια των τακτικών κληρώσεων, αυτοί οι αριθμοί επιλέγονται τυχαία και οι κάτοχοι εισιτηρίων με αντίστοιχους αριθμούς κερδίζουν χρηματικά έπαθλα. Το Lotto είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια του, που χαρακτηρίζεται από την απλότητά του: οι παίκτες επιλέγουν έξι αριθμούς από το 1 έως το 59.

Η λοταρία εξυπηρετεί διττό σκοπό. Πρώτον, λειτουργεί ως μια μορφή ψυχαγωγίας για όσους απολαμβάνουν τη συγκίνηση του τζόγου και την πιθανότητα μιας νίκης που θα αλλάξει τη ζωή. Δεύτερον, αποτελεί σημαντική πηγή χρηματοδότησης για διάφορες δημόσιες πρωτοβουλίες. Ένα μέρος των πωλήσεων εισιτηρίων διατίθεται για τη χρηματοδότηση τομέων των τεχνών, της εκπαίδευσης, της υγείας και του αθλητισμού, μαζί με φιλανθρωπικούς σκοπούς σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτή η πτυχή της Εθνικής Λοταρίας ενισχύει την αίσθηση της κοινοτικής συνεισφοράς μεταξύ των συμμετεχόντων, οι οποίοι θεωρούν τη συμμετοχή τους ως υποστήριξη για την κοινωνική ευημερία.

Ιστορία του Εθνικού Λόττο του Ηνωμένου Βασιλείου

Το Εθνικό Λόττο του Ηνωμένου Βασιλείου κυκλοφόρησε επίσημα στις 14 Νοεμβρίου 1994. Η έναρξή του σηματοδότησε την πρώτη εθνική λαχειοφόρο αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου από τον 16ο αιώνα, εκσυγχρονίζοντας την έννοια των λαχειοφόρων αγορών στη χώρα. Η πρώτη κλήρωση ήταν μια εκδήλωση εθνικού ενδιαφέροντος, με εκατομμύρια να συντονίζονται για να δουν αν το εισιτήριό τους θα εξασφάλιζε μια περιουσία.

Από την έναρξή του, το Εθνικό Λόττο έχει εξελιχθεί, ενσωματώνοντας νέα παιχνίδια και τεχνολογίες για να διατηρήσει το δημόσιο ενδιαφέρον και να προσαρμοστεί στις μεταβαλλόμενες εποχές. Συγκεκριμένα, εισήγαγε μια διαδικτυακή πλατφόρμα, επιτρέποντας στους παίκτες να συμμετέχουν άνετα από τα σπίτια τους. Το Λόττο έχει γίνει ένα ριζωμένο μέρος της κουλτούρας του Ηνωμένου Βασιλείου, που φημίζεται για τις πληρωμές που αλλάζουν τη ζωή και τη συμβολή του στη δημόσια ευημερία.

Είναι νόμιμο το Εθνικό Λόττο του Ηνωμένου Βασιλείου;

Ναι, το Εθνικό Λόττο του Ηνωμένου Βασιλείου είναι απολύτως νόμιμο. Λειτουργεί σύμφωνα με αυστηρούς κανονισμούς που επιβάλλονται από την Επιτροπή Τυχερών Παιχνιδιών του Ηνωμένου Βασιλείου, διασφαλίζοντας τη δικαιοσύνη, τη διαφάνεια και τις υπεύθυνες πρακτικές τυχερών παιχνιδιών. Ο Νόμος για την Εθνική Λοταρία του 1993 έθεσε τις νομικές βάσεις για την ίδρυσή του, επιβάλλοντας ότι η Camelot Group, μια ιδιωτική εταιρεία, θα διαχειριζόταν τη λαχειοφόρο αγορά υπό την επίβλεψη της κυβέρνησης.

Το νομικό πλαίσιο διασφαλίζει ότι ένα μέρος των εσόδων που παράγονται από τις πωλήσεις εισιτηρίων διοχετεύεται σε έργα δημόσιας πρόνοιας. Επιπλέον, ισχύουν αυστηροί ηλικιακοί περιορισμοί για την αποτροπή του τζόγου ανηλίκων, ενώ μόνο άτομα ηλικίας 16 ετών και άνω μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια. Αυτά τα μέτρα ενισχύουν τη νομιμότητα της λοταρίας και τον ρόλο της ως υπεύθυνης οντότητας τζόγου στο ΗΒ.

Πού να αγοράσετε το εισιτήριο Εθνικού Λόττο του Ηνωμένου Βασιλείου

Η αγορά ενός εισιτηρίου για το Εθνικό Λόττο του Ηνωμένου Βασιλείου είναι βολική και προσβάσιμη, με διάφορες επιλογές που είναι διαθέσιμες στους πιθανούς παίκτες:

  • Τοπικοί εξουσιοδοτημένοι λιανοπωλητές: Ο πιο παραδοσιακός τρόπος για να αγοράσετε ένα εισιτήριο Lotto είναι σε ένα τοπικό κατάστημα λιανικής. Αυτά βρίσκονται συνήθως σε σούπερ μάρκετ, ψιλικατζίδικα, εφημεριδοπωλεία και ταχυδρομεία σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο. Αναζητήστε την επίσημη σήμανση της Εθνικής Λοταρίας για να βεβαιωθείτε ότι ο πωλητής είναι εξουσιοδοτημένος. Όταν αγοράζετε από έναν πωλητή λιανικής, μπορείτε να συμπληρώσετε ένα φυσικό δελτίο παιχνιδιού ή να ζητήσετε μια τυχαία βουτιά για τυχαία επιλεγμένους αριθμούς.
  • Διαδικτυακά μέσω του ιστότοπου της Εθνικής Λοταρίας: Για όσους προτιμούν την ευκολία των ψηφιακών πλατφορμών, η επίσημη ιστοσελίδα της Εθνικής Λοταρίας είναι μια εξαιρετική επιλογή. Εσείς μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια Lotto online δημιουργώντας έναν λογαριασμό, ο οποίος σας επιτρέπει επίσης να διαχειρίζεστε τα εισιτήριά σας και να βλέπετε το ιστορικό αγορών σας. Αυτή η μέθοδος είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για τη ρύθμιση κανονικών, αυτόματων εγγραφών σε κληρώσεις.
  • Εφαρμογή National Lottery Mobile: Ο Το National Lottery προσφέρει επίσης μια εφαρμογή για κινητά διαθέσιμο τόσο για συσκευές iOS όσο και για Android. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια, να ελέγξετε τα αποτελέσματα και ακόμη και να σαρώσετε το φυσικό σας εισιτήριο για να δείτε αν έχετε κερδίσει. Η εφαρμογή είναι φιλική προς το χρήστη και κάνει τη συμμετοχή στο Λόττο εύκολη και προσβάσιμη από οπουδήποτε.
  • Αμεση χρέωση: Για τους κανονικούς παίκτες, η ρύθμιση της Άμεσης Χρέωσης είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να διασφαλιστεί η συμμετοχή σε κάθε κλήρωση. Αυτή η μέθοδος εισάγει αυτόματα τους αριθμούς που έχετε επιλέξει στις επιλεγμένες κληρώσεις, διασφαλίζοντας ότι δεν θα χάσετε ποτέ την ευκαιρία να κερδίσετε.

Για να αγοράσετε εισιτήρια Lotto, οι παίκτες πρέπει να είναι 16 ετών ή μεγαλύτεροι και να βρίσκονται φυσικά στο Ηνωμένο Βασίλειο ή στο Isle of Man. Είναι σημαντικό να αγοράζετε εισιτήρια μόνο από εξουσιοδοτημένες πηγές για να αποφύγετε απάτες και να βεβαιωθείτε ότι η συμμετοχή σας είναι έγκυρη. Επίσης, θυμηθείτε να ελέγξετε και να διεκδικήσετε τυχόν κέρδη εντός της περιόδου αξίωσης. Εάν δεν είστε βέβαιοι για τον ιστότοπο διαδικτυακής λαχειοφόρου αγοράς να επιλέξετε, το LottoRanker μπορεί να σας βοηθήσει. Παρέχουμε α λίστα με τις κορυφαίες ιστοσελίδες λοταρίας που έχουν ελεγχθεί από ειδικούς, ώστε να μπορείτε να παίξετε με σιγουριά.

Πώς να παίξετε το Εθνικό Λόττο του Ηνωμένου Βασιλείου

Το να παίξετε το Εθνικό Λόττο του Ηνωμένου Βασιλείου είναι απλό, καθιστώντας το προσβάσιμο σε όλους όσοι είναι νόμιμοι. Εδώ είναι ένας οδηγός βήμα προς βήμα:

  1. Επιλέξτε τους αριθμούς σας: Οι παίκτες επιλέγουν έξι αριθμούς από ένα εύρος από το 1 έως το 59. Αυτό μπορεί να γίνει χειροκίνητα, όπου επιλέγετε τους δικούς σας αριθμούς ή μέσω μιας "Τυχερής Βουτιά", όπου δημιουργείται ένα τυχαίο σύνολο αριθμών για εσάς.
  2. Αγόρασε ένα εισιτήριο: Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν σε εξουσιοδοτημένα καταστήματα λιανικής σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο ή ηλεκτρονικά μέσω του ιστότοπου της Εθνικής Λοταρίας ή της εφαρμογής για κινητά. Πρέπει να είστε 16 ετών και άνω για να παίξετε και να βρίσκεστε φυσικά στο Ηνωμένο Βασίλειο ή στο Isle of Man.
  3. Αποφασίστε για κληρώσεις: Οι κληρώσεις του Λόττο πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα, Τετάρτη και Σάββατο. Μπορείτε να επιλέξετε να παίξετε για μία ή και τις δύο ισοπαλίες σε μια εβδομάδα. Εάν παίζετε online, μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε μια πάγια εντολή για αυτόματη εισαγωγή των αριθμών σας στις κληρώσεις που έχετε επιλέξει.
  4. Ελέγξτε τα Αποτελέσματα: Μετά την κλήρωση, οι αριθμοί που κερδίζουν ανακοινώνονται στον ιστότοπο της Εθνικής Λοταρίας, στην τηλεόραση και σε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τα αποτελέσματα σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο κατάστημα λιανικής.
  5. Διεκδικήστε το βραβείο σας: Εάν οι αριθμοί σας ταιριάζουν με αυτούς που κληρώθηκαν, κερδίζετε ένα έπαθλο. Το ποσό εξαρτάται από τους αριθμούς που ταιριάζετε. Ταίριασμα και των έξι κερδίζει το τζάκποτ. Τα βραβεία μπορούν να διεκδικηθούν σε ένα κατάστημα λιανικής, μέσω ταχυδρομείου ή μέσω διαδικτύου, ανάλογα με το ποσό που κερδίσατε. Κέρδη μέχρι ένα ορισμένο ποσό μεταφέρονται απευθείας στον λογαριασμό σας στην Εθνική Λοταρία ή στον τραπεζικό λογαριασμό σας, εάν παίξατε online.

Με τη συμμετοχή σας στο Εθνικό Λόττο του Ηνωμένου Βασιλείου, συμβάλλετε επίσης σε διάφορους καλούς σκοπούς, καθώς ένα μέρος των πωλήσεων εισιτηρίων προορίζεται για τη χρηματοδότηση κοινοτικών και εθνικών έργων.

Αποδόσεις και Πληρωμή του Εθνικού Λόττο του Ηνωμένου Βασιλείου

Το Εθνικό Λόττο του Ηνωμένου Βασιλείου, γνωστό για την απλή του μορφή, προσφέρει διάφορα επίπεδα βραβείων με βάση τον αριθμό των αριθμών που ταιριάζει ένας παίκτης. Οι πιθανότητες να κερδίσετε στο Λόττο ποικίλλουν ανάλογα με την κατηγορία βραβείων και οι πληρωμές μπορεί να κυμαίνονται από μικρά σταθερά ποσά έως σημαντικά τζακ ποτ.

🏆 Τζάκποτ (αντιστοιχίζονται 6 αριθμοί): Οι πιθανότητες να πετύχετε το τζάκποτ ταιριάζοντας και τους έξι αριθμούς είναι 1 στις 45.057.474. Το ποσό του τζάκποτ ποικίλλει, ξεκινώντας από τουλάχιστον 2 εκατομμύρια £ την Τετάρτη και 3,8 εκατομμύρια £ το Σάββατο. Εάν δεν υπάρχουν νικητές τζάκποτ, το ποσό μεταφέρεται στην επόμενη κλήρωση.

🏆 5 Αριθμοί + Μπάλα Μπόνους: Οι πιθανότητες πέφτουν στο 1 στις 7.509.579 για αυτή την κατηγορία. Οι παίκτες που ταιριάζουν με πέντε βασικούς αριθμούς συν την μπάλα μπόνους κερδίζουν ένα σταθερό έπαθλο, συνήθως σε υψηλές εκατοντάδες χιλιάδες.

🏆 5 αριθμοί: Οι πιθανότητες αντιστοίχισης πέντε αριθμών είναι 1 προς 144.415. Οι νικητές αυτής της κατηγορίας μπορούν να περιμένουν μια πληρωμή σε χαμηλές χιλιάδες.

🏆 4 αριθμοί: Με πιθανότητες 1 προς 2.180, η πληρωμή για αντιστοίχιση τεσσάρων αριθμών είναι συνήθως περίπου 100 έως 200 £.

🏆 3 αριθμοί: Η αντιστοίχιση τριών αριθμών, που έχει πιθανότητες 1 προς 97, εγγυάται ένα σταθερό έπαθλο £30.

🏆 2 αριθμοί: Οι παίκτες με δύο αντίστοιχους αριθμούς, που έχουν απόδοση 1 προς 10,3, λαμβάνουν ένα δωρεάν εισιτήριο Lucky Dip για μελλοντική κλήρωση, προσφέροντας άλλη μια ευκαιρία να κερδίσουν.

Το ακριβές ποσό των πληρωμών, ειδικά για τις υψηλότερες κατηγορίες επάθλων, μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με τον αριθμό των νικητών σε κάθε κατηγορία και το συνολικό χρηματικό έπαθλο για την κλήρωση. Το Λόττο πραγματοποιεί επίσης περιστασιακά ειδικές κληρώσεις με εγγυημένα μεγαλύτερα τζάκποτ ή περισσότερους νικητές.

Οι παίκτες πρέπει να θυμούνται ότι το Εθνικό Λόττο είναι μια μορφή τζόγου. Αν και μπορεί να είναι συναρπαστικό να παίζεις, οι πιθανότητες να κερδίσεις μεγάλα ποσά είναι αρκετά χαμηλές και θα πρέπει να προσεγγιστεί ως μια μορφή ψυχαγωγίας και όχι ως ένας αξιόπιστος τρόπος για να κερδίσεις χρήματα. Η Εθνική Λοταρία συμβάλλει επίσης σε διάφορα φιλανθρωπικά και κοινοτικά έργα, επομένως μέρος του κόστους του εισιτηρίου πηγαίνει σε αυτούς τους καλούς σκοπούς.

Συμβουλές και κόλπα για να παίξετε το Εθνικό Λόττο του Ηνωμένου Βασιλείου

Αν και υπάρχουν πολλοί παράγοντες που οι παίκτες δεν μπορούν να ελέγξουν, υπάρχουν μερικοί τρόποι για να βελτιώσουν τις πιθανότητές τους να κερδίσουν το τζάκποτ σε μια μεγάλη λαχειοφόρο αγορά. Η πιθανότητα να κερδίσετε το Λόττο είναι η ίδια για κάθε γραμμή αριθμών. Η αύξηση των συμμετοχών είναι ένας τρόπος για τους συμμετέχοντες να αυξήσουν τις πιθανότητες.

Παίζοντας σε συνδικάτο είναι μια προσιτή μέθοδος αφού οι παίκτες μπορούν να μοιράσουν το κόστος με άλλους και να αυξήσουν τις πιθανότητες τους ταυτόχρονα.

Ο καθένας έχει διαφορετικό σύστημα για την επιλογή αριθμών διαδικτυακής λαχειοφόρου αγοράς. Μερικοί παίκτες πιστεύουν ότι το να κάνουν μια πιο σκόπιμη επιλογή θα τους προσφέρει μεγαλύτερη ευκαιρία από το να επιλέξουν κάτι τυχαία.

Αν και η επιλογή αριθμών με βάση αξέχαστες ημερομηνίες καθιστά πιο εύκολη την ανάκληση των γραμμών, οι συμμετέχοντες θα χάσουν το τζάκποτ εάν επιλεγούν οι αριθμοί 32 και άνω. Επιπλέον, δεδομένου ότι πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν αυτήν τη στρατηγική, υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα οι νικητές να πρέπει να μοιράσουν την ανταμοιβή εάν κληρώθηκαν οι αριθμοί τους.

Άλλες Χρήσιμες Στρατηγικές

Τα συστήματα μπορούν να αυξήσουν τις πιθανότητες νίκης επιτρέποντας στους συμμετέχοντες να καλύψουν όλα τα συνδυασμούς αριθμών μέσα σε ένα συγκεκριμένο εύρος. Για παράδειγμα, οι παίκτες μπορούν να μάθουν πώς να αγοράζουν εισιτήρια για το Εθνικό Λόττο του Ηνωμένου Βασιλείου επιλέγοντας επτά ή περισσότερους αριθμούς και εισάγοντας κάθε πιθανό συνδυασμό σε διαφορετική γραμμή. Σε αυτήν την κατάσταση, κάποιος θα είχε επτά ευκαιρίες να κερδίσει.

About the author
Dimitris Vasiliou
Dimitris Vasiliou
About

Ο Δημήτρης, με ρίζες από την Κέρκυρα και ειδικευμένη γνώση από την Αθήνα, αναδεικνύει τα πρότυπα του διαδικτυακού περιεχομένου καζίνο για τους Έλληνες. Συνδυάζοντας τον εγγενή του ζήλο για τα παιχνίδια με βαθιές τοπικές γνώσεις, προσφέρει μια μοναδική ελληνική αφή στον ψηφιακό κόσμο του καζίνο.

Send email
More posts by Dimitris Vasiliou